تاپيك Gears Of War 2نقل قول:
یه تریلر از Gears Of War 2 البته برای Xbox360 هست امیدوارم برای Pc هم بعدش بیاد ببنید باحاله . [URL]http://www.n4g.com/News-144628.aspx[/URL
http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=203966
Printable View
تاپيك Gears Of War 2نقل قول:
یه تریلر از Gears Of War 2 البته برای Xbox360 هست امیدوارم برای Pc هم بعدش بیاد ببنید باحاله . [URL]http://www.n4g.com/News-144628.aspx[/URL
http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=203966
سلام دوستان من با این سیستم ram :1gig cpu : 3.2 , gforce 6800 چه تنظیماتی که در حد سیستم من باشه تو بازی gears of war میتونم انجام بدم؟ :5:
سلام دوستان یه سوال !!!
چطوری از دسته تو این بازی استفاده کنیم ؟!!
سلام دوستان من با این سیستم ram :1gig cpu : 3.2 , gforce 6800 چه تنظیماتی که در حد سیستم من باشه تو بازی gears of war میتونم انجام بدم؟
رو low !!!!!!نقل قول:
سلام دوستان من با این سیستم ram :1gig cpu : 3.2 , gforce 6800 چه تنظیماتی که در حد سیستم من باشه تو بازی gears of war میتونم انجام بدم؟
من که مرحله آخر توی مبارزه با این رئیسraam گیر کردم هر چی بهش میزنم سازگار نیست که نیست البته به توصیه دوستان هم عمل کردم تا حال 9 تا کراس بهش زدم و سه تا نارنجک انداختم ولی باز فایده نداره فکر کنم اشکال از بازی باشه. یعنی ممکنه.
من هم فکر کنم امکانش از بازي باشه.
دوستان متاسفانه بازیم من کمی مشکل داره طوریکه تو بعضی دمو ها گر میکنه.الانم اون مرحله هست که توی زیر زمینی و عنکبوته رو میکشی کمی جلوتر میری و اون ساختمونه رو میبینی و تهشم یه بمب کار میزارن و 4 نفری فرار میکنن...یادتون اومد......اونجا اپراتوره بهت تو دمو ها میگه ره زنیتور تون کار نکرد و یه دمو نشون میده که چرا کار نکرد.من سر اون دمو گیر میکنه و نشون نمیده چند بارم امتحان کردم اما نشد......اگه کسی هست بگه چرا بمبشون کار نکرد ..خیلی دوست دارم بدونم ممنون میشم
نقل قول:
من که مرحله آخر توی مبارزه با این رئیسraam گیر کردم هر چی بهش میزنم سازگار نیست که نیست البته به توصیه دوستان هم عمل کردم تا حال 9 تا کراس بهش زدم و سه تا نارنجک انداختم ولی باز فایده نداره فکر کنم اشکال از بازی باشه. یعنی ممکنه.
فكر نكنم مشكل از بازي باشه ، حالا تو اين راه رو هم امتحان كن ...
قبل از باز كردن در تفنگ دوربين دار و تيركمان رو بردار ، با تير كمان بزنش تا كلاغ ها از دورش برن بعد تفنگ دوربين دار رو بردار بعد روي سرش هدف بگير و هدشات كن ، هي همين كار رو بكن تا بميره ، اگر درجه ي سختي آسان باشه بايد 6 بار هدشات كني ، اگر متوسط باشه 12 بار و اگر آخرين درجه باشه 18 بار بايد هدشات كني . اگر بتوني بعد از زدن دكمه ي در زود و خيلي سريع بپري و اون يكي در رو هم باز كني ديگه 100 % ميتوني بكشيش ، با اين كار در ، هنگام جنگ با رام باز ميمونه و ميتوني برگردي عقب و اسلحه برداري ، محيط هم كمي بزرگ ميشه و كشتنش آسونتر ! من كه دوبار اينطوري كشتمش ...
