والا تاپیک توی یه فروم خارجی بود در واقع بهترین فروم نینتویی ها (Gbatemp.net)
والا تاپیک توی یه فروم خارجی بود در واقع بهترین فروم نینتویی ها (Gbatemp.net)
اون GBAtemp انقدر صفحاتش سنگینه که آدم وسط کار پشیمون میشه. (دارم دنبال یه ADSL خوب می گردم)
به هر حال، من تو خبرنامه GTA عضوم و هیچی برام نیومده. شایعه است احتمالاً.
راستی، من اون Yasu Menu رو پیدا نکردم. لطفاً لینک دانلود مال R4 ش رو بذار. چون حتی Yasu Menu برای R4 رو هم پیدا نکردم. از اونجای که M3 real و R4 جفتشون Act imagine هستن و هر دوشنون slot-1 هستند، برنامه هاشون فرقی نداره.
ببخشید که پشت سر هم پست می دم، ولی این مطلب انقدر داغه که یه پست جدا رو لازم داره:
کسایی که با M3Real کار کرده باشند، احتمالاً این مشکلات رو میشناسند:
- سرعت پایین لود شدن بازی نسبت به R4
- file browser بسیار ضعیف و عدم امکان scrolling
- نبود امکان اجرای آهنگ و فیلم، بدون اجرای برنامه Media Player
- نشان ندادن درست بعضی آیکون ها
یه مدتی خیلی از دست سیستم عامل M3Realم اعصابم به هم ریخته بود. امروز، داشتم دنبال یه فایل بروزر می گشتم که سیستمی به نام M3 Sakura رو پیدا کردم (ظاهراً m3 sakura یه فلش کارت دیگه از سری M3 اِ)
خلاصه، با این خط داغون dial-upم 16 مگ رو دانلود کردم. الان که فکر می کنم اگه 50 مگ هم بود ارزشش رو داشت. بعد اجرا کردم. سیستم عاملی که بالا اومد، باورنکردنی بود. این هم چندتا از مزیتهاش:
- scrolling بسیار قوی
- اجرای فایل های آهنگ و فیلم و بازی مشترکاً در یک بخش (لازم نیست برای اجرای آهنگ به بخش جدایی برید یا از Moonshell استفاده کنید)
- اجرای سریع تر بعضی بازی ها نسبت به M3 real
- نمایش بسیار زیبای آیکون ها
-محیط کار زیبا
-پخش فیلم های dpg و امکانات Media ی عالی
خلاصه کلام، این سیستم عامل که خود به خود با روشن شدن دستگاه Boot میشه و به صورت یه فایل NDS نیست، نه تنها از سیستم M3real بهتره، بلکه از R4 هم تمیز تر و بهتر طراحی شده. این SYSTEM FILES به احتمال قوی روی R4 اجرا نمی شوند و به احتمال قوی روی G6 اجرا می شن.
خلاصه، اگه کسی M3real داره، حتماً فایل رو دانلود کنه. فقط یه نکته:
برای استفاده از این سیستم:
- بعد از دانلود فایل، فولدر SYSTEm رو توی root اس دی تون کپی کنید.
- اگر با روشن کردن دستگاه، خطا (Error) ی مشاهده کردید، از میکرو اس دی یک Backup گرفته، آن را با FAT32 فرمت کرده و مجدداً فایل های Backup شده را restore کنید.
- برای Bachup گرفتن از برنامه Backup ویندوز واقع در (برای WinXP) این آدرس استفاده کنید:
Start/Program files/Accessories/System Files/Backup
لینک دانلود این SYSTEM FILES اینجاست:
نقل قول:
کد:http://gbatemp.net/index.php?download=2553
برادر من این رو روی R4 دارم برای دانلود ysmenu هم میتونی توی gbatemp به قسمت R4 بری همون اولین تاپیک هاست.نقل قول:
نه بابا دیگه Yasu Menu رو میخوام چیکار. در ضمن، YS Menu با wifi یه سری مشکل داره.
