اقا کسی نبود؟کارم خیلی فوری هست
Printable View
اقا کسی نبود؟کارم خیلی فوری هست
اقایون کجایین خیلی احتیاج دارم
اين تاپيك رو پاك يادم رفته بود:31:نقل قول:
دوست عزيز من يك سال و نيم هست كه از پارس آنلاين سرويس ميگيرم، شما dns ميخواي؟ يعني چي؟
یادش بخیر دوستان همین 3 ماه پیش پارس آنلاین کولاک کرده بود من 256 دارم وداشتم سرعت ها رو با هم مقایسه کنید:
چی بود: تست 256 ساعت 8 شب
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جی شد:تست 256 ساعت 3 صبح
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته تا 3 ماه پیش در محدوده گلسار پهنای باند پارس وی توسط اندیشه سبز ساپورت میشد
دوستان گویا پارس وی ، سرویس 128 نامحدود رو برداشته و سرویس های نامحدود رو صرفا برای سرعت های بالاتر از 128 ارائه میده
دیروز که خواستم سرویس 64 خودم رو شارژ کنم، یکی از مشترکین به موضوع اشاره داشت
خط 128....سرعت 100 چیه؟؟!...نقل قول:
کسی ssk استفاده میکنه؟...کیفیت چجوریه؟...سرویس دهنده دیگه ندارم؟...فقط همین دوتا..!
با سلام.دوستان اوضاع adsl تو نوشهر-چالوس که خیلی خوبه.الان 4 شرکت بزرگراه رایانه-شفق رایانه خزر-رایانت-نوشهراینترنت در شهر نوشهر سرویس adsl ارائه می دن.من الان 3 ساله که از شرکت نوشهر اینترنت adsl گرفتم.سرعت 128 نامحدود دارم ماهی 38000 تومان می دم.64 نامحدود هم ماهی 25000 تومان هستش . 512 با ترافیک 2GB هم ماهی 25000 تومان هستش.سرویسهای خیلی متنوعی داره.همین 128 که من دارم سرعت دانلودش بعضی موقع ها به 26kb/s هم می رسه پایین ترین حالتم سرعت دانلود 14 هستش.در کل عالیه واقعا" راضی هستم
منظور اینه که شما امتیاز سرعت 128 رو خریداری میکنید اما درواقع سرعت شما حول و حوش 100 می باشد :41:نقل قول:
دلیلش هم اوضاع نابسامان اینتر نت در ایران هستش و Share نامناسب در ISP هاست :19:
در مورد SSK هم دوستان چند صفحه قبل صحبت کردند و شما برای آگاهی از اوضاع فعلی ISP ها بهتره تاپیک رو یه مطالعه کوچیک بکنید :46:
دوست عزیز این تاپیک اینترنت پر سرعت در رشت هستش چه ربطی داره به نوشهر مازندران !!!! :blink:نقل قول:
بله دوست عزیز حق دارید.اما منظورم در نوشتن این مطلب گزارشی از وضعیت adsl در شهرهای شمالی دیگه بود.که دوستان مقایسه کنن
منظور از 100 سرعت دریافت که نیست..!
من خودم 128 محدود دارم...تا 12-13 میشه دریافت داشت...!
هان ... از اون لحاظ :46:نقل قول:
دوست عزیز سرعت شما 128 کیلوبیتس هستش نه 128 کیلوبایت !!!نقل قول:
برای اینکه سرعت را برحسب کیلوبایت بدست بیارید باید تقسیم بر 8 کنید (همان سرعتی که در اصطلاح کاربران ،سرعت دانلود خوانده میشود)
128 کیلوبیتس تقسیم بر 8 مساویست با 16 کیلوبایت ... که سرعت ایده آل برای سرویس 128 بوده و سرعت واقعی کمتر از این عدد می باشد
100 تقسیم بر 8 حدودا مساویست با 13 ... که سرعت دانلود من در آن زمان همواره کمتر از 12 بود
مرسی.....:/
عجب حرفي زدي!!! من اين سري ميخواستم برم 128 نامحدود شارژ كنم!!!نقل قول:
راستي اين منشي هاي شوت چيه آوردن؟ چرا هي عوض ميكنن؟!!! كسي ميدونه با كدوم يكي از شماره ها ميشه به يكي از منشي هاي قديمي وصل شد؟
منشی های قبلی خیلی قابل تحمل بودن....این جدیدا فقط ژست کسی که میدونه و وارده رو در میارن...موقع صحبت کردن انگار داره با پسر خالش حرف میزنه...!
