بچه ها من ا تیر ماه اعزامم به خدمت مقدس سربازی به نظرتون اسفند یا اردیبهشت این گوشی رو بگیرم یا اینکه نه نگیرم یه w950 بگیرم برم برگردم یه w960 بگیرم منظورم از برم برگردم اون 2 ماه اموزشی هست . :19::19::19::19::19::19::41::41:
Printable View
بچه ها من ا تیر ماه اعزامم به خدمت مقدس سربازی به نظرتون اسفند یا اردیبهشت این گوشی رو بگیرم یا اینکه نه نگیرم یه w950 بگیرم برم برگردم یه w960 بگیرم منظورم از برم برگردم اون 2 ماه اموزشی هست . :19::19::19::19::19::19::41::41:
با این قیمت سونی اریکسون نمیتونه
فروش خوبی از این گوشی داشته باشه
باید بیاد پایین قیمتش
ولی نمیدونم چرا مثل گوشی های دیگه افت نمیکنه !؟؟
به نظر من خوب بوده از 750 شده این قیمت تو 1 ماه بد نبوده
من يه چيزي رو نمي فهمم چرا گوشي هاي سوني اينقدر دير قيمتهاشون پايين مياد
می یاد پایین.تا 10روز دیگه یه سقوط اساسی داره.اگه این 960 دیر افت می کنه دلیلش اینکه se فعلا گوشی بهتر از این مدل نداره حتی توی coming soon هاش.
اخرین قیمت شیراز 600.000
قیمت کیش 650.000 الان هم هواش خوبه هم بلیطش ارزونتره:38:
من W950 رو اواخر بهمن از علاالدین گرفتم 635 تومن. :13:نقل قول:
کسی خبر داره الان W960 تو تهران چنده؟ شاید رفیقم بخره...
هیچ کدوم!نقل قول:
بچه ها من ا تیر ماه اعزامم به خدمت مقدس سربازی به نظرتون اسفند یا اردیبهشت این گوشی رو بگیرم یا اینکه نه نگیرم یه w950 بگیرم برم برگردم یه w960 بگیرم منظورم از برم برگردم اون 2 ماه اموزشی هست .
میخوای 950 با خودت ببری خدمت؟
بهترین گوشی برای خدمت 1100
دقیقا.نقل قول:
هیچ کدوم!
میخوای 950 با خودت ببری خدمت؟
بهترین گوشی برای خدمت 1100
اصلا گوشی خوب با خودت نبر که اگر خدای نکرده ازت گرفتنش زیاد بهت فشار نیاد
نقل قول:
خدا ایشالا صبرت بده می خوای بری خدمت
ولی تا اونجایی که من میدونم بردن موبایل اونجا ممنوعه
راستی کی بود گفت 600 ؟؟
به نظرتون تا کی میرسه 500 ؟؟
امروز تو علاالدین قیمت کردم 615 هزار تومن. :13:
فکر می کنید تا اردیبهشت برسه به چند...؟
البته من که مشغول خدمت به نظام هستم.نقل قول:
خدا ایشالا صبرت بده می خوای بری خدمت
ولی تا اونجایی که من میدونم بردن موبایل اونجا ممنوعه
راستی کی بود گفت 600 ؟؟
به نظرتون تا کی میرسه 500 ؟؟
10 ماهش رفته.
قیمتش فکر کنم بعد از عید دیگه بره زیره 500.
همین الان 600 راحت پیدا میشه.
هنوز گوشی دسم نرسیده.دیگه ... خدااا
نقل قول:
جدا ؟؟
:5:
پس داره سقوط ازاد قیمتش شروع میشه !!!
به نظرم این گوشی 500 تومن تا 480 می ارزه
البته با توجه به قیمت پی 1
نقل قول:
سلام ببخشید دیر اومدم تلفن یه طرفه شده بود رفتم درستش کردم طول کشید .
ممنون از همدردی همتون .من منظورم این نبود که گوشی و ببرم خدمت وقتی که برم گوشی رو خونه میزارم یا قبل از رفتنم میفروشمش بعد از 2 ماه که برگشتم w960 بگیرم .نظرتون چیه
راستی hamed1297 جان ادرس مغازه تو شیراز و بده و شمارش و ممنونت میشم.
چطوری تو شیراز از تهران ارزونتره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
راستی از تهران تا شیراز چند ساعت راه هست با اتوبوس .
