نقل قول:
کدوم برنامه رو میخوای بریزی؟فایل installserver رو ریختی توی گوشی؟گوشی رو هک کردی؟
Printable View
نقل قول:
کدوم برنامه رو میخوای بریزی؟فایل installserver رو ریختی توی گوشی؟گوشی رو هک کردی؟
آره ریختم ولی فایده نداره. هک نمی شه. با هر روشی که فکرشو بکنی امتحان کردم.
ورژن جدید به هیچ وجه هک نمی شه.
برنامه ریموت کنترل.
سلامنقل قول:
شاید یادت رفته بعد از آپگرید این کار را بکنی
قبلش به اینجا برید tools>app mgr>option>option>settings>software install را از حالت sighned only به all تغییر دهید بعد با مراجعه به صفحه
یا علی
سلام
sd ram چیه؟
چقدر تو سرعت تاثیر میزاره؟مثلا n93 دارای 300 mhz cpu + 64 mb sdram هست در حالی که e65 دارای 200 mhz cpu+128mb sd ram هست
حالا آیا بخاطر رم بیشتر e65 سرعت بیشتر هست یا cpu بیشتر تاثیر می زاره در سرعت؟
تو مشخصات e65 نوشته شده 128mb sdram ولی من با برنامه nsysinfo دیدم نوشته 48 mb ram سیستم من ایراد داره یا همه e65 ها این طوری هستند
یا علی
نقل قول:
E65 دارای پردازنده 208 مگاهرتزی هستش که این گوشی یک کارت حافظه microsd 128 مگابایتی داره و حافظه داخلی 61 مگابایت.
N93 یک پردازنده 332 مگاهرتزی داره که دارای یک حافظه داخلی 64 مگابایتی هستش که 50 تاش در دسترس هستش.
سرعت گوشی به پردازنده گوشی مربوطه E65 که پردازنده 200 مگاهرتزی داره بالطبع سرعت کمتری داره نسبت به N93 که پردازنده 332 مگاهرتزی داره.
توی مشخصات E65 اگه نوشته 128 مگابایت منظورش کارت حافظه ایی هستش که توی جعبه این گوشی هستش.
آره چه سوتی دادم آخرش هم نوشته مموری دقت نکردم فکر کردم یک چیزی مثل رم کامپیوتر هست
- 50 MB shared memory
- 128 MB SDRAM memory
- ARM 9 220 MHz processor
ولی برای من مموری 256 داشت
بله 256 داشت برای منم 256 بود اون بستگی به کشوری داره که اون گوشی توی اون کشور داره وارد بازار میشه.نقل قول:
در مورد فون مموری همه سایتها گفتن که این گوشی 50 مگابایت حافظه داره ولی در صورتی که 61 مگابایت حافظه داره حالا نمی دونم این اختلاف برای چیه؟ راستی پردازنده این گوشی 208 هستش نه 220!!!
سلام
تو nsysinfo برای من زده 206 اینم فکر کنم مثل رم باشه مثلا میگه 256 ولی در واقع 240 تاش قابل استفاده است
باطریشم اینطوریه با استفاده یک روزه تموم میشه و مشکل شخصی نبود چون از دوستمم که n95 داره پرسیدم گفت یک روزه حتی روزی 2 بار تموم میشه چون n95 صفحشم گنده تره بیشتر مصرف می کنه
درسته باطری و دوربینش چرت است ولی تو کلاس انصافا خیلی کارش درسته کوچیک و خوشدست خوشگل
یا علی
وقتی برنامه جاوا نصب می کنم با این ارور رو به رو میشم
authorisation failed
نقل قول:
نمی دونم علتش چیه!!!
برنامه ها را بهتره تو فون مموری بریزم یا تو مموری کارت؟
فکر می کنم تو فون مموری با سرعت بیشتری اجرا میشه
نقل قول:
نه عزیز شما برنامه ها رو توی مموری کارت نصب کن چون هر چی حافظه خود گوشی پر بشه سرعت گوشیت میاد پایین اصلآ توی فون مموریت تا جایی که می تونی چیزی نریز
سلام دوستان منمیخواستم ببینم چجوری یعنی با چه برنامه ای میشه منوش رو فارسی کرد.
خیلی وقته دنبالشم.
لطفا کمک کنین.
