پس اين بازي هم مشكل داره.....من نميدونم چرا جديدا هر بازي كه مياد مشكل داره......
Printable View
پس اين بازي هم مشكل داره.....من نميدونم چرا جديدا هر بازي كه مياد مشكل داره......
با سلام .
ببخشید کسی ورژن جدید رو بازی کرده ؟
میشه بگید چه تغییری کرده ؟
ممنون میشم .
تایید میشه شدیدا !!!نقل قول:
من فقط 10_20 صفحه تو اینترنت در مورد انواع باگها و کرش این بازی خوندم!
واقعا وضعش افتضاحه!
حیف ایده ی به این خوبی گیم پلی که به خاطر تنبلی سازندگان خراب شد
من که منتظر میمونم پچ های درست حسابی بیان و مشکلات رو رفع کنند بعدا بازی میکنم(چون قبلی هم اینجوری بود 5_6 تا پچ اومد درست شد)
سلام دوست مننقل قول:
خوبی؟
خوب من یه مشکلی اینطوری تویه نسخه قبلی داشتم
موقعه که می خواستم پچ رو نسب کنم گیر می داد
بعد درست یادم نیست چطور حلش کردم
ولی یه چیز تویه زهنم هست
اون این بود که موقعه بازی رو نسب می کردم کرکش رو کپی نمی کردم روی بازی بعد از نسب بازی مستقیم میرفتم و پچ رو نسب می کردم
بعد کرک پچ رو پیدا می کردم روی بازی نسب می کردک..
یا همچین چیزی بود....:10::11:
آقا این بهتره یا Crysis ?! با Warhead که اصلا حال نکردم ...
سلام سینا جان.نقل قول:
من هم تو ورژن قبلی پچ ها رو نصب کردم ولی تو این ورژن جدیدش اصلآ کرک نداره!بازی با deamon tools اجر امیشه!:41:
اصلآ هم بازی تو سیستمم نصب نیست.باید بری تو محیط داس و بعد بازی رو اجرا کنی!
برای همین موقع نصب پچ میگه بازی رو سیستمت نصب نیست.
نمیدونم چیکار کنم.crash مدام بازی اعصابم رو خورد کرده!:19:
نقل قول:سلام.نقل قول:
بازی نصبت به نسخه ی قبل سختر شده!
کلی مآموریت فرعی داره!
گرافیک بازی که کلی تغیر کرده!
تفنگ های بازی تا اینجایی که من رفتم فرقی نکرده با نسخه ی قبلی.
سیستم نشانه گیری با تفنگ خیلی بهتر شده/مثلآ تو نسخه ی قبلی با کلت یا مسلسل که تیر میزدی تیرها پخش میشدن ولی تو این نسخه ی جدی خیلی کمتر پخش میشه.!
نقشه ی بازی همون نقشه ی قبلیه با اندکی تغیرات.با همون اندازه
هوش مصنوعی هم بهتر شده ولی باگ داره!
غذا,کنسرو,مشروب,نوشابه,تیر و تفنگ ها هم مثل نسخه ی قبلیه.البته اوایل بازی یه دونه تفنگ مگنا دستتون میاد.
بازی بدون نصب پچ 1.5.4 مدام کرش میکنه که اعصاب خورد کنه.
یه سیستم جدیدی هم که به بازی اضافه شده اینه که شما میتونی به بعضی از سربازها پول بدی در عوض شما را به هر جا که بخواین سریع میبرن!
اصلحه هات هم اگه خراب شدن میتونی ببری تعمیر!
در کل بازیه باحالیه.من که به همه پیشنهاد میکنم.
چیزه دیگه ای یادم نمیاد ببخشید.:41:
به نظر من سبکاش متفاوته ولی من stalker رو خیلی بیشتر میپسندم!نقل قول:
نقل قول:
خیلی ممنون به خاطر توضیحات فردا حتما بازی رو میخرم
سلام درسته میگن اگه زبانت خیلی خوب نباشه نمیشه بازی کرد. دوستانی که بازی رو گرفتن توضیح بدن ممنون میشم.
الان اکثر بازی های mature یعنی +17 باید زیان قوی ای برای پیشرفت در بازی داشته باشیننقل قول:
سلام درسته میگن اگه زبانت خیلی خوب نباشه نمیشه بازی کرد. دوستانی که بازی رو گرفتن توضیح بدن ممنون میشم.
سلام.نقل قول:
درسته اگه زبانت خوب باشه بازی خیلی لذت بخش تر میشه ولی اگه هم بلد نباشی میشه بازی کرد و رفت جلو.
