Liteon - Lh-20a1l / Sata
Liteon - Lh-20a1s / Sata
من دارم موقع Read کردن صدای خیلی بالایی دارند حتی لرزش جزیی کیس هم حس میشه ولی رایترهای خوبی هستند وفقط همین مشکل را دارم
Printable View
Liteon - Lh-20a1l / Sata
Liteon - Lh-20a1s / Sata
من دارم موقع Read کردن صدای خیلی بالایی دارند حتی لرزش جزیی کیس هم حس میشه ولی رایترهای خوبی هستند وفقط همین مشکل را دارم
دوست عزيز DVD RW من هم همين مشكل رو داره ولي كيفيت رايتش و همچنين در خواندن DVD هم عاليه.نقل قول:
دوستان يه لطفي بكنند اي چند تا DVD/RW رو به ترتيب كارايي و كيفيت دسته بندي كنند .
liteon LH20A1-S
liteon LH20A1-H
liteon LH20A1-L
liteon LH20A1-p
در ضمن همه اينا ساتا هستند ؟
من بین خرید Liteon و Pioneer شک دارم. کسی پیشنهاد خاصی نداره ؟!!
من لایتون رو پیشنهاد میکنمنقل قول:
یه مدل داره که ساتا هست و هم لایت اسکراب داره فک میکنم مدل L باشهنقل قول:
دوستان من امروز مدل LiteOn LH-20A1H قیمت کردم گفت 31000 تومان به نظر شما عجیب نیست
يعني اوناي ديگه ساتا نيستند ؟نقل قول:
در ضمن ليبل چاپ با لايت اسكريب فرق ميكنه ؟
ببخشید من دیشب Liteon 20x هم light scribe داره و هم sata هست خونه که وصلش کردم کابل ساتاش رو وصل کردم ولی پاورم یه کابل ساتا داشت که به هاردم وصله و دیگه کابل ساتایی نداشت من باید چه کار کنم باید پاور بگیرم یا میشه یه تبدیل ساتا به یکی از کابل های پاور زد مدل پاورم هم green GP330A هست لطفا سریع کمکم کنید آخه الان نه سی دی و نه دی وی دی رو نمی تونم بخونم کارم بدجوری لنگه
سلام من به یه مشکل جدی برخوردم یه دی وی دی رایتر ساتا و 2 تا اسلاید رم 1 گیگ خریدم (قبلا 2 گیگ رم داشتم) وقتی اسلاید های رم رو قرار دادم همه چیز درست بود اما با اتصال دی وی دی رایتر دیگه ویندوز ویستای من بالا نمیاد و یک صفحه آبی میاد و می نویسه دامپینگ خواهش می کنم کمکم کنید من امروز بیش از 3 بار ویندوز ویستا ریختم ولی درست نشد ( واقعا نمیدونم چی شده ؟؟؟)
مثل اینکه LH-20A1L توو بازار کمیاب شده
نظرتوون در مورد DH-20A3L چیه قیمتشون یکیه
کد:http://www.liteonit.com/global/index.php?option=com_content&task=view&id=247&Itemid=67
راستی asus e616 هم توو بازار پیدا نمیشهکد:http://www.liteonit.com/global/index.php?option=com_content&task=view&id=234&Itemid=67
بجای اون چی بگیرم ؟
لطفا یه کمکی بکنید من 2 روز پیش Liteon LH-20A-1L رو خریدم ولی دیگه با نصب این دی وی دی رایتر ویندوز ویستای من بالا نمیاد چه کار کنم؟؟؟؟؟
دوست عزیز اینجا بخش مشاوره برای خرید هستنقل قول:
تو انجمن هارد ديسك ، رم ، تجهيزات ذخيره سازي, مطرح کن جواب میگیری
سلام دوستان .
راستش می خواستم یه دی وی دی رایتر خوب به یه یکی از دوستان ام هدیه بدم ، می خوام عین . . . کار کنه ، بعد از 2 روز تق اش در نره ، یه چیز سگ جون و خوب و کامل . تا 100 تومان هم می شه گذاشت ( قیمت ندارم ، بهم نخندید )
فقط هر چه سریع تر بهتر . . .
منتظر و مرسی
امیر خان پست منو ندیدی ؟نقل قول:
کسی نیست جواب مارو بده ؟نقل قول:
راستی ، لازمه که هم یه دونه reader ، هم یه writer براش بگیرم ، یا یه writer هم کارش رو راه می اندازه ؟
شنیدم اگه برای read هم استفاده بشه ، عمر دستگاه کم میشه . . .