حالا این رو بخون:
بعد از استفاده از M3 Sakura متوجه شدم این SYSTEM FILES با برنامه های Homebrew سنگین مشکل داره. یه firmware دیگه پیدا کردم با عنوان M3 Sakura/real/iTouch triple loader که حجم فایل زیپ شده اش 18 مگابایت بود (که وقتی extract شه میشه 90 مگابایت!). خلاصه، به پیشنهاد دوستان در GBATemp، این firmware رو امتحان کردم.
این firmware، از کنار هم قرار گرفتن firmware های سه فلش کارت M3real، M3 sakura و iTouch تشکیل شده. به این صورت که بعد از قرار گرفتن فولدر های SYSTEM و iTouch در root حافظه، با روشن شدن دستگاه خود به خود سیستم عامل m3 sakura اجرا می شود. اما اگه هنگام load شدن بسیار کوتاه m3 sakura، دکمه X رو فشار بدید، وارد سیستم عامل m3 real می شید و اگه Y رو فشار بدید، وارد سیستم عامل فلش کارت iTouch می شید. این فوق العاده ترین firmware ممکن برای DS محسوب میشه....
بنابراین شما می تونید سه تا فلش کارت متفاوت رو یکجا تجربه کنید!
خیلی عالیه و اگه M3R دارید، حتماً امتحانش کنید. من یه رده بندی کلی از این سه Firmware یعنی m3real، m3 sakura و iTouch درست کردم (نمره ها از 10 نمره هستند):
M3 Real
- آسانی دست رسی 5
- سرعت اجرای بازی، بالا آمدن سیستم و ... 6
- زیبایی محیط کار 7 (با استفاده از skin های مختلف)
- سازگاری 9.5
امتیاز نهایی 6.8
توضیحات: دسترسی بسیار بد طراحی شده. محیط کار با اسکین های مختلف زیبا طراحی شده، اما loading های بسیار زیاد و سرعت پایین نیز وجود دارد که قابل بخشش نیست.
M3 Sakura
- آسانی دسترسی 10
- سرعت اجرای بازی، بالا آمدن سیستم و ... 8.5
- زیبایی محیط کار 10 (با استفاده از skin های مختلف)
- سازگاری 7
امتیاز نهایی: 9
توضیحات: با توجه با استفاده بسیار خوب از امکان Touch ، زیبایی و سرعت بالا، سازگاری پایین تر با بعضی homebrew ها قابل بخشش است و امتیاز نهایی کمی بالاتر از میانگین داده می شود.
iTouch
- آسانی دسترسی 7.5
- سرعت اجرای بازی، بالا آمدن و ... 7
- زیبایی محیط کار 7
- سازگاری 9.5
امتیاز نهایی: 7.75
توضیحات: این فرمور نیز از scrolling با touch استفاده کرده اما نه به خوبی ساکورا. سرعت این سیستم از m3 real بالاتر است، اما به هر حال، باید بعضی Loading های مزاحم را تحمل کرد و از نظر زیبایی نیز به پای ساکورا نمی رسد. این فرمور حد فاصل ساکورا و real است.
راستی، منظور من این بود لینکی که گذاشتم بعیده روی r4 هم اجرا بشه. چون که firmware فلش کارتهای r4 و m3simply یکیه و مال g6 و m3real و احتمالاً m3 sakura هم یکیه. مگه خودت نمی گفتی با یه patch اجرا میشه؟
فاجعه.... درست بود. GTA CW سال 2009 عرضه میشه.
راستی این کنسول جدیده رو دیدید اسمش Wiz اِ؟ خیلی جالبه.
نینتندو ساخت نینتندو دی اس جدید را رسماً اعلام کرد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بالاخره سومین نسل نینتندو دی اس که مدتها انتظارش را کشیده بودیم معرفی شد.
ظاهراً این نسل، از نظر سیستم تفاوت زیادی نخواهد داشت، یعنی بازی های قبلی را اجرا خواهد کرد. اما تفاوتهای بسیار زیادی اعمال شده:
یک دوربین 3.5 مگاپیکسل به دستگاه اضافه شده و ظاهراً یک دوربین اضافی هم وجود دارد.
دستگاه SD card میخورد و امکانات مالتی مدیا افزایش می یابد.
