بابا بازي خيلي خوب شده فكر ميكردم اصلا اينجوري نميشه عالي شده من از فروشگاه نخريدم از فروشگاه گيم اسپات تو شهرمون خريدم منو باش فك ميكردم سيمز پتس هست.
Printable View
بابا بازي خيلي خوب شده فكر ميكردم اصلا اينجوري نميشه عالي شده من از فروشگاه نخريدم از فروشگاه گيم اسپات تو شهرمون خريدم منو باش فك ميكردم سيمز پتس هست.
ما که نگرفتیم منظور شمارو یه بار گفتی سیمس پت خریدیم بعد 2 صفحه کارشناسان گفتن که سرکار رفتی حالا دوباره میگی سیمس 3 هست همون پتس هست برادر خیلی خودتون رو ناراحت نکنید این بازی امروز در پی سی ورلد برای بار اول فروخته می شه و هیچ جای دیگه نیست اون وقت شما توی سایلنت هیل خریدی(می دونم که یه فیلم شوخی کردم:دی!)
دوستان بگند سیستمش چه جوریاس .. حال ندارم برم سایتای خارجی نگاه کنم..یکی لطف کنه بگه با یه رم 2 گیگ و کارت گرافیک 256 مگابایت 128 بیت از نوع ضعیف(gs) بازی اجرا میشه؟
نقل قول:
سیستم موزد نیاز اینجا نوشته
مدل گرافیکت چیه؟کد:http://shop.p30world.com/products/010894.php
لیستش رو نوشته همون صفحه
خوب این بازی اومد
بهتره این تاپیک منتقل بشه یا یک تاپیک جدید زده بشه
خوب بالا خره تاپيك منتقل شد حالا واقعاTHE SIMS3بازيش از همهي بازي هاي شبيه ساز زندگي بهتر ميشه من مطمئنم گرافيكش هم كه خوبه بد نيست.
بابا من ميگم اشتباه گرفتم سيمس پتس را با سيمس3 فروشگاه بازي شهر ما از قبل اورده بودش ولي دي وي دي خام بود :5:.بابا شوخي نكن سايلنت هيل يه شهره نه يه فيلم:46: يعني من تو يه فيلم زندگي كنم :41:.ببخشيد كارشناسان را نام ببريد ببينم كي هستن شايد از روي اونا الگو بگيريم:27::21:نقل قول:
تو اخر پستتم بخند تا دنيا روت بخنده.:31::22::38::26::34::16::biggrin::thumb sup:
خوب این بازی اومد
بهتره این تاپیک منتقل بشه یا یک تاپیک جدید زده بشه[/quote]
چرا باید تاپیک جدیدی زده بشه نیازی نیست ما می تونیم برا مشکلاتش روی همین تاپیک هم بحث کنیم
نقل قول:
اخه اولش یه جوری گفتی من فکر کردم بازم می گی سیمس 3 رو خریدم:دی
سایلنت هیل یه شهره که فیلمش معروف تر از شهرشه!
هر کی این جا عضو بشه و نظر بده می شه کارشناس دیگه!!
.:31::22::38::26::34::16::biggrin::thumbsup:بیا اینم خنده!
اخه تعجب كردم شما كه نزديك تري چه جوري 4 - 5 روز طول ميكشه!نقل قول:
به هر حال من سفارش دادم. از كامپيوتر چه جوري ميشه فهميد كارت گرافيكت چه ماركيه و چه جوريه؟:10:
بعضی اوقات مشکل از شرکت پست خودمونه پی سی ورلد 2 روزه نهایتا بسته رو آماده به تحویل می کنه چون اینجا فیلم بدون سانسور نمی فروشن مردم مذهبی قم با زیرنویس سفارش میدن و تعداد میره بالا پست هنگ می کنه!!!!
روی مای کامپیوتر کلید راست کن آخرین گزینه:properties اولین صفحه ای که باز می شه بهت می گه رمو سی پی یوت چنده
(برای گرافیک یه قسمت هست توی کنترل پنل که یادم نیست کجاست الان:دی)
كارت گرافيكم : NVIDIA Geforce 9400 gt هستش ساپورت ميكنه؟
اوه زیادم هست! البته خودش چنده این ngs بود
اینجا :نقل قول:
Desktop > Right Click > Properties > Settings > Adapter
اين بازي خيلي با حاله من خريدمش از گيم اسپات شهرمون تصميم داشتم بعد امتحانات نصبش كنم وسوسه شدم الان نصبش كردم عالي شده عالي پيشنهاد ميكنم حتما بخريدش از فروشگاه انلاين بخريدش من وقتي از فروشگاه خريدمش مارك پي سي ورلد رو جلدش بود ممنون.
