اه !
حالم بد شد ! :2:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
اه !
حالم بد شد ! :2:
حتما باید به پشتیبانی زنگ بزنید تا بفهمید میزان مصرفتون چقدر بوده!!!!!
بیکار بودم گفتم یه تستی بذارم d:
راستی اینم پشت صحنه speedtest :
میشه فهمید موقع انجام یه تست چه اتفاقاتی داره میوفته تو سرعت
دوستان سلام...
این مودمی که لایزر میده به شرکتهای دیگه ADSL هم میخوره؟؟؟؟ Smartax MT882
مودم معروفي نيست ! بهتره يه مودم خودتون تهيه كنيد تا موقع تعويض شركت دچار مشكل نشيد! مثلا USRobotics مودم بسيار عالي هست و من تا حالا نشنيدم كه شركتي با اين مودم مشكل داشته باشه
128 لايزر ، 5 گيگ
ساعت 1:45 بامداد 5 شنبه
128 لايزر ، 5 گيگ
ساعت 1:45 بامداد 5 شنبه 3/2/1388
128 لايزر 5 گيگ.8:45 صبح!!!
12:55
128 با 5گیگ ترافیک
12:20 شب
همدان 128 3 ماه 4 گيگ
من راضيم ماهی 8300 خوبه البته 3 تومان هم مخابرات ميخوره روش
با .............
اين هم معمولي !
چون سرورش 300 مایل نزدیکتره سرعتش رفته بالا.....
سلام.
دیروز زنگ زدم لایزر میخواستم سرویس نامحدود بگیرم گفت فعلآ نامحدود نمیتونیم بدیم!خیلی خورد تو ذوقم.
علتش چیه؟
این سه چهار روز آخر سرویس سرویس من شدیدا خراب شده . سرعت از 3 بیشتر نمیشه .
برای کسی دیگه ای هم هست ؟
سرویس دهنش خوبه ؟
من فن اوا دارم میخوام عوزش کنم
آیا شماها که دارید راضی هستید؟
سلام به همه دوستان لایزری
من دیگه از شرکت لایزر سرویس نمیگیرم رفتم سمت شاتل ببینم اونا سرویسشون چطور این اواخر دیگه لایزر واقعاً اعصاب خورد کن شده بود....
من كه از لايزر رضايت كامل دارم
البته اگه سرعتش يه كم بيشتر بود خوب بود
سلام
می خواستم بدونم لایزر سرعت فایل های تورنت یا در واقع شبکه های p2p رو در سرویس های نامحدودش ،محدود میکنه؟
بعد این 64 کیلویی که بعنوان هدیه اضافه میکنه مثلا توی سرویس 128 متوسط دانلودتون چقدر میشه(حتما متوسط نه ماکزیممش)
بعدشم چند بار قطعی یا افت سرعت داره؟
مرسی
بچه ها قيمت 3 ماه 256 يا 3ماه 512 چنده؟!
ممنون
نه به هیچ وجه ! من خودم محدود ترین سرویس لایزر رو دارم و با 19-18 دانلود میکنه با utorrentنقل قول:
متوسط دانلود حدود 150 هست که 20 میشه تقریبا و بالاتر هم میره که من 25 هم دیدم .
تا حالا حساب نکردم ! ولی وجود داره ! و بستگی به شرایط داره ولی روزی یه بار قطعی رو داره ولی کوتاهه
----------
من هم که حجمم تموم شد الان با دایل دارم پست میدم ! عوضی میگه هر گیگ اضافه 9تومن شده :19: و تا وقتی سرویستون تموم نشده نمیتونید شارژ مجدد کنید ! آخه کجای دنیا اینجوریه ؟
هیچ خدماتی نمی دن ( سایت - پنل - شارژ اینترنتی و... ) گرون تر هم هستن ، هی هم گرون میکنن 3 تومن شده 9تومن
ولی صد در صد اگه شاتل یه جای خالی پیدا بشه ، لایزر رو ول میکنم ولی افسوس که 5ماهه تو نوبتم
شما خوب چرا نامحدود از لایزر نمی گیرید؟نقل قول:
چون انگار محدودیت حجمی تون جوابتون رو نمیده
در ضمن میشه بگید محدودیت حجمی تون در ماه چقدره؟ یعنی کدوم سرویس لایزر رو دارید؟
در ضمن من توی پست های قبل این تاپیک خونده بودم که انگار فعلا لایزر نامحدود نمی ده
صحت داره؟
مرسی
من امروز صبح ساعت 9 زنگ زدم شرایط نامحدودش رو بپرسم
منشی هی میگفت همه اپراتور ها فعالن شما نفر 4 توی صف هستید
گفتم شاید واحد فروشش 5 شنبه ها نباشه
ساعت 11 هم گفتم بزار یه بار دیگه زنگ بزنم اندفعه گفت شما نفر 11 هستید
