با سلام .
من تازه تو این یاست عضو شدم و می خوام با دو سه تا از دوستانم یه شبکه راه اندازی کنم.
کلا 4 تا کامپیوتره. نزدیک هم هستیم.
ارزش داره از وایرلس استفاده کنم؟
Printable View
با سلام .
من تازه تو این یاست عضو شدم و می خوام با دو سه تا از دوستانم یه شبکه راه اندازی کنم.
کلا 4 تا کامپیوتره. نزدیک هم هستیم.
ارزش داره از وایرلس استفاده کنم؟
خیلی ممنون که این جوریجواب تازه وارد ها رو میدین.
سلامنقل قول:
چرا نمی شه عزیز..
نمی دونم تا چه حد به شبکه آشنایی!؟
باید با یک کابل cross ( کراس) کارت شبکه دوتا کامپیوتر ها رو بهم متصل کنی و تنظیمات نرم افزاریش رو انجام بدی. اگه توی تنظیمات مشکلی داشتی بگو تا راهنمایی کنند دوستان..
برای اشتراک اینترنت راحت ترین راه اینه که یک HUB (هاب) تهیه کنی. با اون دستگاه هم می تونی راحت چند تا(بسته به نوع هاب) کامپیوتر رو شبکه کنی هم اینترنت رو.
ولی بدون هاب یه نموره دردسر داره. باید روی یکی از سیستمها Win server نصب کنی ( این کامپیوتر server میشه) و کامپیونر دیگه رو Client کنی. اونوقت client می تونه از طریق server از اینترنت استفاده کنه.
موفق باشی...
نقل قول:من تازه اومدم ... نزنی ها !!!!نقل قول:
نزدیک هم هستید یعنی چقدر نزدیک؟! تصور می کنم توی یه سالن یا اتاق هستید....
کلا شبکه wireless پایدار نیست و من خودم اصلا پیشنهاد نمی کنم مگر اینکه دیگه خیلی محدودیت استفاده از کابل داشته باشیم. بهترین راه اینه که یک Hub (هاب) یا Hub switch (هاب سوییچ) تهیه کنید و از طریق اون کامپیوتر ها رو شبکه کنید. هم stable هست هم سرعت بیشتری بهتون می ده.
موفق باشید
سلام دوستان!
منم صفحه اول رو خوندم ولی آموزشی ندیدم!!
اگه ممکنه آموزششو یکی از دوستان محبت کنه!
ممنون میشم
موفق باشید
سلام به همگی.
من میخوام از منزل به کامپیوتر شرکت که در حال دانلود از اینترنت هست دسترسی داشته باشه از طریق Remote Desktop خود ویندوز اکس پی .همه ی کارها رو هم دقیق انجام دادم اما بعد از اینکه از طریق کامپیوتر منزل شماره تلفن شرکت رو که کامپیوتر شرکت بهش متصل بود گرفتم تلفن شرکت زنگ میخورد اما کانکت نمیشد.نمیدونم مشکل از کجاست.
تو شرکت از مودم ای دی اس ال استفاده میکنیم.
چی کار باید بکنم که بتونم به سیستم میزبان(شرکت) متصل بشم.
خواهش میکنم راهنمائیم کنید.
ممنونم
شما باید بری تو اینترنت و IP اونیکی کامپیوتر رو بدی به Remote Desktop و درون اونجا هم یک یوزر با پسورد از قبل ایجاد کنی و کانکت بشینقل قول:
کامپیوتری که میخواهی با ریموت دسکتاپ به اینترنت وصل هست باید آی پی معتبر داشته باشه
باید تو کامپیوتر شرکت اجازه ریموت دسکتاپ رو بدی و اون یوزره هم روش تعریف کنی
اگر Valid IP داشته باشی که حله. IP رو توی remote desktop می زنی و کانکت می شی. ولی اگر Static IP نداشته باشی می تونی با مودم dialup متصل شی به کامپیوتر داخل شبکه.نقل قول:
سلام
من لپ تاپم را با کامپیونرم از طریق وایرلس شبکه کردم
از طریق لپ تاپ می تونم به اون یکی کامپیوتر دسترسی داشته باشم و داخل درایو هش برام
اما اگر بخوام از طریق کامیپوتر وارد لپ تاپ بشم ازم یوزرنیم و پسورد می خواد
در حالیکه من یوزر و پسوردی تعریف نکردم
چه کار باید بکنم؟
با تشکر
سلام
میخوام برای کامپیوترهای محل کارم اینترنت adsl بگیرم و در عین حال، آنها را با هم شبکه کنم. اما شک دارم که از مودم معمولی استفاده کنم یا یک مودم وایرلس بگیرم و برای هر pc یک عدد کارت شبکه وایرلس هم بگیرم. لطفاً اظهار نظر کنید و همچنین به این دو سوال هم پاسخ دهید:
1- آیا با کارت شبکه ای که از طریق آن، از اینترنت پرسرعت وایرلس استفاده می کنم، می توانم برای شبکه کردن کامپیوترها هم به طور همزمان استفاده کنم؟
2- اگر اینترنت پرسرعت را از طریق پورت lan به کامپیوترها بدهم و هر کامپیوتر هم فقط 1 پورت lan داشته باشد، آیا می توانم از همان پورت lan برای شبکه کردن کامپیوترها به طور همزمان استفاده کنم؟
سلامنقل قول:
سلام
میخوام برای کامپیوترهای محل کارم اینترنت adsl بگیرم و در عین حال، آنها را با هم شبکه کنم. اما شک دارم که از مودم معمولی استفاده کنم یا یک مودم وایرلس بگیرم و برای هر pc یک عدد کارت شبکه وایرلس هم بگیرم. لطفاً اظهار نظر کنید و همچنین به این دو سوال هم پاسخ دهید:
1- آیا با کارت شبکه ای که از طریق آن، از اینترنت پرسرعت وایرلس استفاده می کنم، می توانم برای شبکه کردن کامپیوترها هم به طور همزمان استفاده کنم؟
2- اگر اینترنت پرسرعت را از طریق پورت lan به کامپیوترها بدهم و هر کامپیوتر هم فقط 1 پورت lan داشته باشد، آیا می توانم از همان پورت lan برای شبکه کردن کامپیوترها به طور همزمان استفاده کنم؟
در قدم اول شما باید نوع adsl خود را چند کاربره سفارش دهید. به دلیل اینکه افت سرعت نداشته باشید.
سوال 1 روی پاسخش مطمئن نیستم پس پاسخ نمی دم
و اما سوال دوم ، بله شما یک کامپیوتر رو سرور قرار میدید. مودم رو به اون وصل می کنم . با قرار دادن یک hub می تونید به تعداد کامپیوتر های مورد نیاز خروجی lan بگیرید و در اصل اینترنت رو به اشتراک می گذارید. در اصل یک سیم lan از سرور به hub و بقیه کامپیوتر هارو هم به hub وصل می کنید ، بقیه ماجرا هم که میشه آدرس دهی.
فقط کامپیوتر سرور باید 2 تا lan داشته باشه.
با استفاده از Bluetooth هم میشه بین دو کامپیوتر اینترنت گرفت؟ چون من با بلو توٍ شبکه میسازم و بازی میکنم گفتم دیگه پول بابت کارت وایرلس ندم و اینترنتو با همین تو خونه شبکه کنم. من یه دسکتاپ دارم و یه لپ تاپ که جفتشون بلو توث دارن. دسکتاپه به اینترنت وصله میخوام لپ تاپه هم از دسکتاپ بگیره اما هر چی ور میرم اینترنت نمیاد. کمکی؟ نظری؟
از این تاپیک مفید ممنونم.
لول خودم فهمیدم. باید برای این کار از برنامه bluesoleil استفاده کرد و شبکه بلوتوثی ایجاد کرد و بعد اقدام به شیر اینترنت نمود.
اااااااااااااااااااا!چرا من نمی بینمش خوووووووووووووووووووووووو وووووووووووووب.اااااااااا اااااااا قبول نیست
مممممممممممن نمی بینم خووووووووووب
چند تا کامپیوتر رو می خواهید شبکه کنید؟نقل قول:
اگر تعداد کمه مودمهایی تو بازار هستند که هم وایرلس دارند و هم 4 تا پورت lan .با استفاده از اونها شما نیاز به هیچ دستگاه دیگه ای ندارید. فکر می کنم مدلهایی هم باشند که تعداد lan بیشتری داشته باشند.
اگر تعداد یوزرها بیشتر از تعداد پورت lan های مودم هست می تونید از یک هاب سوییچ یا ترجیحا سوییچ استفاده کنید. یکی از پورتهای lan مودم رو به سوییچ می زنید و client های دیگر رو به پورتهای سوییچ وصل می کنید.
بعد هم به client ها IP می دید و تمام.
اگر بخواهید از wireless استفاده کنید بسته به مودمتون یه تعداد خاصی client رو می تونید از طریق wireless شبکه کنید و دیگه دردسرهای سوییچ و .. رو ندارید. فقط به clientها IP می دید و تنظیمات wireless v ر انجام می دید و تمام.
wireless هزینه بالایی داره و stability کمتری داره. فاصله client ها و انتن اصلی هم روی سرعت خیلی تاثیر داره. در کل چیز جالبی نیست. در کل wireless پیشنهاد نمی شه.
شما باید براورد هزینه کنید و ویژگیهای محیط رو هم در نظر بگیرید و بین wired و wireless یکی رو انتخاب کنید.
موفق باشید
این ویژگی لپتاپهاست.نقل قول:
شما برای اینکه به لپتاپ دسترسی داشته باشید باید یا user&pass اصلی سیستم رو داشته باشید که زمان نصب windows ازتون می پرسه یا یه user & pass با دسترسیAdministrtor روی لپتاپ ایجاد کنید و از طریق اون به لپتاپ دسترسی داشته باشید.
موفق باشید
نقل قول:می شه بفرمایید مشکلتون چیه؟! :23:نقل قول:
سلام دوستان !
من یک لپتاپ lg. ویستا دارم و یک pc ویستا که هر دوی اینها از طریق روتر به هم وصل هستند . من از منوی کنترل پانل از pc تونستم به لپتاپ خودم وصل بشم ولی ازلپتاپ نتونستم که به pc وصل بشم . به من هشدار میده ! ! آیا کسی هست که بدونه ؟
سلام.
از اساتید فن یک سوال دارم. من میخوام دو تا کامپیوتر رو از طریق wireless به هم شبکه کنم:
1. به اکسز پوینت احتیاج دارم یا مثل شبکه سیمی میشه مستقیم به هم وصل بشن؟
2. این دو تا کامپیوتر تا چه فاصله ای میتونن بدون اکسز پوینت با هم در ارتباط باشن. مثلا اگر بینشون دو سه تا دیوار فاصله باشه شبکه مختل نمیشه؟
مرسی از توجهتون
بچه ها ميشه با يه سيم دو تا كامپيوتر رو بشه شبكه كرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من اينو تو يه جا ديدم
با سلام
من دو تا كامپيوتر رو كه شبكه ميكنم، با اينكه براي دوتا Permission رو Full Control ميذارم و فايروال رو غيرفعال ميكنم، ولي بعضي جاها از دو كامپيوتر به دوتاشون دسترسي دارم، ولي با همين كابل و همين تنظيمات رو دوتا كامپيوتر ديگه اكثر مواقع فقط از يكي از كامپيوترها به دوتاشون دسترسي دارم و روي اون دومي به كامپيوتر ديگه دسترسي ندارم، لطفآ راهنمايي كنيد...
آقا واقعا کسی نیست به سوال من جواب بده؟؟
بعله میشه.نقل قول:
بچه ها ميشه با يه سيم دو تا كامپيوتر رو بشه شبكه كرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من اينو تو يه جا ديدم
ساده ترین نوع شبکه هم هست.
آقا یه شبکه داریم به شکل زیر:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آیا بین کامپیوتر 1 و 2 میتونه فایل رد و بدل بشه ؟ چطور ؟
با سلام خدمت دوستان...
دوستان ببخشيد، من اومدم تو اين تاپيك، صفحه اول اولين پست مثل اينكه در مورد شبكه مطالبي گفته شده و بعد ويرايش شده و مثل اينكه پاك شده، من الان هيچ مطلبي رو تو پست اول مشاهده نميكنم، خواهشآ كمك كنيد.
سلام دوستان.
من بین دو تا کامپوتر شبکه درست کردم و الان اونطوری که می نویسه با سرعت 10mb هم وصل میشه.
حالا مشکلم باهاش اینه که نمیتونم فایلی رو از فولدری که share کردم تو کامپوتر دیگه بردارم . یعنی وقتی که می رم تو my net work places و میخام برم تو پوشه های کامپوتر دیگه با سرعت خیلی خیلی کم کار میکنه بعدشم اگه بخام یه فایلی رو تو این یکی کامپوتر کپی کنم یه جورایی کلن هنگ میکنه.
چرا؟؟؟
لطفن کمک کنید.
کسی می تونه من را راهنمایی کنه که چه جوری این شبکه را راه اندازی کنم؟
با تشکرکد:http://www.picfa.ir/images/5pfwcy853aqvkjgz5wlm.jpg
بله.نقل قول:
به هر کدوم کامپیوتر ها IP بدید. بعد با زدن // و شماره IP در run می تونید فایلهای share شده رو ببینید.
عکستون رو نتونستم ببینمنقل قول:
سیستم هنگ می کنه؟ یا منظورتون اینه که فایل منتقل نمی شه!نقل قول:
با فایلهای مختلف از درایوهای مختلف امتحان کنید. شاید مشکل از هاردتون باشه. یا اینکه سیستم اونقدر ضعیفه که توانایی این کار رو نداره( البته بعیده!)
اگر یکم بیشتر توضیح بدید شاید بتونم کمکی کنم.
چه اروری میده؟!نقل قول:
دوستان کسی نیست جواب مارو بده؟ ممنون میشم اگه جواب بدید...نقل قول:
نقل قول:کد:http://img43751.pictiger.com/images/17960851/
چند نفر دیگه باید پستهای مشابه این بدن تا آغازگر تاپیک یا مدیران بررسی کنند؟نقل قول:
صفحه اول خنده دار شده ، منم در به در دنبال آموزش شبکه هستم.
البته قصد جسارت نداشتم ولی انگار نه انگار که این چند تا پستی که این نقص رو ذکر میکنند ، وجود دارند
با سلام خدمت اساتید محترم
فکر میکنم مشکل رو اینجا مطرح کنم بهتره
چند روزیه که تصمیم گرفتم حالا که دو تا کامپیوتر کنار هم داریم و یه کابل شبکه RJ45 دستم رسیده یه شبکه راه بندازم ، ولی به اون سادگی نبود که فکر میکردم :
وقتی تمام مراحل رو همونطور که در خودآموزهای ویندوز اومده و به طور کامل مطالعه کردم از طریق کانکشن ویزارد دنبال نمودم ، نتونستم اتصال رو برقرار کنم و در نهایت یه network cable unpluged
واسم باقی میموند.
توضیح اینکه دیروز و دیشب کلی راهنمای کم و بیش مشابه از سایتها و انجمنهای مختلف + تمام راهنماهای ویندوز(حتی related topic ها)رو درو کردم و انگلیسیم هم خوبه و یه کاربر آماتور هم نیستم ، ولی خب این اولین تجربه من از کار با شبکه ست.
در ضمن :
* کابل رو بردم بیرون و طرف جلوی خودم یه لپتاپ رو با یه دسکتاپ شبکه کرد و گفت اتفاقن کابلش هم خیلی خوبه(+cat6).
* آیا هر دو کارت شبکه سالم هستند ؟ بله(99/99 درصد ، یک صد در صد هم به خاطر اینکه عقلم دیگه به جایی راه نمیده) _ چون هم در device manager تمام ظواهر درسته و هم در ویزارد تنظیم شبکه اسم کارت لیست میشه ( که البته میگه network cable is unplugged هست و باید برای ادامه کار ignore کنم )و تمام این مشکلات و شرایط عینن در اون یکی کامپیوترهم وجود داره و به نظر من بعیده که هر دو تا خراب باشند.کارتهای شبکه هم آنبرد هست :
sis 900-based pci fast ethernet adapter(on asuz p4sgx-mx
nvidia nforce networking controller(on gigabyte k8ns
* آیا در تنظیمات پروتکل tcp/ip آدرس آی پی را ست می کنم ؟ بله _ برای این سیستم که با آن به اینترنت وصل میشم :192.168.0.1 و برای دومی 192.168.0.2
* درباره اسم یونیک برای هر کامپیوتر و workgroup یکسان هم خیالتون راحت.
دیگه نمیدونم چه خاکی باس تو سرم کنم.کلی آبروم پیش خودم رفته...
پیشاپیش از راهنماییتون متشکرم
network cable is unplugged این یعنی اینکه کابله به کارت شبکه وصل نیست دنبال هیچ چیز نباش
وقتی کابله رو وصل میکنی LED سبز رنگ کارت شبکه روشن میشه یا نه
مورد سخت افزاری داری !!!
سیستمت دارای دوتا کارت شبکه نیست ؟ اشتباهی دومی رو فعال نکرده باشی ؟
نقل قول:
تاییییییییییییییییییییییی ییییییییییییییییییییییییی ییییییییییییییییییییییییی یییییییییییید می شود .
مدیران محترم یا این تاپیک رو پاک یا اون پست اول ادیت شود .
ممنون
پست پاک شد
1- اتصال به اینترنت چیه؟!نقل قول:
2- توی عکس 3تا سیستم دیگه رو به لپتاپ دل وصل کردید؟! یا منظورتون به مودم هست؟!
اگر اتصال adsl هست شما می تون یه مودم adsl2 که accesspoint هست و چهار تا پورت Lan هم داره تهیه کنید. مودم رو به dell وصل می کنید. به دستگاههای دیگر IP میدید و ...
بیشتر توضیح بدید ایشالا بتونیم کمک کنم.
موفق باشید