سلام دوستان
منم علاقه به اور دارم و 4670 اورکردم دماش تا 75 فکر میکنم امد اخه تست ماله چند وقت پیش دقیق یادم نیست
اما یه فن بزرگ گزاشتم حدود 5 تا 10 درجه دما میاره پایین ک خیلی خوبه
سلام دوستان
منم علاقه به اور دارم و 4670 اورکردم دماش تا 75 فکر میکنم امد اخه تست ماله چند وقت پیش دقیق یادم نیست
اما یه فن بزرگ گزاشتم حدود 5 تا 10 درجه دما میاره پایین ک خیلی خوبه
سلام
اورکلاک 9500 gt چطوریه
سلام
کارت گرافیگ من nvidia gefore 8500 gt و دارای حافظه 512 و فن هم ندارد
مدل کارت GV-NX85T512HP
در حالت دیفالت
core clock 600
memory clock 400
در تنظیماتی که من کردم
core clock 629
memory clock 512
و چند تا سوال داشتم
1- اولا این تنظیم خوب است؟بیشتر میتونم بالا برم؟(در فایل log در برنامه ATIToo هیچ خطایی نشون نمیده)
1-وقتی فقط حافظه را بالا تر میبرم و با نرم افزار ATITool امتحان میکنم در قسمت log فقط یک با ر خط زیر را مینوسید
2012-06-20 11:25:15 I Scan for Artifacts started... Core: 0.00 MHz Memory: 0.00 MHz
یعنی مشکل دارد؟(منظورم اینه باید حافظه را پایین بیارم)
باتشکر
شما این کارت رو تا GPU Core Clock=650 و Memory Clock=500 بیشتر اور نکن که خطریه و ممکنه کارتت بسوزه.در ضمن دمای کارت رو هم چک کن که از 85 بالاتر نره.شما نرم افزار Furmark رو دانلود کن و باهاش یه تست 10 دقیقه ای بگیر.اگه دما از 90 بالاتر نرفت و سیستم پایدار بود(صفحه فریز نشه،لگ نزنه،باگ نداشته باشه،رنگ قاطی نکنه و ...)اون وقت اور مناسبه.بعد هم هر وقت میخوای بازی کنی اور کن و بعد از اور در بیار.اون نرم افزار برای اور کردن این کارت بدرد نمیخوره.شما از MSIAfterburner استفاده کن.نقل قول:
اقا ما حواسمون نبود یهو دما رسید به 110 درجه (در حد 9-10 ثانیه)سریع جلوشو گرفتم و رسید به 55 و دما نرمالش 35
به نظرتون کارت گرافیکم داغون شد ؟یعنی عمرش کم شد ؟خیلی ؟عجب کاری کردیما-خداروشکر سالمه سالم اما استرس گرفتم که نکنه بزودی نابود شه
مدل کارتتون چی هست؟نقل قول:
به احتمال زیاد مشکلی پیش نیومده ، فقط مراقب باشین که دما این قدر بالا نره..
بهترین دما برای گرافیک چنده از چه حدی نباید بگذره؟
من سافایر 6770 دارم
بهترین دما حدود 55 درجه و بالاتر از 70 هم نره
سلام آقا من گرافیک 6790 ایکس اف ایکس دارم میخوام بدونم تا چه مقدار اور کنم مشکلی پیش نمیاد ؟
آقا ما هم زدیم 2 دقیقه ای اشک گرافیکو در آوردیم. اینم عکسش:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام من کارت گرافیکم 9400gt هست یا این برنامه تا یک ساعت منتظر موندم باز هم نتونست نهایت جی پی یو رو پیدا کنه نمی دونم چرا اما با گذشت یک ساعت باز هم نتیجه مشخص نشد با نرم افزار دیگری هم اینکار را کردم جی پی یو تا 1000 هرتز به بالا میرفت ولی هی همینجوری بالا می رفت و نتیجه نشون داده نمی شد میشه بگید چرا؟؟؟:41:
سلام نطرتون راجع به این اور و دماش چیه ! روی 1000 مگاهرتز هم تست کردم با 55-56 فریم روی 1080 اجرا میکرد اما تو 24-26 درصد تست دما به 84 رسید که ترسیدم ادامه بدم :31: و مجبور شدم از 30 میلی ولت از ولتاژ و 10 مگاهرتز از core clock کم کنم که شد این تست !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه سوال دوستان من بدون اورکلاک ، تو بازی هایی مثل بتلفیلد، تنظیمات رو روی متوسط میزارم دما به 100 تا 105 میرسه.