براي من هم اين مشكل پيش اومده ، اگر كسي توضيح بده عالي ميشه ...نقل قول:
دوستان متاسفانه بازیم من کمی مشکل داره طوریکه تو بعضی دمو ها گر میکنه.الانم اون مرحله هست که توی زیر زمینی و عنکبوته رو میکشی کمی جلوتر میری و اون ساختمونه رو میبینی و تهشم یه بمب کار میزارن و 4 نفری فرار میکنن...یادتون اومد......اونجا اپراتوره بهت تو دمو ها میگه ره زنیتور تون کار نکرد و یه دمو نشون میده که چرا کار نکرد.من سر اون دمو گیر میکنه و نشون نمیده چند بارم امتحان کردم اما نشد......اگه کسی هست بگه چرا بمبشون کار نکرد ..خیلی دوست دارم بدونم ممنون میشم
سلام دوستان به نظر شما اگر من این سیستم رو بخرم این بازی و بازی های بعد از این رو جواب میده
CPU: AMD Athlon x2 4800+
Graphic: XFX G 8600GT 1GB
RAM: 1GB
این بازی رو با زحمت جواب میده ولی بازی های بعدی رو نه در ضمن با این مبلغ میتونی سیستم بهتری هم بخری مخصوص بازی!نقل قول:
نقل قول:
این رییس اخر خیلی جونش زیاده و به سختی من کشتمش اول باید خودت رو از سنگر بیرون بیاری تا کلاغ ها را به سمتت بفرسته بعد بهش تیر بزن در ضمن تیر بار ته قطار خیلی موثر تر است
دوست عزیز مشکل شما در آدرس زیر حل میشه.نقل قول:
از این سایت می تونی برنامه ای رو دانلود کنی که بازیهایی رو که از Gamepad ساپورت نمی کنن رو بازی کنی.کد:http://www.xpadder.com/
برای دانلود به اینجا برو:
در ضمن یه عکس از گیم پد خودت هم دانلود کن.از زیر:کد:http://www.xpadder.com/download.html
راهنمای بکار بردن هم تو خودش هست.کد:http://www.xpadder.com/controllers.html
من خودم شخصا امتحان کردم و کار کرده.
موفق باشی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون از کمکت ولی مجبور شدم از کد استفاده کنم چون 10 باری بازی کردم نشد یعنی وقتی با کمون بهش تیر اندازی میکنی تا منفجر بشه تا میای اسلحه ات رو پر کنی دوباره اون خفاشها برمی گردند و نمیشه به این سادگی از بین بردش یارمون هم مثل قهرمانها جلو میره و همون اول کار زمین گیر میشد بهرحال آخر بازی رو دیدیم دسشتون درد نکنهنقل قول:
نقل قول:
فكر نكنم مشكل از بازي باشه ، حالا تو اين راه رو هم امتحان كن ...
قبل از باز كردن در تفنگ دوربين دار و تيركمان رو بردار ، با تير كمان بزنش تا كلاغ ها از دورش برن بعد تفنگ دوربين دار رو بردار بعد روي سرش هدف بگير و هدشات كن ، هي همين كار رو بكن تا بميره ، اگر درجه ي سختي آسان باشه بايد 6 بار هدشات كني ، اگر متوسط باشه 12 بار و اگر آخرين درجه باشه 18 بار بايد هدشات كني . اگر بتوني بعد از زدن دكمه ي در زود و خيلي سريع بپري و اون يكي در رو هم باز كني ديگه 100 % ميتوني بكشيش ، با اين كار در ، هنگام جنگ با رام باز ميمونه و ميتوني برگردي عقب و اسلحه برداري ، محيط هم كمي بزرگ ميشه و كشتنش آسونتر ! من كه دوبار اينطوري كشتمش ...
من با تفگ خودش رد کردم وقتی که اون پرنده ها رو میفرستاد بهش تیر میزدم البته یه 3 الی 4 باری اون منطقه رو دور زدم!!!!نقل قول:
ممنون از کمکت ولی مجبور شدم از کد استفاده کنم چون 10 باری بازی کردم نشد یعنی وقتی با کمون بهش تیر اندازی میکنی تا منفجر بشه تا میای اسلحه ات رو پر کنی دوباره اون خفاشها برمی گردند و نمیشه به این سادگی از بین بردش یارمون هم مثل قهرمانها جلو میره و همون اول کار زمین گیر میشد بهرحال آخر بازی رو دیدیم دسشتون درد نکنه
ولی من آخر بازی فهنپمیدم موقعی که اره زیر تفگ رو روشن میکنی کیلیک راست رو که بگیری اره تند تر کار میکنه!!
من تو این بازی مشکل سیو دارم چه جوری حلش کنم؟!
داخل بازی سیو نمی کنه و مرحله ها رو هم تموم می کنم خودش سیو نمی کنه؟
يادته اسيسن يه مدل تقلبي داشت اينم فك كنم قضيش همونه منم تازه شروع كردم
باید اول یک پروفایل برای خودت ایجاد کنینقل قول:
بعد خودش بعد هر مرحله یا چک پوینت برات سیو می کنه
ممنون از راهنمایت:10:نقل قول:
آقا میشه یک توضیح کامل در مورد کشتن raam بدید
هر کاری می کنم نمی تونم بکشمش
هر چی تیر میزنم هیچیش نمیشه.......جای بخصوصی باید زد
کمک کنید
باید بزنی تو سزش!!!نقل قول:
آقا میشه یک توضیح کامل در مورد کشتن raam بدید
هر کاری می کنم نمی تونم بکشمش
هر چی تیر میزنم هیچیش نمیشه.......جای بخصوصی باید زد
کمک کنید
وقتی که اون پرنده ها رو میفرستاد بهش تیر میزدم(تا وقتی که اون پرنده ها دورش باشن مثه سپر عمل میکنن و تیرات بهش کارشاز نیست) البته یه 3 الی 4 باری اون منطقه رو دور زدم!!!!
اگه دقت کنی RAAM میاد جلو وقتی که بهت رسید تو باید بری طرف دیگه محوطه یه چند باری باید این کار رو بکنی...
بچه ها این بازی رو 2 تا دی وی دی هستش و نصبشم خیلی سخته و تا حدودی عجیب فایل هاش رار هستن و اول رو هارد کامپیوتر ریخته می شن بعد از رو هارد کامپیوتر بازی رو باید نصب کرد درست می گم یا شاید بازی که من دارم اینجوریه؟!
ویندوزم رو عوض کردم بازی اجرا نمی شه حالشو ندارم 2باره بازی رونصب کنم لطفا کمک کنید کسی می تونه راهنمایم کنه؟!
آره همینجوریه!!!نقل قول:
بچه ها این بازی رو 2 تا دی وی دی هستش و نصبشم خیلی سخته و تا حدودی عجیب فایل هاش رار هستن و اول رو هارد کامپیوتر ریخته می شن بعد از رو هارد کامپیوتر بازی رو باید نصب کرد درست می گم یا شاید بازی که من دارم اینجوریه؟!
ویندوزم رو عوض کردم بازی اجرا نمی شه حالشو ندارم 2باره بازی رونصب کنم لطفا کمک کنید کسی می تونه راهنمایم کنه؟!
اونایی اولا رو هارد میریزه و بعد از رو اون بازی رو نصب میکنی پاک کردی؟؟
اگه کردی که باید از اول بریزی!!!
پاکش نکردم می رم رو آیکونش اررور می ده نمی ره تو بازی!!!!!!:19:نقل قول:
نه منظورم این بود که بازی رو باید 2 بار نصب کنی دیگه.یه بار از رو سی دی دفعه دوم از رو هارد.نقل قول:
پاکش نکردم می رم رو آیکونش اررور می ده نمی ره تو بازی!!!!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میگم اونایی رو که دفعه اول ریختی پاکشون کردی؟؟؟؟
بله، متوجه شدم متاسفانه اونا رو تو درایو C ریخته بودم ویندوز عوض کردم همهش پرید ولی بازی رو از رو هارد تو یه درایو دیگه نصب کردمنقل قول:
می خوام بدونم راهی نداره که بازی رو از اول نصب نکنم آخه اینجوری خیلی ستمه!!!:19:
من اين بازي رو نصب كردم بصورت مستقيم نه اينجوري كه شما ميگين نميريخت تو هارد مستقيم نصب ميكرد
بعد اجرا ميكردم نميشد دوسه تا برنامه جانبي زدم مثل DotNet FrameWork2 اومد بالا ولي برا دوستم اينارو هم
نصب ميكنم نمياد
خودمم ميترسم ديگه ويندوز عوض كنم ميگم شايد برا منم نياره كسي ميتونه راهنمايي كنه
نه مناسفانه!!!!نقل قول:
بله، متوجه شدم متاسفانه اونا رو تو درایو C ریخته بودم ویندوز عوض کردم همهش پرید ولی بازی رو از رو هارد تو یه درایو دیگه نصب کردم
می خوام بدونم راهی نداره که بازی رو از اول نصب نکنم آخه اینجوری خیلی ستمه!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
باید از اول نصب کنی!!!
موفق باشی!!!
سلام
من بازی gears of war رو بطور کامل نصب کردم ولی موقع اجرا این پیغام رو میده دلیلش چیه:
H:\gears of war\GEARSOFWAR\binaries_G4WLIVE.exe:you cannot run the game with modified executable code.please reninstall the game
البته من این سوال رو تو تاپیک حل مشکلات در اجرا و نصب بازی ها پرسیدم ولی کسی درست نمیدونست مشکل چیه کمک کنید ممنون میشم
بازی رو از اول نصب کردم الانم تو اون مرحله ای هستم که سوار ماشینم و باید رو خفاشا نور بندارم 2 تا سوال داشتم
1.این بازی 5 تا Act داره من الان 2 Act هستم Act 3, 4 قفله ولی Act 5 که مرحله ی آخر بازی باید باشه قفل نیستش دلیلش چیه؟!!!
2. Cog Tags که تو بازی باید 33 تا پیدا کنی چیه و به چه دردی می خوره؟!
عجب غول خفنیه هیچ رقمه کوتاه نمی یاد من که هر چی بازی کردم نتونستم بکشمش!!!:19:نقل قول:
همونجا اسنایپم گذاشته ولی بدیش اینه که ریلودش خیلی طولانیه هر چی می زنم تو سرش انگار نه انگار همه ی راه ها رو هم امتحان کردم 3 بار بیشتر نمی تونم اون منطقه رو دور بزنم چون خیلی محوطش کوچیکه اون خفاشا مزاحمن یه دونه از این موجودای فضایی هم همینطور!!!:18:
من منتظر جواب 2 تا سوالمم که هنوز کسی جواب نداده لطفا راهنمایی کنید ممنون می شم:11:
بالاخره تمومش کردم بعد کلی سریش بازی و 2.3 ساعت بازی اونم با شانس دی:
ولی چقدر این غوله منو اذیت کرد سخت ترین غول آخر بازی هایی بود که تمو کردم تو Gow هم اریس خیلی اذیت کرد البته با درجه ی سختیه تایتان ولی این لامصب به درجه سختی این حرفا ربطی نداشت واقعا غول بود
هر کسی بتونه این غولو بکشه من به عنوان گیمر قبولش دارم
دستت درد نکنهنقل قول:
الان میرم و میوفتم به جونش تا حالشو بگیرم
این بازی مرحله اضافه یا چیزی بنام extra داره که اگه بازیو تموم کردی فعال بشه؟؟
ممنون میشم جواب بدید
فقط بازی با حالت Insane باز می شه که همونجور از اسمش مشخصه دیوانه کننده هست خیلی سخته:21:نقل قول:
دموی آخرشم خیلی قشنگه:46:
موفق باشی:10:
بازي برا من ديگه اجرا نميشه چيكار كنم كمك فوري داشتم بازي ميكردم ها سيو كردم اومدم بيرون فداش اومدم رفت تو بازي ولي هي ميره ميندازه بيرون
don't send ميده
يكي كمك كنه
بالاخره کشتمش
ولی بازی که تموم نشد...توی دموش نشون داد یکی از همین غولها مونده
بازی مگه شماره جدید هم داره؟
ولی خدائیش دموش خیلی باحال بود
آره دادا این بازی 3 گانه هستشنقل قول:
اینم تاپیک GOW 2
کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=203966
به هنوز داستان مونده جناب ملکه اینا که تو بازی مرتب صحبت می کنه را ندیدم بعد هنوز نفهمیدیم این Lucast ها برای چی می جنگن. آخرش ملکه اونا صداش میاد که میگه اونا هنوز نمی دونند ما برای چی می جنگیم.
نقل قول:
كسي اين مشكل براش پيش نيومده يكي راهنمايي كنه لطفا