از صفحه ی زیر می توانید دانلود کنید
البته یه مقدار نسخه قدیمی هستش ولی همون کارو انجام میده
در ضمن پرتابل نیست
کد:http://www.p30world.com/archives/008040.php
Printable View
از صفحه ی زیر می توانید دانلود کنید
البته یه مقدار نسخه قدیمی هستش ولی همون کارو انجام میده
در ضمن پرتابل نیست
کد:http://www.p30world.com/archives/008040.php
با عرض سلام و خسته نباشيد.
دوستان من به مشكل رايت زير برخورده ام :
من هنگامي كه مي خواهم فايل هاي به صورت html يا همان صفحات اينترنتي
را برداشته ام را بر روي DVD رايت کنم با مشکل زير برخورد مي کنم :
1. بعضي از صفحاتي که نام هايشان به صورت فارسي هست نامشان تغيير مي کند
و در هم مي ريزد.
2. عکس هايي که در درون اين صفحات وجود دارد نشان داده نمي شوند
و به جاي انها همان علامت معروف بزرگ ضرب قرمز نشان داده مي شود.
در ضمن من نرم افزار Nero 7 استفاده مي کنم.
در ضمن صفحات را با ie و opera و firefox باز کردم و امتحان کردم ولي باز هم همين
مشکلات را دارند.
در صورتي که من DVD يا CD هايي خريداري کرده ام که مقالات فارسي دارند و هيچ يک
از اين مشکلات بالا را ندارند و خوب کار مي کنند.
لطفا دوستان خوبم راهنمايي کامل يکنيد که چه طوري رايت کنم تا مشکلات بالا بوجود نيايد.
با تشکر از دوستان عزيز که پاسخ مي دهند.
سلام
میخوام با نرو 6 یه Dvd رو رایت بزنم اما یه مشکل دارم
اونم اینکه هنگام رایت ارور زیر را میده
you need a DVD-9 media to record your project
حالا این DVD-9 media چیه؟
ایا منظورش حجم DVd هستش .در این صورت چه برنامه ای میتونه همون فیلم رو در Dvd-5 رایت بزنه اخه حجم فیلمم 4.3 گیگ بیشتر نیست حالا چرا این ارور رو میده نمیدونم
در اخر یه برنامه اختصاصی برای رایت DVD چی معرفی میکنید
مطمئنيد قبلا با همين سرعت رايت مي کرديد کم طول مي کشيدنقل قول:
صفحات وب رو با اسم انگليسي ذخيره کنيدنقل قول:
بله دوست من الانم همینجوری رایت می کنم مشکلم حل شد . ممنون از لطفت .نقل قول:
دوستان کسی به من پاسخ نداد من یک Dvd+r گرفتم حل شد ولی با اون Dvd شرکت فلش نشد دلیلش؟
خب dvd رام شما مشکل داشت احتمالا از لنزهاش بودنقل قول:
من ميخوام يه فيلم 2 ساعتي را روي 2 سي دي رايت كنم اما نميتونم
با نرو فقط روي يه سي دي ميزنه و اگر بخوام با نرم افزار ديگه اي cut كنم هم زمان زيادي ميگيره و مهم تر اينكه كيفيت فيلم خيلي پايين مياد چون دوباره ميخواد encode و رندش كنه پس نرم افزاري بديد كه خودش اون رو رايت كنه و خودش به 2 نيم تبديلش كنه
چطور ميتونم يك فيلم رو روي 2 cd بزنم كه حود اون برنامه نصفش كنه؟؟(اگه نرم افزار خاصي براي رايت هست لطفا لينك بديد)
ممنون
من ميخوام يه فيلم 2 ساعتي را روي 2 سي دي رايت كنم اما نميتونم
با نرو فقط روي يه سي دي ميزنه و اگر بخوام با نرم افزار ديگه اي cut كنم هم زمان زيادي ميگيره و مهم تر اينكه كيفيت فيلم خيلي پايين مياد چون دوباره ميخواد encode و رندش كنه پس نرم افزاري بديد كه خودش اون رو رايت كنه و خودش به 2 نيم تبديلش كنه
چطور ميتونم يك فيلم رو روي 2 cd بزنم كه حود اون برنامه نصفش كنه؟؟(اگه نرم افزار خاصي براي رايت هست لطفا لينك بديد)
ممنون
مشکلی برام پیش اومده که امیدوارم دوستان و اساتید راهنمایی کنند .