منم همین الان سفارش دادم سیمز رو
اونوقت ببینم این چند روزه بدست ما میرسه (من تهران میشینم)
منم که شروع کردم به دانلود کردن فکر کنم 3 - 4 روزی تموم بشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در ضمن برای جلوگیری از پاک شدن فایل از سرور رپیدشیر و شروع نکردن به دانلود از اول به سرور ادرایو اکانت خودمم انتقال دادم هر کسی خواست دانلود کنه در پروفایلم بگه لینک های رپیدشیر و ادرایو همون لینک ها را بهش بدم
منم الان سفارش دادم ...
از یه جهت میخوام همین الان برسه
از یه جهت میخوام تو این ماه نرسه ( واسه امتحانات )
فندق جان فردا براتون ارسال می شه از طرف پی سی ورلد و 3 یا 4 روزه به دستتون می رسه
منم دقیقا حالت یانگوم جونو دارم وسط امتحانا اومد..
ویتامینه بابا بهتر نیستند که دستی بر جیب مبارک فرو کرداهه؟! حجمه کمه بازی باعث خواهد شد که پول اینترنتو adsl زیاد تر از پول بازی شود این بازی حدود 7 یا6 مگ جا می خواد (شایدم بیشتر)من مثلن اگر می خواستم دانلود بنمایم 10 گیگ 40 تومن شارج می نمایم 35 تومنش که می روفت اما با خرید 6 تومنش دررفت!
گفتیم شعری بگوییم حال کنید!
اي قربون شعرت دانلود برا چي من خريدم2 تومن.
بازی کردی بازیش خوب بود از لحاظ همه چیز
چند تا سوال دارم از اونهایی که نصب کردن و دارن بازی میکنن
کرکش ساده است یا یه چیزی تو مایه های اوایل gta iv هست؟
مثل سیمز 2 قشنگ هست یا جالب از آب در نیومده
با این سیستم میشه راحت بازی کرد؟
cpu core 2 due 2.33
vga 8600 gts 256 megabyte
2 gig ram
windows vista sp1
بازی بازی قشنگی هست؟؟؟؟؟من سفارشش دادم.
در کل چطوره بازی؟؟؟؟
1. کرکش ساده است فقط یک فایل exe داره که مثل کرک معمولی باید کپی پیست کنی.نقل قول:
2. بله قشنگ هست ولی اگر Sims 2 را با همه Expansion ها بازی می کردی ممکنه این یکم ساده بنظر بیاد.
3. بله راحت اجرا میشه.
بله بازی قشنگی از آب دراومده.نقل قول:
بازی بازی قشنگی هست؟؟؟؟؟من سفارشش دادم.
در کل چطوره بازی؟؟؟؟
یکی میگه چه فرقی نسبت به نسخه 2 کرده ؟ من نزدیکه 2 ساله بازی نکردم کلا سیمز!
بابا 35 صفحه رو نمی بینی؟!!!!!!!!بعد تازه می گی لیلی مرد بود یا زن
همینو بدون بسته:دنیاش شده مثل واقعیت یعنی در خیابان راه می ری و از کنار ادما می گذری و بدون لودینگ و کلی چیزای دیگه از اخبار جدیدشم میرید صفحه ی اول اقای سعییدز یک سری مطلب گزاشتن در بارش بخون( کارتو با 35 صفحه کردم یه نیم صفحه:دی)
بله قشنگ هست ولی اگر Sims 2 را با همه Expansion ها بازی می کردی ممکنه این یکم ساده بنظر بیاد.
من منظور شمارو نگرفتم یعنی می گید سیمس 3 با سیمس 2 +تمام پک ها یکیه؟!اما سیمس 3 چیزی داره که اصلا توی سیمس 2 وجود نداشت و اون دنیای بزرگشه این یک امتیاز خیلی خیلی بزرگشه همین اینو براساختنش یکی دو سال زحمت کشیدن(شایدم بیشتر!)
میگم این بازی سیستم خدا که نمیخواد
رو سیستم فقیر فقرا نصب میشه؟؟
دوستان میشه بگید این ورژن چه تغییراتی نسبت به ورژن های قبلی کرده ؟
سيستم مورد نياز براي اجراي بازي The Sims 3:نقل قول:
FOR WINDOWS XP
* Windows XP (Service Pack 2)
* 2.0 GHz P4 processor or equivalent
* 1 GB RAM
* At least 6.5 GB of hard drive space with at least 1 GB additional space for custom content
* 128 MB Video Card with support for Pixel Shader 2.0
FOR WINDOWS VISTA
* Windows Vista (Service Pack 1)
* 2.4 GHz P4 processor or equivalent
* 1.5 GB RAM
* At least 6.5 GB of hard drive space with at least 1 GB additional space for custom content
* 128 MB Video Card with support for Pixel Shader 2.0
For computers using built-in graphics chipsets, the game requires at least:
* Intel Integrated Chipset, GMA X3000 or above.
