داشتم فکر می کرد پر کردن 16 گیگ یکی از کارهایی هستش که از کمتر کسی
بر میاد
و یه نکته جالب در مورد حافظه این گوشی و کلا حافظه هایی از نوع فلش
اینه که از تکنولوژی نیمه رسانا ها و تغییر شکل بلور ها استفاده میکنند
Printable View
بر میاد
و یه نکته جالب در مورد حافظه این گوشی و کلا حافظه هایی از نوع فلش
اینه که از تکنولوژی نیمه رسانا ها و تغییر شکل بلور ها استفاده میکنند
نه بابا فكر ميكني من خودم راحت پرش ميكنمنقل قول:
بر میاد
نصف آهنگامو از كامپيوتر بريزم 20 گيگ ميشه حالا فيلم و ... بماند!!
چند عکس و مقایسه ان96...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کارایی...
دریافت فرکانس از 40 هرتز تا 15 کیلو هرتز+ 0.39 ‘ -1.58خوبمیزان نویز-87.3خوبDynamic Range87.3خوبTDH %0.0098خیلی خوبIMD %0.569بدصدای استریو-75.5خیلی خوبIntermodultion در فرکانس 10 کیلو هرتز0.112متوسط
مقایسه با ان95 8گیگ...
TestNokia N96Nokia N95 8Gدریافت فرکانس از 40 هرتز تا 15 کیلو هرتز+ 0.39 ‘ -1.58+ 0.77 ‚ -1.83میزان نویز-87.3-77.7Dynamic Range87.377.4TDH %0.00980.0060IMD %0.5690.153صدای استریو-75.5-71.4
دوستان در شيراز امده وقيمت هم 1.200.000 ميباشد من خودم با چشمهايم ديدم...
مطمینی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟جدی میگی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
قشنگ دیدی زده بود میدین فنلاند؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چون چین هم مثل خودش زده...
من فکر کنم چینی بوده...
میبینم که اکتور عزیز به ان96 ایمان اورد؟؟؟اشهد خوندی؟؟؟؟
همانا ما ایمان اورندگان و پرهیزگاران را در بهشت برین قرار میدهیم!!سوره ی ال نوکیا ایه ی 96!!!!:8::46::5:
4کرم...
فقط یک سوال در مورد لنز ان96...
چرا لنزش با ان95 فرق داره...یک مدلیه...توش راه راه داره...کوچیکه انگار...
میشه توصیح بدید...
ممنون...
یعنی چی؟نقل قول:
دوستان در شيراز امده وقيمت هم 1.200.000 ميباشد من خودم با چشمهايم ديدم...
چینیش خیلی وقته تو بازار هستش البته نه بازار استان ها تو سایتها
اکتور جان باید بصبری!!وقتی اومد اونقدر مقایسه و ریویو انجام میدن که دیگه دلمون از گوشی میزنه!فعلا نمیشه نظر داد!!!
کسی نبود جواب بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:11:نقل قول:
اگه میشه عکسشو بزاریننقل قول:
چون من بی عکس باور م نمیشه !!:46:
علی جان ممکنه این گوشی دست بعضیا باشه ولی ورژن نهاییش نیست.
نوکیا همیشه یک سری ورژن بتا واسه آزمایش می ده بیرون که بعضی هاش توسط افراد سودجو فروخته می شن.
دقیقا ! خوراک فروش گوشی های بتا هم کشورایی مثل ایرانه ! چون تو جاهای دیگه اجازه ی فروش این گوشی هارو نمیدن ! البته فقط نوکیا نه همه ی برندها این کارو میکنن !نقل قول:
علی جان ممکنه این گوشی دست بعضیا باشه ولی ورژن نهاییش نیست.
نوکیا همیشه یک سری ورژن بتا واسه آزمایش می ده بیرون که بعضی هاش توسط افراد سودجو فروخته می ش
دوستان نسخه بتا دست هر کسی داده نمیشه که این طور به بازار سیاه
راه پیدا کنه !
تا حالا 100 مرتبه عکس همین نسخه پرتو تایپ رو خواستم ولی کسی نزاشته !!!
یه نظر شخصی...نمی دونم چرا از ظاهر 8گیگ بیشتر خوشم میاد تا ان96!