دستگاه نازک تر شده و ورودی بازی های GBA حذف می شود.
صفحه دستگاه بزرگتر شده.
قیمت اولیه دستگاه 178 دلار خواهد بود که مطمئناً با گذشت زمان کاهش خواهد یافت. این دستگاه اول نوامبر در ژاپن توزیع خواهد شد. نینتندو یک فروشگاه اینرنتی هم برای این کنسول تأسیس کرده است. اسم این نسل دی اس، Nintendo DSi خواهد بود.
پ. ن: سرویس های جدید نینتندو هم در راه هستند. مثلاً در تمامی فروشگاه های مک دونالد، Access Point بازی برای DS وجود خواهد داشت.
منبع:
کد:http://www.engadget.com/photos/nintendo-announces-dual-touchscreen-dsi-dsi-shop-content-store/1069018/
سلام من اگه بخوام این کنسول رو بگیرم از نظر سنی منو ازضا میکنه یعنی زیبایی بازیهاش گرافیکشون و ...
در ضمن یه سوال این که آیا صفحش از پی اس پی کوچکتره یا نه؟
در آخر هم قیمتش چنده؟(اگه قیمت psp slim رو هم بگید ممنون میشم)
ممنون از راهنماییتون
دوست عزیز بستگی داره که چه سنی باشید به نظرم تا 18 سال هم خوبه
قیمتش هم 175 تومنه
مرسی از این همه توجه! این خبر همه ی سایت های بزرگ رو ترکونده. اونوقت اینجا...
راستی اینجا کسی نمیخواد از این دی اس جدیدا بخره.
آقا بی تعارف بگم، گرافیکش قشنگ نیست. از نظری سنی هم بازی هاش کمی بچه گونه تر هستند. در عوض بسیار خلاقانه تر هستند. من که یه بازی با تاچ رو به پنج تا بازی با گرافیک خفن نمیدم. البته هم عقیده با من خیلی تو ایران کم هست.نقل قول:
سلام من اگه بخوام این کنسول رو بگیرم از نظر سنی منو ازضا میکنه یعنی زیبایی بازیهاش گرافیکشون و ...
در ضمن یه سوال این که آیا صفحش از پی اس پی کوچکتره یا نه؟
در آخر هم قیمتش چنده؟(اگه قیمت psp slim رو هم بگید ممنون میشم)
ممنون از راهنماییتون
با توجه به مدل جدیدش تصمیم بگیرید:
کنسولی با دوربین سه و نیم مگا با بازی های خلاقانه و بیشتر ولی پایین تر از نظر سنی و گرافیکی رو ترجیح میدید (دی اس) یا بازی هایی با گرافیک بالا و بالا از نظر رده بندی سنی، با همون کنترل های همیشگی کنسولها؟ (پی اس پی)
می تونم یه ساعت در باره نقاط قوت و ضعف این دو تا کنسول صحبت کنم. اینجا یه کم مختصر توضیح میدم.
نقاط قوت دی اس: شارژ بیشتر، دو دوربین (در مدل جدید)، اندازه ی کوچکتر، مانوور بیشتر سازنده روی امکانات wifi، ابتکار و استفاده از تاچ، استفاده بیشتر از میکروفون.
و البته برنامه های خانگی جالب و تعداد زیاد بازی های تولیدی در هر ماه، و همچنین داشتن دو تا صفحه و جایگیری تعداد زیادی بازی روی حافظه.
نقاط ضعف دی اس: گرافیک پایین، صفحه کوچک تر (که در مدل جدید رفع شده)، بچه گانه تر بودن بازی ها، سرسری ساخته شدن بعضی بازی ها، نبود بعضی عنوان های معروف روی دی اس.
نقاط قوت پی اس پی: گرافیک بالا، بعضی عنوان های معروف، وجود وای فای، صفحه بزرگ، میکروفون در نسخه جدید و ...
نقاط ضعف پی اس پی: نیاز به آپدیت، کم بودن بازی های ابتکاری مثل اکوکروم، کم بودن بازی های تولیدی هر ماه و ...
