بالاخره بازی رو تموم کردم
Printable View
بالاخره بازی رو تموم کردم
سلام دوستان ، بازي تازه رسيد دستم و يكمي بازي كردم بازي خوب و بزرگيه فقط چند نكته برام مبهمه :
1. با اينكه گرافيك بازي زياد بالا نيست ولي كند اجرا ميشه ، منم مجبور شدم رو تنظيمات پايين بازي رو اجرا كنم . خود بازي اينطوريه ؟
2. بازي آموزش مناسبي نداره با اينكه آلكس حركات زيادي رو بلده ، جايي هست كه كل حركات آلكس و نحوه ي انجام دادنش رو يك جا نوشته باشه ؟ مثل بازي ايكس من جديد
3. نقشه ي بازي فقط همونيه كه فقط Esc رو ميزنيم مياد ؟ نميشه جا به جاش كرد يا من نتونستم ؟
فعلا يك عزيز اينا رو جواب بده تا سري جديد سوالات يادم بياد !
1- اگه سیستمت خوبه 1 اشکال از بازی هست که هومان باید بیاد توضیح بده. من بلد نیستم :دينقل قول:
چند تا از صفحه ها رو بگردی به جوابت میرسی.
راهنمایی برای درست کردنش گذاشتن.
2-نه جای خاصی که من ندیدم. شما باید خودت کشف کنی.
کم کم بهت قدرت ها رو میده و خودت باید باهاش کار کنی و توی هر کدوم قوی بشی یا کمبو های خاص اون قسمت رو بخری. هر کومبو رو هم که بخری تریغه اجراش رو مینویسه برات.
3-آره نقشه همینه. برای تکون دادن نقشه هم مثل بازی های استراتژیک عمل کن که مثلا موس رو میبری به سمت بالای صفحه همینجوری.
1.واسه من که کند نبود.سیستمت رو بنویس اساتید نظر بدن.نقل قول:
2.توی اپگرید نگاه کن شاید بدردت خورد.من تمام حرکاتش اونجا فهمیدم.
3.اره همونه نقشه.موس رو تکون به میتونی جابججا کنی.
اگه چیز دیگه بود بپرس.بلد باشم میگم واست...:10:
یکی میشه بگه این پایان یعنی چی؟؟؟؟
من که هیچی نفهمیدم؟؟؟؟!!!
اون مرد مو سفید چی شد؟؟
چرا اون یکی شد رییس اخر؟؟؟
جریان چی بود؟؟؟؟؟؟؟؟؟
شما سخت نگیر.مو سفید که مرد.کی شد رییس.کسی نبود.نقل قول:
سلام
منم بازی را تموم کردم
بازی در حد تیم ملی بود
من که خیلی حال کردم
آقا شما مشکلتون با تیم ملی چیه.:31: تیم ملی به خاطر یه سری احمق که فامیل باجناق ... بودن اومدن رئیس کردن اینطوری شد.:31:(سیاسی نبود جک بود جک که سیاسی و خلاف قانون نیست.) این بازیو اصلا با تیم ملی مقایسه نکنید بازی خیلی خوبیه.نقل قول:
خيلي حال ميده ، آدم ياد GTA:SA ميوفته!کد:http://upload.--------.com/6/1247233433.jpg
عکس قشنگی گرفتی.یکم هم سیاسی هست.:31: اگه دستگیر نکردنت (به عنوان جاسوسی) به کارت ادامه بده.نقل قول:
سلام دوستان
من یه جای بازی گیر کردم که فک کنم طرفای 60 , 70 درصد بعد از اون اگه به یه قول بزرگ حمله می کنم بعد میگه برو تو یه پایگاه همون Base وبعد فلش میره و یه چیز اون بالا هست نوشته HIVE MINE مثه اینکه او باید پر شه ولی هر کار می کنم نمیشه ): اگه راهنمایی دارین بهم بکنین
برای پر شدن اون نوار, شما باید تو اون پایگاه به حدودا 4 سرباز آلوده رو فورا مصرف (Consume) کنین. (اگه کم شد دوباره)نقل قول:
برای شناسایی سربازان الوده, هم باید قدرت Iinfectd Vision رو فعال کرده باشین. سربازای الوده به رنگ زرد مشخص هستن.
آقا سلام بر اساتید
سیستم من اینه
cpu:3.2 core 2
vga :hd3850 512 ddr3
ram:4 gig
به شدت افت فریم دارم لطفا کمک کنید
بالا خره بعد از مدت ها بازی های دیگه کردن،دیشب عزمم رو جزم کردم و تمومش کردم.این غول مرحله آخر که از یک هفته پیش به خاطرش بازی رو ول کرده بودم فنا ناپذیرهD:
مجبور شدم همون تیکه آخر رو با cheat خون برم.ولی حیف که بعد از اتمام بازی قابلیت جدیدی باز نمیشه اخه من از حدودای level 25 همه ی upgrade هاش رو با عرق جبین خریدم.الان دیگه حال نمیده واسه خودت بپلکی.
سیستمتون که خیلی بالاست.احتمالا بازیت باگ داره.نقل قول:
سلام
من اینجا گیر کردم و نمیدونم باید چکار کنم اگه میشه کمکم کنید
با تشکرکد:http://babyvaiper7.persiangig.com/porototype.jpg
خوب باید این منبع آب رو بزنی نابود کنی دیگه.نقل قول:
اگه نابود نکنی توی 1 مدت زود 1 هانتر از توش میاد بیرون که اونوقت باید هانتر رو بکشی.
همین.
وقتی این کار رو کردی اون مستطیل بالا هی کم کم پر میشه.
واقعا ممنون آقا مجید
بچه ها من توی مرحله ای که باید هلیکوپتر رو بگیریم گیر کردم
یکی یه سایت آپلود معرفی کنه تا سیو خودم رو آپلود کنم و زحمت این مرحله رو بندازم رو دوش یکیتون
بچه پر رو هم بچه پر رو های قدیم
عزیز جان باگ چیه؟ چهجوری میشه رفعش کردنقل قول:
:11:ممنون میشم توضیح کامل بدین
نقل قول:
اقا جان تو win vista جهچوری میشه Human Interface Devices رو غیر فعال کرد چون من همین مشکلو دارم وقتی غیر فعال می کنم موسم از کار میفته( usb موس) :41:
سخت نیست که.یاید شبیه اونا شی هلی کوپتر رو برداری.نقل قول:
مثل اينكه من بدبخت هم دچار Bug هاي نسخه ي PC اين بازي شدم تقريبا 60 70 درصد بازي رو رفته بودم كه مشكل گير كردن تو لودينگ پديدار شد ، بعضي ها مشكل مشابه داشتن كه موقع لودينگ از بازي ميپريد بيرون ولي ماله من همينطوري ميمونه تا فردا . از سيو قبليم بازي رو لود كردم وارد شهر شد ولي وقتي خواستم ماموريت اصليش رو برم تو لود مرحله گير كرد . ماموريت هاي فرعي رو ولي ميشد انجام داد . روش هو.س جان رو هم امتحان كردم كه اثري نداشت و باز رو لودينگ گير ميكرد . جالبه فروشنده ميگفت دوستم بازي رو تا ته رفته و مشكلي نبوده ، ميشه اين نتيجه رو گرفت كه به سيستم بستگي داره ؟ لطفا يك عزيز بگه من خاك كدوم منطقه رو بريزم تو سرم ؟
sinak3 جان این از اون نمونست که تو آسمون داره میره و من با تب و زدن دکمه e باید بگیرمش که از انجام اون عاجزم با دستهای زنجیر سکل البته که من نمیتونم
hosseincode2008 کدوم فروشنده راست میگه که این دومیش باشه
چرا نمیتونی؟مشکل از کجاست؟نقل قول:
sinak3 جان از دو چیز میتونه باشه یا مخ معیوب من نمیتونه سریع تجزیه کنه که زودی تب رو بزنم و بگیرمش
یا دستهای چلاق من
بهر حال یکی از این دوتاست
حالا اگه تکنیک خاصی داره گرفتنش که بگو والا همونی که گفتم زحمت این مرحله با شما دوستان هست و اگر زحمتش با شماست یه سایت آپلود لطف کنید معرفی نمایید
ببین تیکه تیکه میگم.نقل قول:
1-تب رو بزن رو هلی کوپتر قفل کن.بعد اون دست زنجیری رو بردار.
3-به طرف هلی کوپتر بپر(space رو نگه دار بلند بپر)
4-بعد E رو بزن.
دوست من شاید شما هنوز اون قدرت رو نخریدی که وقتی e رو بزنی موجودی رو که هدف گرفتی بگیره.نقل قول:
قدرتش رو خریدی؟؟؟؟
1 راه دیگه هم داره.
شما با tab هلیکوپتر رو هد ف بگیر.
بعد برو 1 مقدار نزدیکش بپر هوا و left click کن تا توی هوا بهش لگد بزنه.
وقتی دیدی حالت لگد رو به خودت گرفتی همینجور تند تند E رو بزن تا وقتی رسید به هلیکوپتر بدون این که بهش آسیب بزنه بگیردش.
بازم میگم . در 1 فاصله تقریبا نزدیک باید باشی که لگد بهش برسه.
ممنون دوستان فقط یه چیزی این وسط موند
این قدرتی که میگید اسمش چیه تا ببینم خریدم یا نه توی کدوم یکی از تبهاش هست پاور یا.....
در ضمن آق مجید کاکو نوکرتم بچی کوجوی شیرازی
من که خیابون شمس دنیا اومدم
کمک می خواستم که خوشبختانه ردش کردم اون مرحله رو
ووی کاکو قربونت برم. چرو زودتر نگفتی کاکام :دينقل قول:
فکر میکنم توی tab پاور بود.نقل قول:
ممنون دوستان فقط یه چیزی این وسط موند
این قدرتی که میگید اسمش چیه تا ببینم خریدم یا نه توی کدوم یکی از تبهاش هست پاور یا.....
یکی از زیر مجموعه های همون قدرت دست زنجیری هست.
اسم دقیقش یادم نیست.
متن انگلیسی سمت راستش رو بخونی میفهمی.
محید آقو دمت گرم امتحان میکنم بیبینم چیطو میشه
بعد از كلي سرچ و مرچ بالاخره خودم درستش كردم ، يه چيز جالبي كه ديدم اين بود كه همين مشكل تا ابد بودن لودينگ تو نسخه هاي PS3 و Xbox360 هم گزارش شده ! اگر كس ديگري اين مشكل رو داشت بايد Firewall رو Off كنه و اگر احيانا Codec Pack هم نصب كرده Uninstalش كنه و بعد از Restart دوباره بازي رو اجرا كنه .نقل قول:
مثل اينكه من بدبخت هم دچار Bug هاي نسخه ي PC اين بازي شدم تقريبا 60 70 درصد بازي رو رفته بودم كه مشكل گير كردن تو لودينگ پديدار شد ، بعضي ها مشكل مشابه داشتن كه موقع لودينگ از بازي ميپريد بيرون ولي ماله من همينطوري ميمونه تا فردا . از سيو قبليم بازي رو لود كردم وارد شهر شد ولي وقتي خواستم ماموريت اصليش رو برم تو لود مرحله گير كرد . ماموريت هاي فرعي رو ولي ميشد انجام داد . روش هو.س جان رو هم امتحان كردم كه اثري نداشت و باز رو لودينگ گير ميكرد . جالبه فروشنده ميگفت دوستم بازي رو تا ته رفته و مشكلي نبوده ، ميشه اين نتيجه رو گرفت كه به سيستم بستگي داره ؟ لطفا يك عزيز بگه من خاك كدوم منطقه رو بريزم تو سرم ؟
ولي خودمونيما عجب بازي سختي هست اونجايي كه بعد از پيدا كردن Dana اون دختر دشمنه يكي از اين موجودات كه غول اخر هم هست رو داخل HIVE ميندازه جلومون و ما هم بايد بكشيمش و نيروهاي نظامي هم براي كمك ميان به جاي اينكه اون همه اجق وجق رو بكشن همشون افتاده بودن سر من!!!
اين آلكس هم اينقدر قدرت داره كه آدم ميمونه از كدومش استفاده كنه ، EP هم خيلي آسون ميشه به دست آورد كافيه يك هلي كوپتر Hijack كنيم و بريم همه ي HIVE رو بدون دردسر نابود كنيم خيلي زياد هم امتياز ميده . بين Event ها هم من اوني كه بايد بيوفتي وسط دايره خيلي دوست دارم كه متاسفانه از همشون كمتره ، من تو همه ي اين Event ها طلا گرفتم . اين Upgrade فكر كنم Pasty هم خيلي جالب و نامردانست!
خلاصه خيلي حال ميده
سلام
میگم شما اینجاشو چجوری رد کردین آیا بعد از این بازی تموم میشه یا هنوز ادامه داره و چقدر مونده تا بازی تموم بشه ؟
با تشکرکد:http://babyvaiper7.persiangig.com/prototype.JPG
این رو که آدم دهنش سرویس میشه تا بکشتش.نقل قول:
بهترین راه اینه که با 1 تانک بری سراغش یا هلیکوپتر.
ولی به نظر من تانک بهتر بود.
بعدش هم به قول یکی از دوستان 1 کم تیغ کاریش کن تمومه :دي
بعد از این هم بازی ادامه داره ولی دیگه زیاد نمونده. آخراشی.
سلام...گير كردم...اونجا كه يه غوله...كل ارتش ريختن سرش...تو يه جايي شبيه جزيره...نميدونم گرفتيد يا نه؟...غوله همه توانايي هاي مارا داره...اگه بميريم شهر منفجر ميشه...چه جوري بايد بكشمش؟...راستي چه قدر ديگه مونده تموم بشه؟...
اون مرحله آخره.چه جوری کشتن نداره باید با قدرتات بکشیش.بعضی وقت ها وایمیسته باید بزنیش.(نتونستی ترینرش تو صفحات قبل هست) کلا کشتنش سخته:46::31:نقل قول:
این رو که بکشی بازی تمومه.نقل قول:
برای کشتنش باید 1 مدت همینجوری بزنیش. یا با هلیکوپتر یا خودت تا جونش تا 1 اندازه معین کم بشه.
بعد شمارش معکوس شروع میشه که فکر کنم 2 دقیقه بود بعد توی این مدت زمان باید بکشیش.
کشتنش 1 مقدار دهن سرویسیه.
خیلی خوب توضیح دادی کلا دهن رو سرویس که میکنه هیچ مغز رو هم سرویس میکنه:31:نقل قول:
منم شدیدا افت فریم دارم اون کاری که هوس گفت رو انجام دادم خیلی فرق نکرد
راه دیگه ای نداره؟