مدتیه که فیلمهای سینمایی و کلیپ های جدید را دانلود میکنم و روی سیستمم سیو میکنم ..الان مشکل جدیدی برام پیش اومده و تمام درایوهام پر شده و سیستمم هم خیلی کند شده ..
حقیقت تصمیم گرفتم که فیلمها را بروی سی دی انتقال بدم ولی بازم مشکل دارم ...اول اینکه حجم هر قسمت از فیلم بیشتر از 700 مگ هست و همونطوری که شما بهتر از من میدونید سی دی ها بیشتر از 700 مگا بایت را ساپورت نمیکنند .. از طرفی هم نمیخوام فیلمها را قطعه قطعه کنم ..و دی وی دی رایترم ندارم متاسفانه
خواستم از نرم افزارهای فشرده ساز استفاده کنم ولی نرم افزارها هم زیاد فایلها را فشرده نمیکنند و اگر هم بکنند وقت خیلی زیادی میبرند مثلا برای یک فایل 700 مگی سه چهار ساعت وقت میگیرند مثل KGB Archiver ..که با احتساب من فقط باید دو هفته شبانه روز فایلهامو فشرده کنم ..
دیگه موندم چکار کنم ..اگه اساتید و دوستان راه حلی دارن و یا نرم افزاری میشناسند ممنون میشم اگه راهنمایی کنند تا من از شر این فایلها خلاص بشم و سیستم هم نفسی بکشه ..
دوستان این یعنی سکشن قبلی محو می شه؟ اگر خواستیم فایل های قبلی که رایت شده اند نیز باشند چه طور؟نقل قول:
راه اول از سی دی های با ظرفیت بالا که قیمت بیشتری دارند استفاده کنیدنقل قول:
راه دوم با نرم افزارهایی که حجم رو بدون افت کیفیت کاهش می دهند کار کنید
نه سکشن قبلي محو نمي شه به اين خاطر گزينه اولي رو مي زنيم که فايلهاي قبلي محفوظ باشن و بشه از بقيه سي دي نيزنقل قول:
استفاده کرد
نقل قول:
میشه لطفا اسم نرم افزار را قید کنید و کمی در موردش توضیح بدید ؟؟
در مورد سی دی با حجم بالا هم اصلا خبر نداشتم حتما تهیه میکنم ..فقط میخواستم بدونم بیشترین ظرفیت این نوع سی دی ها چقدره و حدود قیمتش را اگه میشه بفرمایید ؟؟؟
یکدنیا تشکر از راهنماییت دوست گرامی :11:
نقل قول:
براي روش دوم ذکر نام چند مورد از اين نرم افزار ها لازم هست
سي دي هايي هستند که تا 800 مگابايت مي شه مطلب ذخيره کرد اينو هم بگم که قيمتش از دي وي دي هم که بيشتر نخواهد شدنقل قول:
در کل يه توصيه:
اگر شما هر روز و يا هر هفته فيلمها .کليپ ها و يا نرم افزار هاي مختلفي را دانلود مي کنيد و تو هارد ذخيره مي کنيد اگر بخاييد روي
سي دي ذخيره کنيد (چه بخاييد بر روي دي وي دي رايت کنيد)بعد از يه مدتي هم تعداد سي دي ها بيشتر خواهد شد و هم اين
که اين کار واقعا زجر آور خواهد شد دوستي داريم تو همين انجمن هارد ترابايتي داره هر رو ز هم 10 ها فيلم 700 مگابايتي دانلود
مي کند خودش مي گه که ذخيره فيلمها بر روي دي وي دي هم به صرفه نيست مجبوره اون قبليا رو پاک کنه تا جديدا رو بتونه
ذخيره کنه اصولا به هارد هم نمي شه اطمينان کرد ممکنست هارد فرمت بشه و مطالب از بين بره
ممنون از كمكتون!!
به نام خدانقل قول:
سلام دوست عزيز
يك راه حل ساده :شما اطلاعاتتون رو با يك فلش مموري به كامپيوتر آشناياني كه دي وي دي رايتر دارند منتقل كنيد و بصورت دي وي دي رايت كنيد
موفق باشيد
ممنون از راهنمایی و لطفتون دوستان
اگه اسم نرم افزار فشرده ساز فایلهای ویدیویی را هم بگید عالی میشه ...
با تشکر
سلامنقل قول:
آموزش قرار دادن 4 فیلم در یک سی دی فشرده کردن بدون افت
اگر با پریمیر کار می کنید آخر سر حجم خروجی را کاهش بده.کد:http://www.farsiebook.com/ebook/5968.htm
درمورد نرم افزار شما فرمت فایل رو بگین تا بهتر بشه انتخاب کرد ولی در کل No۱ DVD Ripper برای فرمت های VCD و SVCD و AVI و DivX و نیز XviD هست.
یا ILead DVD Ripper
تاپیک:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=25257
اینجا هم سری بزن:
و همونطور که در مقاله هم ذکر شده نرم افزارMPEG4 Direct Makerکد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=82907
سلام دوستان
من يه فيلم دايويكس 800 مگ دارم كه ميخوام روي يه سي دي رايتش كنم
ميخواستم ببينم ترفند و راهي هست كه بشه 800 مگ رو ريخت رو سي دي يه بشه فشردش كرد
ممنون ميشم جواب بدين
از سی دی های 800 مگابایتی مو جود در بازار استفاده کنید و با نرم افزار نرو این کار رو انجام بدیننقل قول:
آخه 800 مگ نيست
هشتصدو خورده اي هست.
ميشه فشرده كرد اون يه خوردش بپره بريزم تو سي دي 800 مگي؟؟؟
چجوري ميتونم
پست 342 همین صفحه رو بخون دوستان روش خوبی گفته اننقل قول:
آخه مشكل من اينه كه فرمت فيلمم دايويكس هست و من نميخوام فرمتش رو تغيير بدم تا حجمش بياد پايين
ميخوام يه جورايي فشردش كنم و توي سيدي 700 مگي بزنم
شما چرا از نرم افزارهای فشرده سازی استفاده نمی کنید مثلkgb archive 7 zipنقل قول:
دوباره مجبوره از حالت فشرده خارجش کنید یا به درایو مجازی انتقال بدهنقل قول:
نقل قول:
خب خودش مي گه يه جورايي مي خاد فشرده اش کنه
ترفندي هست:نقل قول:
ابتدا به برنامه Nero رفته ( ورژن های 6 و كمتر ) و سپس کلید های ترکیبی Ctrl + R را فشار دهید . تو این پنجره ببینید که در قسمت Recorder information ، رو به روی عبارت Over burn عبارت supported نوشته شده است یا نه . اگر عبارت ساپورت نوشته شده باشد شما می تو نید از این ترفند استفاده کنید .
حال به منوی File رفته و قسمت preferences رو انتخاب کنید سپس در قسمت Expert features دقت کنید که عبارت enable overburn فعال باشد . در زیر همین گزینه مقدار مجاز overburn رو به دقیقه مشخص کنید.
حال به منوی File رفته و گزینه New را انتخاب کنید و در قسمت Multisession گزینه No Multisession را انتخاب نمایید . سپس در قسمت Burn عبارت Write Method رو به Disc at Onec تبدیل کنید .
حال می تونید سی دی خود را رایت کنید مقدار رایت هم بستگی خیلی زیادی به رایتر داره .