آره، ایشالله برسه به 400 - 450 می خرم! :10:نقل قول:
خیلی طلبه اش هستم... :8:
اگر نظر من رو میخوای میگم که الان یه گوشی بگیر که افت قیمتش رو کرده باشه.نقل قول:
راستی hamed1297 جان ادرس مغازه تو شیراز و بده و شمارش و ممنونت میشم.
بعد که از سربازی برگشتی برو 960 رو بگیر.
ادرس هم نوشتم برات توی تاپیک 950:
شیراز ملاصدرا پاساژ آپادانا طبقه پایین.
hamed1297 اره منم همین فکرو کردم 1 تیر برم 1 شهریور برمیگردم یعنی اموزشی تموم میشه بخاطر همینم گفتم w950 بگیرم که افت قیمت کرده (ّبه نظرتون از این پایین ترم میاد ؟؟؟؟) درسته 1 ماه پیش قیمتش 230 تومان بوده ولی الان که تو سایت های خارجی زده 299 دلار .راستی hamed1297 جان شمارشم بدی ممنون میشم .یه چیزه دیگه عفیف اباد خیابون اسم مغازه هست چیه ؟؟؟ شرمنده ها ؟؟؟ اخه من تا حالا شیراز نیومدم.
خرید دبلیو950 اصلا توصیه نمیشه اخه ادم چرا گوشی بخره که قیمتش100 دلار بالا رفته باشه در ضمن این گوشی اصلا ارزش این قیمت رو نداره.
تازه دبلوی950 رو اگه بخوای بفروشی مطمئن باش از بقیه گوشیها کمتر میخرن اون وقته که ضرر در ضرر میشه چون دوربین نداره از ما گفتن بود والله اگه نوش رو بخری یه دو ماهی استفاده بکنی200تومان هم ازت بردارن کلات رو بنداز هوا.
اگه برای دبلیو960 دورخیز کردی صد در صد یه گوشی دست دوم یا یه گوشی رو بورس بگیر مثل کا800 یو600 یو700 و 5700 یا هر گوشی که رو بورس هستش چون به قیمت خوبی دست دومش رو میخرن
اگه گوشی تاچ اسکرین میخوای خب تا اون موقع آ1200 موتورلا بخر که سرعتش از دبلیو950 هم بالاتره
این رو خودم چک کردم
منم با نظر شما موافقمنقل قول:
قیمت های دابلیو 960 و 950
اصلا منطقی نیست الان
و خریدنشون یعنی ضرر
راستی کاظم خان کجا میخوای بری ؟؟:41:
سلام ممنون از راهنماییتون من n73 دارم میخواستم 220 بفروشمش بقیشم خودم بزارم یه w950 بگیرم
اگر با گارانتی سیتادل 300 پیدا کنم خوبه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام,
به نظر من هم گوشی فوقالعاده ایه,ازنظر ظاهرکه حرف نداره وازنظرصداواقعامعرکه است .البته من خودم این گوشی روندارم .
من داخل بازار آخرین قیمتی رو که گرفتم 295هزارباگارانتی بود حدود یک هفته پیشنقل قول:
من این هفته قیمت کردم 320 پایین ترین و360 بالاترین قیمت بود البته با گارانتی های در پیت .
شما کجا و کدوم شهر قیمت کردی
به نظر من نمیارزه. پی 990 بگیر حداقل یه دوربین داره. من که راضیم.نقل قول:
اگه وی950 همون 220 تومن میموند یه چیزی ولی حالا !!!!!!!!!!
اقا گوشی رو گرفتم
مبارکه..شما هم باهاش کار کن نظر خودت رو درباره پارامترهای مهم گوشی بگو...
ولی ان شالله این گوشی افت خودش رو به طور عجیبی شروع میکنه.من که مطمئنم تا دم عید به500برسه.نقل قول:
یه نگاه به مشخصاتم بکنی میفهمی که کجا میرم
سلام zimka_14162 جان شما عکست و با نوشتت و عوض کردی ؟؟؟ شما همون کار بری هستین که تو امضاش نوشته بود این w960 مارو کشت نیومد ؟؟؟؟
نقل قول:
میدونم ولی خیلی گیر پخش موسیقی هستم یه گوشی میخوام که mp3 خوبی پخش کنه و فینگر تاچ هم باشه هم خودم علاقه دارم هم اینکه نصف شب sms میدم برادرم شاکی نمیشه از صدای دکمه های کیبرد گوشی خوب بهر حال بچه های اخر از جایگاه ویزه ای برخوردار هستن منم دنبال شر نیستم.:31:
راستی یکی از اشنا ها تو شیراز هست بگم با قیمت 270 بگیره برام بفرسته خوبه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چرا تو شیراز از تهران ارزونتره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:18:
نقل قول:
w950 رو میده 270 ؟ اگه میده حتما بگیر .
