نقل قول:نقل قول:نقل قول:کد:http://www.hattrick.ir/showthread.php?t=34
کد:http://www.hattrick.ir/showthread.php?t=262
Printable View
نقل قول:نقل قول:نقل قول:کد:http://www.hattrick.ir/showthread.php?t=34
کد:http://www.hattrick.ir/showthread.php?t=262
سلام
من یه تیم ساختم ولی می گه وایسا تا نوبتت شه
می گه ممکنه یه هفته هم بیشتر شه
الان اوضاع چجوریه خیلی طول داره؟
حداکثر همون 1 هفته هست.
سلام
هتریک روزانه چقدر وقت میگیره ؟
ممنونم .
نقل قول:
سلام هتریک روزانه چقدر وقت میگیره ؟ ممنونم .
َمعمولا هفته اول و دوم که نا آشنا هستی اگه خودت علاقه مندش باشی حدود 30 دقیقه ولی بعدش روزی 5-10 دقیقه که یه چک بکنی و بری البته یه سری هم هستن که فقط یه بار شنبه ها و دفعه دوم سه شنبه ها 10 دقیقه سر میزنن که ترکیب بچینن کلا مثله هتریک نیستش که هر چقدر بری جلوتر وقتت به طور وحشتناکی پای بازی تلف شه
خب من صفحه سایت رو وا کردم ولی هیچی نفهمیدم : دی
چیجوری شروع کنم ؟!!
ثبت نام کن :دینقل قول:
بعد چی .... ؟!
نقل قول:
بعد چی .... ؟!
بعدش اگه فایل آموزشی چیزی داری بخون اگه هم نبودش که خودمون آموزشت میدیم
منم خیلی وقته توی هتتریک هستم!
تیم اولم:iran eagles
تیم الان:potente fc
ندارم ، این آموز ها هم که در سطح دیپلم نیستش ... :2:نقل قول:
ایدی یاهو شما چیه ؟ :40:
آخرین تغییرات
موتور جدید بازی: نتایج متعادلتر و دو تاکتیکِ اصلاح شده
این موتور بازی جدید با چگونگی ایجاد شانس و نحوهی توزیع آن در زمین کار میکند.
موتور جدید در بازیهای دوستانهی باقیماندهی این فصل مورد استفاده قرار خواهد گرفت و از ابتدای فصل آینده در همه بازیها به کار گرفته میشود.
هدف ما از ایجاد این موتور جدید، کاهش گسترهی تغییرات (که گاهی اوقات به نام عوامل تصادفی از آن یاد میشود) و همچنین متعادل کردن موتور بازی است. هر تغییری باید قوانین پایهای ما در هتتریک را دارا باشد (در مقالهی مرداد ماه در این مورد توضیح داده شد)، بنابراین به طور خاص هنگام بحث در مورد موتور هتتریک، موضوع آسان بودن برایمان بسیار مهم است.
این موتور بازی جدید با چگونگی ایجاد شانس و نحوهی توزیع آن در زمین سروکار دارد. با تغییر روش کار، در واقع موتور هتتریک را از طریق افزایش بازهای نزدیکتر و هیجان انگیزتر و کاهش نتایج با اختلاف بالا، متعادلتر کردهایم. همچنین در این راستا در تاکتیکهای ضدحمله و پرسینگ تغییراتی صورت گرفته است که در پایین بیشتر توضیح خواهیم داد.
شبیه سازی جدید بازی
در شبیهسازی جدید بازی بعضی از شانسهای موجود -آنهایی که از یک تیم گرفته و به تیم دیگر داده میشود- با شانسهای جدیدی که مختص هر تیم میباشد جایگزین خواهد شد. هافبک تیم شما در مقابل هافبک تیم حریف همانند گذشته تلاش خواهد کرد تا شانس بیشتری از تبدیل موقعیتها به گل را از آن خود کند. اما اگر هافبک تیمتان نتواند این شانس را ببرد، این بدین معناست که آن شانس از بین رفته است. در حقیقت حریف شما قادر به استفاده از شانس اختصاصی از دست رفتهی شما نخواهد بود.
با این تفاسیر بعضی از شانسها برای هر دو تیم «باز» خواهد بود و برخی تنها برای تیم شما (و بعضی نیز برای حریفتان) قابل دریافت میباشد. تعداد شانسهای اختصاصی برای هر دو تیم، برابر است.
در حقیقت، دیگر مقدار ثابتی از شانسهای معمول در یک بازی وجود نخواهد داشت (بلکه یک حداکثر و یک حداقل در این مورد وجود دارد)، و این مقدار وابسته به تعداد شانسهای اختصاصیای که به موقعیتهای گلزنی تبدیل میشود، میتواند تغییر کند.
دلایل ایجاد موتور جدید
در حال حاضر، دو تیم رقابت کننده در زمین با استفاده از عملکرد هافبک بر سر به دست آوردن شانسهای گلزنی رقابت میکنند. این شانسها همانطور که میدانید محدود و برای هر دو تیم «باز» هستند و البته به دست آوردن یک شانس توسط یک تیم به معنی از دست رفتن یک شانس از تیم دیگر میباشد.