ظاهر ان96 یه جورایی می زنه به ان81 و ان80...
کاش طراحیش بهتر بود ، کلا من ظاهر و استیل کلی 8گیگ رو ترجیح می دم به ان96...ولی امکانات ان96 و کارکردش به نسبت 8گیگ بهتره!
نه عزیزم!چون 8 گیگ رو داری از این متنفری!!!!بی شوخی میگم!!!اصلا ان96 از لحاظ ظاهر ال سی دی هم برتره!!!ال سی دی بدنه در یک راستا قرار دارند!!
ولی یه نظر میاد ظاهر و بدنه ی ان95 8 گیگ خیلی محکم و سگ جون تر از ان96 باشه...
ان96 باید ظریف باشه...
فقط نظر بود...
کجا عزیز جون...صب کن!متنفر کدومه؟؟؟اتفاقا از امکانات بیشترش هم استقبال می کنم(البته نه 16 گیگ حافظه ، علتش رو هم قبلا توضیح دادم)!نقل قول:
درست متوجه منظور پست نشدی یا بهتر بگم ، پست رو تا آخر نخوندی(آخرین جملمو دیدی؟)...من گفتم از طراحی ظاهریش خوشم نمیاد (گفتم شبیه ان81 و ان80) نه امکانات داخلیش!
وگرنه مگه من بدم میاد توو موبایلم تلویزیون نشون بده؟!؟!؟!حالا چه شبکه های درب و داغون ایران باشه...بودنش بهتر از نبودشه که!
ضمن اینکه توو بررسی های انجام شده روش نشون داده باتریش از 8گیگ بهتره...بازم می گی ازش متنفرم؟؟؟
آها یه چیز دیگه هم بگم که فک نکنی من عاشق 8گیگم هستم...فیلم مرد عنکبوتی 3 هم توو موبایلم کار نمی کنه اونم به علت آپدیت و این مسائل که دیگه حالشو ندارم دوباره اینجا توضیح بدم!اونم قبلا توضیح دادم فقط همین قدر بدون که فیلمش هم کار نمی کنه و 10 تومن پول بیخود و اضافه تر دادم پاش!
دیگه چی؟!
تازه مجتبی جان برای tv هم ----h اکسترنال هست دیگه...نقل قول:
میتونی با ان95 8گیگ هم tv ببینی...
دیگه چیزی مونده؟؟؟:40::27::11:
بذارین این گوشی بیاد بعد در موردش نظر بدیم.چون از تو عکس مشخص نیست
مثه اینکه با این ان95 8گیگ فقط میشه یه کارایی کرد که با بقیه گوشیها نمیشه ؟؟؟نقل قول:
چون ما هر جا از شما پست دیدیم،هی میگی : با ان95 8گیگ،ان95 8گیگ،از ان95 8گیگ فیض ببرن و .....
خدا رحم کرد که نوکیا این ان95 8گیگ رو تولید کرد.... و گرنه بقیه گوشیهای بازار رو هیچکس نمی خرید....
در ضمن از همه مهمتر اینجا کلوپ n96 هست نه کلوپ تعریف از ان95 8گیگ......
دوست عزیز...نقل قول:
شما داری حر دفعه حرف های منو بر عکس میکنی و بحث رو به دعوا میکشونی...
اولا با شما نبودم...
بعدشم منظورم از دیدن tv رو ان95 8گیگ (منظور کلی بود)...اینو که همه میدونن...رو همه گوشی ها میشه...
لطف کنید بحص رو به جنجال نکشید...
بعدشم همه میدونن که ان96 بخاطر داشتن مموری بیشتر از ان95 8گیگ بالاتره...
من اگه گفتم گوشی ها دارن از ان95 8گیگ فیض میبرن...برای باطریش بود...نمونه ی مثال ان95 معمولی...ان82...و یا تو بعضی از پست ها هم دیدم دوستان میگفتن که باطری 8گیگ رو بندازیم رو ان96...
لطف کن تعصبی پست نده...
ممنون...
