مهدی جان هزینه 3 ماه اشتراک حجمی . از همون سرویس که خودت داری 2.5 در ماه چه قدره ؟
Printable View
مهدی جان هزینه 3 ماه اشتراک حجمی . از همون سرویس که خودت داری 2.5 در ماه چه قدره ؟
خب هزینه خود سرویس 30.000نقل قول:
جمعا 9.000 تومن مالیات مخابرات :41:
3٪عوارض هم می شه حدودا 900:41:
درکل در میاد 39900
که می شه ماهی 13300 خوبه:20::5:
:11::11:
:40:
شما اون 2.5 گیگ رو تو چه مدت تموم میکنی؟؟:8: روزی 7-8 ساعت وبگردی چقدر از حجم کم میکنه؟:19:نقل قول:
من یک ساله حسابگر رو گرفتم 144 تومن 40 گیگ که میشه ماهی 12000 تومن و روزی 110 مگ
من دوسالی هست از Adsl هم حسابگر استفاده میکردم هم صبا نت
اون اوایل که حسابگر بدون محدویت استفاده میکردم 128 گرفتم سرعت دانلود حسابگر پایین بود بین 10-15 بود ولی گرون ماهی 33
بعد که صبا نت اومد اشتراک یکساله گرفتم سرعت دانلودش اون اوایل کار غوغا می کرد بین 55-60 بود که به مرور زمان هی کمتر شد
ولی سرعت بازکردن صفحاتش کم تر از حسابگر بود ماهی ده تومن هم میدادم 50 گیگ در سال هر روز از کله سحر آنلاینم تا نصف شد
ماه دیگه که اشتراکم تموم میشه از 50 گیگ 33 تاش رو مصرف کردم بقیش مونده آلان سرعت به شدت افتضاحه سرعت دانلودم بین 10 - 25 میشه یعنی مثل اون آوایل نمونده
برای سال آینده نمیدونم از حسابگر این 512 رو بگیرم یا نه بچه هایی که گرفتن تست کردن جواب بدن آیا تفاوتی بین 128 و 512 احساس میکنن یا فقط طبلیغاته
حال چند سوال اساسی قبل از خرید
1- سرعت باز کردن صفحات چطوره در این سرویس 512 حسابگر آیا تفاوتی بین 128 با 512 حس کردن؟ (این مهمتر از دانلوده)
2- سرعت متوسط دانلود این سرویس چنده آیا زیاد متعییر میشه یعنی مثلا یه ساعت هایی کم کم میشه یه ساعتهایی زیاد؟
3- وضعیت قطع شدن چطوری آیا زیاد قطع و وصل میشه؟
سلام ورودترو تبریک میگم
اولا بگم که خودم 512 حسابگر دارم از صبانت هم تا حالا سرویس نداشتم
ولی باید بگم که صبانت اومده سرعت سرویس هاشو طبق قرارداد کرده حسابگر هم مثل قرارداد سرعت میده یهنی 512 چون تو قرارداد 512 مینویسه پس دیگه نمی تونه سرعت رو کم کنه
سرعت دانلود من هم 52 بالا پایین داره کمی
سرعت باز کردن سایت هاهم خوبه
دیگه تصمیم آخر با خودته
سلامنقل قول:
شما اون 2.5 گیگ رو تو چه مدت تموم میکنی؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] روزی 7-8 ساعت وبگردی چقدر از حجم کم میکنه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در حالت عادی در این مدت بین 50 تا 100 مگ دانلود خواهی داشت بدون این که فایل خاصی رو دانلود کنی و صرفا باز کردن صفحات.
من بیشتر دانلودم 3صبح تا 7 صبحه:19:،ماه قبل که اضافه هم داشتم باید دانلودت رو مدیریت کنی،وبگردی هم روزی 7،8 ساعت بستگی به وبسایتهایی داره که باز میکنی،اگه سایت هایی که عکس داره زیاد باز کنی از حجمت کم میشه،خودت امتحان کن میفهمی!امروز صبح شبکه قطع بود از ساعت 7:10 به بعد!!:18: سرعت دانلودم بعضی وقتا رو 27 .31.36 :41:..ولی معمولا رو 57 دانلود میکنم!:8:نقل قول:
دوستانی که صبا نت دارن . بگن سرعت چه طوره الان. دانلود چه طور.
من یک ساله صبانت دارم آلان وضع دانلود راضی کننده نیست ! اکثر مواقع سرعت کمی دارم بین 8 تا 25 بالا پایین داره
سلام به همگی
حسابگر رو خطوط تلفن بیسیم wll سرویس اینترنت پر سرعت رو راه اندازی کرد
کد:www.hesabgar.com
سلام خواستم بدونم که حسابگر شبانه چه ساعتی دانلود رایگانه.شبانه رایگان داره ؟
کد:www.sabadsl.ir
ساعت 3 تا 7نقل قول:
مرسی از راهنماییت دوست عزیزنقل قول:
از این به بعد هم اگه مشکلی بود در خدمتم
امروز یک لینک دهنده راپید پیدا کردم توپه توپ!!!
البته من اکانت راپید شیر دارم اما گفتم یه حالی هم به بچه های پی سی بدیم!