گفتم پس هحتما هستند بعد 10 دقیقه(دقیقا 10 دقیقه) شدم نفر 5 ولی دیگه از اون کمتر نشد منم حال نداشتم قطع کردم
پشتیبانی فنی اش هم اگه مثل واحد فروش اش باشه باید بیخیال خرابی بشی و وایسی تا خودش درست شه
با هزار امید و ارزو گفتم امروز زنگ میزنم به لایزر یه 128 یا 256 نامحدود میگیرم خودم رو از این دیال اپ خلاص میکنم
خوشبختانه برعکس 5 شنبه بدون معطلی وصل شدم به بخش فروش ولی خب متاسفانه بعد از اینه شرایط سرویسهای نامحدودشون رو پرسیدم طرف بدون اینکه بپرسه چه منطقه ای هستید گفت شرکت دیگه adsl نامحدود نمیده
پس از این بعد دیگه نباید اسم این شرکت رو جزو ارایه دهنده های سرویس نامحدود اورد
واقعا به کجا داریم میریم
واقعا ادم از این همه پیشرفت توی این 4 سال دهنش واز میمونه
سلامنقل قول:
از مزایای دولت خدمت گذار ، بازگشتی نوستالژیک به عصر تلگرافه:13:
من هم می خواستم اگه داتک گرون کرد بیام از لایزر نامحدود بگیرم
که حالا مجبورم به گزینه دوم رو بیارم که سپنتاست
البته کیفیتش خیلی خوبه
ولی هزینش بالاست(256)
برای همین اگر داتک گرون کنه مجبورم از سپنتا 128 بگیرم
به شما هم پیشنهاد می کنم از سپنتا سرویس بگیرید (البته اگه منطقتون رو ساپورت می کنه)
عجب شرکت نامردیه این لایزر 3 هفتس درخواست دادم که خط من رو از رانژه در بیارن نامردا انگار نه انگار هرچی هم زنگ میزنم میگن یکی دو روز دیگه سرویس قطع میشه !!!! شما میگید چکار کنم؟؟؟؟
اندکی صبر سحر نزدیک است
امروز زنگ زدم نمايندگي
گفت لايزر مي خواد خودشو متحول كنه !
شنبه قطعي ميشه
انگار تو طرحهاشون شبانه رايگان و دانلود نامحدود و ... هم دارند
ببينيم چي ميشه!
سرویس های لایزر سرعتش خوبه ؟
adsl2 384 چطوره ؟ سرعتش خوبه ؟
تحول تو سرش بخوره ! من که الان یه ماهه میگم قطع کن ، هر روز دارن من رو سر کار میذارن ، حالا فردا باید ببینم چی میشهنقل قول:
امروز زنگ زدم نمايندگي
گفت لايزر مي خواد خودشو متحول كنه !
شنبه قطعي ميشه
انگار تو طرحهاشون شبانه رايگان و دانلود نامحدود و ... هم دارند
ببينيم چي ميشه!
شاتل یه جا خالی شد ثبت نام کردم ولی بیچاره ها دو هفته برای لایزر معطل شدن ( لایزر انگشت کوچیک اینا هم نمیشه )
دیگه شاید منو اینجا نبینین
---------------
در مورد سرعت هم بگم که هرچی تو قراردادت نوشته رو بعلاوه 64 کن میشه سرعتی که بهت میدننقل قول:
سرویس های لایزر سرعتش خوبه ؟
adsl2 384 چطوره ؟ سرعتش خوبه ؟
سرعتش بد نیست نوسان داره ولی عموما از اونچیزی که باید بالاتره . مثلا 128 میتونی با 22 یا 25 هم دانلود داشته باشی
لايزر سرويس هاي خودش رو گرون كرده اگه همينطوري پيش بره من كه ميرم از يه شركت ديگه خدمات مي گيرم:31:
چرا یه دفعه قیمت ها انقدر بالا رفته! من 15 روز نگرفتم یکهو اینجوری شده! دزد سره گردنه هستند اینا! هیچ مرجع قانونی وجود نداره که رو قیمت های اینها کنترل داشته باشه؟! یعنی هرچی بدند کاربر باید به پردازه؟! وقتی مملکت اینه وضعش دیگه ...!
قطعا شما اگه ببيني گرون هست ميري با يه شركت ديگه و همينطور مشتركان ديگر لايزر.
اين خودش باعث ميشه لايزر بفهمه چه اشتباهي كرده و زود قيمت هاش و بياره پايين.
من خودم احتمال داره برم با يه شركت يگه
آقا ما كه امروز تماس گرفتيم برامون فرم پر كردن گفتن فرم رو ميفرستيم دم در پولش رو بديد بعد حله .
شما كه فقط داريد انتقاد ميكنيد !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
يعني اينقدر داغونه ؟؟؟؟؟؟؟!