سلام بر تو دوست
برنامه کاملش را من تا حالا ندیدم که کل گوشیت را فارسی کنه
ولی فقط برای منو این هست من امتحان نکردم ولی یک تست بزن ببین کارت را میندازه
یا علیکد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=284302
نقل قول:
سلام عزیز
شما بیا به این تاپیک
با روش گفته شده می تونی منوی گوشیت رو فارسی کنی البته باید اول گوشیتو هک کنی که اگه درباره هک سوالی داری یا همینجا یا توی تاپیک اختصاصیش سوالتو بپرس جواب داده میشه.کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=284302
من این روش رو امتحان کردم جواب داده و با این کار می تونی منوی گوشیت رو فارسی کنی.
اگه سوالی داری من باز در خدمتم.
درود .
کسی جدید ترین قیمت این گوشی رو می دونه؟
سلام چه جوری میشه بدون اینکه وارد استندبای بشم ساعت را ببینم منظورم همون ساعت هست که وقتی چند ثانیه گوشی را دست نزنیم ظاهر میشه چون تا یک دکمه میزنم میره تو استندبای حال می خواستم بدونم آیا میشه بدون اینکه برم تو استندبای می تونم ببینم؟ یا علی
نقل قول:
نفهمیدم منظورتو
شما می تونی تنظیم کنی که بعد از چه مدت گوشی بره توی استندبای و این حالت هم موقعی هستش که بر اساس اون ثانیه و دقیقه ایی که گفتی گوشی رو دست نزنی میره توی استندبای.
حالا شما می خوای چی بشه؟می خوای بدون استندبای اون ساعت رو ببینی؟واضح تر سوالتو میگی؟
سلام
بعد از چند ثانیه ساعت میاد ولی صفحه اش سیاه هست باید جهت گوشی را تغییر بدیم نور بهش بخوره تا ساعت را ببینیم
ولی تو سونی اریکسون تو این حالت که می رفت مثلا ولوم آپ یا ولوم دان را می زدیم فقط صفحه روشن می شد و آن ساعت دیده میشه
ولی تو نوکیا من هر دکمه ای را می زنم تا فقط اون قسمت که ساعت و تاریخ را می نویسه را می زنم بر می گرده به صفحه اصلی
من می خواهم تو نوکیا هم این طوری بشه صفحه روشن بشه و ساعت را ببینم ولی هر دکمه ای می زنم میره تو صفحه اصلی
نقل قول:
نه عزیز نوکیا همچین قابلیتی نداره
قسمت دانلودم قبلا کار می کرد ولی الان می نویسه service not available
سوال دوم:
screen export چیه و چه جوری کار می کنه؟
نقل قول:
سلام عزیز
برای من هم بعضی اوقات همچین چیزی میزد الان ولی بعدآ درست میشد فکر می کنم به خاطر اتصال ایرانسل باشه که مشگل داره الان هم یه چند وقتی هستش که اصلآ امتحان نکردم ببینم چجوریه.
منظورت از screen export رو نفهمیدم برنامست؟یا توی منوهای گوشیه هستش؟کامل تر توضیح بده
سلام
از جوابت ممنون
تو office برنامه ای هست با نام scr export نمی دونم چگونه کار می کند در حالیکه این گوشی هیچ کابل دیگری ندارد
راستی آپدیتش 4 آمده ولی تو سایت نوکیا یک قسمت هست میگه آیا آپدیت جدید آمده یا نه؟میگه 3 آخرینش هست
کد:http://www.ramalhoblog.com/e65-firmware-v406337400/
راستی شما تونستید ؟ 3.1 یا 95 را نصب کنید؟
نظرتون در رابطه با اورکلاک cpu چطوره؟همونی که تو قسمت هک یاد دادند
فایل های فلش swf هم همگی این ارور را میده file corrupted با اینکه flash lite هم نصب کردم باید چیکار کنم؟
نقل قول:
نمی دونم این برنامه چیه چون گوشی من از اول کابل داشت و توسط کابل گوشی رو به کامپیوتر وصل می کنم.
آپدیت 4 رو شنیدم اومده که اون زمان نمی شد هکش کرد ولی الان که دیگه میشه هک هم کرد ولی تا جایی که می دونم و خبر دارم 4 اومده.
نقل قول:
3.1 , 95 منظورت ویندوز هستش؟نه نتونستم چون cpu گوشی خیلی ضعیف تر از این حرفاست.
اورکلاک هم انجام ندادم و اطلاعی ندارم.