1-به نظر شما من می تونم اورکلاک کنم ؟؟؟؟؟
2-اینکه وقتی مثلا با برنامه GPU TOOL، اورکلاک می کنم، تغییرات اعمال میشه اما بعد از این که سیستم رو ریست می کنم یا خاموش می کنم و بعدا روشن می کنم میبینم که تنظیمات به اول(بدون اورکلاک) برگشته. کسی می تونه به من بگه برای چی این جوری میشه ؟؟
ممنون میشم راهنمایی کنید
دمای گرافیک یا سی پی یو ؟نقل قول:
pc دارین یا لپ تاب ؟
مدل گرافیک و سی پی یو چی است ؟
نقل قول:
من PC دارم و کارت گرافیکم 9600GSO XFX 768 MB ==>memory size = 768 MB , core=580 MHz , shaders=1334 , memory clock= 400 Mhz (تنظیمات اورجینال و بدون اورکلاک )
CPU E8400, 3 Gig Hz و Ram = 4 Gig و Mainboard = P5QL PRO
الان حدودا 4-5 ساعته تو اینترنتم و کامپیوتر روشنه دمای کارت گرافیک از 60 بالاتر نرفته. با ATI TOOL دادم حدااکثر دماش بعد از 20 دقیقه رندر کردن دیگه از 95 بالا تر نرفت.حتی تو بازی بلک اوپز 1، کیفیت بازی رو تا آخر اکسترا گذاشتم اما دمای جی پی یو از 85 بالاتر نرفت.
اما بازی بتلفیلد رو تنظیمات گرافیکیش رو رو متوسط گذاشتم دمای جی پی یو به 105 می رسه اما بدون هیچ مشکلی بازی میکنم .
تنظیمات رو تو این بازی high اگه بزارم که دیگه اصلا نمیشه بازی کنم. ریست نمیشه یا از بازی نمیاد بیرون اما slow میشه.
و تمام وضعیتی که در بالا اشاره کردم بدون اورکلاک و در حالت عادی هستش. با تمام این تفاسیر دوست عزیز، شما که استادی لطف کن راهنمایی کن،
-که اصلا جریان از چه قراره؟
-اورکلاک عقلانی هست انجام بدم با این وضعیت ؟؟؟
- و سوال آخر هم این که بر فرض که بتونم اورکلاک کنم، چرا وقتی با نرم افزار GPU TOOL اورکلاک می کنم. بعد از اینکه سیستم رو ریست می کنم چرا تنظیمات به اول بر می گرده ؟؟
ممنون از وقتی که می زارید.
دما مناسبه و به نظر من طبیعیه
با اورکلاک گرافیک زیاد تفاوت دما ندارین و لی باید تست کنید core clock , shader clock و memory clock رو تا یک مقداری مثلا 50 mhz تا ببرید بالا تا جایی که کارت پایدار باشه با نرم افزار furmark تست 5 دقیقه ای بگیرید دما به چند میرسه دما دیگه از 90 بالاتر نره
برای اون بازی بتلفیلد طبیعیه اینطوری بشه چون افت فریم دارین اون اتفاق میفته و گرافیک بتلفید بیشتر از gpu کار میکشه و دمای gpu بالاتر میره که این به خود بازی هم بستگی داره
اورکلاک با نرم افزار همینطوریه بعد از ریست به حالت اول برمیگرده به نظر من با msi after burner اورکلاک کنید با این نرم افزار میتونید چندین پروفایل برای اورکلاک داشته باشین و به راحنی به اون حالت برید میتونید حالت start up رو هم براش فعال کنید
برای کم کردن دمای گرافیک گرافیک رو خاک گیری کنید خمیر حرارتی به gpu بزنید تهویه کیس رو بهتر کنید و دمای محیط رو. کاهش بدین و سرعت فن رو اگه اتوماتیک نیست با msi after burner دستی افزایش بدین
آقای اکسترم مرسی از راهنماییتون، من فکر می کردم که اور کلاک که کنیم تو تنظیمات ذخیره و اعمال برای همیشه میشه . مرسی پس هر دفعه باید اعمال کنم. بازم ممنون.نقل قول:
چند تا سوال کوچک دیگ هم داشتم
- تو این تست ها، یه قسمت داره که فریم بر ثانیه رو مینویسه.... متوسط 22 فریم بر ثانیه خوبه؟؟
- تو این نرم افزار Gpu tool اون عکس که روی صفحه دیده میشه، نباید تکون بخوره مال من عکس ثابته ولی نوشته هاش و دما تغییر داره میکنه این طبیعیه ؟؟؟
- من با سی پی یو م مشکلی ندارم و نمی خوام اورکلاکش کنم اما یه سوال دارم. نرم افزار تعیین درجه حرارت اسوس رو که برای مین بردم هست رو نصب کردم تو بازی ها، یو هو آژیر میکشه که دمای سی پی یو بالا هستش. پیغمی مثل زیر میده:
core #1 temp = 58
core #2 temp = 55
CPUTIN = 112
حالا سوالم اینه که تهویه داخل عالیه 4 تا فن به صورت استاندارد هست و تازه خمیر زیر سی پی یو رو عوض کردم و دمای هسته های سی پی هم که خوبه. پس این CPUTIN چی هست؟ و برای چی این قدر بالا هستش که آزیر می کشه و برای حلش باید چی کار کنم ؟؟
بازم ممنون به خاطر وقتی که میزارید
دمای سی پی یو هم عادیه از توخود نرم افزارش میتونید دمای بیشینه رو تعریف کنید که در این دما alarm بده
برای یک بازی روون حداقل شما 25 فریم رو میخواین با کاهش تنظیمات گرافیکی این میزان رو بیشتر کنید
در مورد اون عکس من منظور تون رو درست متوجه نشدم
تو نرم افزار GPU TOOL وقتی test for stability رو میزنم یه صفحه باز میشه که توش یه عکسه که دو تا حلقه داخل هم هستن و دما تغییر میکنه اما این تصویر ثابت هستش گفتم شاید وقتی دما داره بالا میره برای رندر کردن، شاید این تصویر باید متحرک باشه... نمی دونم تونستم منظورم رو برسونم یانه ....نقل قول:
تو تست furmark هم فریم در تست بیاد پایین تصویر زیاد نمیتونه حرکت کنه یا کند میشه چون افت فریم داره تنظیماتشو پایین بیاریم بهتر میشه اینم شاید همونطوریه
سلام
من کارت گرافیکم geforce 9400GT هستش با gamer hud اورکلاکش کردم تا این مقدار:
GPU: 650 ----> 812
shader: 1625 ----> 1625
memory: 400 ---->530
ولی موقع تست فریم با ATITool هیچ تغییری ندیدم!
تو بازی هم نتونستم گرافیک بازیو بالاتر ببرم و مثل قبل اگه گرافیک رو high تنظیم کنم افت فریم دارم!
چرا؟
اصلن تاثیر اورکلاک چقدره؟
چرا من هیچ تغییر یا افزایش فریمی ندارم؟
اگه تاثیری نداره پس واسه چی باید اورکلاکش کنم اینجوری که اصلن ارزشی نداره
راستی منم مثل اون دوستمون با ATITool خواستم max memory و max core پیدا کنم نیم ساعت طول کشید ولی نتیجه ای اعلام نکرد منم Abort کردم!!!
داستان چیه؟؟
سلام.اساتید من دیشب 1 غلطی کردم به سرم زد که بایوس گرافیکم اپدیت کنم.
ازسایت techpower بایسم گشتم که اصلاپیداش نکردم.امابافیلترتو کارتهای گرافیک
1 مدل پیدا کردم که مدلش ازگرافیک من کمتر بود.برامن 5550 هست که من بایوس
5450 رو دانلود کردم اما تنها مدلی که عینن اطلاعاتش بامال من یکی بود همین بود.
حالادیشب این بایوس با atiflash ازطریق usb flash خواستم اپدیت کنم که وسطش
فیل شد و ارور 0F101 با یک همچین چیزی داد مه من ریست کردم و ازدیشب تا الان
سیستم نه بوت میشه نه تصویر داره یعنی هیچه هیچه هیچ.الانم نمیدونم دیگه چه
کار کنم؟سعی کردم با 1 کامپیتور دیگه روشنش کنم اما اونم بوت نشد.راهنمایی کنین توروخدا
متاسفانه بایوس پریده!!!نقل قول:
ببرید تعمیر حدود50هزار خرج داره