شما اگه میخای کلی بگی،بگو که میشه با همه گوشی ها Tv دید....چرا میگی با ان95 8گیگ ؟؟؟نقل قول:
اینکه معلومه ان96 از 8گیگ بهتره....نکنه میخای بگی 8گیگ از ان96 بهتره ؟؟؟ (البته از همین الان شروع کردی و به عنوان نظر داری تو سر ان96 می زنی)
من اصلا با شما نبودم...ok??????????نقل قول:
من اگه گفتم گوشی ها دارن از ان95 8گیگ فیض میبرن...برای باطریش بود...نمونه ی مثال ان95 معمولی...ان82...و یا تو بعضی از پست ها هم دیدم دوستان میگفتن که باطری 8گیگ رو بندازیم رو ان96...
لطف کن تعصبی پست نده...
من منظورم از ان95 8گیگ برای tv دیدن رو تمام گوشی ها بود...(منظورم رو حرف مجتبی عزیز بود)...شما از جریان خبر نداری الکی پست نده...
من نمیدونم به شما چی بگم؟؟؟؟شما چرا حرف های منو بر عکس میکنی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟می خوای دعوا به پا کنی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من که گفتم ان96 از ان95 8گیگ بهتره...خیلی بی خود پست داری میدی...(من کی تو سر ان96 زدم)...
بابا یکی بیاد ایشونو بگیره...
از این بیشتر دیگه قابل نمیدونم توضیح و حرف بزنم...
موفق باشی...
نمی دونم چرا اینقدر فن بوی های نوکیا می پرن به هم !!!
یه بحثی هم میشه به دلخوری ختم میشه !!!!!!
لطفا یا بحث نکنین یا اگه می کنین باهم مهربون تر باشین
گور بای نوکیا و سونی اریکسون ان 95 و ان 96 و...
به جان علی ارزش نداره
من تو این فروم با 2 نفر بحث داشتم
می خوام به اونا پیغام خصوصی بدم ازشون معذرت بخوام...
بابا منم همینو میگم...
اون اقا حرف های منو بر عکس میکنه...شما خودتون شاهدین...
اقا بی خیال...
رو همدیگرو بوس کنیم...
صلوات...
من یه کم تند رفتم ( البته فقط یه کم نه بیشتر).....
به قول علی جون: گور بابای نوکیا و سونی اریکسون ان 95 و ان 96 و.....
صلوات......
اگه فقط همين در راستاي هم بودن السيدي ،السيدي گوشي رو برتر از بقيه ميكنه.100 گوشي السيديش بهتر از Nokia N95 8gigنقل قول:
اصلا ان96 از لحاظ ظاهر ال سی دی هم برتره!!!ال سی دی بدنه در یک راستا قرار دارند!!
من 1-95 دارم.و تو آينده به فكر تعويضش هستم البته با 95 هشت گيگ نه با 96 اگر 96 ارزونتر هم باشه.
چون 96 نو آوري يا بهتر بگم چيز جديدي نسبت به 8گيگ نداره.و من طراحي 8گيگ رو بيشتر ميپسندم.طراحيش
خفن تره.در يكراستابودن كه بدتره.شما زبونم لال زبونم لال .موهاي بدنم سيخ شد . . . گوشي از دستت بيفته!!!!!!!!اگه مثل 95 السيديش داخلتر باشه كمتر صدمه ميبينه يا بيرون باشه؟يا همون در يه
راستا باشه؟
ولي در نهايت گور پدر همشون
نقل قول:کاملا تایید میشه...فک کنم آقای rainysky50 قانع شدن!نقل قول:
اين نميشه كه آدم حرفش رو بزنه بعد قيچي كنه!!!!نقل قول:
اين كه دوستمون در مورد LCD گفته بيشتر به زيبايي گوشي كمك كرده ولي اينكه ميگيد اگه N95 بيوفته كمتر آسيب ميبينه بستگي داره ولي كلا در اصل مطلب فرقي نميكنه.
اينكه ميگي N95 رو با N95 8GB عوض كنم كلا كار عاقلانه اي نيست ولي جمله دومت كه ميگي:اگر 96 ارزونتر هم باشه(بازم N95 8GB ميخري) كلا حماقت هست.
خريد گوشي كلا سليقه اي هست و به طراحي هم كار نداريم ولي
نوآوري و به قول شما چيز جديد رو ميشه براي من توضيح بديد خواهشا؟؟؟؟؟(اين حرفت غير قابل تحمل يه جورايي)
اقا یه ذره یواشتر. با هم دیگه بحث نکنید. ممنون.
این که اقا احسان چه گوشی بخره به ما مربوط نیست. هر چی دوست داشته باشه میخره.
ولی با این حرفش که میگه نواوری نداره کاملا موافقم.
به دلیل اینکه:
حافظه ی زیاد رو گوشیای قبل هم داشتن. حالا اومدن دو برابرش کردن. ابتکار این قسمت مال 91 هست.
دی وی بی اچ هم که هم 92 داره هم 77بتکار این قسمت مال92 هست.
دوربین و جی پی اس و ال سی دی و طراحی و ..... هم که لازم به گفتن نیست. فقط می مونه یه پایه و سیستم عامل جدید ودرگاه حافظه. حالا ممکنه بعضیا بگن اینا مگه کمه؟
من هم میگم نه کم نیست ولی در مقایسه با زمانی که 95 اومد نسبت به مدلای قبلی عددی نیست.
یه وقت فکر نکنید که می خوام بزنم تو سر گوشی!
نه .چون من خودم میخوام بخرمش.
حرف ها و پست های اقا سینا کاملا درسته...نقل قول:
حرف دل منو زد...
ان95 زمانی که امد همه فکر میکردن از فضا امده...چون در مقابل ان73 که اخرین مدل نوکیا بود واقعا شاهکار بود...(اون همه تغییر)...................:18:
به نظر شما N96-2 هم ساخته خواهد شد؟؟؟؟؟؟!!!!
و اگه بشه تغیراتش مثل95 بنیادی است یا مثل 82 ظاهزی؟؟؟
نقل قول:
مرسی اکتور جون. من فقط حرف حق رو زدم. حالا هرکی چه خوشش بیاد چه بدش بیاد. من نه طرفدار 8 گیگم نه طرفدار 96. من فقط طرفدار
"نوکیا سیتی من 200" هستم.
تو 96 دکمهی گالری حذف شده. چون چیزی به اسم گالری تو منو وجود نداره. و هر قسمت گالری خودش یه ایکون جدا تو منو داره!!!!!!
اول اينكه مي يايم اينجا كه بحث كنيم نمي يايم مثل عده اي قربون و صدقه هم بريم؟!نقل قول:
يا تاييد و تكذيك كنيم؟
من گفتم خريد گوشي سليقه اي ولي ايشون ميفرماين فرض محال حتي اگر N96 از N95 8gb ارزون تر بشه من N95 8gb چون N96 نوآوري نداره؟!؟اين درست اصلا؟؟؟؟
من از حرف شما نفهميدم آخر نوآوري داره يا نداره؟
اگه داره و مثال هم ميزني پس چرا اول ميگيد نداره؟(با اينكه بيشتر از مثال هاي شماست و دوستان مطرح كردن ولي من احساس ميكنم اگه دوباره شروع كنم يك چرخه بينهايت هي بايد تكرار بشه!!)
در مورد N91 هم بگم كه از نوع هارد هست نه حافظه داخلي و حافظه داخلي بالا از همون N95 8gb شروع شد؟
در مورد N95 هم بگم يه چيز هاي اضافه شد ولي بيشتر طراحي گوشي بود كه نوع و جذاب بود و به اين هو و جنجال كمك كرد؟
كار نداريم N95 يه چيزهايي داشت و يه چيزهايي نداشت ولي حالا يه گوشي اومده(قرار بياد) به اسم N96 كه اگر نگم همه امكانات كل گوشي هاي سري N رو داره ولي بيشتر از 95 درصد امكانات اونها رو داره!!
ببخشید یه موقع سوءتفاهم پیش نیاد.
منظورم از بحث ،جنگ و دعوا بود. و اگر نه اینجا برا تبادل نظر اومدیم.