این موضوع به اندازهی کافی منطقی میباشد ولی باعث ایجاد برخی اثرات ناخواسته میگردد. مثلاً اگر ۱۰ شانس در یک بازی داشته باشیم کمترین حالت توزیع نا متقارن شانس، حالت ۴-۶ میباشد که به معنای ۵۰ درصد موقعیت گلزنی بیشتر برای تیمی که ۶ شانس از ۱۰ شانس را به دست آورده میباشد. گام بعدی توزیع به روش فعلی ۳-۷ است که به معنای ۱۳۳ درصد شانس بیشتر برای تیم غالب میباشد. البته اتفاقات ویژهی حین بازی، تا حدودی این نابرابری را متعادل میکند ولی ترجیح میدهیم این اختلاف کمتر باشد (مانند ۴-۵).
دامنهی تغییرات - دامنهی نتایج بالقوهی بازیها- در سیستم کنونی تقریباً بالاست. هم اکنون در فوتبال واقعی حتی قویترین تیمها نیز با نتایج متوسط بازهایشان را میبرند. در مقایسه با دنیای واقعی، تعداد نتایج مساوی در هتتریک کم و نتایج پیروزیها نیز اختلاف زیادی دارد.
خصوصیات هستهی موتور جدید
موتور جدید با مشکلات گفته شده در بالا سروکار دارد. در واقع موتور جدید «قابلیت»های زیر را ایجاد خواهد کرد:
- توزیع شانسهای نزدیکتر(همانند ۴-۵)
- کاهش گسترهی تغییرات؛ بازیهای نزدیکتر و نتایج با اختلاف کمتر
- تجربهی واقعی بهتر، به طوری که نمیدانید چه تعداد حمله وجود خواهد داشت
- کنترل بهتر تاکتیکهای ضدحمله و پرسینگ (جزئیات در پایین)
اکنون باید به خاطر داشته باشیم اگرچه با کاهش دامنهی تغییرات، نتایج با اختلاف کمتری خواهیم دید ولی این به معنای عدم وجود نتایج شگفتآورنخواهد بود. چون اینگونه نتایج رقم خواهد خورد و مطمئنیم که همچنان شاهد ارسالهایی در انجمن درباره باختهایی به خاطر بدشانسی و یا نتایجی با اختلاف زیاد خواهیم بود، شاید به اندازهی امروز.
در میان ما انسانها توجه به چیزهایی که عادی نیستند بسیار رایج است؛ در حالی که به مسائل عادی چندان توجه نمیکنیم. در بین یک میلیون بازیای که هر هفته انجام میشود باید نتایج شگفتآور نیز اتفاق بیفتد - هر چند تعداد آنها نسبت به گذشته کمتر خواهد شد. بنابراین برای ما دانستن اینکه این تغییر چقدر توسط شما قابل لمس خواهد بود غیرممکن است. امیدواریم به طور طبیعی مشهود باشد ولی مقدار آنرا نمیتوانیم حدس بزنیم.
نتایج شگفتآور جزئی از فوتبال واقعی است و شاید گاهی اوقات خوشایند نیز باشد. بنابراین به طور طبیعی در هتتریک نیز باید وجود داشته باشد. تضمینی وجود ندارد که قویترین تیم، همهی بازیهایش را ببرد؛ ولی معمولاً آن تیم در نهایت مقام اول را کسب خواهد کرد. وظیفهی شما بهعنوان مدیر باشگاه در حال حاضر و در آینده، انجام هر آنچه در توان دارید به منظور افزایش احتمال برد تیمتان میباشد.
یک تغییر عمده، ولی نه هیچ تغییرعمدهای
این شبیهساز جدید بازی در واقع یک تغییر عمده در هسته موتور میباشد ولی میتوان گفت به طور کلی تغییر عمدهای نیست. اصول پایهای همچنان مانند گذشته میباشد - برای گلزنی باید هافبک حریف را در میانه میدان شکست داده، سپس دفاع را از پای درآورید.
همانطور که گفتیم هدف ما از ایجاد موتور جدید، متعادلتر کردن هتتریک میباشد نه چیز دیگر. بنابراین نمیخواهیم و انتظار هم نداریم که تغییرات بزرگی در بازی ایجاد شود (البته جدا از بازهای نزدیکتر و هیجان انگیزتر و کاهش نتایج با اختلاف زیاد). بنابراین این تغییرات از نظر نگرش به بازی، تغییرات عمده ولی از نظر کار مدیریتی باشگاه، تغییر عمدهای محسوب نمیشوند.
تغییر در تاکتیک ضدحمله و پرسینگ
هم اکنون با ایجاد یک ضدحمله، شانس به دست آوردن ضدحملهی دیگر کاهش مییابد (در مورد پرسینگ نیز همینطور). این باعث میشود ایجاد یک ضدحمله آسان باشد ولی ایجاد چند ضدحمله، بسیار مشکلتر شود.
در موتور جدید شانس ایجاد هر ضدحمله (یا مختل کردن حملهی حریف در تاکتیک پرسینگ) در سرتاسر بازی کم و بیش به یک اندازه خواهد بود. موتور بازی تنها این شانس را با توجه به مهارت تاکتیکی تیم و تعداد موقعیتهایی که قبل از آن به دست آوردهاید، تغییر میدهد. در مجموع تعداد رویدادهای ناشی از ضدحمله و پرسینگ افزایش مییابد ولی همچنان ممکن است هیچکدام به نتیجه منجر نشود.
برای هر دوی این تاکتیکها، اهمیت مهارت تاکتیک بیشتر میشود؛ سطوح مهارت بسیار بالا منجر به نتایج بهتر (و سطوح مهارت پایین منجر به نتایج بدتر) خواهد شد. باید توجه داشته باشید که تاکتیک پرسینگ نسبت به گذشته به طور قابل توجهی قویتر میشود (البته نه برای سطوح پایین مهارت). اگر تیمتان در پرسینگ خوب عمل میکند، از این پس حملات بیشتری را از بین خواهد برد.
هر دوی این تاکتیکها در انواع شانسهای معمول بازی (هم اختصاصی و هم باز) تأثیرگذار هستند.
موتور جدید، از ابتدای فصل آینده به کار گرفته میشود
همانطور که در ابتدا گفته شد، موتور جدید در بازیهای دوستانهی باقیماندهی این فصل مورد استفاده قرار خواهد گرفت و از ابتدای فصل آینده در همه بازیها بهکار گرفته میشود.
تیمهای جوانان همچنان با موتور قدیمی جوانان کار میکنند.
به نقل از hattrick.org
-------------------------------------------------
بازی پیشرفت کرده.بیاید عضو بشید.:31:
جالبه
من که این فصل توی دسته 3 افت بدی داشتم توی بهترین حالت سوم میشم این فصل رو
Team : U Shoot
:دی :دی
ما هم اونجا داریم میریم یواش یواش قدیمی بشیم :دی :دی
سلام...
اینجا هتتریک بوده بوده پس.
منم از قدیمی ها هستم 4 سال هست تیم دارم تو هتتریک..
اسم تیمم هم هست Tehran Barca.
يك بار ديگر بازي هت تريك را معرفي ميكنم . سئوالات شما در همين تاپيك پاسخ داده خواهد شد.
هت تریک چیست؟
هتتریک اولین بازی مربیگری آنلاین فوتبال و کاملاً رایگان است. میتوانید باشگاه رؤیاهایتان را بسازید و با صدها و هزاران کاربر دیگر از سراسر جهان، رقابت کنید. هتتریک یک بازی استراتژیک است. یعنی میتوانید امروز حریفتان را در میدان مسابقه فریب دهید و پیروز از زمین خارج شوید؛ یا اینکه یک برنامهی دراز مدت، برای پیشرفت باشگاهتان تعیین کنید. چون این بازی پایانی ندارد و از سال ۱۹۹۷ هم در حال برگزاری است.
در این بازی بیش از یک میلیون کاربر از سراسر جهان حضور دارند. جامعه 6 هزار نفری هت تریک ایران در حال گسترش است. شما در هر هفته میتوانید به یک کشور خارجی سفر کنید و یا از یک تیم خارجی پذیرایی کنید. محدودیتی در بکارگیری بازیکنان خارجی ندارید. میتوانید آکادمی جوانان تشکیل دهید و به پرورش استعدادهای ایرانی بپردازید. میتوانید به عنوان سرمربی تیم ایران فعالیت کنید و یا بازیکنان مطرح خودتان را به تیم ملی بدهید تا برای کشور ایران در جام جهانی هت تریک بازی کنند. جالب است که بدانید تاکنون ایران در جامهای جهانی دوره های قبل هت تریک به موفقیتی دست نیافته است.
وظایف کلی شما
شما مالک و مربی باشگاه هستید. میتوانید تاکتیک و استراتژی تیم را مشخص کنید؛ تعیین کنید بازیکنانتان چه تمرینی ببینند یا چه بازیکنانی باید بازی کنند؛ به خرید و فروش بازیکن میپردازید، ورزشگاه خود را گسترش میدهید و خیلی چیزهای دیگر. پند اول: از قدیمالایام گفتهاند «خشت اول چون نهد معمار کج / تا ثریا میرود دیوار کج» اگر میخواهید موفق شوید، بهتر است یک استراتژی خوب و برنامهی بلندمدت داشته باشید. موفقیت و افتخار، بهسادگی بهدست نمیآید.
تیم جدید شما
وقتی اختیار تیمی را بهدست میگیرید، یک جای خالی در یکی از دو دستهی پایین کشورتان در سیستم هتتریک به شما داده میشود. برای پیشروی و صعود به دستههای بالاتر، تعدادی بازیکن (که ممکن است مهارت کافی داشته باشند یا نداشته باشند) و یک ورزشگاه که در کسب درآمد به شما کمک میکند، در اختیارتان قرار میگیرد؛ حال نوبت شما است نشان دهید چند مرده حلاجید!
استان و آب و هوا
تیم شما باید متعلق به یک استان باشد؛ احتمالاً استانی که به نوعی به آن تعلق خاطر دارید. استانها برای این هستند که بتوانید هماستانیهای خودتان را پیدا کنید. یکی دیگر از عوامل تأثیرگذار، آبوهوای هر منطقه است. با این حال، هیچکدام از استانها، برتری آبوهوایی نسبت به دیگری ندارند و همه مانند یکدیگر هستند؛ پس نگران تصمیم گرفتن نباشید.
آب و هوا نیز بر بازی تأثیر میگذارد و مهمترین اثرش بر تعداد تماشاگران است (وقتی هوا بارانی است، طبیعتاً جمعیت کمتری به ورزشگاه میآیند). در صفحهی «استان» میتوانید از شرایط جوی امروز مطلع شوید و اینکه فردا احتمالاً وضع آب و هوا چگونه خواهد بود. اگر امروز هوا آفتابی باشد، احتمالش بسیار زیاد است که فردا نیز وضع به همین منوال باشد (در مقایسه با سایر وضعیتهای جوی)؛ لذا میتوان نتیجه گرفت که شرایط آب و هوایی زیاد هم اتفاقی نیست.
بین دو فصل میتوانید در صورت تمایل، استان خود را عوض کنید. اما بههرحال باید هزینهای معادل 100 000 000 Rial را برای این منظور بپردازید و سه درصد هواداران تیم نیز با این جابهجایی، باشگاه را ترک میکنند.
الان شروع کنید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قبل از هر کار راهنما را کامل بخوانید:
منتظر حضور شما هستیم. کل کل های آبي و قرمز در هت تریک داغ داغ است.
خوشحالم که حداقل این هت تریک بازان اینجا هستن و من تنها نیستم.
من خودم تازه تیم گرفتم اما از چند سال پیش با هت تریک آشنا بودم.دوستان من هم در کمک به دوستان نا آشنا آماده ام.
سلام به همه
من تو دسته ی اخر ایران بازی میکنم میخواستم بپرسم بهتره تو هر پست یه بازیکن خفن بگیرم یا چند تا بازیکن متوسط؟
شما باید با توجه به پولی که داری و نوع تمرینی که می خوای بدی چند تا بازیکن 17 ساله بخری و تمرین بدی..فعلا باید تمرین بدی و بعدا همین بازیکن ها رو بفروشی و بازیکن های قوی تر بخری.نقل قول:
شما باید با توجه به پولی که داری و نوع تمرینی که می خوای بدی جند بازیکن 17 ساله بخری و تمرین بدی.بعد که اونها رو به یه سطح خوب رسوندی بفروشی و اینطوری پول بیشتری کسب کنی.اون موقع بازیکن های بهتری بخری.
سایت های کمکی:
hattrick.ir
hattrickedu.ir
انجمن خود سایت hattrick.org
چگونه هت تریک وارد ایران شد؟
شاید برای شما جالب باشد که بدانید اولین کسانی که در ایران وارد هت تریک شدند چه کسانی بودن و روند هت تریک ایران از ابتدا تا کنون چگونه بوده است؟
در سال ۲۰۰۴ نخستین ایرانی به نام سهند، تیم سمنت (463348) را در هتتریک تأسیس کرد و نامش به عنوان اولین ایرانی حاضر در هتتریک، جاودانه شد. آن روزها شاید کسی فکرش را هم نمیکرد که امروز تعداد ایرانیان هتتریکباز، از مرز چند هزار نفر هم عبور کند.
ظرف کمتر از یک ماه پس از سمنت، گیشا (463360) متولد شد. حامد از دوستان سهند بود که به توصیه وی وارد هتتریک شده بود.
از آنجایی که لیگ ایران تازه فعال شده بود و کشوری نوپا در هتتریک به حساب میآمد، خارجیهای زیادی با گرفتن تیم در لیگ ایران بهدنبال کسب شهرت و افتخار بودند. سهند و حامد تنها کاربران ایرانی بودند که از فصل اول هتتریک در ایران، آغاز به کار کردند و تا آن زمان نیز فعال بودهاند.
اما در دی ماه 83 فردی از اهالی کشور استونی به نام تائونو با جستجو در گوگل و پیدا کردن انجمن یک سایت فوتبالی، مدیر انجمن سایت را با هت تریک آشنا کرد و از وی خواست تا هت تریک را در انجمن معرفی کند. آن مدیر انجمن در آن زمان سعید ایمنی (متخلص به امیر حسین هاشمی) بود که با آشنا شدن با هتتریک و تأسیس تیم ایران بارسا (463338) و معرفی آن به سایر اعضای انجمن آن سایت فوتبالی، موجب پیوستن افراد زیادی به هتتریک شد. وی که با تائونو و دیگر اعضای خارجی هتتریک در ارتباط بود، به سرعت مهارتهای این بازی را آموخت و آن را در انجمنها به دوستانش انتقال داد. وی اولین مطلب آموزشی را برای آغاز تیمداری در هتتریک به رشتهی تحریر در آورد که نسخهی PDF آن هنوز در کتابخانههای دیجیتالی در اینترنت موجود و قابل دریافت است. از این رو است که سعید را پدر هتتریک ایران نامیدهاند.
کیان (جلاد 463356)، اردشیر (رودرانر یونایتد 463346) و مسعود (ذوب آهن سابق) از اولین کسانی بودند که به توصیهی سعید تیم گرفتند. پس از آنها و به تدریج، کوروش (پاسارگاد 463437)، نوید (نوید آمار 463443)، سعید (برشا 463379)، ماتا یونایتد(463361)، بلک بولداگز (463337) و محسن (آر وی ان یونایتد 463485) به هتتریک پیوستند و تیم های خود را از فصل چهارم هتتریک در ایران مدیریت کردند.
در آن روزها که جمع کاربران به زحمت به 30 تیم میرسید، با حمایتها و دعوت دوستان بسیاری از این افراد، هتتریک در ایران روز به روز شاهد حضور ایرانیان بیشتری شد تا اینکه در فصل 6 با معرفی خارجیهای حاضر در ایران به مسئولان سایت، لیگ برتر و دسته 2 ایران از خارجیها پاک شد و تیم جلاد توانست در فصل 7 به عنوان اولین ایرانی، قهرمان لیگ برتر شود که این عنوان را در فصل 8 نیز تکرار کرد.
در سالهای اول، همان انجمن محل حضور و گردهمآیی کاربران ایرانی بود تا اینکه انجمن اختصاصی هتتریک در ایران راهاندازی شد. انجمن اختصاصی هتتریک تنها کارکرد راهنمایی و گردهمآیی داشت تا گسترش بازی در ایران. لذا عدهای از ایرانیان مقیم خارج از کشور به سرپرستی اولین مسئول زبان و مدیر انجمن ایران در هتتریک یعنی کیان شریفی، پروژه ترجمهی سایت به فارسی را آغاز کردند تا زبان فارسی نیز به جمع سایر زبانهای دنیا در هتتریک بپیوندد. اما آن ترجمه ناقص و دارای مشکلاتی بود که باعث میشد تا بسیاری از کاربران همچنان زبان انگلیسی را به عنوان زبان سایت انتخاب کنند.
لذا همچنان معرفی سینه به سینه تنها راه گسترش کاربران در هتتریک ایران بود تا اینکه فعالیتهایی تحت عنوان گسترش هتتریک در ایران شکل گرفت. ابتدا به همت احمدرضا حشمتزاده با تشکیل کارگروهی از ایرانیان مشتاق، دور جدید ترجمه صحیح سایت آغاز شد. وی همچنین با معرفی بازی هتتریک در اخبار 20:30 شبکه دوم و همچنین مطلبی کوتاه در مجله همشهری جوان و سپس مقالهای بلند و مفصل در مجلهی پُرمخاطب چلچراغ، حرکتی بزرگ برای جذب مخاطب انجام داد. مقالات آموزشی دنبالهدار نوید میرزا محمد در مجله مینو نیز حرکتی دیگر بود.
اتمام بخش اصلی ترجمه، همزمان با رشد روز افزون کاربران ایرانی باعث شد تا مسئولان هتتریک در طراحی قالب جدید سایت، منوی راست به چپ اختصاصی را برای فارسیزبانان در نظر بگیرند.
معرفی کوتاه هت تریک و نشان دادن صحنه هایی از بازی در برنامه کلیک بخش فارسی بی بی سی در بهار 88 باعث شد تا بیش از 3000 کاربر از این طریق جذب هت تریک شوند و با رسیدن به حد نصاب 5000 تیم در ایران روند معرفی سینه به سینه سرعتی بیشتر یافت که اکنون نزدیک به 6000 نفر ایرانی در این سایت، اوقات فراغت خود را سالم و مهیج می گذارنند. به امید اینکه این سرگرمی سالم و مهیج روزی به بیش از 20 هزار کاربر در ایران برسد. آرزویی که چندان دور از دسترس نیست...
قهرماني در بالاترين سطح ليگ كشور، كار چندان ساده اي نيست، شايد رسيدن به ليگ برتر دشوار باشد اما ماندن و قهرمان شدن در آن بسيار بسيار دشوارتر است.
تيم RVN United كه به عشق رود فان نيستلروي به اين نام نامگذاري شده است از سال 2005 در هت تريك حضور يافت. محسن از همان ابتدا با پيگيري و علاقه خاص خود برنامه هاي بلند مدتي را براي تيمش پايه گذاري كرد. خدمت سربازي باعث شد تا دو سال در دسته دو بماند و براي حضور در ليگ برتر تيم خود را آماده كند.
گپي دوستانه داشتيم با قهرمان دو فصل اخير دسته برتر ايران، محسن عزيز:
1- محسن جان قهرماني مجددت توي ليگ برتر رو بهت تبريك ميگم، چه حسي داري؟
ممنونم ازت. خوب قاعدتاً باید خوشحال باشم و هستم .
2- قهرماني اين فصل كه يك هفته زودتر حاصل شد و در هيچ بازي نباختي بيشتر مزه داد يا قهرماني اولت كه هفته آخر رقم خورد؟
فصل قبل استرسش بیشتر بود و به نوعی مزه اش بیشتر بود ولی این فصل به نوعی قاطعانه بود و این هم مزه خاص خودش رو داشت. هر قهرمانی یه بویی داره :دی
3- فكر مي كني بتوني قهرمانيت رو در فصل آينده هت تريك كني؟
به نظر من هر فصلی مستقل از فصل گذشته هستش و قهرمانی این فصل باعث نمیشه تلاشمو برای قهرمان شدن مجدد کم بکنم.
4- برنامه اي براي جام قهرمانان داري؟ ايراني ها خيلي آرزو دارن كه تيم هاي ايران تا مدارج بالاي جام قهرمانان برن و افتخار كسب كنن. مي توني وعده اي بهشون بدي؟
متاسفانه نمیتونم قولی بدم چون وضعیت مالی چندان خوب نیست و هر دفعه با حضور تیم های جدید تو لیگ برتر هزینه های اضافی ای رو متحمل میشیم و مجبوریم به خاطر خرید اونها ما هم خرید کنیم.
5- تو بعد از چند فصل كه به ليگ برتر اومدي، بالاخره فصل گذشته اولين جامت رو گرفتي، چرا اينقدر با تاخير؟
میشه گفت بدشانسی بلند مدتی داشتم امیدوارم الان که سکه برگشته به نفع من به اندازه همون طولانی باشه.
6- بهترين بازي اين فصل خودت رو كدوم بازي مي دوني؟ كدوم نتيجه برات بيشتر لذت بخش بود؟
بازی اول فصلم جلوی برشا که 4 بر صفر بردم. بازی مقابل پرسپولیس هم نتیجه خوبی بود.
7- از كدوم بازيت راضي نبودي؟ هم از بعد نتيجه و هم از بعد چيدمان.
بازی مقابل تیم ملی از بعد نتیجه. از نظر چیدمان از هیچ کدومشون پشیمون و ناراضی نیستم چون در هیچ بازیی نباختم.
8- به جز بازي هاي خودت، كدوم بازي ليگ برتر برات جالب و جذاب بود؟
بازی برشا با اف سی شاهین که مساوی شد خیلی بامزه و جالب بود!
9-توي كل فصل چند بار بازيهات رو مستقيم نگاه كردي؟
هیچ کدومشونو
10- ليگ برتر اين فصل با بات شدن دو تيم تاج و شاهين و انصراف آژاكس، براي شما چطور گذشت؟
خوب مسلماً از دست دادن این تیم ها که سرمایه های هتریک هستند خوشایند نیست. به نسبت استرس کمتری داشت.
11- چرا از جام حذفي حذف شدي؟؟ آيا حريفت رو دست كم گرفته بودي؟
نه دست کم نگرفته بودم. من ريت 216 گرفتم و حریفم 164. ترکیب عاقلانه ای هم چیده بودم، ولی به نظر میرسید كه به خاطر ماتس کردن حریف بازی رو واگذار کردم.
12- برنامه ات براي آينده و فصول بعد چيه؟
قهرمانی در جام حذفی و اگر دوباره قسمت بشه در لیگ برتر.
13- حرف آخر...
به همه دوستان میگم نگذارید كه هتریک بیشتر از یک بازی براتون مهم بشه. فقط کنار هم بودن مهمه.
مرجع خبري و آموزشي هت تريك ايران(hattrickedu.ir) كسب اين افتخار رو به شما تبريك مي گويد و براي شما آرزوي موفقيت دارد.
با سلام خدمت همه ی دوستان
من توی گرفتن لیسانس مربیگری دچار مشکل شدم
مرحله 2 یعنی شانس حضور یک بازیکن جوان در بزرگسالان
مرحله ی 9 عضویت در انجمن = آخه انجمنی اصلا" نیست
مرحله 15 اطلاعات خود را وارد کنید = وارد کردن تایید نشده
میشه کمکم کنید
مرحله دو باید یک بازیکن جوانانت رو بیاری تو تیم بزرگسالان.نقل قول:
مرحله 9 هم که خیلی راحته تو اون نوار بالا که نوشته هت تریک من,باشگاه من و ....یه قسمت نوشته انجمن ها.روش کلیک کن وقتی وارد شدی تاپیک ها رو بخون و توی یک تاپیک کلیک کن و توی پنجره باز شده روی دکمه ارسال به همه کلیک کن و متنت رو بنویس.روی دکمه تایید کلیک کن.
مرحله 15 هم فقط باید صبر کنی تا ارشدها تایید کنن.این ممکنه از یک سات تا دو هفته طول بکشه.بستگی به شانست داره.تو نمی تونی کار خاصی بکنی.به بقیه کارهات برس
سوال دیگه ای داشتی من در خدمتم.سعی کن اصولی بازی رو شروع کنی برای همین حتما آموزش ها رو بخون.
ممنون
ممنون دوست عزیز ولی من اینارو خودمم میدونمنقل قول:
مشکل من توی مرحله 2 اینه »
گزینه ی رفتن به تیم بزرگسالان غیر فعاله تازه این توی تیم جوانان بیشترین سنو داره
مشکل مرحله 9 اینه »
اصلا" جایی نیست که تا من بتونم توی انجمن کاری بکنم
مرحله ی 15 حل شد
با تشکر
مرحله دو رو وقتی من تیم جوانانم رو فعال کردم خودش انجام شد.الانم چون دیگه لیسانس گرفتم نمی تونم اطلاع دقیقی بهتون بدم.
در مورد مرحله 9 شما از منوی انتخاب انجمن اون وسط لیست رو باز کن و انجمن پرسش وپاسخ رو انتخب کن.بعد یه نوار جدید سمت چپ ایجاد میشه از توی لیست اونپرسش و پاسخ ( Persian) رو انتخب کن بعد توی صفحه جدیدی که میاد منوی سمت راست روی پرسش و پاسخ (13)کلیک کن.توی صفحه جدید روی ارسال به همه کلیک کن و سوالت رو در مورد مرحله دو بنویس.اونجا اساتیدی هستند که بهت جواب بدن.
برای اینکه همیشه این انجمن رو ببینی روی دکمهعضویت در انجمن اون بالا کلیک کن.
انجمن های دیگه ای هم هستن که می تونی عضو بشی.از لیست انجمن های کشوری رو انتخاب کن.بعدکشور ایران.
این انجمن ها رو حتما عضوشو:
پرسش و پاسخ ( Persian)
Iran
non-HT Iran
اگر سوالی داشتی بپرس.من در خدمتم.
ممنون
پس از يك ماراتن 13 هفته اي، جام حذفي فصل 19 هت تريك براي دومين سال پياپي به تيم پرسپوليس با مديريت وحيد رسيد.
در فينال اين رقابت ها دو تيم قدرتمند و ليگ برتري پرسپوليس و چلسي در ديداري ديدني و حساس به مصاف هم رفتند كه تيم پرسپوليس موفق شد با دو گل نيمه اول خود، به عنوان اولين تيم براي دومين سال پياپي قهرمان جام حذفي شود تا به ركورد قهرماني برشا و برثا مانا در جام حذفي دست يابد.
مرجع آموزشي و خبري فارسي هت تريك مصاحبه اي با مدير قهرمان اين فصل جام داشته است كه در ادامه مطلب آمده است
- وحيد جان، ضمن تبريك قهرماني شما در جام حذفي، از احساست براي ما بگو.
ممنون ،خوب خیلی خوشحالم به خصوص اینکه این قهرماینو وقتی به دست آوردم که تصمیم به سقوط گرفته بودم و پایین رفتن در اوج خیلی بهتره و سوء تفاهمی هم پیش نمیاد
- قبل از بازي فكر مي كردي بتوني چلسي رو ببري؟ شما توي دسته برتر هم دو بار با چلسي بازي كرده بودي، چلسي رو چطور تيمي مي بيني؟
قبل از بازی شانس خودمو در انداره چلسی میدونستم یعنی 50-50 من هیچوقت خودمو از پیش برنده نمیدونم ،
بدون تعارف باید بگم چلسی تیم خیلی خوبی داره ، تقریبا در تمام پست ها هم 1-2 ذخیره خیلی خوب داره که کارو برای تغییر سیستم و دور زدن حریف اسون میکنه . تقریبا تمام هافبک های اصلیشم یک تخصصی دارن که در اکثر مواقع به تیم کمک میکنه
-از اينكه به عنوان اولين تيم، تونستي از قهرماني جام حذفي دفاع كني و دو فصل پياپي قهرمان بشي چه حسي داري؟
خیلی فوق العادست ، الان فکر میکنم ای کاش میتونستم فصل دیگه برای سومین قهرمانی پیاپی بجنگم. ولی در کل حس خیلی خوبی دارم.
- خيلي از كاربران و يا بهتر بگم اغلب كاربران پرسپوليسي، نسبت به تيم شما غيرت خاصي دارند، شما رو نماينده خودشون توي سطح اول هت تريك ايران مي دونن، چرا تصميم به سقوط به دسته دوم گرفتي؟
خیلی از بچه ها واقعا لطف دارن ، حتی وقتی تصمیم به سقوطمو رسما اعلام کردم پیغامهایی به دستم رسید که خیلی ناراحت کننده بود و نزدیک بود منو از تصمیم منصرف کنه ، اما خوب باهاشون صحبت کردم و اونا هم به این نتیجه رسیدن که رفتن به پایین انقدر هم که فکر میکنن بد نیست .
راستش یه سری دلایل کوچیک باعث این کار شد ، بزرگترینش مشکلات شخصی خودمه که از بهمن ماه زیاد میشه و سعی میکنم به مرور کمشون کنم ، دلیل دیگش اینه که میخوام یه مدت فقط تیمداری کنم و تمرین بدم و به هیچ چیز جز تمرین بازیکنام فکر نکنم ، فرار از یکنواختی لیگ برتر که با بات شدن تاج و شاهین و رفتن اژاکس به اوج خودش رسیده و امیدوارم تا 3-4 فصل دیگه لیگ شرایط خوبیو پیدا کنه و ...
- شما كه تصميم به سقوط گرفتي چرا حقوق تيمت رو از ابتداي فصل كاهش ندادي تا پس اندازي براي فصول بعد باشه؟
خوب من قهرمانی جام حذفیو میخواستم ، اگه از اول فصلم حقوقمو کم میکردم اونوقت خبری از جام حذفی ، پول جایزه و بلیط فروشی ورزشگاشم نبود ! باختام بیشتر میشد و طرفدارای بیشتری از تیمم کم میشدن و رضایتشون پایین میومد و در نتیجه در بازیهای خونگی هم به شدت افت درامد داشتم ! از کاری که انجام دادم واقعا راضیم و خوشحالم که تونستم به هدفم برسم .
- به فينال جام حذفي برگرديم، چرا 3-5-2؟ چقدر تركيب چلسي رو مي شناختي؟
بعد از اینکه مشخص شد با چلسی بازی دارم بازیهای گذشتشو آنالیز کردم و تمام بازیکناشو چک کردم از لحاظ فرم فوق العاده بود و حتی بعد از تمرین باز هم بعضی از بازیکناش افزایش فرم داشتن ، مطمئن بودم چلسی 3-5-2 بازی میکنه و برای 3-4-3 شدن تعویض میذاره اما فکرشو نمیکردم در سیستم 3-5-2 از دو هافبک متمایل به وسط در پست وینگر استفاده بکنه چون فرم وینگرشم خوب بود .
برای منم بهترین سیستم همین 3-5-2 بود که ازش استفاده کردم البته 3-4-3 هم میتونست ترکیب خوبی باشه ولی 3-5-2 انتخاب کردم.
- بعد از بازي و ديدن تركيب چلسي، پشيمون نشدي كه كاش سيستم رو جور ديگه اي ميچيدي؟
نه کاملا از ترکیب و سیستمم راضیم .
- سه قهرماني جام حذفي و يك قهرماني دسته برتر، كدوم لذت بخش تره؟
هر دوشون لذت بخشه ، امیدوارم بتونم قهرمانیهای لیگ برترمو افزایش بدم
- حضور چه تيمي توي مراحل آخر جام حذفي تو رو شگفت زده كرد؟ جاي چه تيمي خالي بود؟
اوبرون خیلی خوب بالا اومد ، ردز یونایتدم با شکست دادن 2 تیم خوب لیگ برتری هیچ حرفی باقی نگذاشت ، مطمئنا سعید (برشا) و محسن (آر وي ان يونايتد) میتونستن بهتر کار کنن و به مراحل پایانی برسن اما خوب ...
- دوست داشتي فينال رو جلوي چه تيمي بازي كني؟
زیاد برام فرقی نمیکرد ، بازی با هر تیمی حس و حال خودشو داره
-هوادارن پرسپوليس دوست دارن بدونن تيم محبوبشون كي به ليگ برتر باز خواهد گشت؟
به این سئوال نمیشه با اطمینان جواب داد، شاید فصل 24 ! اما خوب گذر زمان ممکنه خیلی چیزارو عوض کنه
- و سوال آخر، هت تريك يا بازربيتر؟
بدون شک هتریک ، نزدیک 1 ماه میشه که دیگه بازربیتر بازی نمیکنم ، اگه هنوزم هتریک بازی میکنم به خاطر دوستان خوب و باشخصیتیه که اینجا دارم
-حرف آخر.
باز هم از دوستانی که به من ابراز لطف کردن تشکر میکنم و بهشون میگم منتظر یه پرسپولیس قدرتمند باشن .
ممنون از وقتی که به من دادی .
مرجع آموزشي و خبري فارسي هت تريك(hattrickedu.ir) براي شما آرزوي موفقيت دارد.
کی میخواین به من یه تیم بدین؟
ايران ميزبان جام جهاني جوانان شدبالاخره پس از رایزنی های طولانی مدت سرمربی تیم ملی ایران میزبانی مسابقات جام جهانی جوانان هت تریک به ایران داده شد.
مرجع آموزشي و خبري فارسي هت تريك(hattrickedu.ir)اين دستاورد بزرگ را به ملت هت تريك ايران تبريك عرض مي نماید.
باید صبر کنی.این هم بسته به شانس متغیره.هر چند روز یک بار به ایمیلت سر بزن.نقل قول:
چلنج بزرگ ایران-آمریکا
باشرکت در این بازی ها و کسب امتیاز برای کشور خود افتخار بیافرینید.
فصل 41- هفته 16: ايران- امريكا:
برای ثبت نام و اعلام آمادگی به این جا مراجعه کنید:
اگر در چلنج هاي فصل گذشته حاضر بوديد و عضو سايت شديد از همون كاربري استفاده كنيد و اگر عضو نيستيد، عضو شويد.کد:http://www.hattrickchallenge.com/Challenge/menu.php?chid=1053&lang=en
قوانین:
1- هر كشور که بازی بیشتری را ببرند، برنده رقابت خواهد بود.
2- هر تیمی که ثبت نام بکنه ولی بازی دوستانه رو برگزار نکنه اصطلاحاً walkover خطاب میشه و یک امتیاز به طرف مقابل داده میشه.
3- بازی ها بر اساس دسته حضور تیم ها و ریت تیم ها به صورت عادلانه برنامه ریزی میشه
به اميد پيروزي و موفقيت ايران
من در این قسمت هرچی اطلاعاتمو وارد میکنم دو باره همین صفحه باز میشود
در کدوم قسمت؟
من رفتم خیلی صبر کردم که بهم تیم بدن ولی ندادن دیگه هم نرفتم!!!:31:
هیچ ایمیلی دریافت نکردی؟نقل قول:
سلام.
رفقا منم 3 فصله که هتتریک رو آغاز کردم از دسته 6 و الانم در 3ومین فصل در دسته 4 هستم.
اسم تیمم هم Armando FC هست(به احتمال زیاد تعغیزش میدم.
نقل قول:
سلام.
رفقا منم 3 فصله که هتتریک رو آغاز کردم از دسته 6 و الانم در 3ومین فصل در دسته 4 هستم.
اسم تیمم هم Armando FC هست(به احتمال زیاد تعغیزش میدم.
موفق باشی دوست عزیز انشالله میای دسته سه پیش خودمون بعدشم 2 و بعدشم لیگ برتر ولی مواظب باش هیچ وقت آسانسور نشی :دی :دی :دی
خب چه عجب دوستانی هت تریک بالاخره روزه سکوتشون رو شکستن و فرمایشاتی رو بیان کردن:31:
من هم خودم تازه واردم و تو دسته پنجم مشغول هستم.:11:
نقل قول:
خب چه عجب دوستانی هت تریک بالاخره روزه سکوتشون رو شکستن و فرمایشاتی رو بیان کردن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من هم خودم تازه واردم و تو دسته پنجم مشغول هستم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عزیز بچه های هتریک دیگه مثه قدیم نیستن که فعالیت فرومیشون زیاد باشه :دی :دی ولی تو خود بازی چرا هستن :دی :دی
خب چرا دیگه فروم نمی یان؟خسته شدن؟:41:نقل قول:
«یک هت تریکی هیچ وقت خسته نمیشه»:31:
بندینی کبیر:27:
نقل قول:
خب چرا دیگه فروم نمی یان؟خسته شدن؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
«یک هت تریکی هیچ وقت خسته نمیشه» [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بندینی کبیر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هتریک دات آی آر هم هستی :دی :دی
ای یادش بخیر ( خودمم اونجام هنوز ) :دی :دی
چه دورانی بود اونجا !!!!!!!!!!!!!!!! ای ای ای دنیا دو روزه =)))))))))))))))))