برا پی اس پی کم نوشتم که بهتره جریانش تو تاپیک خودش مطرح بشه کلاً. قیمت هم همین طور. فقط قبلش بهشون بگین متعصبانه نگن.
مر30.
بازی های جدید این کنسول:
گرافیک عالیcall of Duty 5
Guitar Hero On Tour Decades
WWE SmackDown! vs. RAW 2009
قیمت این کنسول چنده؟؟؟کپی خور شدش
------------
این کنسول هم نیاز به آپدیت داره؟؟؟؟
تا چند گیگ رم می خوره؟؟؟؟
رم داخلیش چنده؟؟؟؟
----------
نسخه ی جدیدش اومده تو بازار اون چنده؟؟؟
-------------
نسخه ی قدیمی دوربین نداره؟؟؟؟
-----------
من که بازی هاشو ندیدم جایی بفروشن !!!!!
باید دانلود کردم بازی هاشو ؟؟؟؟(چون حجمشون کم)
----------
امکان اجرای فیلم و آهنگ داره؟؟؟؟(چه فرمت هایی؟؟؟)
------------
ضخامت / طول و عرض دستگاه چقدر؟؟
و چد گرم؟؟؟
نقل قول:
اگه بازم اعتراض نکنی که حوصله سرچ کردن نداری باید بگم که با یک سرچ ساده به جواب کلیه سوال هات میرسی.
صفجه اول تاپیک دوستان به طور کامل توضیح داده اند:46:
قیمتش در حال حاضر چند تو ایران (تهران)
---------
قیمت این کنسول دیگه ثابت شده همون 175 تومنه که با یه فلش کارت و مموری 2 گیگ میشه حدود 270 تومن.
پس به نظر من اصلا به درد نمی خوره و اصلا هیچ حرفی دی مقابل psp نداره که بزنه
270 تمن پول دادن به این دست گاه واقعا یک اشتباه بزرگ است
این کنسول قابلیت های خاص خودش را داره. و طرف دار های خودش را.نقل قول:
من که کم کم بهش علاقه مند شدم.شاید پول باید دستم بخرم.باید کنسول جالبی باشه که اینقدر داره خوب میفروشه.
مثل این که اگه یه مدت من تو این تاپیک نباشم سوالها همه بی جواب می مونن!
250 تومن حدوداً کپی خور شده اش در می آد ولی بعدش هیچ خرجی نداره. حتی برای بازی!نقل قول:
قیمت این کنسول چنده؟؟؟کپی خور شدش
------------
این کنسول هم نیاز به آپدیت داره؟؟؟؟
تا چند گیگ رم می خوره؟؟؟؟
رم داخلیش چنده؟؟؟؟
----------
نسخه ی جدیدش اومده تو بازار اون چنده؟؟؟
-------------
نسخه ی قدیمی دوربین نداره؟؟؟؟
-----------
من که بازی هاشو ندیدم جایی بفروشن !!!!!
باید دانلود کردم بازی هاشو ؟؟؟؟(چون حجمشون کم)
----------
امکان اجرای فیلم و آهنگ داره؟؟؟؟(چه فرمت هایی؟؟؟)
------------
ضخامت / طول و عرض دستگاه چقدر؟؟
و چد گرم؟؟؟
مثل PSP لازم نیست آپدیتش کنید. 4 گیگ رم می خوره که نسبت به حجم بازیهاش خیلی بالاست. نسخه جدیدش هم SD کارت می خوره که فکر کنم تا 8 گیگ باشه.
نسخه جدیدش فکر کنم 180 دلار باشه. اومده. بهتره بگید از خارج بیارن.
نسخه قدیمی دوربین نداره.
آره بهتره بازیهاش رو دانلود کنید. اما بعضی جاها میفروشن. ولی مثل PSP همه جا نریخته بازیهاش. نیازی هم نیست. چون انقدر سبکن بازیهاش که با خط دایال آپ میشه دانلودشون کرد.
امکان اجرای آهنگ رو داره. من چون همه آهنگهام mp3 هستن نمیدونم چقدر رو فرمت های دیگه ساپرت داره ولی فکر کنم داشته باشه.