باز شما میگید!! از لحاظ فلسفی حرف شما درسته. ولی هرکی هر چی که دوست داشت میخره. یه جمله هست که می گه
" ما را چه که گوش خر دراز است یا چشم وزغ همیشه باز است"
(مدیریت ،این فقط یه جمله بود وبه منظور توهین به هیج کدام از احاد جامعه نوشته نشده)
باز هم من باب فلسفه و اصلا به نظر شما یه گوشی جدید بدون نو اوری هر چند کم تو بازار فروش میره؟؟؟؟ ما گوشیایی رو میبینیم که فقط تو ظاهر نو اوری دارن و نسبت به مدل قبلی تفاوتی ندارن و خوب هم فروش میرن!!!! جالبه که 96 درسال نواوری و شکوفایی به بازار میاد!!
حرف شما درست. ولی من فقط از حجم حافظه حرف زدم و به نوعش (هارد دیسک یا فلش) اشاره نکردم.
این حرف شما خیلی کودکانه است. فقط ظاهر؟؟؟؟؟؟!!!!!
شما به 1.8 مگاپیکسل افزایش دوربین + جی پی اس+ 0.2 اینچ افزایش ال سی دی + قابلیت نمایش 16777216رنگ +استفاده از سیمبین9.2 + پشتیبانی از میکرو اسدی تا 8 گیگ (ورژن 21 به بالا)+....
فقط میگین ظاهر!!! اگه بخوای این جوری حساب کنی که ابتکار تو 96 میشه مثل 6600 نسبت به مدل قبلیش!!!
96 بهترین مدل نوکیا و کامل ترینشونه. و اکثر امکانات گوشی های قبلیش رو یه جا داره.
بهتره تعصب تو کارامون رو کنار بزاریم.تا بتونیم بهتر زندگی کنیم.
امام علی(ع) می فرمایند:
علاقهی شدید به چیزی ادمی را کور و کر میکنه.
امیدوارم که از دستم ناراحت نشده باشین. هر چند که حرف ناراحت کننده ای نزده ام!
دوستدار شما.cna
اتفاقا ما میاییم اینجا تا حرف و پست های واقعا با فهم و زیبای امثال اقای سینا تایید کنیم...
واقعا اقا سینا حرفی برای گفتن به جا نزاشت...
حرفی منم 2 ماه پیش زدم...ولی امثال بعضی ها قبول نمیکردن...
ممنون سینا جان...
2 پست اخریت حرف دل بیشتریا بود...
مرسی...
دیگه این بحث رو هم تموم کنیم...
جون دیگه اونیی که نمیفهمیدن...فهمیدن...بی احترامی نباشه...منظور حرف حق بود...
موفق باشید...
من اصلا علاقه اي به ادامه اين بحث ندارم چون همون جور كه گفتم مثل يك حلقه بايد تكرار بشه؟(وقتي N95 8GB هم اومد با N95 دارا هم ما همين برنامه ها رو داشتيم)نقل قول:
فقط بگم من در مورد 95 گفتم يه چيز هايي اضافه شده و بعد گفتم طراحي جديدش باعث يك سري هاي وهوي شد و مشترش زياد شد چون عده اي عقل شون به چشمشون و دنبال امكانات نيستن!
نقل قول:
درسته تموم شد.
به بحث 96 بپردازیم. به نظر شما n96-2هم درست میشه.؟
راستی اینو یادم اومد که شماها هی میگین باتریش برتر از 8 گیگ بوده.برتریش در قسمت های مدیا بوده یعنی:
موسیقی 14 ساعت .8 گیگ 10 ساعت.
ویدؤ 5 ساعت .8 گیگ 3.5 ساعت.( ا گه واقعی باشه که عالیه)
تی وی 4 ساعت.
تو بقییه چیزا برابرند. ولی تو استندبای کم میاره! دلیلش هم استفاده از سی پی یو جدیدتر وکم مصرف تره.
سرعت سی پی یوش برخلاف گفته های دوستان زیاد نشده و 334 مگا هرتز هست.
به نظر من گوشی رو تا گرفتیم یه bl-6f روش بزاریم. فکر کنم با این باتری مشکلش برطرف بشه!
ولی یو اس بیش رو عشق است. با سرعت 2 مگ/ثانیه
انتقال اطلاعات میده. یعنی یه اهنگ معمولی رو تو حداکثر 2 ثانیه میریزه تو گوشی!