دوستان من تصمیم گرفتم بازی رو برم از سرزمین بگیرم بلکه بشه پچ رو نصب کرد.:13:
این بازی سایت هم داره؟
اگه داره اسمش رو بگید .
سلام دوستان من بازی S.T.A.L.K.E.R.: Clear Sky رو نصب کردم ولی پیغام خطا میده
فکر کنم از داریکت هسjتش ولی نصب میکنم باز فایده نداره
تو ویستا هم نصب کردم ولی باز جواب نداد
روی کامپیوتر خودم و کافینتم جواب نمیده
مشکل از دی وی دی هم نیست البته فکر فکولم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بد جوری تو کف بازی هستن
راستی من که قسمت قبلی رو بازی کردم تو سکانس اخر طرف میمیره
ولی در دموی جدیدش که پیش دوستام دیدم طرف هنوز زندست
مشخصات سیستم من
Ram 2 Gig
Geforec 7300
Cpu 3.4
اجرا میکنه
جواب سوالتون تو تاپیک حل مشکلات بازیها داده شده.نقل قول:
داستان این بازی مقدمه ای هست بر بازی S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl و تقریبا یک سال قبل از شروع این بازی رو شامل میشه.نقل قول:
شما در نقش استالکری کهنه کاری به نام Scar ظاهر مییشید که هدف اون از بین بردن سردسته گروه استالکر به نام Strelok, یعنی کاراکتر اصلی بازی اول هست. شما در طی این مسیر یا با گروهای دیگر (6 گروه) متحد میشوید و یا آنها رو از سر راه برمیدارید...
من نسخه ی اول استالکر رو بازی کردم خوشم اومد ... این نسخه چه جوریه ؟ برم بگیرم ؟
عالی
کسی داستان کلی رو نداره
یکی بگه اون مردی که تو شماره اول همون شخص اول داستان که زیر اوار تیر اهن دفن شد چه بلایی امد
تو شماره جدیدش خبری ازش هست
من که یکش رو خیلی خوشم اومد
البته حیف اخرش مرد
اینم به زودی میگیرم
میگم ترینری وجود نداره که همه تجهیزاتو آزاد کنه.هرچی ترینر دانلود کردم جواب نداده مشکل از کجاست!!!؟
اینجا یه سر بزن
با توجه نسخه بازی دان کن
[EFIGS]%20+8%20TRAINERکد:http://m0009.gamecopyworld.com/games/pc_stalker_clear_sky.shtml#S.T.A.L.K.E.R.:%20Clear%20Sky%20v1.5.04%20
سلام.
دوستان من بازی رو از سرزمین گرفتم.
بدون نیاز به deamon tools نصب شد.خوشبختانه پچ 1.5.4 هم نصب شد.الان هم دارم بازی میکنم.
همهشونو دانلود کردم موقع اجرا میگه !!oh noنقل قول:
ممکنه یکی از دوستان لینک مسقیم پچ 1.5.4 را بزاره نسخه انگلیسی و نحوه استفاده از آن لطفا"
سلام
پچ 1.4 رو نصب کنیم کافیه ؟ چه مزایایی داره ؟
اگه ممکنه با لینک کرک و پچ بذارید ..
بازی رو گرفتم
کسی بدون پچ ها بازی کرده ?؟
نیاد هی کرش کنه !
مال من تو اکس پی افتضاح هستش گرافیکش
نصف صفحه بالاش برفکی
داغونه
ولی تو ویستا عالی هستش
بابا چه طوری از مرحله اول رد بشم
همش میرم تو منطقه رادیو اکتیو
خونم هی کم میشه
امپول میزنم فایده نداره
STALKER: Clear Sky v1.5.04 Patch [Direct Download]نقل قول:
کد:http://gamedaily.newaol.com/pub/STKCS_v1.5.04_tol-pack-efigs-patch-any-4.exe
لینک دانلود مستقیم رو تو پست بالایی دادمنقل قول:
فایل رو بتداز تو پوشه نصب و اجرا کن
اينم بازي..........پر از مشكلات وباگهاي فراوان...جز جيگرخوني هيچي نيست
اره همش میپره بیرون از بازی
من این پچ دانلود کردم کپیش کردم تو مسیر نصب بازی ولی هیچ فرقی نکرد بازم crashمیکنه!چطوری باید از این پچ استفاده کنم روش کلیک میکنم ارور میده بازیو پیدا نمیشه!
سلام
چند تا سوال دارم:
1-یه عددی زیر minimap هست که بعضی مواقع حتی موقعی که تو جای آلوده هم نیستیم و به نظر همه چیز عادی هست،همراه با یک بوق کوچیک زیاد میشه.این عدد چی رو نشون میده؟
2-تو این شماره من اثری از موجودات جهش یافته ندیدم و اکثراً دشمنانم انسان بودند(البته تازه در ابتدای بازی هستم) و بازی زیاد سخت نیست،آیا این روند تغییر می کنه؟
3-من کمی از شماره قبلی رو هم بازی کردم به نظر تغییر عمده ای از نظر گرافیک و هوش مصنوعی بین شماره قبلی و Clear sky نیست.درسته؟
4-شماره قبلی دقیقاً چند سال پیش منتشر شد؟
5-یه سوا فنی هم دارم.با زیاد کردن جزئیات بازی و بالا بردن رزولوشن آیا فشار زیادی به کارت گرافیک میاد؟در اینصورت زمان بازی کردن چقدر باشه بهتره؟
ممنون
چرا تو نسخه وقتی ماموریتی انجام میدیم خبری از پول نیست.دیگه خبری از اون سنگهای گرون قیمتام نیست!!!
چرا تو این نسخه وقتی ماموریتی انجام میدیم خبری از پول نیست.دیگه خبری از اون سنگهای گرون قیمتام نیست!!!
باید به مراحل بالاتر برینقل قول:
در ضمن در گوشه کنار صندوقچه ای پیدا میشن که پر از همه چی هر چی که بخای
اول ببین نسخه بازی که داری چنده 1.5.04----1.5.01 و ----نقل قول:
به چه زبانی هستش
:
1-یه عددی زیر minimap هست که بعضی مواقع حتی موقعی که تو جای آلوده هم نیستیم و به نظر همه چیز عادی هست،همراه با یک بوق کوچیک زیاد میشه.این عدد چی رو نشون میده؟
{چرا الودگی هست از نوع رادیواکتیو میگه داری نزدیک میشی
2-تو این شماره من اثری از موجودات جهش یافته ندیدم و اکثراً دشمنانم انسان بودند(البته تازه در ابتدای بازی هستم) و بازی زیاد سخت نیست،آیا این روند تغییر می کنه؟
{خوب خودت اول بازی میتونی تعیین کنی بازی سخت باشه یا اسون --خودت گفتی اول بازی هستی
3-من کمی از شماره قبلی رو هم بازی کردم به نظر تغییر عمده ای از نظر گرافیک و هوش مصنوعی بین شماره قبلی و Clear sky نیست.درسته؟
چرا گرافیک خیلی بالا رفته افکت ها زیاد شدن هوش مصنوعی به نسبت قبل بیشتر شده متوجه میشی
4-شماره قبلی دقیقاً چند سال پیش منتشر شد؟
5-یه سوا فنی هم دارم.با زیاد کردن جزئیات بازی و بالا بردن رزولوشن آیا فشار زیادی به کارت گرافیک میاد؟در اینصورت زمان بازی کردن چقدر باشه بهتره؟
اره کمی فشار میاد ولی مهم نیست -من 10 ساعت مدام این بازی رو کردم سیستمم دچار نوسان نشد
-----------------------------------------------------------------------
دوستان قبلآ هم گفتم کسانی که میخوان پچ نصب کنن باید بازی رو از سرزمین میگرفتن تا deamon نداشته باشه.
پچ 1.4.5 رو من نصب کردم دیگه کرش نمیکمه.
راستی دوستان من یه مرحله ی گیر کردم همون جایی که باید برم با پیر مرده که تو نسخه ی اول بازی بود(همون مرحله ی اول)صحبت کنم ولی نمیدونم تا وارد اون منتطقه میشم من رو میبندن به رگبار!!!!نمیدونم باگ بازیه یا من نمیتونم رد کنم.
اگه کسی میدونه راهنمایی کنه.
حتما قبلا یه استالکر رو کشتی
بازی رو از اول شروع کن
از باگ نیست
[QUOTE=king-hitler;2993103]:
{چرا الودگی هست از نوع رادیواکتیو میگه داری نزدیک میشی
سلام.
دوست عزیز اشتباه میکنی این عدد نشون میده که الان تو این نقشه چند نفر آدم هست.:10:
مثلآ شما برو تو پایگاه اصلی بعد نگاه کن میبینی که به تعداد یارهات این عدد نشون میده.
درضمن این عدد دشمنانی که تو نقشه پیدا نیستن رو هم نشون میده.
سلام.نقل قول:
دوست عزیز شما این جا رو رد کردی؟:11:
اونایی که به من تیر اندازی میکنن(پشت رگبارن)جزء گرون من نیستن, دشمنن.