LITEON - LH-20A1L / SATAنقل قول:
این مدلا چی؟نقل قول:
LITEON - LH-20A1S / SATA
LITEON - LH-20A1L / SATA
بازم لایتون رو پیشنهاد میدم برای dvd rom بعد asus
چون ساتا و لایت اسکریب می خوام فقط LH-20A1L هست که اونم میگن توو تهران نیست ولی قیمتش 36 تومنه
اینو پیشنهاد دادن DH-20A3L سازگار جدیدا وارد کرده و مشخصاتش یکیه
ولی شاید خودم بتونم این یه قلمو با قیمت 39 تومن از شهر خودمون پیدا کنم
حالا موندم DH-20A3L رو بگیرم و یا LH-20A1L رو 3 تومن گرونتر
برا رام هم DH-16D2S و DH-16D2P هست که نمیدونم میشه توو بازار پیداش کرد یا نه ؟
دستت درد نکنه ، قیمت اش ؟نقل قول:
و این که یکی از دوستان ما plextor رو پیشنهاد کرد ، می گفت خیلی خوبه ، 70 تومان ، نظرت راجع به اون چیه ؟
کدوم مدل پلکستور رو پیشنهاد داده ؟نقل قول:
پلکستور قیمتش بالاست .. برای یه دی وی دی رایتر بیشتر از 40 تومن پول دادن منطقی نیست
حدود 40 تومنه و کارش عالیه ...نقل قول:
دستت درد نکنه ، قیمت اش ؟
دستت درد نکنه ، راستش نمی خوام بعد از 2 روز تق اش در بره ( هدیه است خب) این اختلاف 30 تومانی پلکستور و لایت آن ، می ارزه ؟ یعنی کیفیت و عمر و . . . این قدر هست که آدم 30 تومان بیشتر بده یا نه ؟نقل قول:
همین مدلا خوبن .بگیرنقل قول:
دوست عزیز لایتون یکی از بزرگ ترین سازنده های اپتیکال درایو دنیاس. من خودم کار کردم عالیه.نقل قول:
این اختلاف به نظر من نمی ارزه من بودم لایتون رو میگرفتم
قیمت ارزونترین DVD-RW چنده؟
من دی وی دی رایتر سامسونگ 203 تو نمایشگاه کامپیوتر ساری 27500 گرفتم ازشم راضیم تا حالا کم نیاورده
ببخشید یادم رفت تنها ایرادش اینه که لایت اسکریپت نداره
يك دي وي دي رايتر عالي براي خريد بهم معرفي كنيد...
با همه نوع دي وي دي خام سازگاري كامل داشته باشه ...
اگه رايتر بلوري ديسك هم هست قيمتش حدودا چقدره ؟؟
و چه ماركي ازش خوب هست
دوستان از بین این دو رایتر کدوم بهتره واگر نظری بهتری داشتید ممنون میشم راهنمایی کنید
واینکه ساتا یا ide تاثیری تو کار یا سرعت داره یا نه
HP 1040 20x
LiteOn LH-20A1H
تاثیر باید داشته باشه ولی محسوس نیست ...نقل قول:
دوستان از بین این دو رایتر کدوم بهتره واگر نظری بهتری داشتید ممنون میشم راهنمایی کنید
واینکه ساتا یا ide تاثیری تو کار یا سرعت داره یا نه
HP 1040 20x
LiteOn LH-20A1H
ولی SATA نصب راحت تری داره و در دسترس تره ...
من خودم لایتون یعنی دومی رو دارم و ازش راضیم ...
سلام
DVD9 هایی که با رایتر Liteon سازگار باشن چیان؟
به ترتیب کیفیت بگید لطفا.
من یه درایو Combo داشتم مارک Teac .الان یه DVD Writer مارک لایتون گرفتم.
درایو لایتونو گذاشتم Master و درایو تئاکو Slave. الان نباید بتونم موقع رایت مثلا سی دی
انتخاب کنم که با کدوم رایت کنه؟ یعنی 2 تاشون با هم نمیتونن به عنوان رایتر کار کنن؟
حتما باید با لایتون رایت بشه ؟
چرا می تونی من امتحان کردم شدنقل قول:
بهترين مارك دي وي دي رايتر در حال حاضر چي هست ؟؟
بهترین که نهنقل قول:
ولی به نظر من 40 تومن نباید بیشتر خرج کرد که لایتون تو این قیمت عالیه
ممنون از نظر شما چشم اگه چيز بالاتر از اين و بهتر رو معرفي نكردن حتما اينو ميگيرمنقل قول:
فعلا اولين قطعه سيستم تا اينجا آماده شد
:P
سلام. من میخوام یه DVD Writer 20x خوب بگیرم. در حدود 40,000 تومان. چه مارک و چه مدلی بهتره؟ از بین LG,Liteon,Sony کدوم بهتر و سریعتر و با دوام تره؟
...Mer30,40,50
از بین این سه تا حتما Liteon رو بگیرنقل قول:
باسلام خدمت اساتید من امروز یه لایتون20xکه لایت اسکریب داشت و هم ساتا قیمت کردم گفتند36هزار تومان.dvd romچی پیشنهاد میکنید.
الان Writer ی داریم که روی دیسک های Blue-Ray رایت کنه !؟
یعنی منظورم Blue-Ray Writer هستش ؟
اگه هست میشه یه مدل خوب و قیمتش رو بگید !
dvdrw: LITEON - LH-20A1S / SATAنقل قول:
dvdrom :asus e 616 sata
با تشکر.مادر بورد من 2پورت ساتا را ساپورت میکنه که یکی به هارد دیسک وصل شده بنظر شماdvd رایتر رو از نوع دیگری انتخاب کنم یا dvd romرا.ممنون.quote=Actros;2199916]dvdrw: LITEON - LH-20A1S / SATAdvdrom :asus e 616 sata[/quote]