برنامه V renger برای اورکلاک اینجا کسی می تونه لینک دانلودش را بذاره>؟
Printable View
برنامه V renger برای اورکلاک اینجا کسی می تونه لینک دانلودش را بذاره>؟
از اینجا میشه دانلود کرد.
ولی من توصیه نمیکنم...کد:http://www.pcmoddingmy.com/downl0ads/biostar_vga_oc_utility.rar
عزيز خواهش مي كنم مارك كرافيك شما جه ماركي هسته .......شرمنده موبايل عربي مي نوسيه
خیلی ممنون دارم دانلود می کنم امید وارم تو ویستا 64 بیتی کار کنه.نقل قول:
ای ول پس مشتری این فروم تو گوشی موبایل هم به دنبال مباحث است ای ول...نقل قول:
عزیز ما نوکرتیم عزیز این از صدقه سر ایرانسل با طرح طلایش هسته که من این کارو می کنم..نقل قول:
راستی عزیز می گم از v-ranger استفاده نکن گرافیکتو داغون می کنه و مثل همون rtuner نمی شه......:10::31:
ممنون از لطفت.نقل قول:
راستش من برنامه ای می خوام که بشه توی ویستا هم ازش استفاده کرد به همین دلیل برنامه های اور کلاک را تست می کنم ببینم کدوم با ویستا کار میکنه .Riva tuner که قسمت کلاکش در 64 بیتی محوه,این برنامه بایو استار هم با شکست مواجه شد.به فکر برنامه Power streep هستم.
اصلا سایت بایوستار برای من نمیاد.برین توش ببینین برای ویستا داره یا نه.کد:www.biostar.com.tw
برنامه باید دستکاری بشه تا برای بقیه برندها هم کار کنه. نسخه کرک شده رو بالا گذاشتم... روی ویستا 32 بیت مشکلی نداره ولی 64 بیت کار نمی کنه.نقل قول:
دوستان سلام من امروز و میشه گفت یه نیم ساعتیه که کارتم رو عوض کردم و xfx 8600 gt fatalıty گرفتم نظرتون دربارش چیه اورش خوبه یا نه؟
Dual Link DVI - Supporting digital output up to 2560x1600
Dual
Clock rate
620 MHz
Shader Clock
1355 MHz
Memory Clock
1.7 GHz
Chipset
GeForce 8600 GT
Memory
256 MB
Bus Type
PCI-E
Memory Type
DDR3
Highlighted Features
Vista , SLI ready , Dual DVI Out , HDTV ready , TV Out
Memory Interface
128 bit
Memory Bandwidth
22.4 GB/Sec
Fill Rate
8.6 billion/sec
Chipset
GeForce™ 8600 GT
Stream Processors
32
Shader Clock
540 MHz
RAMDACs
400 MHz
moby جان این کارت تا خر خره اور شده تاز بازم نشده 8600gts
باید 8600gts میگرفتی
بهترین برنامه برای اور کلاک گرافیک چیه.
میخواستم ببینم گرافیکم چطور اخه هرچی بازی که با 7950 gt اجرا میشه با گرافیکه منم با همون کیفیت اجرا میشه چشمش نزنم تا حالا که خوب کار کرده مدلشم 6600 gt gdd3
مشخصات کامل:
کد:http://i15.tinypic.com/8f9yvc7.jpg
بهترین برنامه رو نمیشه گفت. تجربه شخصه که بهترین برنامه برای خودش مشخص می کنه. میتونید از nTune یا RivaTuner استفاده کنید.نقل قول:
در کل افزایش Performance به خصوص در بازیها نخواهید داشت...
چرا نمیشه داشت؟نقل قول:
چون کارت ایشون 6600 است! افزایش روی بازیهای جدید اصلا به چشم نمیاد. ( پنج فریم با شش فریم فرقی نمی کنه! )نقل قول:
چرا نمیشه داشت؟
عجیبه .نمیدونستم.حتی اگه سخت اور کنیم بازم همینطوره؟ چرا؟ چون تکنولوزیش عقب تره؟نقل قول:
فرض کنید بخواهیم CRYSIS یا Lost Planet رو اجرا کنیم، اگه همینطوری اجرا کنیم حدود 4-5 فریم می گیریم. حالا اگه 20 درصد اورکلاک کنیم به فرض اینکه 20 درصد هم افزایش Performance داشته باشیم ( که نداریم ) بازی میشه 6-7 فریم. اورکلاک توی بازیها وقتی مفیده که ما بتونیم مثلا از 20 فریم به 25 فریم برسیم.نقل قول:
Overclock بد نیست ببین :نقل قول:
حدود 7% بیشتر از 8600GTS شده بارسوندن Clock Rate به 770MHz و Memory Clock به 1820MHz.
خوب عزیز دماش چجوری هاست مشکلی ندراه ...کولینگ خوب به نظرت نمی خواهد......
دوستان داخل کلیک این هفته مطلبی در باره بالا بردن کلاک کردن با برنامه ای به اسم smartDoctor نوشته مطلب جالبی هست نوشته با این برنامه میشه به طور دستی shader clock و engine clock برای اولین بار زیاد و کم مکرد بدون اینکه ضرری به گرافیک وارد بشه این برنامه توسط شرکت Asus طراحی شده و فقط روی سری 8 به بالا جواب میده در ضمن کار کردن با این نرم افزار خیلی راحت.