رفيقم يك ماهه كه داره 128 راضيه . البته خودم خواستم آسيا تك بگيرم كه تو محل ما پرتاش پر شده و معلوم نيست كي خالي بشه . به همين خاطر اومدم سراغ لايزر . 256 سه ماهه با 5 گيگ ترافيك 30 هزار تومن . كسي اين سرويس رو داره ؟؟؟ ازش راضيه ؟؟؟
ما كه فقط بدي داريم ميشنويم اينجا !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
راستي جريان اين تست سرعت چيه از كدوم سايت ميشه تست گرفت ؟؟ و اون عدد ها منظور هركدوم چيه ؟؟ مثلا براي من كه 256 هست بايد اصولا روي چند باشه . ميشه يه توضيحي بديد . ممنون .
آقا نظرتون چيه ؟؟؟؟؟؟
سرویس هاش خوبه. سرعت دانلود هم 128 که داشتم معمولا روی 21 بود. این ماه هم 256 ، 20 گیگ گرفتم 54 تومن. الان 3 روز وصل نکردن اعصاب نزاشتن واسه ما! سابقه نداشته انقدر طول بدند! می گن مشکل از شرکته که به خاطر انتخابات! کاربر ها رو دیر تایید می کنه! انشالله فردا وصل بشه تستش رو می زارم ولی باید روی 35 باشه سرعت دان ش. تست سرعت رو هم می تونید به سایت Speedtest.net مراجعه کنید.نقل قول:
سلام اینم تست سرعت , 256 20 گیگ
سرعت دانلود هم بین 35-40 هست.
خدا كنه ماله ما هم اينجوري از آب در بياد !! من 256 با 5 گيگ ترافيك گرفتم . تا وصل بشه ببينيم چي ميشه !!!!!
راستي منظور از اون ping چيه ؟؟؟؟ مثل اينكه هرچي كمتر باشه بهتره نه ؟؟؟
در ضمن موقع دانلود افت سرعت نداريد ؟؟؟ البته فكر نميكنم نباشه . شديد هست يا نه ؟؟؟ قطعي چي ؟؟؟؟؟
Ping برای موقعی خیلی کاربرد داره که شما می خوایید بازی های آنلاین کنید هرچی Ping پایین تر باشه بازی رون تر اجرا می شه. کلا هرچی پایین تر باشه بهتره. من با اکانت رپید دان می کنم. سرعت هم روی 36-37 ثابته بیشتر بین 35-40 هست البته بعضی اوقات کم میشه و مقطعی هست ، بعد میره بالا. قطع نمیشه ولی بعضی اوقات نمی شه صفحه وب باز کرد.
در مورد لایزر چند تا سوال داشتم :
1- این شرکت تو پلن هایی که محدودیت دانلود میده ، ایا شب ها هم دانلود مجانی داره ؟! مثل شرکت های دیگه مثل صبانت
که محدودیت دارن و شب ها اکانت رایگان برای دانلود میدن ، ایا این شرکت شب ها دانلود مجانی داره یا نه ؟
2- بابت هزینه راه اندازی و رانژه خط چقدر میگیرن ؟ من خودم مودم دارم و نصب و کانفیگ مودم رو خودم انجام میدم
اگه بخام از لایزر سرویس بگیرم ، چقدر باید بابت رانژه خط پول بدم ؟؟
ممنون اگه کسی با این شرکت کار کرده راهنمایی کنه .
-----
پی نوشت :
البته با توجه به قیمت های بالایی که سرویس بدون محدودیتش فکر نمی کنم شرکت کار درستی باشه
چون قیمت 128 اش 39 تومنه !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
یادمه 3 و 4 سال پیش اسیاتک !!!!!!!! اینترنت 128 کیلو بیت نامحدود رو میداد 20 تومن !!!!!!!!
از 4 سال پیش تا الان مملکت به کجا رسیده !!!!!!!! قیمت ها دقیقا" 2 برابر شده !!!!!!!!!!!!
در مورد لايزر چند تا سوال داشتم :
1- اين شرکت تو پلن هايي که محدوديت دانلود ميده ، ايا شب ها هم دانلود مجاني داره ؟! مثل شرکت هاي ديگه مثل صبانت
که محدوديت دارن و شب ها اکانت رايگان براي دانلود ميدن ، ايا اين شرکت شب ها دانلود مجاني داره يا نه ؟
2- بابت هزينه راه اندازي و رانژه خط چقدر ميگيرن ؟ من خودم مودم دارم و نصب و کانفيگ مودم رو خودم انجام ميدم
اگه بخام از لايزر سرويس بگيرم ، چقدر بايد بابت رانژه خط پول بدم ؟؟
ممنون اگه کسي با اين شرکت کار کرده راهنمايي کنه .
-----
پي نوشت :
البته با توجه به قيمت هاي بالايي که سرويس بدون محدوديتش فکر نمي کنم شرکت کار درستي باشه
چون قيمت 128 اش 39 تومنه !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
يادمه 3 و 4 سال پيش اسياتک !!!!!!!! اينترنت 128 کيلو بيت نامحدود رو ميداد 20 تومن !!!!!!!!
از 4 سال پيش تا الان مملکت به کجا رسيده !!!!!!!!