پسووردشوووووو ميخوامممممممنقل قول:
Printable View
پسووردشوووووو ميخوامممممممنقل قول:
p30worldنقل قول:
موفق باشید
کسی می دونه تو پریمیر چطوری میشه با تیغ همزمان دو لایه رو برش زد ؟ یعنی مثلا روی Audio1 که برش میزنیم همزمان روی audio 2 و در همون تایم، برش زده بشه . اصلا چنین امکانی هست ؟
همزمان دو لایه رو نمیشه ولی همزمان تمام لایه هارو میشه. یه ابزار که آیکنش شبیه چند تا تیغه با اون باید برش بدی. میانبرشم فکر کنم F10 باشه.نقل قول:
آیا راهی برای ساپورت mkv توسط این نرم افزار هست ؟ (به عنوان ورودی)
بله. نصب کدک مربوطه مثلا آخرین نسخه از K-Lite Codec Pack
سلام می خواستم دوستان گفتن که کدک نصب کنید .این برنامه می تونه mkv رو ساپورت کنه من با این که کدک ها رو نصبکردم اما چنین چیزی نشد.لطفاراهنمایی کنید.
منم با نصب آخرین کدک تغییری ندیدم، کسی تونسته Mkv رو به این نرم افزار بشناسونه ؟!
دوستان با ادوب پریمیر چطور میشه یک بخشی از تصویر رو مات یا شطرنجی کرد؟
مثل همونکاری که شبکه سه با ارم های ماهواره می کنه موقع پخش فوتبال
ضمنا من موقع اکسپورت کردن وقتی روی گزینه هایی غیر از microsoft avi که کلیک می کنم صدا و تصویر به صورت دو فایل جدا از هم اکسپورت میشن مشکل چیه؟
باید از Track matte استفاده کنی. یعنی یه تصویر ماسک (سیاه وسفید) بسازی بخشی که میخوای بلوری شه سفید و بقیه رو سایه کنی. بعد دو لایه یکی ساده و اون یکی با افکن بلور روی هم قرار بدی و Track Matte رو با ماسکت عامل کنی.
با عرض پوزش یه سواله حیاتی
سلام دوستان من یه فیلم 20 دقیقه ای دانلود کردم یه قسمت هایی از این فیلم چون از روی فیلم های ویدئو های قدیمی کپی شده یه قسمت هایی از این فیلم پرش پرش داره میخواستم بدونم چجوری این فیلمو درستش کنم کسی می تونه کمک کنه ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وقتی می خوام فایل رو باز کنم این error رو میدهنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان من یه مشکل ابتدای دارم
اینه که وقتی یه عکسی رو به پریمیر میدم اونو به صورت زوم کرده نشونم میده چه کار کن که کوچیک شه
روی عکس کلیک کنیدبعدباموس ازاطراف بکشید
سلام
ببخشید من فیلمم رو تو پریمیر آوردم بعد از اکسپورت اندازه ی فیلمم خیلی کوچیک شد.
وقتی فیلم رو اجرا میکنم قسمت کمی از مانیتور رو میگیره..
در صورتی ک فیلم ساده ای ک تو پریمیر نیاوردمش.. تقریبا تمام صفحه مانیتور رو میگرفت!
چیکار کنم فیلمام بعد از اکسپورت اندازه ی بزرگ داشته باشن؟؟!!
میشه زودتر بهم کمک کنین؟؟!!!:n03:
خواهشششش...
دوستان!!!!!!!!!
کسی نیست جواب بده؟!!!!
توروخدا یکی به داد من برســــــــــــــــــــــ ــه!!!!!!!!!!!!!!!!!
چرا کسی جواب نمیده؟؟!!!!!:n03::n03::n03::n03:
نقل قول:
راه ساده تر نداره که ما اینهمه مجبور به اعمال تغیرات نباشیم مثلا تو آپشن برنامه
یا اول انتخاب پروژه تیکی باشه که با انتخاب اون همه عکسها به یک اندازه باشن
با سلام .نقل قول:
من هم این مشکل رو دارم با CS4 کار می کنم . کسی علتش رو می دونه ؟
سلام...من یه سوال دارم کلا ! خیلیا مخالف این مساله اند اما هرکس صلاحدیدی داره .. بدبختانه نتونستم جواب این سوالو تو نت پیدا کنم انگار هیچکس نمیخواد بتونه همچین کاری کنه ...به هرحال
چطور میشه یه فیلمو سانسور کرد ؟ یعنی نه اینکه فقط کات کنی اینکه بتونی لباس بپوشونی تار کنی و همین کارای تلوزیونی خودمون .... یه وقت یکی میگه نمیخواسته تو فیلم عروسی بیفته افتاده حالا مثلا...یا هرچی
فقط بیزحمت لطف کنید توضیح بدید دقیقا و اینکه رندر گرفتن مجدد از روی فیلم زمان بره؟
سپاس
سلام. دوست عزیز سوال شما جوری نیست که بشه تو چند خط توضیح داد. شما باید با برنامه ای که کار می کنید و زوایای آن آشنا باشید تا بتویند چنین کارهایی انجام بدید.
