من به شخصه توتن میشم!نقل قول:
اوکی میریم دات کام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جنوب شرقی هم خوبه...
چه نژادی بشیم؟
Printable View
من به شخصه توتن میشم!نقل قول:
اوکی میریم دات کام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جنوب شرقی هم خوبه...
چه نژادی بشیم؟
برای بسته های گرافیکی، برو به سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
توش کلی اسکین داره...
من نگفتم اسکین ندارم.مشکلم اینه که فایل application data که باید فایل user توی اون کپی بشه رو ندارم.نقل قول:
منم 2-3 روزه ثبته نام کردم داره خوشم می آ د !!! توی ir هستم ...
بچه ها بیاین سرور 4 .com تازه شروع کنیم ! با هم
10 جولای شروع میشه ، ثبت نامش هم از 8 جولای
پس همه پیش به سوی جنوب شرقی :31: :8:
چرا من نمیتونم وارد سرور 3 ایران بشم ؟
نکنه تراوین رو هم اینها ف...رکردن ؟
کسی با مشکل من دستبگریبان هست یا نه ؟
شاید اکانتت رو بن کردن؟ :31:نقل قول:
مولتی اکانت بودی؟
كسايي كه اينجا هستن يه سوال دارم!
با دايال آپ ميشه بازي كرد؟
اره عزيز خوارك اين بازي اصلا داياله :10:نقل قول:
البته با دایال فقط باید یا گول یا رومی برداری که وقتی بابات قبض تلفن رو دید ...ت نکنه .نقل قول:
چون با توتن خیلی باید ان بشی .
چرا؟!!!!!!نقل قول:
چون با توتن خیلی باید ان بشی .
اگر نفرات اول هر سرور رو هم نگاه کنی میبینی که همشون توتنن .نقل قول:
همش به خاطر اینکه توتن غارتگره و با غارت رومی ها و گول ها خودشو قوی و اونا رو ضعیف میکنه .
مثل یه جور انگله . توتن چون فقط این امتیاز رو داره اگه بره تو کار منابع ( که خودش تولید میشه و نمیخواد ان بشی )
اونوقت براش سخته چون نه دفاع خوبی از اول داره (بر خلاف روم) نه مخفیگاه خوبی (بر خلاف گول)
پس میمونه ارتشش که قدرت خوبی از همون اول داره و غارتگر هم که هست. پس منابع رو باید از غارت بدست بیاره.
که اونهم خیلی باید ان باشی .
یه راهنمای خوب از یه رتبه بالای سرور 1
کد:http://sargarme2008.blogfa.com
پست سوم رو بخونید::
حرفای تومروس تو سرور3 درباره ی کوروش!!
کد:http://s3.travian.ir/allianz.php?s=2&aid=1145&tid=19712&seite=8
به نظر من تو سرور speed بین دو گروه توتن و رومن اگه هر دوتاشون به اندازه هم ان باشن رومن قویتر میشه .
دلیلش هم اینه که تو این سرور سرعت منابع و ساخت و ساز 3 برابر ولی سرعت لشکریان 2 برابر میشه که به نفع رومنه و چون میتونه دو ساختمون هم زمان بسازه سریع تر پیشرفت میکنه .
دوستان سلام منم پایم اساسی فقط زمان دقیق راه افتادن سرور 4 . کام روبگید ودوستانی که پایه هستن بگن که بافلان اکانت میان بالا بعد هممون بریزم جنوب شرقی یاغربی اونوقت یه اتحادمیزنیم شاخ میشیم فتیرمیزنیم دهن مهن هرچی لات خارجی رو صاف وصوف میکنیم فقط دوستان یه حرفه ای بگه که چه نژادی رو انتخاب کنیم که بدرد صاف کردن ملت بخوره.
دو روز دیگه ثبت نام شروع میشه و 4 روز دیگه راه میفته!!نقل قول:
دوستان سلام منم پایم اساسی فقط زمان دقیق راه افتادن سرور 4 . کام روبگید ودوستانی که پایه هستن بگن که بافلان اکانت میان بالا بعد هممون بریزم جنوب شرقی یاغربی اونوقت یه اتحادمیزنیم شاخ میشیم فتیرمیزنیم دهن مهن هرچی لات خارجی رو صاف وصوف میکنیم فقط دوستان یه حرفه ای بگه که چه نژادی رو انتخاب کنیم که بدرد صاف کردن ملت بخوره.
همه هم میریم جنوب شرقی خدا بخواد!!
برای صاف کردن هم توتن رو انتخاب کنید
یوزر من هم H_R_V
حی علی خیرالعمل
منم اگه خدابخواد بایوزر Enter وجنوب شرقی ثبت نام میکنم
فقط دوستان جنوب شرقی به انگلیسی چی چی میشه؟
South Eastنقل قول:
اقا منم پایه ام
یوزر منم همین Gregar
فقط حواس تازه کارا باشه که توتن خیلی باید ان بشه
البته منم توتنم چون هم بیکار و هم adsl دارم
گرچه فکر کنم یوزر به اسم Enter رو خیلی زود بگیرن!!نقل قول:
شما زود اقدام کنید!!