اینا رو میذارن هع از شر صحبت کردن با منو شما راحت بشن ...شما میخوای دوباره خراب شی سرشون.!/.
سلام
من از اندیشه میگیرم(128)
خیلی مزخرفه بابا من میخواستم برم پارس انلاین
ولی اگه 128 نامحدود نده که دیگه خودمو تو دردسر نمیندازم
در شبانه روز حدود 10 تا 15 بار قطعی میده
نصف سسایتا رو هم جدیدا باز نمیکنه (نمی دونم ولی با دایل اپ باز میشن)
امروز تصمیم گرفتم اگه دوباره نشد برم تو سایتی زنگ بزنم
من از این موضوع 100% مطمئن نیستم و فقط از زبان یکی از کاربران شاکی شنیدمنقل قول:
شما حتما سوال کنید و جواب رو اینجا اطلاع بدید
منهای خانم علیزاده و قلی زاده که در راس امور قرار دارند و آقایون ، منشی های خانم همواره تغییر میکنند !! :13:نقل قول:
راستي اين منشي هاي شوت چيه آوردن؟ چرا هي عوض ميكنن؟!!! كسي ميدونه با كدوم يكي از شماره ها ميشه به يكي از منشي هاي قديمي وصل شد؟
در حال حاضر هم منشی های سابق کلا عوض شدند و دیگه در شرکت حضور ندارند
راستش رو بگو بلا ... شماره اونا رو میخوای چیکار :21:
سلام دوستان همشهری
من از دیشب کل 34 صفحهی این تاپیک رو مطالعه کردم.. چون تصمیم داشتم یه 64Kb رو اشتراک بشم اما با حرفای شما دودل شدم!
الان بصورت میانگین 20 تومن از کارکرد تلفن مربوط به اینترنت من میشه (با توجه به 2 ماهه بودنش) اگه قرار باشه 8400 واسه آبونمان بدم و 40000 به بالا هم واسه هزینه اشتراک (تازه هزینههای اولیه راه اندازی و مودم و ... به کنار) صرفهای توش نمیبینم!
مگر اینکه توی این چند ماهه شرکتهای جدیدی وارد بازار رقابت بشن تا قیمتها تکونی بخوره
نظرتون درباره استفاده از --- و دانلود آفلاین یا ایجاد یک شبکه و ارسال از خط و دریافت از ماهواره چیه؟ فکر نمیکنید در شرایط موجود گزینه بهتری باشه؟
راستی این سایت پارس وی چرا باز نمیشه! نکنه از اینجا هم نقل مکان کردن :46:
نقل قول:
آقا آخرش چی؟
خدایی قیمت بالاست و کیفیت پایین
من یکی از دوستام توی یه اداره کار میکنه و از پارس وی اینترنت گرفتن برای چک کردن نامه هایی که از تهران براشون ایمیل میشه.
از مبلغی که پرداخت کردن فکر کنم128 محدود باشه
من گاهی یه چیزایی میدم دانلود کنه برام
سرعت دانلودش گاهی حتی به زیر یک کیلو بایت میرسه(!)
و در بهترین حالتش خود دوستم میگه12 بیشتر نشده
حالا ما بیایم
40 بدیم برا مودم
10 برای راه اندازی
30 برای شارزژ اولیه
6٪ عوارض و ماهی3 تومان مخابرات
واقعا مخ آدم سوت میکشه
من خودم چند بار خواستم اقدام کنم ولی هر بار پشیمون شدم
چون خرج های خیلی واجب تری دارم:20:
یک سوال کارشناسی هم از دوستان داشتم:
چطوری میشه بدون تماس با مرکزی که ازش خدمات میگیرید بفهمید چقدر از پهنای باندتون مصرف شده؟؟؟
خب در دانلود آفلاین خوبیش اینه که نیازی به اینترنت نداری و دریافت از طریق --- صورت میگیرهنقل قول:
ولی خب چیزی بنام وبگردی آنلاین نداری و برای دانلود نیاز داری در گروهی عضو بشی ( که خوب هاش پولیه)
برای داشتن اینترنت ماهواره ای آنلاین ، باید خط اینترنت داشته باشی (Dial-Up ، ADSL ...)
در ضمن باید یک اکانت خوب هم بخرید که هزینه خاص خودش رو داره
خب برید در سایت PAP مزبور و از میزان مصرف پهنای باند مطلع بشیدنقل قول:
مثلا کاربران پارس آنلاین با مراجعه به سایت Parsonline.net و ورود به قسمت کاربری خود از میزان دقیق پنهای باند خود مطلع میشوند
سلام دوستان.من 4 ماهي بود كه سر نزدم به اينجا.ميخام بدونم الان كدوم Isp بهتر از بقيه سرويس ميده ؟ هنوزم همشون يجورن؟ البرز هنوز قيمتاش بالاست؟ فن آوا هنوز سرويسهاش Nat ه ؟ صبانت هنوز رشت نيومده؟
سلام به bardiam
من در مورد NAT زیاد نمی دونم، ولی می دونم که فن آوا آی پی ها رو به اشتراک می ذاره. خیلی وقتا که خواستم از رپید شیر دانلود کنم با پیغام: آی پی شما مشغول است مواجه شدم.
فن آوا تا 2 ماه پیش خیلی خوب بود. نامحدود 15 تومن با سرعت خوب.
ولی الان دیگه گند زده. اینقدر حرص خوردم که موهام دارن سفید میشن. چون پول 2 ماهش رو یه جا داده بودم. شاید از اندیشه بگیرم، ولی مشکل اینه که اندیشه محدودیت داره. همچنین پارس آنلاین.
من پیشنهاد میکنم از پارس آنلاین ( پارس وی ) بگیری، درکل همینه! اینترنت گرون، با مزایای پایین!نقل قول:
این رو برای پارس وی هم نوشتی، از کی فعال شده؟ چون من چندباری اینجوری شدم، اما پولی ندادم!نقل قول:
نکته : چنانچه یک ماه از پرداخت شارژ ماهیانه خوددارى کنید، براى استفاده دوباره ناچارا باید مجددا هزینه راه اندازى اولیه رو براى اون سرویس بدید
توجه همگی رو به تعرفه جدید جلب مکینم...!!!
اگه کسی فهمید این ینی چی...به ماهم بگه..!!نقل قول:
کد:http://www.parsonline.com/fa/services/adsl-price-province
دریافت تا 128kbps
ارسال تا 128kb نامحدود!! یکماهه 599,000 !!!
شبانه رایگان
2 بامداد الی 6 صبح OK !!!!
باید زودتر به اطلاع شما میرساندم ولی چون سرم شلوغ بود دیر شد
از اواخر شهریور نرخ های پارس آنلاین برای تمام شهرستانها بطور کل عوض شد
مهمترین تفاوت، امتیاز استفاده رایگان از ساعت 2 تا 6 صبح هستش
بدین معنی که اگر شما در این زمان دانلود داشته باشید ، از ترافیک شما کم نمیشه
(البته این سرویس صرفا برای کسانی فعاله که پس از ابلاغ بخشنامه اقدام به تمدید قرار داد کردند
مثلا اگه شما 20 شهریور اشتراک خود رو تمدید کرده باشید ، برای شما به حساب نمیاد
و از این ماه که تمدید می کنید ، این مزیت به Adsl شما اضافه میشه )
نکته دیگه افزایش 20 هزار تومانی نرخ سرویس های نامحدود 128 ، 256 و 384 هستش!!!
