نقل قول:
گوشیم رو ریستارت هم کردم ولی همچنان مموری رو نمیشناسه :41:
راه دیگه ای نداره؟:41::41::41:
کاش آپدیتش نمیکردمممممم:41::41:
Printable View
نقل قول:
گوشیم رو ریستارت هم کردم ولی همچنان مموری رو نمیشناسه :41:
راه دیگه ای نداره؟:41::41::41:
کاش آپدیتش نمیکردمممممم:41::41:
دوست من ربطی به آپدیت نداره ....
یه کاری کن ...
شاید 1% مموریت جابجا شده .... حالا اینم امتحان کن ...
مموریتو دربیار و دوباره جا بزن ....
مرسی که با حوصله سوالامو جواب میدی و کمکم میکنی:11:نقل قول:
ولی چند دفعه مموری رو درش آوردم و دوباره سرجاش انداختم ولی بازم نمیشناسه.:41:
کاش یه راهی داشته باشه که درست بشه :37:
من چند دفعه مموری رو در آوردم و دوباره انداختم سرجاش
این دفعه یه ارور جدید میگه
memory card corrupted
بعدش رفتم تا مموری رو از تو گوشی فرمت کنم ولی فرمت نمیکنه و خارج میشه
باید چی کار کنم؟:41:
من چند دفعه مموری رو در آوردم و دوباره انداختم سرجاش
این دفعه یه ارور جدید میگه
memory card corrupted
بعدش رفتم تا مموری رو از تو گوشی فرمت کنم ولی فرمت نمیکنه و خارج میشه
باید چی کار کنم؟:41:
فقط یک راه داری.مموری رو با رم ریدر به کامپیوتر وصل کن و فرمتش کن.بعد بذار داخل گوشی و دوباره فرمت کن.انشالله درست می شه.نقل قول:
در ضمن.منم دیروز با پروداکت کد فارسی آپدیت کردم.ریست هم نکردم.هیچ مشکلی هم پیش نیومد.
سرعت گوشی خیلی بهتر شده.بازی ها رو هم روونتر اجرا می کنه.
من منکر این قضیه نیستم دوست عزیز.این رو گفتم واسه دوستانی که یه چیزی شنیدن و میان می گن :نقل قول:
اگه از lcd افتضاح n82 بگذریم گوشیه خوبیه!
منم خودم با گوشی دوستام مقایسه کردم.تفاوت دارن ولی خیلی نیست.
صداش هم درسته؛ قوی نیست ولی با کیفیته.به 5700 و ان95 8گیگ نمی رسه.
واسه من که خیلی خوب بوده این گوشی.چون تمام معیار های من واسه یه گوشی رو داره.
ان82 نسبت به قیمتش خیلی خوبه...
متاسفانه این ارور یعنی مموری کارت شما آسیب دیده و نمیتونه فایلهایی که روش بوده رو بخونه ....نقل قول:
شرمندم که اینو میگم ولی باید یه مموری دیگه بگیرید .... چون برای چند وقت پیش همین جوری شده بود ...
سلام دوستان مي خوام بدونم كه agar تو ان 82 فيلم كامل بريزم و بخوام با كابل تى وى توى تلويزيون تماشا كنم براى موبايل ضرر ندارهchon ال سى دى به مدت تقريبا طولانى روشن ميمونه؟
در ضمن شايد اين كارو هفته اى يك بار انجام بدم
چرا ضرر که داره...
چون حداقل 2 ساعت باطری و ال سی دی در حال کاره...
رو رم 2 گیگ فیلم جا میشه؟؟؟
فکر کنم باید رم 4 گیگ بندازی روش...
اگه به تبلیغات ان82 توجه کرده باشی، میبینی که یکی از معیاراش دیدن فیلم کامل تو گوشیه! پس بعیید می دونم ضرر داشته باشه.ولی بالاخره از عمر مفیدش کم می شه.هر وسیله دیجیتال یه عمری داره.
کاش راهی بود که وقتی به tv وصل می کردیم lcd خاموش می شد!!
از نظر حجم كه با روش زير تقريبا حجمش يك سوم حجم اصلى ميشه
كانورت كن با 3gp converterولى با شرايط زير:
Bit rate :375
Frame rate: 50
كيفيت صداشم حتما mp3باشه.تصويرشم mp4.با اين روش كه اعدادش رو با آزمون و خطاى بسيارى بدست آوردم صدا و تصوير كاملاhamahange و با سايز هر ال سى دى خواستى دربيارى حجماشون تقريبا برابره
در مورد روشن موندن ال سى دى هم هفته اى يه بار شايدم هر دوهفته يه بار 2ساعت مداوم روشن باشه شايد ضرر زيادى نداشته باشه.بازم نميدونم!! شايد نظر بقيه متافاوت باشه.
از نظر حجم كه با روش زير تقريبا حجمش يك سوم حجم اصلى ميشه
كانورت كن با 3gp converterولى با شرايط زير:
Bit rate :375
Frame rate: 50
كيفيت صداشم حتما mp3باشه.تصويرشم mp4.با اين روش كه اعدادش رو با آزمون و خطاى بسيارى بدست آوردم صدا و تصوير كاملاhamahange و با سايز هر ال سى دى خواستى دربيارى حجماشون تقريبا برابره
در مورد روشن موندن ال سى دى هم هفته اى يه بار شايدم هر دوهفته يه بار 2ساعت مداوم روشن باشه شايد ضرر زيادى نداشته باشه.بازم نميدونم!! شايد نظر بقيه متافاgoftamوت باشه.در ضمن همونطور كه مي خوام فيلمو توى تلويزيون ببينم
با فرمت mp4 بهتر نیست ذخیره شه؟ امتحان کردی؟
اكه منظورت اينه كه mp4بهتر از 3gpاست،منم همينو تو قبل post ghabl goftam
يعنى فايلو با نرم افزار 3gp converter(كه بازم اسم دقيقش يادم نيست)كه تو ليست فرمت تصويراش mp4داره به همين mp4تبديل كن ولي ageمنظورت اينه كه آيا فرمتي بهتر از mp4وجود داره يا نه ؟ فكر كنم aviباشه كه صرفه حجمي نداره
در ضمن اينpost 334 و همينو با موبايل آنلاين بودم و نوشتم و تا يه مدتي به computerدسترسي ندارم براي همين نمي تونم خيلي وارد جزييات شم و زياد توضيح بدم با موبايل نميشهtype كرد
من pishapishمعذرت مي خوام اين مطلبو نصفه و نيمه توضيح دادم.
می تونید به نوکیا ایمیل بزنید . اگه منطقی باشه شاید در اپدیت بعدی درستش کنننقل قول:
Rasti agha reza n82 dari? Keyboard arabi?!! Gheymatesh ba n82 keyboard english fargh mikone? Keyfiyate badanash payeen nayumade? Dar akhar shoma keyboard arabi tosiye mikoni ya english?
(sry be khatere finglish, ba gushi on hastam)
بعيد ميدونم مشكلي ايجاد شهنقل قول:
خب اين LCD هستش. مانيتوراي LCD هم داريم. اونام مث اين.
ضمنا منم اين هفته اين گوشي رو دستم گرفتم !! واقعا خيلي خوشدست و معركه بود. اصلا فك نميكردم اينطوري باشه.
سلام :20:نقل قول:
من تو ايام عيد 4 تا فيلم با فرمت avi ريختم تو گوشيم حجم هر كدوم هم حدود 220 مگ شده بود ، در ضمن با زير نويس فارسي.:8::8:
برعكس من فكر مي كنم ميصرفه!:5: اسم اون برنامه شما هم فكر ميكنم Xilisoft 3GP Video Converter باشه.
شاد باشي:40:
من هر وقت هندزفري رو جا مي زنم گوشيم ريست ميشه طبيعيه؟
نه بابا اتفاقاً خیلی هم غیر طبیعیه .....
درسته كيبورد عربي شلوغ تره ازenglisie ولي خب يه وقتايى فارسى نوشتن لازم ميشه كه با كيبورد انكليسى نميشه(براى كسى جاى حروف فارسي رو بلد باشه كه خب كيبورد انكليسى مشكلي نداره)نقل قول:
در كل كيبورد انكليسي رو بيشتر دوست دارم،
از نظر قيمت و فرق بدنه اطلاعي ندارم
نقل قول:
اكه avi حجمش mb220 باشه كه خب حق با شماست و aviفرمت خوبي ميتونه باشه
اسم نرم افزارم همينه شما كفتى
روز خوش
avi ميتونه حجم هاي بالا هم داشته باشه ولي انجور كه من (به قول خودت آزمون وخطا) كردم :31:كيفيت خوب واسه گوشي حدود 220 مگ و براي تماشا تو تي وي حدود 400 مگ ميشه!نقل قول:
شاد باشي:40:
راستي دوستان كسي آپديت كرده؟ با قبلي چه فرقي مي كنه؟
من دوستم اپدیت کرده...
هیچ تغییری نکرده...
yani ba n82 e keyboard english ham mishe farsi nevesht?نقل قول:
(baz ham sry 4 the finglish)
یه برنامه ی جدید اضافه میشه به نام share onlineنقل قول:
رم روی گوشیم هم نابود شد:41::41:
خب چرا رمو درنياوردي؟من دفعه قبل درآوردم بعد آپ كردم.نقل قول:
این مشکل با آپدیت حل می شه.نقل قول:
سرعت گوشی بالاتر رفته.دوربین خیلی زودتر اجرا می شه.بازی های گرافیک دار روونتر شدن.نور فلش با عکسا هماهنگ تر شده.این آخریه خودم نفهمیدم.جایی خوندم!نقل قول:
مشکلی هم واسه مموری من پیش نیومد.
من چون مموری روی گوشی در حین آپدیت داغـــون شد:41:
میخوام یه مموری جدید بگیرم.4گیگ
سوالم این بود که مدل همشون یکیه یا با هم فرق دارن؟تقلبی یا اصل داره؟ اگه با هم فرق دارن کدوم بهتره؟
:20:
میکرو اس دی خوبه...
سلام
آپ كردم، فرقاشم ايناست:
فك كنم صداش بهتر شد;
تو حالت استند باي قبلا" وقتي شماره يا كد وارد مي كردم پس زمينه سفيد بود و ارقام مشكي ولي الان پس زمينه خاكستري و ارقام سفيده!:13: قبلي بهتر بود;
و آخري هم همون برنامه share online هست.
فعلا" همينا.
شاد باشيد:40:
یک تغییر دیگه بعد از آپدیت:
وقتی تو حالت دوربین قرار دارید و به setting تنظیمات دوربین میرید گزینه جدید location ظاهر می شه که به گوشی اجازه می ده با استفاده از gps موقعیت دقیق عکس گرفته شده رو ذخیره کنه!
جالبه ها!
اره...اینی که میگی تو ان95 8گیگ هست...
نکنه قبل از آپدیتم بوده من دقت نکرده بودم :دی
نه بابا قبلا نداشته چون منکه اپ نکردم:41: :41::41::41::41::41::41:ندارهنقل قول:
این امکان روی ان 82 مشکی که
ورژن جدیدتری داره
بصورت استاندارد هست