من که دارم خودم رو برای مدال پیشرفت کننده تو هفته اول آماده میکنم
گفتم اینقدر حرف نزن................آدرستو دارم میام صافت میکنما!!!!:21:نقل قول:
:31:
بابا خوب جوابش رو دادم دیگه :31:نقل قول:
شاخ بازی که در نیاوردم...
ببخشید :10:
واسه چی شاخ بازی در میاری انقدر ؟ صافت میکنم صافت میکنم !نقل قول:
گفتم اینقدر حرف نزن................آدرستو دارم میام صافت میکنما!!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راس میگی میای سرور 4 بعد 2 هفته با من شاخ به شاخ شو ؛ اوکی ؟ بهونه نیار پلیز
سرور 4 میبینمت .
فعلا
كساني كه ميخوان به سرور 4 برن و در حال حاضر در سرور 1 هستند بدونند كه بنده حاظرم به عنوان جانشين دهكدشون رو ممديريت كنم
اسم دهكده من در سرور 1 هم sid هست
آموزش بازي در امضام هست
:41::41::41::41:
تمام سربازام تو سرور اسپيد مردن يارو اونقدر سرباز داشت كه بعد از اين كه قهرمانم رو دوباره زنده كردم 2 لول رفته بود بالا!:18:
اخ که چقدر دلم واسه سرور speed ایرانی لک زده
فکر کنم به خاطر این وقایع اخیر وبسته شدن پیام ها در تراوین حالا حالا ها باید صبر کنیم
گفتم سخن نگو ............نگفتم که شاخبازی در نیار...............اگه میتونی بدون سخن شاخ بازی در بیار:27:نقل قول:
داداش حیف که آدرستو ندارم وگرنه:47:بهونه چی نیارم.....................هنوز حرف نزدم پیش بینی میکنی؟ :29:بهت میگم من تو سه تا سرور هستم.................بکنمش چهار تا؟پدرم در میادنقل قول:
واسه ما قد بازی در نیار که تو هم صاف میکنم(البته اگه گیر بیارم)
کسه دیگه نبود؟
فقط یکم وقت بده این لشگرم درست کنم تا نشونت بدم :46::goatee:نقل قول:
crack جان یوزرت تو سرور3 چیه؟
باشه فقط میخوام بدونم چقدر میخوای درست کنی؟میتونی جلوی 3000 گرزی و 6000کاهن و 1000شوالیه وایستی؟ (آمار دقیق نمیدم چون ممکنه پخش شه) :31:نقل قول:
شوخی بابا ما با همفرومی در نمیوفتیم
خدا بیامرزش...............alikiller بود که بروبچ تاپ10 با همکاری هم زحمت کشیدن پاکش کردن:27:نقل قول:
خدا لعنتشون کنه:37: خیر از دهکدشون نبینن......الاهی پای کاهنای سواره شون بشکنه که نتونن دفاع کنن
راستی بروبچ منم میام دات کام.........................................گ ر پدر زندگی............بذار خوش باشیم که خوشی برای ما مسلموناست نه نا مسلمونا........................بریم حال گیری:21:
من یه مشکل توی اوون خرید و فروشش دارم !
اونی که زده پیشنهاد رو بهمون میده ؟! اونیکه زده جستوجو رو باید بفرستیم برا طرف ؟!
دفعه اول گندمم که لازم داشتم رو اشتباه فرستادم ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون
اوني رو كه زده پيشنهاد براي طرف ميفرستيد و اوني كه زده جست و جو طرف براي شما ميفرسته.:10:نقل قول:
اگه خودت میخوای منبع بذاری واسه تعویض ""پیشنهاد"" چیزیه که شما گذاشتین واسه تعویض و میفرستین واسه طرف معامله و""جستجو"" چیزیه که شما در قبال اون محصلولتون میخواین(طرف برای شما میفرسته)نقل قول:
سلام من تازه ثبت نام کردم اینم مختصات و اسمم:
سرور۱
robbin دهکده جنگل شروود
مختصات:
منفی۱۷۵/۲۵۲
بلهههههنقل قول:
خوب الان یعنی میای سرور 4 ؟نقل قول:
راستی بروبچ منم میام دات کام.........................................گ �ر پدر زندگی............بذار خوش باشیم که خوشی برای ما مسلموناست نه نا مسلمونا........................بریم حال گیری [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه میای که خوش اومدی ؛ پس منو تو رقیب . اوکی ؟ :)
مگه اونجا گروه نیستیم؟نقل قول:
قراره رقیب باشیم؟ باشه .....................من الان برای بار هزارم گلادیاتور رو دیدم و جوگیرم.........همچین بزنمت که نفهمی از کدوم لژیون خوردی:27:
sry خندم گرفتنقل قول:
مگه اونجا گروه نیستیم؟
قراره رقیب باشیم؟ باشه .....................من الان برای بار هزارم گلادیاتور رو دیدم و جوگیرم.........همچین بزنمت که نفهمی از کدوم لژیون خوردی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من با گروه خودم میام :)
میبینمت .
با اجازه Crack خان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه بابا رقیب چیه؟
همه باهم متحد شیم این خارجیا رو له کنیم.