به نظر من w950 تو گوشیهای موزیک پلیر از همشون بهترو منطقی تره:8: :27::8:
سلام بچه ها خوب هستید ؟
قیمت w960 امروز در شیراز 570 بود بیرن حال کنید قیمتش داره میاد پایین ...
موفق باشید
عکسم و امضام رو عوض کردمنقل قول:
اره والله انصافا ما رو کشت و آخرش نیومد این گوشی زودتر از خیلی ها معرفی شد دیرتر از همه به بازار اومد اونم با یه قیمت نجومی که واقعا دلسرم کرد
الان5700 گرفتم به نظرم بهترینه
بالاخره 5700 رو گرفتی؟
من گوشی رو کامل بررسی کردم نتیجه:
شکل ظاهری:
پشت گوشی زیباتر وظریف تر از عکساش توnet است.
نور سفید صفحه کلید یکنواخت نیست و در وسط بیشتره و توی چشم میزنه
lineسفید دور گوشی رنگش به دلم ننشست
اگه 1mm عرض گوشی کمتر میشد گوشی از این حالت پهنی تر میومد
کارایی:
ساعت smsها فاجعه می باشد.همه غلططططط(اگه کسی راهی داره بگه ممنون میشم)
messegingکاملا مثل 950 هست.و فقط inbox داره رفتن توی sent عذابه واسم.(اگه کسی برنامه واسه دیدن sms و sentشده ها میشناسه بگه ممنون میشم)
کار با auto focus سخته.و از عکس گرفتنش راضی نیسماما فیلمبرداری در حد انتظارم بود
استفاده ی لمسی از صفحه مشکل تر از 950 است.چون صفحه انگار برامدس و تسلط رو میاره پایین.کاش se گوشی های لمسی شو lcd بزرگتره 2.6 استفاده میکرد
صدای گوشی کیفیت عالی داره اما بلندیش کمتر از انتظارم هست.
walkman3عالی است و هیچ ایرادی نداره و کار باش لذت بخش می باشد :d
دکمه هاش بهتر از 950 و کارایی خوبی دارن
حتما حتما باید وصلش کنی به pc suite و ساعت گوشیتو با ساعت pc یکی کنی یعنی همون synchronize بعد درست میشهنقل قول:
messeging
کاملا مثل 950 هست.و فقط inbox داره رفتن توی sent عذابه واسم.(اگه کسی برنامه واسه دیدن sms و sentشده ها میشناسه بگه ممنون میشم)
سرعت تایپ اس ام اس این گوشی به حدی بالان که فکر نکنم تو خوش دستی و سرعت گوشی ایی به پاش برسه
مشکل بزرگش اینه که بیشتر از نصف مموریش که پر میشه سرعت به حد زشتی میاد پایین
و اینکه اگه یه فهیل office پر حجم باز کنی باهاش قفل میکنه بعد 10 دقیقه میاد بالا
walkman ش بهترین سیستمی هست که دیدم
و اینکه صدای اسپیکرش خیلی زیاده
از k800 , k850 , w 950 بیشتره و با کیفیت تر
ولی خب مشکل دیگه ایی هم که جدیدا این گوشیا دارن ولوم صدا تو هندسفری ها کمه
یعنی فقط با هندس فری خودش خوب میتونی بشنوی
با هدفون معمولی صداش کمه تقریبا
ولی با هندس فری خودش خیلی خیلی توپه
منظورتون رو میشه واضحتر بگین.با sync کردن گوشی با کامپیوتر منوی rent ,draft اضافه میشه؟ممنون میشم بیشتر توضیح بدین.
آخه پی 990 هم میتونی با قلم روی صفحه کلید مجازیش کلیک کنی.نقل قول:
تازه میتونی بنویسی حرفاتو!!
هندزفری چی شد؟ منم شیرازیم ولی تهران زندگی میکنم. اونجا از دوبی میارن ارزونتره ولی بجاش اینجا بازار رقابتیه.