مثلا 128 نامحدود که تاکنون 40 هزار تومان بود رو به 60 هزار تومان افزایش دادند
( برای توجیح کارشون هم چند سرویس با محدودیت حجمی متفاوت بوجود آوردند
مثلا 128 با 20 گیگ محدودیت حجم - 128 با 30 گیگ محدودیت حجم و ...)
نکته دیگر کاهش هزینه راه اندازی هستش که به 10 هزار تومان کاهش یافته
.
.
.
جالبه وقتی قراره امتیازی سلب بشه هیچ به قرداد نگاه نمیکنند
( مثلا همین سال پیش و گذاشتن ناگهانی محدودیت حجمی)
اما وقتی قراره امتیازی بدند ، مو به مو متن قرارداد عمل میکنند
( مثلا همین 2 تا 6 صبح رایگان !!!)
قبلا اینگونه بودنقل قول:
شما کی این مسئله براتون پیش اومده و چند وقت از عدم پرداخت هزینه اشتراک می گذشت؟
مجید جام خلاصه قبلش اینجوری بود یا بعدش؟ من مثلا خرداد امسال، به دلیل امتحاناتم، شارژ نکردم، و بعد اینکه تموم شد این کار رو کردم!نقل قول:
هرچند وقت یک بار، این وظیراطلاعات میاد میگه میخوایم اینترنت پرسرعت رو ارزون کنیم، ارزون کنیم! کو پس؟ اینجوری؟
یعنی یکی بخواد یه وب گردی ساده، با دانلود چند تا آهنگ داشته باشه، باید حداقل ماهیانه 21000 تومن پرداخت کنه؟ تازه 8000تومن هم که میاد روی فیش تلفن، میشه 29000!!! باز خوبه این 2 تا 6 رو رایگان کردن! یکم ارزش داره به امید همین چند ساعت، 29000 بدی 128 بگیری!
اگه 64 رو گرون کنن که من دیگه ADSL رو قطع میکنم! فقط دنبال یه همچین بهانه ای هستم...
سلام
کسی خبر داره شرکت های ADSL انزلی برای چه شرکت های هستن (اسیاتک و.....)
یه نگاه به سرعت این دوستم بندازین! تو آمریکا هست گویا! بعد ماله خودمون رو نگاه کنید و مثل من غصه بخورید! ):
دوستان دو خبر از سرویس های جدید پارس آنلاین
1- سرویس 128 با محدودیت 5 گیگ به قیمت 24 هزار تومان اضافه شده
2- سرویس 256 یکساله با محدودیت 1 گیگ در ماه به قیمت 180 هزار تومان هم ارائه میشود
شما با پرداخت این مبلغ سرویس 256 محدود را به مدت یکسال خواهید داشت
اینگونه براتون ماهی 15 هزار تومان تموم میشه
برای خط 64kb با قیمت پایین و کیفیت قابل قبول کجا رو پیشنهاد می کنید؟
پیش شماره خطی که میخوای ازش استفاده کنی چند هست؟ 5 یا 3 یا 2 یا 7 یا ...نقل قول:
من پارس آنلاین دارم، 64 میگیرم، اما این دوره شاید 128 گرفتم بعد مدت ها! چرا که 2 تا 6 صبح رایگان شده از نظر استفاده از پهنای باند!
مجید جان اون 256 که از قبل تو لیست بود، اما الان که نگاه کردم، 128 با 5 گیگ پهنای باند رو ندیدمنقل قول:
پارس وی در حال حاضر خوبهنقل قول:
چون هم کیفیت خط هاش خوبه و هم 2-6 صبح مجانیه
خوبیش اینه که میتونی روزها وبگردی کنی بعد شب بذاری دانلود کنه
کسری جان رفته بودم تمدید کنم ، منشی به من گفت 128 هم داریم با 5 گیگ پهنای باند فقط 3 هزار تومان گرانتر از 64 هستشنقل قول:
در لیست پارس آنلاین هم اشاره شده که برای شهرستانها بر اساس نیاز یه شرایط ویژه هم گذاشته شده که فکر کنم شاملش بشه
راستی دوستان از اندیشه سبز خزر چه خبر ؟ نرخ های جدیدش رو کسی میدونه؟
خو بمن که تا حالا 64 داشتم، به نظرت خوبه برم این رو بگیرم؟ میزارم 2-6 هم اونقدر دانلود شه که پدرشون در بیاد :31:نقل قول:
خودت چی میگیری؟
چرا همه با این بردباران (فن اوا) مشکل دارن ؟
درسته که زیاد خراب میسه اونم دیر به دیر ولی نامحدود بودن پهنای باند این مشکلو نمیپوشونه؟
در علم اقتصاد یه بحثی هست به اسم نزولی بودن مطلوبیت نهایی! حالا این یعنی چی؟ ( یکم اطلاعات به رخ بکشیم :31: ) یعنی اگه یه بستنی خیلی خوشمزه ی ارزون رو بخوری، حتی اگه قیمت و کیفیتش ثابت باشه، بعد مدتی ازش زده میشی! خوب بردباران هم شبیه همین هست!نقل قول:
بعد یه مدت که ازش استفاده میکنی، میبینی اعصاب خوردکنی که از قطعی های پیاپیش بوجود میاد، دیگه صبرت تموم میشه!
ضمن اینکه یکی از دوستانم با این شرکت دعواش شد! به این دلیل که یهو وسط ماه سرویسش رو قطع کردن و گفتن که آقا شما فلان ماه، پول شارژ ندادین! اگه دادین رسید نشون بدین! اینام ظاهرا نداشتن، زنگ زدن تهران و خلاصه از این مکافات، آخر دعوا بالا گرفت، گفتن بیخیال! جمع آوری کنین! ( حالا جزئیات بیشتر رو نمیدونم، اگه دوست داشتین، میپرسم)
والا من بیشتر از 1 سال دارم با این کار میکنم نمیخوام طرفداریشو بکنم ولی از نظر قیمت و نامحدود بودن با توجه به شرکتهای دیگه خیلی باید بهتر باشه( با شرکت های دیگه کار نکردم ولی اولویتم نامحدودیه بعدشم سرعت مطلوب)نقل قول:
من درحال حاضر 64 میگیرم ... چون هرچی باشه پهنای باندش نسبتا خوبهنقل قول:
باید بسنجم در شرایط جدید ( 2-6 رایگان) چقدر در یک ماه از ترافیکم رو مصرف میکنم
اگه دیدم شرایط خوبه میرم 128 میگیرم
فن آوا در یه خط هایی خوبه ولی برای یه سری از خط ها و مناطق سرویس دهی خوبی ندارهنقل قول:
خب گلسار در حال حاضر مهمترین مرکز برای جلب مشتری توسطISP ها محصوب میشه
پس باید حتما اونجا رو خوب پوشش بدند
راستی از قیمت های خرید چه خبر ؟ هزینه نصب همچنان همون سابقه؟
یه تست از سرعتت بذار ببینیم فن آوا در گلسار چطوره :46:
دوستان آینده Adsl در شرایط فعلی اصلا مشخص نیست
فکر کنم تا یه دولت جدید با یه دید روشن نسبت به مسئله It در ایران نیاد وضع به همین منوال هستش
Pap ها از وزارت ارتباطات خواستار کاهش 20% نرخ خرید پهنای باند بودند
در صورت موافقت، Pap ها به میزان قابل توجهی نرخ سرویس ها را کاهش میدادند
اما وزارت صرفا 2% تخفیف را در نظر گرفته
از طرفی دولت عنوان کرده از امروز اشتراک 1 به 10 مجاز هستش
بدختی رو می بینی تا دیروز 1 به 4 بود حالا کردند 1 به 10
یعنی Isp ها میتونند پهنای باند رو بین 10 نفر به اشتراک بگذارند
چه شود ... 128 بین 10 نفر اشتراک بشه به همون 56 هم باید قانع باشید
در حال حاضر اصلا نمیشه درباره آینده Adsl در ایران به روشنی حرف زد
حال دیگه رشت که اصلا حرفشو نزن
راستی دوستان بحث رو یه بار سیاسی نکنید