در مورد فیلم باید کانورت بشه به فرمت DPG و فرمت معروفی رو نمی خونه.
ضخامت/طول و عرض دستگاه رو اندازه نگرفتم تا حالا! از PSP هم جمع و جور تره، هم سبک تر.
والا من نمیدونم شما با چه اطلاعاتی این حرف رو می زنی. ولی مطمئنم قیمتش از این گیم های موکوجی باید بیشتر باشه!نقل قول:
پس به نظر من اصلا به درد نمی خوره و اصلا هیچ حرفی دی مقابل psp نداره که بزنه
270 تمن پول دادن به این دست گاه واقعا یک اشتباه بزرگ است
قبول دارم گرافیک خوبی نداره، ولی قابلیتهاش ارزشمند هستند و بازی های زیادی برایش میان.
PSP با اون همه قدرت گرافیکی هر سه ماه 10-15 تا بازی براش بیشتر نمیاد. البته نمیخوام بگم PSP ضعیفه.
به نظر من یه کم باید اول باهاش بازی کنید. یه کم قابلیت هاش رو بشناسید. بعد اگه خوشتون نیومد فحشش بدید، اگه خوشتون اومد هم که بخرید!
به هر حال، touch امکان جالبیه.
راستی امین جان، COD5 دی اس WFC داره؟ اگه اینطور باشه که خدای بازیه. به نظرم خیلی خفنه ولی حوصله دانلودش رو ندارم. ADSL ثبت نام کردم بهمون زنگ نزد.
Guitar Hero On Tour Decades فرقی به جز آهنگاش با نسخه قبلی داره؟ تعداد آهنگاش بیشتر نشده؟
سلام به همه
من امروز رفتم ds قیمت کنم یارو گفت 165 تومن حدودا گفتم از این دستگاه ها که کپی خورش میکنه چی قیمتش چنده؟ گفت واسه این کار میفرستیم تهران درست میکنن؟ گفتم آقا فلش کارت چی ؟ گفت منظورت کارتریجه؟ منم نمیدونستم گفتم آره گفت 8 تومن!!
جدا این فلش کارت که تو این تاپیک این همه روش بحث شده چیه؟ چرا یارو گفت میفرستم تهران؟ یارو چیزی حالیش نبود یا من اشتباه میکنم؟ جواب پی ال زد...
ممنون...
برای کپی خور کردن دی اس، از دیسک هایی استفاده میشه که شبیه دیسک های بازیش هستند و به اونها فلش کارت گفته میشه ولی فکر کنم کارتیریج هم بهش بگن. این فلش کارت ها انواع مختلفی دارن که من m3 real رو بین اونها پیشنهاد می کنم. انواع دیگرش عبارت اند از: m3 simply، r4، Super card، DSTT و غیره.نقل قول:
سلام به همه
من امروز رفتم ds قیمت کنم یارو گفت 165 تومن حدودا گفتم از این دستگاه ها که کپی خورش میکنه چی قیمتش چنده؟ گفت واسه این کار میفرستیم تهران درست میکنن؟ گفتم آقا فلش کارت چی ؟ گفت منظورت کارتریجه؟ منم نمیدونستم گفتم آره گفت 8 تومن!!
جدا این فلش کارت که تو این تاپیک این همه روش بحث شده چیه؟ چرا یارو گفت میفرستم تهران؟ یارو چیزی حالیش نبود یا من اشتباه میکنم؟ جواب پی ال زد...
ممنون...
از اونجایی که این کارتها تو ایران خیلی کمیابن و حتی در تهران هم خیلی کم گیر میان، احتمال زیاد فرشنده باید سفارش میداده از تهران بیارن.
ولی من مطمئنم که فلش کارتی با قیمت 8 تومن نداریم. فلش کارت من 70 تومن در اومد!
به هر حال، بدون فلش کارت پیشنهاد می کنم اصلاً دی اس نخرید. چون بازی های اصلش خیلی گرون هستن و بدون فلش کارت امکان پخش فیلم و آهنگ هم نداره. اما اگه دی اس رو با فلش کارت بگرید، بتون قول می دم خیلی لذت خواهید برد.
