بهترین برنامه برای این کار به نظر من Yintai هستنقل قول:
نوشته شده توسط mahmoud66
من 6 ماهه دارم ازش استفاده میکنم تا حالا 1 بار هم اشتباه نداشته
از اینجا دانلود کن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
بهترین برنامه برای این کار به نظر من Yintai هستنقل قول:
نوشته شده توسط mahmoud66
من 6 ماهه دارم ازش استفاده میکنم تا حالا 1 بار هم اشتباه نداشته
از اینجا دانلود کن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینو امتحان کن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نوشته شده توسط احمدزاده
من 3-4 بار ازش استفاده کردم جواب داده
سلام پاپیروس جون.
می شه دوباره آپ لود کنی. چون داون لود نمی شه.
ببخشید تست نکردم
اینا دیگه مال پرشین گیگ هست کار میکنه 100%
Yintai
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
DaB3
دوست عزيز...نقل قول:
نوشته شده توسط احمدزاده
درخاست كرده بودند كه هر برنامه اي غير از dab ... براي همين برنامه جديد گزاشته شد...
موفق باشيد. :)
دوست من...نقل قول:
ميخواستم بدونم چطوري مي تونم ايميلم رو از صفحه روزگار پاك كنم
ترجيحا ايميل ياهو ولي اگه مال هاتميل رو هم توضيح بدين ممنون ميشم
فقط تورخدا نگين سه ماه بازش نكن حذف ميشه يه راه سريع و علمي تر البته اگه هست
ممنون
من از قديم يه لينكي رو دارم كه اين كارو مي كرد...
خودم هم باهاش كار نكردم... اما مي دم شما ممكن به دردتون بخوره...
موفق باشي. :)
دوست گرامي ،
بنده در قديم آيدي ياهو داشتم كه پسور آنرا فراموش كرده ام و چون خودم آيدي را نساخته بودم ، نميتوانستم پس بگيرم ( سوالات ) .
چطور ميتوانم آنرا پاك كرده و دوباره بسازم ؟
با تشكر
اين Magic-PS روي ياهو مسنجر 7.5 كار مي كند ؟نقل قول:
نوشته شده توسط *AshKaN*
شما که گفتی داری آپلود ميکنی، پس چی شد؟ نمی خوای معرفی کنيش؟نقل قول:
نوشته شده توسط احمدزاده
عالي و خوب بود
دوست من...نقل قول:
دوست گرامي ،
بنده در قديم آيدي ياهو داشتم كه پسور آنرا فراموش كرده ام و چون خودم آيدي را نساخته بودم ، نميتوانستم پس بگيرم ( سوالات ) .
چطور ميتوانم آنرا پاك كرده و دوباره بسازم ؟
با تشكر
شما اگه يه مقدار منطقي به ماجرا نگاه كني مي بيني كه اين صحبت شما عين اين هست كه بخاي ايميل من يا هر كس ديگه رو حذف كني...(از طرف ياهو نگاه كن به اين قضيه) ... حالا خودت نظر بده!
بعيد مي دونم... يعني احتمال 90% نه...!نقل قول:
اين Magic-PS روي ياهو مسنجر 7.5 كار مي كند ؟
اما برنامه هاي جالب تري هستن... كه هم sub7 و هم magic رو مي زارن كنار...
ممنونم دوست عزيز...نقل قول:
عالي و خوب بود
موفق باشيد. :)
كدام برنامه ؟...بتواند پسورد را به خوبي آن بفرستد ؟نقل قول:
نوشته شده توسط *AshKaN*
با سلام خدمت دوست عزيزم اشكان وبقيه دوستان يك راهنمايي ميخواستم من بعضي از برنامه هاي وي سي و يا فريز رو كه دانلود ميكنم باز نمي شه وپيغام زيرو ميده البته فايل نت رو هم دانلود كردم ولي نميدونم دروست نصب نشد يا چيزه ديگه ايست لطفا هر كدوم از دوستان كه ميتونن راهنمايي كامل بفرمايند .با تشكر فراوان اميدD:\WINDOWS\Microsoft.NET\Framework\v1,1,43 22\mscorowks.dll could not be loaded
اميد عزيز...
از اين لينك فايل مورد نظرو رو دانلود كن.
Lord عزيز...
برنامه رو برات به زودي مي زارم...
موفق باشي. :)
ba arze mazerat bazi vaghta har kari mikonam farsi taaip nemikone .ashkan jan man failo dar hamon adrsi ke dadae bod rikhtam vali javab nadad zemne inke be on adres vaghti miram to dasgahe man vergene 1.0.3705hastesh fekr konam az ebteda faile NET ro eshtebah danlod kardam ye zahmati bekesh va linke danlode NET v1.1.4322 ro fvhl fchv shayed moshgelam hal beshe mamnon .omid
omid jan vere jadie file net ro barat to sitam gozashtam zemnan ki gofte magic ro yaho 7.5 kar nemikone man khodam hade agal 10 ta id zadam onam yaho7.5 fagat irade in barname inke ke zood anti ha migirateshon va lo miiri pass behtare beroz az ina estefade koni ya inke vere polie in no barname haro begiri ya hagh
kari dashtin inja ya to sitam begid mamnon azizan
fonte farsi nadaram va gar na farsi mineveshtam
bye
خسته نباشيد
عزيزان سلام يك كمكي مي خواستم.....
برنامه هاي زير را لازم دارم.....
1.برنامه اي كه با اون بتونم پسورد يك ايدي را پيدا كنم.....
2.بتونم يك ايدي را از بين ببرم.....
3. در چت روم من بتونم هميشه حرف بزنم منو قطع نكنند ...
من بتونم در هر اتاق پري برم.....
يك ايدي را هم مي خواهم برام از بين ببريد...........
برنامه اي لازم داشتم كه بتونم ايدي را هر وقت خواستم بسوزونم بشه..
ممنون...................................
سلام جيگرا
ميتونين واسم exploite kaht II Ful ver رو گير بيارين.
اگه اين كارو بكنينخيلي ممنونميشم.
تو اينجا پر اكسپوليته
كوسه جون دستت دردنكنه ولي اونيكه من ميخواستم اينجا نيست.
با سلام فراوان خدمت تمامي دوستان اشكان جان وبابك جان و .... من يه نرم افزار ميخوام كه در مورد اد كردن ايدي داخل مسنجر بدون كسب اجازه از طرف مقابلباشه البته واقعا" كار كنه چون برنامه هايي مثله مس دانيل رو امتحان كردم ولي جواب نميده .ممنون از شما اميد
اميد جان...نقل قول:
نوشته شده توسط omid.com
همه جا ديديم زوركي از ليست ديگران پاك كنن خودشون... زور چپوني و ديگه نديده بوديم... :laughing:
باشه... مي گردم پيدا كردم مي زارم...
اشكان خدا بگم چيكارت كنه 1 ساعت خنديدم درخواست يكي از روفقاست كچلم كرده منم گفتم ميرم تو تاپيك كاردرست اشكان مطرح ميكنم تا پيدا شه .ماكه فقط برات زحمت داريم .قربانت اميد :laughing: l
با سلام مجدد .دوستان گرامي من براي باز شدن برنامه فانتوم وي سي فايل نت رو دانلود كردم ولي بازم وقتي فانتوم وي سي رو باز ميكنم يك ويندوي كوچيك باز ميشه و اين پيغامو ميده كه در زير براتون نوشتم لطفا" راهنمايي بفرماييد CLR error:80004005.theprogram will now terminate يدفه هم از جاي ديگه دانلود كردم فانتوم رو كه وقتي اونو باز ميكنم يه پيغام ديگه مي ده كه اون پيغامم اينه The remote server retuned an erroe:(404)Not Foun البته در بيشتر مواقع وقتي هر دو مدل دانلودمو باز ميكنم 2 تا ويندوي كوچيك روي هم باز مي شه كه يكيشون عنوانش فانتوم وي سي و داخلش يه ال نوشته زيرشم يه گزينه اوكي داره و ويندوي ديگه اين پيغامو ميدهindex was outside bounds of array
سلام بچه ها تو رو خدا من یک مزاحم پیدا کردم یک بوتر بزارید که کار باهاش خیلی راحت باشه و رو یاهو جدید هم جواب بده ممنونش میشم
اينم يه بوتر كه كارش هم درسته هم راحت.نقل قول:
نوشته شده توسط MOH333EN
فقط بايد تو يه فايل متني يوزرنيم پسورد چنتا ايدي تو (بجز اون آيدي كه باهاش چت ميكني) رو ذخيره كني. به اينصورت:
Yahoo ID1:Pass
Yahoo ID2:Pass
...
تا 10000 آيدي ميتوني بدي.كه هرچي بيشتر باشه بهتره. اون پايين به جايه ويكتيم ID اون مزاحم رو بنويس. از قسمت Bots هم تعداد ID كه ميخواي لوگين بشي رو انتخاب كن. و بعد رو Login كليك كن. دگه بغيش رو خودت ميدوني چيكار ميخواي باهاش بكني. به همين راحتي.
اينم يه اكسپلويته توپ.
فقط كافيه فايل سرورتونو تو يه جا (مثلا پرشين گيگ) آپلود كني. بعد لينكشو به اين بدي تا وسط يه فايل JPG.* درست كنه. بعد اون فايل عكس رو تو وبلاگ يا همون پرشين گيگت آپيود كن و لينكشو واسه قربانيت بفرست. اون وقط فايل سرور بدون سرو صدا داونلود و اجرا ميشه.
سلام دوستان این فایل bot خودتون رو به اشتراک نمیزارین ؟نمیتونم زیاد ای دی درست کنم راستش یکی از دوستام به شوخی حالمو گرفت حالا من هم میخوام باهاش شوخی کنم ولی این فایل بوت روندارم
سعید اگه سرور رو هم میزاشتی بد نبود
سينا من يه بار تو يه جايي گذاشتم يه نامرد تمام پسورد هامو عوض كرد
------------
اگر يه جور باشه كه بين خودمون باشه بهتره كه بين همه باشه چون يكي تازه وارد مياد همه رو ميخفته :d
سلام...
درخاست بوتر ها رفته بالا هاا.... اين نشونه ازار و اذيته.. :laughing: .
نكنين بابا ا.... :laughing:
امروز يه سري بوتر مي زارم براتون...
ZONE Hunter Max 39.1
HelpFileVers.008.1 1-6-2006 ©2004~06
1 Smart Boot Elite v14-Cracked
YFamev14
اره راس ميگه... منم اين بلا سرم اومده يه بار... اما حالا يه دونه مي زارم استفاده كني... ;)نقل قول:
نوشته شده توسط SHARK_Chevanton
خوب جيگر فال سرور رو ديگه خودت بتيد درست كني ديگه. مثلا ماله Magic-PS يا هر چيزه ديگه.نقل قول:
نوشته شده توسط sina88
راستش دوستان من چوننمیتونم خودم بسازم گفتم شما که دارین بزارین چون فکر کردم ای دی بدرد بخور یا مهمی واستون نیستنو فقط واسه بوت کردن ساختین اصلا فکر نمیکردم کسی به فکر عوض کردن پسورد این جور ای دی ها هم بیوفته. دوستان اگه میشه اون برنامه ای که واسه ساختن ای دی ازش استفاده میکنین رو بزارین تا خودم بسازم راستش چنتا دارم ولی کار نمیکنه
اقا سعید منظورم فایل سرور درست حسابی هستش اگه داری بزار تا تنضیماتش رو خودمون انجام بدیم اینی که اینجا نوشتی که از هشت فرسخی تابلو هستش و هر انتی ویروسی شناسایش میکنه
fonte farsi nadaram bache ha midonid
omid jan 2 eshkal dare 1 inke need fil begir na file net ke barat gozashtam to on sitam albate neet file 1.1 ro age dl kardi baz in mishkelo dashti aval boro to sitam file komaki file need dl kon koli tosh file ke to gesmate system 32 winet beriz
badesh phantom vc ke man gozashtamo dl kon ham0n ke man gozashtamo age bazam kar nakard hatman be id man ke to site pm bede ke barat ye phantom sefareshi befrestam ke on hamin alan man bahash vc keshidam
ke age kar nakone winet mayobe va bayad win avaz koni ya hagh
be man sar bezanid ke be komak va nazare shoma niaz daram
rasti ashkal be man pm bede karet daram hesabi
on barname haram be esme khodet gozashtam didi? hatman pm bede be id modire to sitam
ya hagh dostan inja behtarine
سعید جان ممنون اما این برنامه فکر کنم مشکل رجیستری داره
Component 'MSINET.OCX' or one of its dependencies not correctly registered: a file is missing or invalid
اینم ارورش
امين جان اول اين فايل رو دانلود كن
حالا برو تو run
بنويس reg svr32 MSINET.OCX
حالا دوباره بوتر رو اجرا كن مشكلت حل شدست
------------------
برف بازي مي كني ياد ما هم باش
من نمي دونم شما چه جوري ميتوني تو وبلاگت ارسي بنويسي ولي تو فروم نمي تونينقل قول:
نوشته شده توسط koochooloo
اگه واقعا اين مشكل رو داري مگه يه فونت چه قدر حجمشه دانلود كن ونصب كن
تازه ميتوني از En 2 Fa استفاده كني سرچ كن تو همين پي سي ورد هست
منظورت كودومه. اگه منظورت اكسپلويته كه آره . ولي لازم نيست كه اونو بفرستي. فقط بايد لينك عكسو كه آپلودش كردي بفرستي.نقل قول:
نوشته شده توسط sina88