البته یه راه ساده تر هم هست و آن اینكه ورژن 7 را پیدا كنید
وقتی می شه خود فیلم رو با همون فرمت فشرده کرد مگه مجبوره کار بیهوده انجام بدهنقل قول:
1-اين كار رو بايد با نرو 6 يا كمتر انجام داد؟؟؟من توي نرو هفت كنترل و آر رو زدم ولي اتفاقي نيفتادنقل قول:
2-اگه از اين راه استفاده كنم ميتونم 800 مگابايت رو بدم تغيير فرمت برزيم توي سي دي؟؟يعني فرمت همون دايويكس ميمونه؟؟
همون طور که نوشته شده تو nero 6 جواب ميدهنقل قول:
احتمال داره به امتحانش مي ارزه
سلام به كاربران و مديران زحمت كس p30world
همه مي دونيم كه وقتي dvd در كامپيوتر ميزارم شامل دو فولدر و هر فولدر حاوي چند فايل با فرمت خاص است
من مي خوام يه فيلم را به صورت dvd رايت كنم
چه طور مي توانم فيلم به اين چند قسمت تبديل كنم ؟؟؟
در ضمن آموزش به صورت رايت در نرو باشد
با تشكر
pezhmantoop
كاربر دو ستاره
2 تا سوال در مورد نرو دارم
ورژن 8 را نصب كردم اولين مشكل اينه كه هر بار كه باز ميشه سوال در مورد زبان ميكنه كه English باشه يا Other
دوم اينكه اين Error مال چي ميشه
power calibration Error
اين ارور را با نرو 6 و 7 هم ميده
از وقتي ويندوز عوض كردم پيدا شده از چي ميتونه باشه
شاید سی دی رامت مشکل دارهنقل قول:
زبانها تو nero مشکلی نداره برای منم این طوریه شما use english رو انتخاب کن
آقا سوال منو بلد نيستي ؟
چري مي پري سوالو
اول براي منو جواب بده
اگه بلد نيستين بگين ما بلد نيستيم
اين چه وضعشه آخه
سوال رفيقت و ستاره دارو ميدي ماله منو نميدي ؟
از مدير بخش ميخوام رسيدگي بشه
هم چنين سوال مرا جواب دهيد
ابزاری برای برش و تکه تکه کردن فیلم - Xilisoft Video Cutterنقل قول:
نقل قول:
Xilisoft Video Cutter یک نرم افزار قدرتمند در زمینه بریدن فیلم می باشد که به شما امکان برش از هر قسمت فایل تصویری که نیاز داشته باشید را می دهد. این نرم افزار قادر به پشتیبانی فرمت های پر کاربرد تصویری از جمله VCD, AVI, MPEG, MP4, WMV, 3GP, H.264/MPEG-4 AVC, H.264/PSP AVC, MOV, ASF و غیره می باشد. با [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Video Cutter می توانید نقطه شروع و نقطه پایان فایل تصویری را با دقت تعیین کرده و برش دهید. همچنین امکان تعیین اولویت پردازش و پشت زمینه بودن برنامه باعث می شود تا در دیگر کارهای شما مزاحمتی ایجاد نشود. شما می توانید با تعیین یک عمل برای پایان پردازش مانند خاموش شدن دستگاه و اجرای یک برنامه کار را به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بسپارید و پای کامپیوتر خود ننشینید. خصیصه های [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :
- پشتیبانی کامل نرم افزار Xilisoft Video Cutter از پردازنده Intel® Pentium D Dual-Core Processor و AMD Athlon™ ۶۴ X 2 Dual-Core Processor همچنین intel Pentium 4 & Pentium D
- پیش نمایش از فایل اصل و فایل تبدیل شده
- امکان تعیین دقیق نقطه شروع و پایان و تدوین فیلم
- امکان تعیین اولویت پایین برای نرم افزار Video Cutter و اجرا پشت زمینه و تنظیمات لازم برای تبدیل فایل با بهترین امکانات برای بهترین کیفیت
- تنظیم انجام عمل خاصی برای بعد از اتمام کار نرم افزار همچون خاموش کردن دستگاه، حالت آماده باش و بستن برنامه
- قابلیت تغییر پوسته و چند زبانه بودن
- و … .
نقل قول:
تا قبل از عوض كردن ويندوز مشكلي نداشتم بعد از ويندوز اينطور شد
و وقتي Use english را ميزنم باز دفعه بعد هم كه باز ميكنم ميپرسه !!
یک سی دی دارم که صوتیه
وقتی اونو باز میکنی فایلهاش یک کیلو بایته
اینو چه جوری رایت کنم و چطوری از اون فرمت به فرمت mp3 تبدیلش کنم ؟
با jet audio میشه ؟
با نرم افزارهای کان ورت میشه ؟