در رابطه با اینکه فایل های فلش مثل ibattery را نمی تونم بخونم نیز توضیح بده
با اینکه flash lite 3 هم نصب کردم
قیمت قاب اصلی و غیر اصلی هم می خوام
با تشکر
نقل قول:
من قبلآ flash lite رو نصب کردم که بخوبی کار می کرد والا خبر ندارم.
در مورد قاب هم من غیر اصلی رو از مکه خریدم 5 درهم نمی دونم ایران چنده که ازش استفاده نمی کنم در مورد قاب اصلی هم خیلی دنبالشم چون قاب من داغون شده چند تا جا رفتم همه گفتن دوروبر 30 الی 40 تومان منم دیگه پیشو نگرفتم چون به احتمال زیاد می خوام omnia بگیرم
درود.
در مورد ورژن 4 من حدود 6 ماه پیش به این ورژن فلش کردم. چون وقتی می خواستم آپدیت کنم می گفت آخرین ورژن 3 هست. من 4 رو دانلود کردم و گوشیم رو فلش کردم. تقریبا هیچ تفاوتی ندیدم جز دوربین که کیفیتش به طور محسوسی افزایش یافت. البته در بعضی جاها هم سرعت بالاتر رفته مثل باز کردن برنامه های جاوا.
قاب اصلی هم من که تو مشهد هستم قیمت کردم گفت با هزینه نصبش حدود 20 تومن اما قاب غیر اصلی 5 تومان گرفتم.
اور کلاک هم که من اصلا پیشنهاد نمی کنم چون من یکبار اینکارو کردم وقتی گوشی رو زدم به شارژ از شدت داغی داشت آتیش می گرفت.
با سلام .
حقیقتش من یکدونه E65 واسه دوستم خردیدم . اولش فکر می کردم که writing language ان مثل n73 ,5700 عربی دیگه هست . ولی از شانس ما وقتی اومدیم خونه دیدم اصلا عربی هم نداره !!!
خلاصه الان دچار عذاب وجدان شدیم . نمیدونم که چطور میشه گوشی را عربی (یا فارسی)کرد
اگه دوستان راهنمایی کنند سپاسگذار می شم .
با سلام .
حقیقتش من یکدونه E65 واسه دوستم خردیدم . اولش فکر می کردم که writing language آن مثل n73 ,5700 عربی دیگه هست . ولی از شانس ما وقتی اومدیم خونه دیدم اصلا عربی هم نداره !!!:41::41:
خلاصه الان دچار عذاب وجدان شدیم . نمیدونم که چطور میشه گوشی را عربی (یا فارسی)کرد .
اگه دوستان راهنمایی کنند سپاسگذار می شم .
دوست من نگران نباش ....
.
شما با تغییر پروداکت کد گوشیت از طریق برنامه nss میتونی زبان فارسی رو به گوشیه دوستت اضافه کنی ...
.
فقط یه سرچ بکن ببین پروداکت کد فارسی برای گوشی E65 چنده ..
نقل قول:
شما برنامه crystal farsi رو روی گوشی نصب کن می تونی به راحتی فارسی تایپ کنی برنامه رو سرچ کنی می تونی توی انجمن پیدا بکنی.
بازم اگه سوالی داشتی من در خدمتم.
سلام
از دو دوست عزیز (Saman-tci و sarmast65_ata) به خاطر راهنمایی شون سپاسگذارم
موفق باشید
پس 4 بریزم بهتره؟نقل قول:
باطری هم بیشتر نگه میداره یا باطری زود تموم می کنه؟
اینجا گفته که ورژن 4 عمر باطری را کم می کنه
کد:http://mye65.blogspot.com/2008/12/sometimes-new-isnt-better-nokia-e65.html
3g چیه بعضی وقتها رو موبایل من می نویسه 3g
چه جوری می تونم ازش استفاده کنم؟
موقعی که آنتن نداری...گوشی میره حالت 3G که نسل جدید خط هاست و تو ایرانم فعلا" نیست...نقل قول:
شاد باشی
من همین گوشی رو خریدم ولی تم های با پسوند sis رو ساپرت نمی کنه ، شنیدم که پسوند jar رو هم ساپرت می کنه ولی هر چی گشتم چیزی پیدا نکردم !
تمی دارید که رو این گوشی نصب شه ؟
راستی از کجا باید ببینم که ورژن چنده ؟