* 2.6 GHz Pentium D CPU, or 1.8 GHz Core 2 Duo, or equivalent
* 0.5 GB additional RAM
SUPPORTED VIDEO CARDS
NVIDIA GeForce series FX 5900, FX 5950 6200, 6500, 6600, 6800, 7200, 7300, 7600, 7800, 7900, 7950 8400, 8500, 8600, 8800 9600, 9800, GTX 260, GTX 280
ATI Radeon™ series
9500, 9600, 9800 X300, X600, X700, X800, X850 X1300, X1600, X1800, X1900, X1950 2400, 2600, 2900 3450, 3650, 3850, 3870, 4850, 4870 Intel® Extreme Graphics GMA X3x00 series
سیمز یه شهر Sunhill بیشتر نداره و دانشگاه هم نداره و خیلی لباس ها و خرت و پرت های Expansion نداره منظورم این بود.نقل قول:
نقل قول:
اگه از اون نظر بخوایم به موضوع بنگریم که بازم حرف خودمو می زنم:31:چون همین از سرمونم زیاده شما به خودی خودت این دنیای بزرگو واقعی رو می خوای یا چند تا خرت و پرت بدون واقعیت؟:27:
بیایید برادران اسکرین شات جدید می گزارم حال در وکنید!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مجمع اجتماعی خانگی(پارتی:دی)!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این یکی رستورانه چه پیشرفته!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به به چه خانه ی طبیعتی خوبی! بچه هاهم جوگیرتر شدن! اینم پارتی اما یکمی خشن و غیر اجتماعی!
چه آبشار زیبایی!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بچه چرا آب نبات دزدی می کنی گناه داره!
ببینم . یعنی دوربینش زوم هم میشه روی صورت طرف؟
اگه اینطوریه من بعد امتحانا بخرم
شما به صورت مردم چیکار داری مثلن می خوای داخل دهان یارورو با زوم ببینی؟!اگرم منظورتون ... بله زوم می شه بستگی به سیستم شما دارد!(چقدر مثبت گرا....)
بابا منظورم اینه از نزدیک ببینم .
مثلا توی سمز 2 غذا میپخت قابلمش معلوم نبود
میخوام دست دادندو نوشتنشو بازیشو اینا رو از نزدیک ببینم :d
سلام
من اين رو خريدم ولي داخل هيچ ساختموني رو نشون نميده همه شون سقف دارن فقط خونه خودش معلومه مثلا ميره سر كار تا مياد بيرون بايد همش سقف رو نگاه كنم رستورانها هم توش معلوم نيست
چي كارش كنم
دوستان این سیمز سه ای که فروشگاه پی سی وورد می فروشه جدا سیمز سه؟؟ اونا که گفته بودن سال 2010 میاد؟
2009 میاد اما 2 جوئن دو هفته زودتر اومد بله واقعه ایه
در رابطه با سقف منظور شمارو نمی فهمم وقتی خریدم بهتون می گم
نترس هجت جان این دفعه این مشکل رفع شده من یه جا شنیدم اولاش اصلن برا آشپزی هر غذا یه موادمی خواد!
به نظر شما بازی خوبی ارزش خریدن داره من از سری دومش خیلی راضی نبودم
دوستان منم بازی رو دیروز سفارش دادم از همین پی سی!
تا حالا سیمز بازی نکردم و فکر کنم برای اولین بار بازی کردنش یه کم گیج کننده خواهد بود!
:5:نقل قول:
بازی قشنگیه اما دنیاش خیلی بزرگتر از سیمس های قبلی ما که سیمس باز بودیم برای آشنایی کلی آیتم ها و چیز های جدید 1 روز وقت می خوایم حالا شمارو نمی دونم :31:البته باید از بازی شبیه سازی شده خوشتون بیاد
در جواب به دوستمون بی باک هم باید گفت که اگر بازی شبیه سازی شده ی زندگی را دوست دارید ولی دوست دارید واقعی تر از گذشته باشه این بازی رو بهتون توصیه می کنم
اونجایی رو بلد کردم رو میشه یه کم بیشتر توضیح بدی؟:31:نقل قول: