من تو همدانم بازیو کرایه کردو و مال شرکت Et-game است و کاملا سالمه !!!
Printable View
من تو همدانم بازیو کرایه کردو و مال شرکت Et-game است و کاملا سالمه !!!
بازيو از dc in pc بگيريد هيچ عيب و نقصي هم نداره اونوقت در مورد اين بازي اظهار نظر كنيد اين اشكالاتي كه شما از بازي ميگيريد مربوط به اين شركتهاي عقب موندس كه **** تو بازي وگرنه خود بازي هيچ اشكالي نداره در ضمن فيفا چند تا نكته ي مثبت مثل ريپلي و امكانات جانبي داره كه كونامي از اونا تقليد كرده همون طور كه فيفا در نسخه ي next gen از گيم پلي و گرافيك pes تقتيد مي كنه به نظرم فيفا بيشتر داره خودشو به pes نزديك مي كنه نه pes به فيفا اين نسخه نسبت به نسخه ي قبلي 200 تا حسن داره اونوقت شما ميايد ايراد الكي از بازي ميگيريد
از کدوم مغازه کرایه کردی؟من همدان دانشجو ام فقط ادرس دقیق بده من شهرو زیاد نمیشناسم.نقل قول:
اقا لطفا بگویید چه گونه این کیت هایی رو که به صورت عکس هستند رو در بازی import کنیم
روي كارت 8500 جواب ميده؟آخه نوشته بودساپورت نميكنه.
بابا همه شما سر کارید ، چون این بازی هنوز ریلیز نشده(یعنی وارد بازار نشده) و تازه قراره امروز(26 اکتبر) بیاد تو بازار.
این بازی ای که دست شماست معلوم نیست ایرانیا چه جوری نصفه و نیمه دزدیدنش و یه خورده باهاش ور روفتن و یه کرک دربو داغون هم انداختن بهش و تحویل ملت ایران دادن.
قانون کپی رایت که رعایت نشه ، همینه دیگه
دوست خوب دزدی کار بدی ما میدونیمنقل قول:
ولی لینک رپید چیه که بیرون اومد
یا فایل تورنتش
فرض هم میکنیم ما دزد هلندی ها چی
پس خیلی خوبه برای حرف زدن دلیل هم باشه
در ضمن دوستان عزیز اگر دیدید جائی بازی رو تو 2 دی وی دی میده بدونید اون اصله
همچنین 9 سی دی هم درسته
چون من که گرفتم مستر لیگ بازه و هیچ مشکلی تو هیچ قسمتی نداشتم تا این لحظه ..........
نه باید از بیرون عکس رو تنظیم کنی.فقط صورت باشه حتی مو هم نداشته باشه.سایزشم متوسط باشه.:46:نقل قول:
اینجوری درست میشه.
===========
100% حق با شماست.از اون بدتر اینه که بازیه اصلی که امروز میره تو بازار هیچوقت به ما نمیرسه:46:.اینجا از همون لینکای رایگان بازیو میگیرن.فقطم یکبار!حالا که اومد پس تمومه دیگه.تا ساله دیگه همین بازی تو بازاره:10:نقل قول:
شما نمیتونی کرکتو آپ کنی؟:19:
=========
روی 8500 جواب میده مثل ماه:46:
setting pishraftetari pes8 nadare? man 7600 gt daram vali top mirese jolo darvaze tik mizane tasvir tik dare? chera? settings ro hige va 800*600 gozashtam .
از خیابان بوعلی پاساژ ایران مغازه هامون .نقل قول:
کله رو درست کردو ولی دوباره میره وسط صورت و درست نمیشه کمکم کنید .
آیا اندازه عکس رو تو بازی میشه بزرگ کرد ؟
آقا من بازی و گرفتم ولی وقتی میخوام نصب کنم این اخطار و میده!!!
logging started 10/5/2007 12:15
تار یخ و همونطوری نوشتم ها
یه ok داره که میزنی از نصب میاد بیرون چکار کنم؟
سلام
براي من هنوز بازيم نرسيده
اما يه سوال:
داخل اين 34 صفحه كسي ابزار ويرايش مخصوصاين نسخه گذاشته؟
اگر نه بيگد تا بگرديم بذاريم
فکر نمیکنین الان جواب دادم؟اگه فتو شاپ نداری بیخیالش شونقل قول:
نه نزاشته.اگه آپشن فایلم گرفتی بزار.طریقه استفاده اش رو هم بگو.یکی گذاشت اما نگفت چیکارش کنیم:19:نقل قول:
سلام.نقل قول:
در ضمن دوستان عزیز اگر دیدید جائی بازی رو تو 2 دی وی دی میده بدونید اون اصله
همچنین 9 سی دی هم درسته
بوي ايران اين 4 سي دي كه تو پي سي ورلد مي دن پس نسخه اصليش نيست درسته؟؟
من فردا دارم مي رم تهران ميشه بگي 9 سي ديشو كجا مي فروشن؟برم بخرم؟
یکی به من بگه چکار کنم:19:نقل قول:
بچه ها من کرکی رو که چند صحفه قبل بود داونلود کردم
ولی هنوز چمنم درست نشده
اصلا تو این چمن حال نمیده
نگار تو زمینخاکی بازی میکنی؟؟؟؟
کسی هنوز به مشکل من پی نبرده؟؟؟؟
سلامنقل قول:
والا من دقیق از نسخه سایت خودمون خبری ندارم و نمیدونم چی هست ولی اگر مستر لیگ قفل باشه ناقص هست
در ضمن آدرس مغازه رو الام بهت پ.خ میکنم که تبلیغ جائی هم نشه :46:
حالا ما بازی 2 دی وی دی رو از کدوم گوری بخریم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟boy iran جون شما از کجا خریدید؟؟؟؟؟مال شما 2 دی وی دیه/؟؟؟
میترسم بگم بگن تبلیغ کردینقل قول:
ولی خوب برای دوستان میگم که اینقدر عصبانی نشید
تو هفت حوض پاساژ گلبرگ طبقه اول ته پاساژ
دیگه همه اون مغازه رو میشناسین اگر بچه اونجا هم نباشین برین پشت شیشه زده
امیدوارم این نسخه که من گرفتم به دست همه برسه :10:
من یه سوال دارم اینکه اگه کسی بازیش کامل باشه یعنی مثلا باهاش قیافه های بازیکنان ایران و غیره را ساخته باشه و save کرده باشه ....خوب مگه نمیشه آپشن فایل خودش رو برامون آپ کنه تا ما هم تصویر اون بازیکنها رو داشته باشیم؟
عزیزان چرا سطحی به قضیه نگاه میکنید نسخه یک Dvd با نسخه 2dvd فرقی نداره اصلا از نظر زمین و بقیه موارد تنها چیزی که تو نسخه دو دی وی دی هست زبون های مختلف بازی هست تو نسخه 1dvd زبان انگلیسی و فرانسه در بازی موجوده و بقیه را حذف کردن
اما تو نسخه 2 دی وی دی همه زبان های بازی هست میتونید برید تو اوپشن و بفهمین این قضیه را حجم کامل بازی 5.8 هست که با حذف کردن زبان تو یه Dvd هم جا میشه نسخه اصلی بازی که روی یک Dvd 9 هست !!!
--------------------------------------------------------------------------------
من یه سوال دارم اینکه اگه کسی بازیش کامل باشه یعنی مثلا باهاش قیافه های بازیکنان ایران و غیره را ساخته باشه و save کرده باشه ....خوب مگه نمیشه آپشن فایل خودش رو برامون آپ کنه تا ما هم تصویر اون بازیکنها رو داشته باشیم؟
با سلام:
دوستان نسخه ی 1 دی وی دی سرزمین رایانه در اهوازم عالیه و برای من هیچ مشکلی نداره. کرک هم اصلا نمیخواد. فقط یک مشکل داره اونم اینه که 3 زبان بیشتر نداره ،گزارشگر فقط به انگلیسی صحبت میکنه.
فقط دوستانی که این بازی رو در 2 دی وی دی گرفته اند جزییات و مسائل درون بازی رو ذکر کنند.
مثلا چند ورزشگاه،چند توپ ، چند مدل کفش و...
شما اول اون آپشن فایلو بگو چیکارش کنیم.بعدم اون کرکتو بده ما [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
با تشکر:10:
بچه ها اینجا از اصفهان کسی نداریم که بازی رو از جایی گرفته باشه که کامل باشه و ناقص نباشه؟؟؟
هر کسی بازی رو گرفته و کامله آدرس اونجایی رو که گرفته یا برام پی ام کنه یا همین جا بگه
ممنون:40:
من بازی از شاهین شهر(اصفهان) 4 شنبه خریدم هیچ مشکلیم نداشت کامل بود با کرک فکر کنم اصفهان باید باشه
من دانلود کردم ولی نتونستم نصب کنم 56 پارته وقتی extract میکنم setup نداره توی سایتی که ازش دانلود کردم نوشته بعد از extract کردن mount/burn کنید این کارو هم کردم اما نتیجه نداشته...
کسی داونلودیش رو نصب کرده؟
کمک کنید 3 روزه دانلود کردم ولی هنوز هیچ
یعنی کسی به این مشکل برنخورده ؟!!؟!!؟!؟!؟؟!نقل قول:
جون من کمک کنید؟:19:
راستی وقتی میگه این chipset ها رو ساپورت میکنم پس یعنی با بقیه اجرا نمیشه؟
مثلا nvdia fx 5200 رو ساپورت میکنه بعدش fx 5500 رو نه؟؟؟؟؟؟؟:41:
دوستان اینم کرک (البته کرک نیست.فایل اجراییه که کرک شده و باید جایگزین قایل اصلی بشه) عالی توسط شرکت سرزمین رایانه:
هر کی که با بازی مشکل داره، با این کرک مشکلش برطرف میشه.
در ضمن جناب Amin_Asterix به زودی برای شما هم یک آپشن فایل به تاریخ امروز با راهنمای استفادشو قرار میدم.کد:http://aminspy12.parsaspace.com/PES2008.rar
واقعا ممنون.خیلی خیلی لطف کردی.اگه تورو نداشتیم چیکار میکردیم؟:10:نقل قول:
اگه اینو ریختم و کار نکرد میرم بازی رو از یک شرکت دیگه میگیرم فردا:46:.معلوم میشه که از کرک نبوده.اگرم حل مشکله همه بچه ها حل میشه.10 دقیقه دیگه معلوم میشه:19:
بازم ممنون.منتظر اون آپشن فایلم هستیم.همراهه تیمای کلاسیک:27:
این هم حرکت رابونا از آرین روبن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این هم یک عکس جالب از مستر لیگ
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من چی کنم که عکسو درست به جای صورت بزارم
عکسم با فتوشاپ درست کردم ولی عکسم هی میفته وسط صورت یارو بعد بزرگ نمیشه اگه
میشه اندازه عکسی رو که درست و حسابی سر جاش قرار بگیره رو بگید
مرسی .
من چی کنم که عکسو درست به جای صورت بزارم
عکسم با فتوشاپ درست کردم ولی عکسم هی میفته وسط صورت یارو بعد بزرگ نمیشه اگه
میشه اندازه عکسی رو که درست و حسابی سر جاش قرار بگیره رو بگید
مرسی .:41:
ضمنا میشه تو مستر لیگ بعد از بازی صحبت بازیکنان را ببینیم چون قبل از انتشار بازی عکسی با این محتوا منتشر شده بود؟
بچه ها یه چیز جالب من با رئال مستر لیگ رو تو تاپ پلیر تا نیم فصل رفتم
تو نقل و انتقالات هر چی سعی کردم که یه بازیکن بخرم نشد
خلاصه همه ی پول باشگام رو دادم تا روبن رو خریدم !!!!!!
اما
اما
5 بازی بعد محبوبیت تیمم در تماشاگران زیاد شد ((باید برد هات زیاد باشه))
بعدش دجه ی تیمم از B رفت A اونوقت یه پیغمی اومد که ترجمش این میشه:
تیم شما یک درجه صعود داشته و حال میتوانید در نقل و انتقالات بهتر عمل کنید !!!!!!!!!!!!!!!!!!
بچه ها این کرکم جواب نداد.تمام کسانی که مشکل سیو دارن باید برن بازی رو دوباره بخرن.مشکل از کرک نبود دوستان!!!!!!!!!!!!
بازی ایراد داره نه کرک.تمام:46:
دوست عزیزم پدرام جاننقل قول:
تو فوتوشاپ یه فایل جدید بازکن با اندازه ی 640*512 با رزولوشن 72
بعدش فقط کل چهرتو یهجوری توش قرار بده تا گردن و گوش و موها توش زیاد معلوم نباشه
کسی آپشن فایل جدید از لیگ برتر نداره؟
در ضمن من بازی رو با رم 256 اجرا کردم