ولی اینایی که عکسشون تو تاپیک هست اصلا شبیه دیسک نیستن. در ضمن ممنون از راهنماییتون بدون فلش ds نمیخرم.
من تازگی ها عاشق ds شدم. اون صفحه ی تاچش و بازی با قلم تو حس و حال بازی های قدیمی مثل سگا خیلی فاز میده...
منظور من از دیسک، همین دیسک های بازی دی اس هستند. چون مثل CD و ِDVD اسم ندارن مجبوریم بشون بگیم دیسک دی اس!نقل قول:
ولی اینایی که عکسشون تو تاپیک هست اصلا شبیه دیسک نیستن. در ضمن ممنون از راهنماییتون بدون فلش ds نمیخرم.
من تازگی ها عاشق ds شدم. اون صفحه ی تاچش و بازی با قلم تو حس و حال بازی های قدیمی مثل سگا خیلی فاز میده...
فلش کارتها عین دیسک بازی دی اس می مونن. مثلاً این m3 real، فلش کارت منه:
بالای این فلش کارت، یه جا برای قرار دادن حافظه Micro SD وجود داره. روی حافظه MicroSD از طریق کامپیوتر فایل های .NDS رو می ریزید و می تونید اونها رو با گذاشتن MicroSD توی فلش کارت و گذاشتن فلش کارت توی دستگاه اجرا کنید.
دیسک های بازی دی اس اینطوری هستن:
می بینید؟ فلش کارتها در ظاهر عین دیسک های اصل دی اس هستن.
حالا، فلش کارتها می تونن فیلم، عکس، آهنگ و ای بوک هم بخش کنن، در حالی که دی اس به تنهایی این امکان رو نداره (به جز مدل جدیدش که داره میاد _ شاید هم اومده باشه_ ولی معلوم نیست با این چیزها کپی خور میشه یا نه)
موضوع به همین جا ختم نمیشه. برنامه های خانگی دی اس (homebrew) ، که با فلش کارتها قابل اجرا هستند امکانات جالب دیگری رو هم در اختیار می ذارن. مثلاً وبگردی و بروز کردن اینتنرت، پیانو زدن، نقاشی کردن، درست کردن یک دنیای شنی یا فیزیکی و غیره. در کل وقتی فلش کارت داشته باشید، اصلاً امکانات دستگاه متحول میشه و دیگه مجبور نیستید برای هر بازی یی 30-40 هزار تومن پول بدید و همه بازی ها یکی دو روز بعد از به بازار اومدن برای دانلود آماده هستند.
در ضمن اگه به کنسول های نوستالژیک قدیمی علاقه دارید، برنامه هایی برای DS هستن که بازی های اونها رو هم توش اجرا می کنن. کنسول هایی مثل: NES، SEGA، Nintendo 64 و غیره.
مث اینکه یادم رفت. بازیهاش اینجورین:
خیلی ممنونم از اطلاعات عالی دوستان عزیز ... من که عاشق دی اس بودم حالا هم تو کفشم احتمالا میگیرم...
باید یه جوری بابامو راضی کنم... یه کاریش میکنم... مرسی از همه...
خواهش می کنم. اگه گرفتید، به این وبلاگ هم سر بزنید. چیزهای به درد بخوری توش گذاشته ایم:
هرچی راجع به homebrew ها، برنامه ها و فلش کارتها بخواید توش هست. تو آرشیوش هم بگردید. آرشیوش خیلی کمه، ولی ارزشش رو داره.کد:www.nintendofans.blogfa.com،
نباید تبلیغ کنی میتونستی براشون پیام خصوصی بزنی.نقل قول:
راستی این COD هم تا چند روز دیگه برای دی اس میاد و هنوز معلوم نیست که چی بشه.
نه. Call of Duty World at War و Star wars the clone wars اومده. چند تا بازی جدید خیلی خفن هم بود.
مطمئنم اومده تو rom-freaks دیدم.
بابا به خدا نمی خواستم تبلیغ کنم! :19: از اونجایی که آرشیو مطالب DS اونجاست، فقط ایشون رو راهنمایی کردم به اونجا.