این سایت محدودیت حجمی نداره و تعداد لینکی که در روز میشه ازش داونلود کرد 100 تا است یعنی به نوعی اونم نامحدود است!
اسم سایت اینه:
من خودم وقتی دیدم این سایت رو گفتم ای کاش اکانت راپید رو نمیخریدم! :دی!!کد:http://s2.tooler.info
ممنونم حسین جان ولی اینجا تاپیک چیزه دیگه ایه!
منم میدونم اما چون گفتم کاربران Adsl هم اینجا هستن گفتم اینجا هم بزارم اما اگه دیدین لازم نیست گزارش بدین پاکش کنن
نه عزیز به خاطر نظم تاپیک گفتم!
اقا علیرضا به نظر شما برای سرویس 512 این نتایج درسته
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پینگشم که افتضاحه
برامنم یه همچین چیزی می شه
زیاد مناسب نیست
می گم یه قراری بزاریم چند نفری بریم شرکت شکایت حتما رسیدگی می کنند
دیشب هم وزیر مخابرات می گفت بهضی از isp ها کمفروشی میکنند که اگه شاکی داشته باشن رسیدگی میشه
اتفاقآ همین حالا خودمم تست زدم همینطوری بود... نمیدونم چشه! فردا گیر میدم ببینم جریان چیه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مهدی کجا فوری راه افتادی میخوای بیا شرکت؟
در ضمن من دانشگاه قبول شدم از چند روز دیگه شرکت نمیرم دیگه... ولی اینجا میام سر میزنم مشکلی بود انتقال میدم حتمآ :دی
ببینم آخرش چیکار کنیم ؟نقل قول:
تلفن بزنیم یا بریم شرکت
آخه زور داره 512 بگیری که باید با64 بالا پایین دان داشته باشی ولی با 51 یا 52 این همه اختلاف
یه سوال
حسابگر رو خطوط WLLسرویس هم میده درسته
یمت و کیفیتش چه جوریه؟
در مورد اونم حتمآ فردا میگم پیگیرش باشن... چون خودمم الان دارم کند صفحه باز می کنم
نمیدونم این جریان Wll چیه! تا اونجا که من میدونم ای دی اس ال واسه انتقال اطلاعات احتیاج به سیم مسی داره و لا غیر... البته وایرلس هم راه افتاده اما فقط یه محدوده کم رو فعلآ ساپورت میکنه
حتما پیگیری کن جوابشو اینجا بگو
ببینم مگه حسابگر هم اینترنت بیسیم داره؟
آره وایرلس هم داره ولی به خاطر محدودیت تو نصب آنتن هاش منطقه تحت پوشش کمی داره
خوب ببینم چی کار کردی کی میری شرکت ؟
ببینم چه منطقه هایی رو سرویس می ده ؟
هزینه اش چقدره؟
دوستان سرعت دانلود 64 نامحدود چقدر باید باشه مال من بین 5 6
بد نیست البته 64 تو شرایط مناسب باید با 8 دانلود کنه حالا اگه شرایط فرق کنه میاد پایین ترنقل قول:
ماها که 512 داریم باید با 64 دان داشته باشیم ولی در عمل با 52 بالا پایین دانلود می کنیم حالا دیگه شما حساب کار خودت رو بکن
سلام دوستان من می خوام adsl حسابگر بگیرم ولی آدرس شرکت شو نمی دونم
لصفا آدرس شرکت حسابگر رو کسی میدونه به من بده.
متشکرم
سه راه شریعتی پاساژ سریری طبقه 3
تلفن 7280100
اقا علیرضا قرار بود صحبت کنه صحبت کرد یا نه سرعت من که هنوز همونه :41:
گفت رفته صحبت کرده
اوناهم گفتن از شرکت که مشکلی نیست:13::13::13:
حالا چی کار کنیم
سلام بچه ها دیروز حسابگر از ظهر تا حالا کلا قاطه!!!!!!!!!!!سرعت افتضاهه
نه برا من سرعت که خیلی خوبه تغییری نکرده:20:نقل قول:
سلام
میشه یکی به من کمککنه؟
از روز اولی که اومدن مودم رو نصب کردن تا الان من هنوز وصل نشدم
الان دیگه یه هفته ای شده
اصلا چراغ dsl روی مودم روشن نمیشه
پدر پشتیبانی هم در آوردم
حالا چی کار کنم؟
:31::31::31:
وقتی چراغ adsl روشن نمی شه یعنی خطت هنوز رانژه نشده باید از طریق شرکت پیگیری کنینقل قول:
سلام . من سرعت دانلودم روی 55k است .ولی بیشتر موقع ها قفل میکنه 2 تا 3 ثانیه. می خاستم بدونم مشکل از چیه؟ بعدم من وقتی وارد گزارش کارکرد میشم باز نمی کنه صفحه رو؟ کسی از قیمت جدید اینترنت صبا نت خبر داره؟ با تشکر
سرعتت که خوبه منظورت از قفل کردن چیه؟ برا وارد شدن به حساب کاربری هم با خود اینترنت حسابگر نمی شه باید از پرو*کسی استفاده کنی:20:نقل قول: