نقل قول:من شنیدم افرادی که پوستشون سفیده چشاشون قرمز میفته.:20:
Printable View
نقل قول:من شنیدم افرادی که پوستشون سفیده چشاشون قرمز میفته.:20:
'دمدت گرم cory .
این k850 رنگ سیلورش اومده؟
درسته ولی این طرف از هر کی عکس مینداخت چشم هاش قرمز می افتاد می گفت شما به فلش حساسیت دارید و از منم عکس انداخت چشمام قرمز افتاد و من با کا850 هم از خود طرف عکس انداختم و هم طرف از من عکس انداخت و چشمامون قرمز نیفتادنقل قول:
داش کوری یه 5 تا عکس آپ کن دیگه !!!
نترس گوشیتو چشم نمیزنیم !
سلام من مي خوام k850 بر دارم و صدا پخش كردن آهنگ هم برام خيلي مهمه...
ولي يكي از آشناياي دوستم k850 بر داشته و دوستم مي گه صدا آهنگه گوشيش خيلي بده
و مي گه صداش از k750 هم كمتره!!!!
آيا واقعا همين طوره؟؟
صدا هدستش چه طوره؟؟
و قضيه دكمه هاي لمسيه پاينش چيه؟؟
خدايش راستشا بگين...
من دوست ندارم پولم را بندازم تو چاه
تشكر از پاسخ شما.:11::31:
ببخشید ناراحت نشیا ولی آشنات برات توپ خالی بستهنقل قول:
صداش کا850 بلندیش در حر کا750 هستش ولی کیفیتش خیلی بهتر از کا750 هست و کیفیت صداش واقعا عالیه صداش تو هدست هم بلنده و هم کیفیت داره
3تا دکمشم لمسیه و کار باهاش راحته
در مورد این اشکالاتی که میگن واسه دکمه های لمسی پیش میاد یه چیزی یادم اومد گفتم با دوستان در میون بزارم ببینن نظرشون چی هست.
زمانی که گوشی شکلات LG وارد بازار شده بود من یه ریویو ازش خوندم که نوشته بود در صورتی که دست طرف خیس باشه و به دکمه های لمسی بزنه ممکنه که اونها دچار مشکل بشن.
فکر نمیکنید همین قضیه واسه دکمه های لمسی King 850 هم صادق باشه؟
راستی در مورد کیفیت عکس فکر کنم مثل مقایسه K800 با N73 در آخر سونی اریکسون بهترین کیفیت رو بده؟درسته؟
فکر نمی کنم :41:ولی اگر دستت زیاد خیس باشه که آب به داخل نفوذ کنه حتما خراب میشه:31:نقل قول:
راستش منم شنیدم که میگن خراب میشه ولی بعید می دونم راستی دکمه های دبل950 هم لمسی هستش و من تا حالا ندیدم کسی مشکلی با اون پیدا کرده باشهنقل قول:
در رابطه با عکسم اگه از تنظیمات دوربین کا850 به خوبی استفاده کنی عکسی میندازه که هیچ گوشی حتی ان82 و جی800 نمی تونن با اون رقابت کنن و دقیقا مثل قضیه کا800 و ان73 میمونه
ولی یه ایراد که دوربین کا850 داره که البته ایراد هم نمیشه بهش گفت اینه که فلشش مثل کا800 نور محیط حذف می کنه برای همین وقتی می خوای از فضای بسته عکس بندازی حتما باید فلش خاموش کنی در غیر این صورت عکس تیره میندازه البته اگه بخوای از portrait عکس بندازی همین مسئله باعث میشه که عکس های بهتری بندازه
سلام به همگی
سلام کوری جوننقل قول:
راستش منم شنیدم که میگن خراب میشه ولی بعید می دونم راستی دکمه های دبل950 هم لمسی هستش و من تا حالا ندیدم کسی مشکلی با اون پیدا کرده باشه
در رابطه با عکسم اگه از تنظیمات دوربین کا850 به خوبی استفاده کنی عکسی میندازه که هیچ گوشی حتی ان82 و جی800 نمی تونن با اون رقابت کنن و دقیقا مثل قضیه کا800 و ان73 میمونه
ولی یه ایراد که دوربین کا850 داره که البته ایراد هم نمیشه بهش گفت اینه که فلشش مثل کا800 نور محیط حذف می کنه برای همین وقتی می خوای از فضای بسته عکس بندازی حتما باید فلش خاموش کنی در غیر این صورت عکس تیره میندازه البته اگه بخوای از portrait عکس بندازی همین مسئله باعث میشه که عکس های بهتری بندازه
در مورد اولی که دبلیو 950 کدوم دکمه هاش لمسیه ؟؟؟؟ (همه ی دکمه هاش فشار دادنیه :دی)
در مورد دومی کاملآ باهات موافقم کیفیت سونی بهترین بوده
در مورد سوم هم اگه میخوای از محیط باز عکس بگیری اونم با فلش از گزینه ی twilight portrait (غلط املایی داره چون ک800 دستم نیست) استفاده کن که عکس رو روشن تر میکنه !!!
کوی جون ممنون خیلی قشنگ توضیح دادی.منم موافقم کیفیت دوربین سونی اریکسون بهتره
تشكر از پاسخ شما
من صداپخش كردن صدا n72 ,n73 را قبول دارم ,صداش مثله اونا مي شه؟؟؟:10:
در بالاصدا گوشي k850 رادر مقايسه با آن دوتا پرسيدم...:13:
دكمه هاي پخش موزيكش لمسيه ...نقل قول:
در رابطه با محیط باز مشکل نداره ولی وقتی از محیط بسته می خوای عکس بگیری دقیقا مثل کا800 چون فلش نور محیط حذف می کنه و روی نزدیک ترین جسم فوکوس میکنه برای همین عکس تیره میشه و باید فلش off کردنقل قول:
نقل قول:صدای ان73 و ان72 اصلا در مقابل گوشی های سونی اریکسون و کا850 کیفیت ندارن ولی خوب صداشون بلنده و به نظر من مهم کیفیته نه بلندینقل قول:
اگه دنبال گوشی با دوربین با صدای بلند و دوربین خوب می گردی ان73 و ان95 برات از همه بهتره
من از سوني اريكسون خيلي خوشم مي آيد ونوكيا اصلا خوشم نمي آيد
گوشي خوده من w810 از صداش راضيم و يك مدت هم k750 از صدا اون هم راضي بودم
اگه صداش مثله آن دوتا باشه خيلي خوبه اگه بالاتر هم باشه كه ديگه عاليه...
صداش مثله آن دوتا مي شه؟؟؟؟:11::5:
یه theme جالب که مخصوص k850 هست
وقتی که گوشی رو محکم تکون بدید متوجه میشیدکد:http://www.2shared.com/file/2970586/e294e00/My_Valentine.html
صداش تو اسپیکر در حد دبل 810 هست و شایدم بیشتر ولی کیفیتش خیلی از این 2تا بهترهنقل قول:
ولی تو اسپیکر صدای دبل810 کمی بلندتره
دوست من لینک ایراد داره اگه جای دیگه آپلود کنی ممنون میشمنقل قول:
لینک رو عوض کردم.امتحان هم کردم.نقل قول:
کد:http://rapidshare.com/files/98784532/My_Valentine.thm.html
ممنون جالب بودنقل قول:
راستی دوستان رم میکرو تا چند گیگ میشه پیدا کرد؟
!!!!!!!!!!!!!!!!!!:27:2gbنقل قول:
نه بابا 4گیگش که زیاده من دنبال 8گیگ می گردمنقل قول:
دوستان کسی میکرو اس دی 8گیگ ندیده!!!!!!!!!
داداش نوشتم که :نقل قول:
در رابطه با محیط باز مشکل نداره ولی وقتی از محیط بسته می خوای عکس بگیری دقیقا مثل کا800 چون فلش نور محیط حذف می کنه و روی نزدیک ترین جسم فوکوس میکنه برای همین عکس تیره میشه و باید فلش off کرد
نقل قول:
اگه میخوای از محیط باز عکس بگیری اونم با فلش از گزینه ی twilight portrait (غلط املایی داره چون ک800 دستم نیست) استفاده کن که عکس رو روشن تر میکنه !!!
چه خبره مگه میخوای کل فایل های کامپیوتر بریزی؟!!!!!!!!!نقل قول:
من گوشیم را آپ دیت می کنم تا پایان پیش می ره ولی وقتی می خواهم گوشی(K850) را دوباره روشن کنم یک ذره پر کیشه و بهد گوشی خاموش میشه(باطری را هم در و داخل می کنم).
اگه ممکنه کمک کنید.
آقای r@r میشه بیشتر توضیح بدین
دوستان اینجا هم میتونید عکسهای گرفته شده با K850 رو ببینید. البته برا کسانی که این گوشی رو ندارن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در مورد کمه های نامتعارفش بیشتر توضیح بدید
میشه باهاش راحت کار کرد ؟
بازی چی؟
sms زدن با کا850 راحته و کلا صفحه کلیدش خوبه فقط اون 3تا دکمه لمسیش اولش کار کردن باهاش سخته که اونم بعد از یک هفته عادت می کنینقل قول:
به نطر شما اگه از سیستم دیگه استفاده کنم خوب میشه و یا ویندوز عوض کنمنقل قول:
یک سوال دیگه اینکه از ایرانسل چط.ر میشه به اینترنت وصل شد.
رم 4 گیگ microsd روش جواب میده؟
زنگ بزن اپراتور ایرانسل برات sms میفرسته وقتی که sms باز کردی به طور اتومات تو گوشیت ذخیره میشه و بعدشم با گوشیت کانکت بشو و حالش ببر:31:نقل قول:
منوی مخفی چطور اجرا میشه
کسی عکس از k850 نمیخواد؟ که کیفیت دوربینش رو ببینه؟
نقل قول:
چرا نخواد؟ بذار خوبشم بذار.
هم ماکرو ، هم از فضای باز تو خیابون و ...
توی اینجا میتونی عکست رو بذاری عکسهای با کیفیتت بذار و آبروی گوشیت رو بخر.اگه آپدیتش هم نکردی آپدیتش بکن که میگن بهتر میشه:31:نقل قول:
فقط رقابت سالم باشه و از جر و بحث کردن خودداری کنید
کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=211345
باشه آقا. من راحت میتونم update بکنم ولی وقتی از اونجایی که خریدم پرسیدم up کنم یا نه گفت میتونینقل قول:
ولی بهتره نکونی چون اگه up بکنی ممکن مشکلی واسش بیش بیاد و چون هنوز برنامه هاش نیومده ممکنه به مشکل بر بخوری.حا شما کسی رو میشناسی که update کرده باشه ولی واسش مشکلی پیش نیومده باشه؟
2:من چه جوری عکس upload کنم؟