نقل قول:
با پریمیر میشه انجامش داد ؟ خیلی سخته یعنی ؟ کاش یخورده ازینکه چقدر زمانبره یا سخته بگید و ای کاش میشد بصورت تصویری همچین کاریو انجام بدید ! نمیخوام خیلی حرفه ای و تمیز در بیاد همینکه پوشیده بشه.. ایده ای به ذهنتون نمیرسه مثلا افکتی چیزی که آماده باشه و فقط بشه روی تصویر اعمال کرد دردسرش کمتر باشه ؟! چون حتما شما با فضای نرم افزار کاملا آشنایید من تازه دارم دانلودش میکنم!
نه دوست عزیز خیلی سخت نیست البته برای من ولی بیانش تو چند خط ممکن نیست. مسلمن بسته به نوع فیلم باید ایده های تو ذهنتون بیاد مثلن یه فیلمی بود که سانسورش خیلی سخت بود طرف خودشو راحت کرده بود یه پارچ گذاشته بود رو میز کل سوژه رو می پوشوند.
با سلام
من یه فیلم از دوربین های دستی کوچک یا هندی کم است
با چه دستکاهی این فیلم را وارد کامپیوتر کنم
ایا توسط خود دوربین امکان پذیر هست
ببین دوست من اگر دوربین شما ار دوربین هایی هستش که تازه به بازار اومده که احتمالا حافظه داخلی یا جانبی یا همون RAM داره که با یه کارتخوان یا RAM reader ،کارت راه میوفته ولی اگر قدیمیه که باید یه کارت کپچر بخری:n26:
لطفا کمکم کنید
تایم لاینم غیر فعاله [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عزیز سکانس بساز تا فعال بشه.با راست کلیک تو پنجره پروجکت یه سکانس جدید بساز اونم فعال میشه.نقل قول:
با تشکر از شما بخاط مطالب ارزشمند شما
با سلام
میخوام یه کلیپ برای صدا سیما اماده کنم به من گفتن که صد ا باید مونو باشه دوستانم در ادیوس دو تا باند صداشون یکسانه ولی مال من تو پریمیر باند لفت و رایتم بالا پاینه از کجا
میتونم خروجی صدا مو یکسان کنم یا صدای استریو مو کلا مونو کنم؟ لطفا راهنماییم کنی
یک راه دیگه هم اینه که بعد از نوشتن متنت توی titelیک گزینه به اسم Roll/crowl option هست که گزینه های مختلفی داره امتحان کن برای حرکت دادان نوشته. این اصولی تره تا motinدادن
برای ساخت تایم لپس با دوربینی مثل 6d، ایا نیازی هست کهبانرم افزاری مثل پریمیر از کارت تدوین هم استفاده بشه و اگر استفاده بشه چقدر در خروجی کار تاثیر گذاره؟ کارتی مثل Matrox mx02le برای این کار مناسب هست ؟
با تشکر
سلام...
فرض کنیم عکسهای تایم لپس در بهترین حالات ممکن ثبت و پروسس شده باشند ! ایا وجود کارتی مانند matrox mxo2 میتونه در خروجی فیلم
ساخته تفاوتی ایجاد کنه ؟
باز هم تشکر !
جطور ميشه مطالب رو ديد
سلام به همه دوستان
دوستان لینکی برای دانلود پروژه های آماده پریمیر دارید؟
ممنون میشم پاسخ بدید!
سلام به همگی
کسی پیدا میشه به من جواب بده :n28:
چطوری سایز یک فریم رو تغییر بدیم؟
چطوری از ابتدا و انتهای فریم عکس بگیریم؟
ممنونم هر کسی که جواب بده
در تاپیک دیگری به پرسش شما پاسخ دادمنقل قول:
با سلام ایا میشود از چندین کلیپ در یک تراک در تایم لاین {بدون اکسپورت گرفتن} در پنجره پراجکت یک کلیپ ایجاد کرد؟
بسته به نسخه Premiere باید از کلیپهای مجازی (Virtual Clips) و سکانس استفاده کنید. نسخه Premiere تون چیه؟نقل قول:
با سلام
Premiere cs6
Premiere cs6