سعی میکنم تا امروز کل مطلب رو وارد تاپیک کنم
Virgilعزيز توي يكي از فرمها ديدم كه گرافيك را خيلي از حد معمول اور كردن لطفا يه نگاهي بنداز من كه متوجه تغيرات نشدم 8600gt
کد:http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?p=2557978
سلام دوستان اولا ممنون از نظراتتوننقل قول:
در مورد دما هم در مواقعی که بازی نمیکنم معمولا بین 60 و 55 هستش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی در مواقعی که بازی میکنم دما میره بالا ولی دقیقا یادم نیست از اون هم عکس میگیرم میزارم تا ببینین:40::11:
درسته که اولین برنامه ای که اجازه اورکلاک دستی Shader Clock رو داد، ASUS Smart Doctor بود ولی الان نسخه 2.06 از RivaTuner خیلی بهتر و Stable تر از Smart Doctor این کار را انجام می دهد.نقل قول:
اینجا کارت گرافیک رو voltmod کردند. با اتصال مقاومت های استفاده شده در PCB ، ولتاژ دو سر هسته رو بالا می برند. اینطوری میشه ولتاژ بالاتری نسبت به وقتی که از بایوس تنظیم می کنیم داشته باشیم.نقل قول:
زياد جالب نيست :13: . باباي GPU در مياد :31: البته كولينگش حرف نداره :27: .نقل قول:
نميرزه چون CORE تا 730 يا740 بدون ولت مد ميره حالا واسه 150 تا بيشتر بياي 5/0 ولت بيشتر بدي تو پاچش!
اونم زياد تاثير زيادي نداره :41: .
البته SHADER رو جداگانه بالا نبرده . ولي قول ميدم اين كارت 3 ماهه مرخصه حتي با اون كولينگ :5:
البته اينجا ديگه بدبخت رو به فنا دادن :18: :
منبع :کد:http://www.vr-zone.com/?i=4925&s=5
یه لحظه فکر کردم این کارت خودته که اینطوریش کردی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
من سیستمم اینه
cpu:intel 3.06
ram:2*512
main:p5p800s ایسوز
واما گرافیک
gforce fx5500 msi
256 هست
کور روی 270 هست
مموری 390
تا چند بالا ببرم
البته من با خوده msi clock اینکارو میکنم؟
من برنامه RivaTuner v2.06 گرفتمش اگر میشه یکی از دوستان لطف کنن و طرز استفاده با این برنامه رو بم بگه
نقل قول:کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=145190&postcount=1
به نظر من این کاملتر استنقل قول:
Guide: How to overclock with Rivatuner
کد:http://forums.vr-zone.com/showthread.php?t=56017
کد:http://www.liquidninjas.com/bbs/showthread.php?p=103643
سلام.
من كارت x1950 gt گرفتم.
من تو هر برنامه اي كه نگاه كردم دما رو نشون نمي ده!!؟
يعني سنسور نداره!!؟
مگه مي شه؟
يكي كمكم كنه...
سلام وخسته نباشید من عضوء جدید هستم
من دارای کارت گرافیک leadtek geforce 7600gs میباشم و میخواستم اورکلاک کنم در ضمن در روی سیدی خودش برنامه winfox2 داره که یکی از قسمتهاش برای اورکلاک است برنامه اورکلاکش به صورت 2 قسمت هست یکی 2D که زیرش 2 تاخط هست برای زیاد یا کم کردن ودیگری 3D که باز هم 2 تاخط برای زیاد یا کم کردن میباشد من کدام از اینها را تقییر بدم وبه اندازه ایی
LEADTEK GEFORCE 7600GS TDH CLASIC EDITION 256MB 128BIT
به 2D دست نزن .نقل قول:
تو قسمت 3D :
CORE رو بزار رو 500MHZ ،
MOMORY رو هم تا 475 ببر .
ببینم کارتت فن داره یا نه ؟ اگه فن نداره CORE رو بیشتر از این نبر . :46:
من تو هر برنامه اي كه نگاه كردم دما رو نشون نمي ده!!؟(x1950 Gt(
يعني سنسور نداره!!؟
مگه مي شه؟
يكي كمكم كنه...
لطفا جوابمو بدين...
از طريق خود Catalyst Control Center با مراجعه به قسمت Ati Overdrive در كادر سمت چپ برنامه ميتونيد در صورت پشتيباني كارت گرافيكتون دما و فركانس هاي هسته و مموري رو ببينيد .نقل قول:
اينم اور 2600XT 256 DDR3 با برد گيگا .
اين حداكثر فركانس هايي هست كه كارت قبول ميكنه به نظر خودم خيلي كمه !
به چه دردی میخوره این کار؟
اين كار وقتي مفيد هست كه تو يه بازي بخواهيد جزئيات و رزوليشن رو بالا ببريد ولي كارت در حالت عادي نتونه اين موارد رو پاسخ گو باشه .نقل قول:
اوركلاك رو در موارد ديگه هم داريم .
musa عزیز این مسئله جدیدی نیست ! GPU های RADEON مخصوصآ سری LOW END , MID RANGE هیچ وقت تونقل قول:
اورکلاکینگ حرفی واسه گفتن نداشتن . :41:
در مورد امتيازش بدون اور نسبت به XFX 8600 GT (خداي اور) در چه وضعي هست ؟نقل قول:
با تشكر