آره منم رفتم دیدم Codwat اومده اگه میتونی دانلودش کن 41 مگه.
البته بازی با حال جدید بازم اومده اگه بتونی بگیریشون عالی میشه.
خبرش رو به ما هم بده.
نه. مگه ADSL نگرفتی؟
بازیهای خفنی که باید دانلود بشن:
Guitar Hero Decades
Rayman Raving Rabbids TV party
COD WaW
Star wars the clone wars
Shaun White Snowboarding
Skate it ( اگه ریلیز شده)
و یه سری دیگه.
خلاصه، خیلی بازی جدید هست.
نه بابا الان 6 ماه منتظرم نمیدن این Adsl رو.
خب این روزها سیلی از بازی های دی اس به بازار عرضه میشه. من یه سری ها که تا الان DL کرده ام رو تست کردم:
Skate IT
تابحال فقط برای دی اس tony hawk عرضه شده بود و skate تنها برای 360 و پلی 3 اومده بود. شماره جدید اسکیت یعنی Skate it برای دی اس و Wii اومده.
بدون شک Skate it راحت tony hawk رو میذاره تو جیبش! دیگه از شر گرافیک مسخره تونی هاک خلاض شدیم. هر چند گرافیک skate it هم DS ایه! حداقل شخصیتتون را تمام و کمال می بینید.
گیم پلی ایده آله. همه ی تکنیک ها و حتی پا زدن رو با touch انجام میدید. خلاصه این بازی یه چیز دیگه اس.
COD 5
این بازی که برای همه کنسولها اومده، مثل نسخه قبل یعنی Modern Warfare برای دی اس هم اومده. COD4 DS یه شاهکار بود. گیم پلی بسیار جذابش، مراحل جالبش، بخش مولتی پلیر دیوانه کننده اش...
من فکر می کردم همه چیز نسخه جدید مثل نسخه قبل باشه اما پیشرفتهای خیلی خوبی داشته. گرافیک تکه ای بازی که باعث میشد آدم ها به همه چیز شبیه باشند الا آدم، بهتر شده و پیشرفت خیلی خوبی داشته. حتی شاید از بهترین گرافیکهای دی اس تابحال باشد.
جلوه هایی مثل بالا پایین رفتن دوربین حین حرکت نیز اضافه شده اند. نقشه کامل هم اضافه شده که با دکمه SELECT به نمایش در می آید.
Activision مجدداً یک شاهکار را برای دی اس عرضه کرده.
Sonic the dark brotherhood
این نسخه بازی Sonic، از حالت دو و نیم بعدی در اومده و شما کاراکترتان را از بالا می بینید و با تاچ پد آن را هدایت می کنید. بازی نسبتاً خوب و قابل قبول است. حداقل از نسخه های قبلی سونیک بهتر است. خط داستانی جدیدی با بازی اضافه شده.
Castlevania و TC's ENDWAR
از آشغال ترین بازی هایی که تابحال دیدم. گرافیکش مرا شدیداً یاد Gameboy Color و Nintendo SNES می انداخت. بعضی ها از این که توان گرافیکی دی اس پایینه، سوءاستفاده می کنن و گرافیکهایی میدن که بیش از حد پایینه. Tom Clancy's ENDWAR هم همین طور و مثل بقیه بازی های Ubisoft برای دی اس تعریفی نداره. گرافیکش هم مال بیست سال پیشه.
دارم NFS Under Cover و Guitar Hero On tour 2 رو DL می کنم. نتیجه رو می گم.
یادمه وقتی اولین خبر رو از بازی gta china town wars رو که گذاشتم بین بچه ها در مورد گرافیک بازی جنجال به پا شد
یکی از کاربرا میگفت که بهتر از سری gta درpsp میشه
اینم عکسهای منتشر شده از بازی که منو یاد gta 2 انداخت:31: :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ]
گرافیکش حتی به گرد gta3 هم نمیرسه :27:
تاریخ انتشار بازی February 1, 2009 هست، که قرار بود اواخر سال 2008 ریلیز بشه
اطلاعات جدید از بازی:
- Camera can swivel 360 degrees
- Trains will pass overhead in the city, cars will circle, pedestrians will be walking, etc.
- GPS seen on the touch screen while you move through the city
- PDA allows you to gain access to the map with more details as well as the goals of missions
- You can mark points that you want and the GPS will always tell you the shortest legal route to the destination with yellow or blue arrows
- New discoveries (such as gas stations) are added to the map
- Top screen brings you all the action, while the lower screen will let you control elements like the PDA, GPS, the radio, access to the people on the map, or using Motolov cocktails and grenades.
- Drugs have a big importance in the game
- Drug system can be compared to Drugwars
- You have to control the stock of drugs, buy them in one neighborhood and sell them in another - Good way to make money in the game
- You are given a map so that you know what people demand and at what prices
- Like other GTA games, in Chinatown Wars, you can catch a taxi - whistle into the microphone so the taxi will stop
من یکی دو هفته چک نکردم، اومدم دیدم DS آپ شده. تعجب کردم...
یادم نمی آد کسی گفته باشه گرافیکش از PSP بیشتر قراره باشه. اگر هم کسی گفته من نبودم و هر کی بوده افراط کرده. دقّت کنید داریم در باره ی DS صحبت می کنیم. نه XBox 360 یا PlayStation3.
این ضعف گرافیکی خود دی اسه و دلیل مهمش هم گرافیک کارتش نیست، بلکه رزولوشن پایین صفحه اشه.
اگه یادتون باشه، ما اعلام کردیم GTA داره برا DS میاد. یه نفر اونجا گفت دلتون رو صابون نزنید قراره از بالا دوربین. مثل GTA2.
و این یعنی حتی سه بعد هم نداشته باشه.
من گفتم تازه یه ماه نشده اسم بازی اعلام شده. شما از کجا فهمیدید قراره گرافیکش چجوری باشه؟
و بعد یه بگومگوی جزئی شد. اینا رو گفتم که بحث رو یادتون بیارم. هیچکس نگفت "قراره گرافیکش خیلی بالا باشه" یا "بالاتر از PSP باشه".
مشخصه که گرافیک بازی های دی اس پایینه. شما میخواید گرافیکش اندازه ی IV باشه؟ معلومه گرافیک چندانی نداره. ضمناً این عکسها باید در حین بازی و روی صفحه ی کنسول دیده بشن تا معلوم بشه چرته یا جالبه.
سایز عکسها هم بیشتر شده. در ضمن این گرافیک نسبت به کنسولی مثل DS خیلی هم بد نیست!!!!!!!!!!!!
اگر هم دقت کنید دوربین از بالا نیست. بلکه شبیه پرسپکتیو سه نقطه ای اِ.
Whatever، هر فکری می خواید بکنید. اگه الان دارید زیر لب فحش می دید به من یا بهم می خندید یا هر چیز دیگه، لطف کنید بهم بگید کی گفت گرافیکش قراره از PSP بیشتر بشه ما هم بدونیم.
(از خبرتون ممنونم.)
فقط اشاره به رنگ قرمز: دکمه ی تشکر برای همین گذاشتن:20:نقل قول:
خواستم بگم اشاره به خبرتون دارم، نه کل متنتون.
حالا چرا دعوا می کنید؟
من نمیدونم چرا rs این گرافیک پایین رو درست کرده! آخه شما اگه cod5 دی اس رو ببینی خوف میکنی واقعا کولاکیه واسه دی اس.
راستی شما منبعتون رو ننوشتین! معتبره؟
نقل قول:
نه پس از خودم نوشتم
منبع معتبر تر از سایت gtaplace در ضمینه ی gta وجود نداره
سلام.
خواستم تاریخ ریلیز رسمی چایناتاون وارز (gta دی اس) رو اعلام کنم:
17 مارچ 2009
اینو دیگه راک استار همه جا اعلام کرده نمی تونه از زیرش در بره.
Ok. دیگه حرفی نیست.
این تاپیک بخص دی اسش خیلی وقته مُرده. شاید همه رفته اند بازی سنتر.
حرف شما کاملا درسته ممنون از اطلاعات خوبتون.نقل قول: