بهترین راه استفاده از یولید ویدیو است کار هم باهاش خیلی راحتهنقل قول:
این نرم افزار هم کپچر داره که شورتکاتش f9
است ولی فقط وقتی که با پورت دی وی وصل کنی و دستگاه پخش را بشناسه فعال میشه
ولی یولید حرف نداره
Printable View
بهترین راه استفاده از یولید ویدیو است کار هم باهاش خیلی راحتهنقل قول:
این نرم افزار هم کپچر داره که شورتکاتش f9
است ولی فقط وقتی که با پورت دی وی وصل کنی و دستگاه پخش را بشناسه فعال میشه
ولی یولید حرف نداره
نقل قول:
توی نت سرچ زدم مثل یه سری گفته بودن واسه کپچر با کیفیت این نرم افزار خوبه منم نزدیک 3 گیگ دانلود کردم ولی ... یعنی الان هیچ گزینه ای نداره که بشه از آنالوگ کپچر کرد؟
سلامنقل قول:
دوستان ممنون میشم راهنماییم کنید.
برو اینجا شماره 10 را انتخاب کن بعد شماره 10.2 رانقل قول:
سلامنقل قول:
آقا کسی جواب تازه واردارو نمیده؟
نقل قول:
کجا من که چیزی نمیبینم!!!!
ببین دوست عزیز برای گرفتن خروجی از ادیوس شما اول باید بدونی کلیپی که روش کار میکنینقل قول:
چیه
در پنل بین روی کلیپ مورد نظر راست کلیک کن بعد پروپرتی رو انتخاب کن
سر برگFile info
دارای :اسم فایل ،مسیز فایل ،نوع ویدیو،و...
سر برگ Video info که شما باهاش کار داری
در اینجا مسخصات کامل کلیپ رو نشون میده
خوب مثل این مشخصات میتونی خروجیتو تنظیم کنی که اکسپورتت یکی بشه
یک نکته رو توضیح بدم در برنامه یولید یه گزینه ای هست اگه انتخاب بشه برنامه به صورت اتو مات
فایل خروجی رو با کلیپ یکی میکنه
در ادیوس چنین چیزی نیست برنامه حرفایست و کابر حرفه ای بشتر دوست داره تنظیمات بیشتری
داشته باشه
موفق باشی
سلام.نقل قول:
ممنون از پاسختون.
من از دوستان پرسیدم گفتن که باید برنامه ProCoder بگیرم و نصب کنم.من این برنامه رو گیر آوردم و نصب کردم.میتونید بگید که از کجا باید توی ادیوس بیارمش؟
اون راهی که مشا گفتین هم شاید بشه،امتحان نکردم ولی مطمئنا شدنیه.اما اگه این برنامه کار کنه خیلی راحتر میشه.ممنونت میشم راهنماییم کنی.
:19::19::19::19::19:نقل قول:
f11 را بزن بعد پرینت تو فایل بعد otherنقل قول:
بعد پروکودر را انتخاب کن
سلام بچه ها کسی هست که این آموزش ها را کامل با عکس ها داشته باشه ، فکر کنم عکس ها از سایت آپلود شده حذف شده باشه
چرا من نی تونم عکس های آموزشی رو حتی بعد از ثبت نام ببینم
کمک فوری ...
اون تایمی که وسط صفحه س چه جوری بردارم ؟
خواهشا زود بگید کارم خیلی فوریه.
یکی لطف کرد تو تاپیک به دادم رسید.نقل قول:
با ctrl + g میشه برداشت.
سلام
من یه فایل دارم که صداش دالبی هست.میخوام یکم روش ویرایش انجام بدم و بعد هم با پروکدر خروجی بگیرم.(avi)اما متاسفانه هیچ جایی پیدا نکردم که بشه صدای دالبی خروجی گرفت.
ممنون میشم بگید باید چیکار کنم.
مرسی
من میخواهم خودم یه کلیپ کوتاه بسازم تو ادیوس. و از این کلیپ برای سری های بعد هم استفاده کنم یعنی فقط عکس و فیلم را عوض کنم چطوری باید این کار را بکنم
افکتی تو ادیوس است که بشه اونو اول آخر فیلمت بزاری و فید یه سیاهش کنه؟
---------- Post added at 02:07 PM ---------- Previous post was at 02:06 PM ----------
من میخواهم خودم یه کلیپ کوتاه بسازم تو ادیوس. و از این کلیپ برای سری های بعد هم استفاده کنم یعنی فقط عکس و فیلم را عوض کنم چطوری باید این کار را بکنم مثل کلیپهای آماده
افکتی تو ادیوس است که بشه اونو اول آخر فیلمت بزاری و فید یه سیاهش کنه؟
راحت ترین راه اینه که با فتوشاپ یا خود ادیوس یه فریم سیاهی درست کنی ، بعد همون مثل فید بذاری اول و آخر کلیپت.
فکر نمی کنم بیشتر از 10 ثانیه انجام کارش طول بکشه
لطفا به این سوالمم جواب بدین ضروریه؟
من میخواهم خودم یه کلیپ کوتاه بسازم تو ادیوس. و از این کلیپ برای سری های بعد هم استفاده کنم یعنی فقط عکس و فیلم را عوض کنم مثل کلیپهای آماده نسل جوان چطوری باید این پروژه ذخیره بشه
سلام
دوستان عکس ها باز نمیشه؟
چی کارکنم؟
چطور edius رو رجیستر کنم
چون برام پیغام میده که فقط 30 روز فرصت استفاده دارم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
با سلام
2 تا سوال داشتم ممنون میشم راهنماییم کنید.
بنده وقتی یه کلیپ وارد برنامه میکنم و اونو پلی میکنم مونیتور برنامه تصویر نشون نمیده،صفحه سیاه دیده میشه:41: ولی صدای کلیپ پخش میشه البته فقط با pc دسکتاپ که روش ویندوز Xp sp3 نصب هست اما با لپ تاپ با سیستم عامل سون(7) چنین مشکلی ندارم!،من بیشتر با pc کار میکنم:20:
چطور میتونیم یک فیلم رو به پنجره bin بدون اینکه صدا و تصویر از جدا بشن وارد کنیم؟ بنده وقتی یک فیلم رو از تایم لاین به پنجره bin منتقل میکنم صدا و تصویر به صورت جدا وارد میشن در واقع 2 فایل(صدا و تصویر) داریم،چطور میشه بصورت یک فایل وارد بشه؟(صدا و تصویر با هم)
لطفا بنده رو راهنمایی کنید./ باسپاس:11:
اگه دانگل نداری ادیوس باید کرک بشه ، کرکش تو همین انجمن موحوده.بگردی پیدا میکنینقل قول:
سلامنقل قول:
با سلام
2 تا سوال داشتم ممنون میشم راهنماییم کنید.
بنده وقتی یه کلیپ وارد برنامه میکنم و اونو پلی میکنم مونیتور برنامه تصویر نشون نمیده،صفحه سیاه دیده میشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ولی صدای کلیپ پخش میشه البته فقط با pc دسکتاپ که روش ویندوز Xp sp3 نصب هست اما با لپ تاپ با سیستم عامل سون(7) چنین مشکلی ندارم!،من بیشتر با pc کار میکنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چطور میتونیم یک فیلم رو به پنجره bin بدون اینکه صدا و تصویر از جدا بشن وارد کنیم؟ بنده وقتی یک فیلم رو از تایم لاین به پنجره bin منتقل میکنم صدا و تصویر به صورت جدا وارد میشن در واقع 2 فایل(صدا و تصویر) داریم،چطور میشه بصورت یک فایل وارد بشه؟(صدا و تصویر با هم)
لطفا بنده رو راهنمایی کنید./ باسپاس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان و اساتید! کسی من رو راهنمایی نمیکنه؟!
با سپاس
سلام عزیزنقل قول:
حالا که دوبار پرسیدین یچی بگم
من با پریمیر ورژن 7 این مشکلو با بعضی کلیپ ها داشتم.دلیلشو نمیدونم
ولی با یه برنامه ای فرمت کلیپ رو تغییر دادم و بعد از اون دیگه مشکلی با فرمت جدید نداشت(از avi به mpg تغییر دادم با برنامه عالی Xilisoft Video Converter Ultimate 6)
دلیل تخصصیشو نمیدونم.این یه راه میانبره!!
ممنون دوست عریز [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
سلام عزیز
حالا که دوبار پرسیدین یچی بگم
من با پریمیر ورژن 7 این مشکلو با بعضی کلیپ ها داشتم.دلیلشو نمیدونم
ولی با یه برنامه ای فرمت کلیپ رو تغییر دادم و بعد از اون دیگه مشکلی با فرمت جدید نداشت(از avi به mpg تغییر دادم با برنامه عالی Xilisoft Video Converter Ultimate 6)
دلیل تخصصیشو نمیدونم.این یه راه میانبره!!
جوابی که لطف کردید پاسخ سوال دوم بود؟
چند تا نکته دیگه در مورد سوالها اضافه کنم!
در مورد سوال اول تو ویندوز xp ورژن 6.2 ادیوس این مشکلو داره(عدم نمایش فیلم در مونیتور نرم افزار) ورژن 5 فیلم رو نشون میده اما انگار زوم کردی(تمام ابعاد فیلم رو نشون نمیده)
در مورد سوال دوم یه راهش اینه که کلیپ رو توی لاین av تایم لاین وارد کنیم و از اونجا فیلمهای برش خورده رو به پنجره bin وارد کنیم(صدا و فیلم از هم جدا نمیشن)
با سپاس از دوستان و اساتیدی که در بحث شرکت میکنند. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خواهشنقل قول:
نه واسه سوال اول بود!فعلا تغییر فرمت بده کارت راه بیفته تا یکی بیاد ج بده
سوال دومت عجیبه یخورده.مگه میشه این دو یکی شن؟
اصلا در کل که یه فایل هستن صدا و تصویر.ولی ادیوس باید اونارو جدا کنه از هم(برای ویرایش و عملیات مختلف روی هرکدام)
اصلا نمیدونم چرا میخواین یکی باشن؟مگه جدا چشه؟
بیخیال همون جداش درسته!!!!
سوال اول : احتمال 99% از درایور کارت گرافیک هست.تو 7 با ادیوس همخوانی داره ، اما درایور XP همخونی نداره.نقل قول:
گاهی اوقات هم با یه ترفند میشه تصویر داشت.آموزشش رو توی همین انجمن دادم.سرچ کنید پیدا کنید .بر می گرده به تنظیمات Video Overaly
سوال دوم فکر کنم اگه بالاشو مارک کنی بهد رو تایم لاین راست کلیک کنی ، send To bin یا یه همچین چیزی داره.ببین با این کارت راه میفته؟
ممنون دوست عزیز که وقت میزاری!نقل قول:
خواهش
نه واسه سوال اول بود!فعلا تغییر فرمت بده کارت راه بیفته تا یکی بیاد ج بده
سوال دومت عجیبه یخورده.مگه میشه این دو یکی شن؟
اصلا در کل که یه فایل هستن صدا و تصویر.ولی ادیوس باید اونارو جدا کنه از هم(برای ویرایش و عملیات مختلف روی هرکدام)
اصلا نمیدونم چرا میخواین یکی باشن؟مگه جدا چشه؟
بیخیال همون جداش درسته!!!!
قبل از اینکه شما بگید با فرمتهای مختلف امتحان کردم همچنان صفحه مونیتور نرم افزار چیزی نشون نمیده، البته فقط در ورژن 6.2 ادیوس(ویندوز xp sp3) ولی ورژن 5 چنین مشکلی نیست و فیلم نمایش داده میشه./در مورد سوال دوم قضیه تقریبا حل شد.باز هم ممنون !!
ممنون از شما برای پاسختوننقل قول:
سوال اول : احتمال 99% از درایور کارت گرافیک هست.تو 7 با ادیوس همخوانی داره ، اما درایور XP همخونی نداره.
گاهی اوقات هم با یه ترفند میشه تصویر داشت.آموزشش رو توی همین انجمن دادم.سرچ کنید پیدا کنید .بر می گرده به تنظیمات Video Overaly
سوال دوم فکر کنم اگه بالاشو مارک کنی بهد رو تایم لاین راست کلیک کنی ، send To bin یا یه همچین چیزی داره.ببین با این کارت راه میفته؟
در مورد سوال اول،همون طور که گفتم توی ورژن 6.2 توی xp این مشکلو دارم،اون آموزشی رو که گفته بودید هم پیدا کردم،منو های ورژن 6 مقداری تغییر کرده البته کمی بالا پایین کردم ولی باز درست نشد، جالب اینه که توی ورژن 5 چنین مشکلی نیست. یک نکته دیگه اینکه کارت گرافیک pc که با اون کار میکنم آنبرد هست(32mb).اگه راهی پیدا کردید ممنون میشم در اختیار بزارید.
در مورد سوال دوم تقریبا موضوع حل شده!
با سپاس از شما
من هر چی میگردم کرکی پیدا نمیکنم تا Edius هم ریجستر شه اگه شکا پیدا کردین بزارین اینجا ممنون میشم
سلامنقل قول:
من هر چی میگردم کرکی پیدا نمیکنم تا Edius هم ریجستر شه اگه شکا پیدا کردین بزارین اینجا ممنون میشم
crackکدوم ورژن رو مخواستید؟ من کرک ورژن 6.2 رو دارم اگه خواستید براتون میزارم
واسه من ورژن 5.11 هست اگه کسی داره بزاره ممنون میشم
سلام دوستان عزیز من تو کپچر کردن فیلم در ادیوس 6.1 به مشکل بر خوردم..هر کاری میکنم فیلم رو اجرا نمیکنه و صدا ضبط میکنه..خواش میکنم کمک کنین
لطفا مديران تاپيك رو پاك سازي كنن
اين چه وضعيتيه ؟
عنوان تاپيك تاكيد داشته
آموزش ادیوس از پایه (فقط آموزش را قرار دهيد )
چرا درخواست كرك ؟؟؟؟ و مشكلات نرم افزار ...
دادا منم این مشکل را دارم یکی راهنمایی کنه ببینم چطور میشه یه پرو|ه را ذخیره کنیم که سری بعد فقط جایه فیلم و عکس را عوض کنیم و نیازی به ساختن دوباره کلیپ نباشه مثل کلیپهای آماده که میخریم و فقط مسیر فیلم و عکی و بهش میدیم
من میخواهم یه لب تاپ بگیرم مدل asus k53sv شنیدم چون xp روش نصب نمیشه نمیتونم از ادیوس استفاده کنم صحت داره لطفا راهنمایی کنید
من اگر بخوام به طور موازی دو صحنه گرفته شده رو تدوین کنم باید چیکار کنم؟ بعد یه سوال دیگه,چرا رندرینگ رو سیستمم جواب نمیده؟
سلام
با این نرم افزار چه جوری میشه روی فیلم متن نوشت ؟ من می خوام هم زمان که فیلم در حال پخش هست ، متن هم به صورت فیکس روش قرار گرفته باشه ، ولی هر کاری میکنم متن رو اول نمایش میده و بعد شروع به نمایش فیلم می کنه !!!
لطفا هر چه سریع تر راهنمایی کنید
ممنون
---------- Post added at 07:15 AM ---------- Previous post was at 07:13 AM ----------
سلام دوست خوبمنقل قول:
مگه شما با ویندوز 7 و ادیوس در ویندوز 7 مشکل داری
حالا چه الزامیه که حتما xp روی سیستم نصب شه یا نه
به نظر من نصب نشدن ویندوز xp ربطی به نصب نشدن هیچ کدوم از نرم افزارهای تدوین و یا ... نداره
موفق باشید
---------- Post added at 07:19 AM ---------- Previous post was at 07:15 AM ----------
سلامنقل قول:
فکر کنم اگه مسیر فیلم و عکس قبلی رو یه کوچولو تغییر بدی موقع باز کردن پروژه از شما جای آنها را سوال خواهد کرد و شما می تونی عکس و فیلم جدید رو قرار بدی (مسیر عکس و فیلم جدید رو بدی)
یا حق
---------- Post added at 07:20 AM ---------- Previous post was at 07:19 AM ----------
سلام دوستان
می خوام امروز یه تجربه کاری رو در اختیار دوستان ادیوس کار (البته کسانی که مثل من تازه کار هستند) قرار بدم
من مدتی بود با یه مشکل روبرو می شدم و که وقتی از فیلمم با هر فرمتی خروجی می گرفتم دور فیلم کادر مشکی می افتاد
ایراد کار من این بود که وقتی فیلم رو کپچر می کردم توجهی به نوحه فیلم برداری یعنی 16:9 و یا 4:3 نمی کردم
فیلم من 16:9 بود ولی من اون را 4:3 کپچر کرده بودم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اما وقتی کپجر رو درست انجام دادم دیگه به این مشکل برنخوردم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از کجا بفهمیم که فیلم 16:9 هست یا 4:3
1)وقتی از مانیتور دوربین فیلم رو نگاه می کنیم زمانی فیلم در که کل مانیتور نمایش داده شود 16:9 هست و وقتی کادری مشکی در اطراف آن 4:3
2) وقتی اطلاعات فیلم کپچر شده رو از قسمت info در پریمیر یا propertize در تایم لاین ادیوس می بینیم در آن نوشته که فیلم اولیه به چه صورتی است
سلام من در ایدیوس 5 با خروجی ریختن روی دی وی دی مشکل دارم جز از تایم لاین چه جوری فایلهای دییگه رو به وسیله این ابزار میتونم روی دی وی دی بریزم اصلا این کار ممکنه ممنون میشم پاسخ بدید