سلام
مشکل از سرور سنجشه
دوباره امتحان کنین
Printable View
سلام
مشکل از سرور سنجشه
دوباره امتحان کنین
عزیزان و رفقای صمیمی من، همتون کمی منصفانه فکر کنید.....بزارید اصلا مثال بزنم؛
1400 نفر نهایتش میخوان
اونم از هر 5 رشته (ریاضی....تجربی....انسانی و .... )
در حالی که ما فقط در رشته ی ریاضی 3000 نفر زیر هزار داریم که بدشون نمیاد یه بار دیگه انتخاب رشته کنند و شانس خودشون رو در تکمیل ظرفیت مهر ماه امتحان کنند(حالا چه اونایی که قبول شدن یا نشدن). منم اگه الان داشتم توی صنعتی شریف رشته ی معماری می خوندم ، بدم نمی اومد که از طریق تکمیل ظرفیت امسال ، توی برق شریف پذیرفته بشم. این طوری میشه که یک داوطلب با رتبه ی 700 کشوری منطقه ی 2 ؛ حتی در تکمیل ظرفیت کنکور امسال هم مردود میشه
یه چیز دیگه هم تا یادم نرفته بگم.... خوب دوستان ، طبیهیه که باید بنویسند «داوطلبي با چنين مشخصات جز پذيرفته شدگان نمي باشد و يا در ورود اطلاعات داوطلبي دقت نکرده ايد » ؛ چون هر داوطلب نمیتونه در دو رشته قبول بشه...در هیچ جای دنیا.
آقا مهدی ، کسی اینجا حق انتخاب نداشته که، همه رو شرکت دادن(شاید) پس جواب برای همه باید بیاد
بالاخره یکی قبول شده دیگه ، هر کی که میزنه میگه موجود نمیباشد، پس به نظر شما این 1400 نفر کیا هستن؟؟!
آقا من حسابداری شبانه قبول شده بودم حالا بخاطر زدن کد اشتباهی تو تکمیل ظرفیت تو یک موسسه غیر انتفاعی قبول شدم!!!!!!
خواهشاً یه راهی بهم نشون بدین که در همین دانشگاهی که هستم بتونم ادامه تحصیل بدم...
باید برم تهران و تو خود سازمان سنجش پیگیر بشم یا اینکه تو همین دانشگاهی که هستم باید کاری انجام بدم.........؟؟؟؟؟
خواهشاً کمکم کنین منتظر جوابتون هستم...
شما برو تو این صفحه و اظهار نظر ها رو خوب بخون......بعد متوجه میشی که من چی میگم. درسته که 99% قبول نشدن ولی به اون 1% دقت کن.....خودت متوجه میشی.:11:نقل قول:
کد:http://www.daneshnews.com/news/view.aspx?mid=1&bid=9&nid=3457
به سنجش زنگ بزن...اگه جواب ندادن ؛ در این صورت ، به اون موسسه ی غیرانتفاعی زنگ بزن و جریان رو بهشون بگو.نقل قول:
سلام ، من که کسی رو ندیدم که جزء افزایش ظرفیت مجلس باشننقل قول:
شما برو تو این صفحه و اظهار نظر ها رو خوب بخون......بعد متوجه میشی که من چی میگم. درسته که 99% قبول نشدن ولی به اون 1% دقت کن.....خودت متوجه میشی.
مگه نه مجلس 10 درصد اضافه کرد؟؟!! یعنی یه کسایی از یه رشته ی دیگه میان تو این افزایش ظرفیت و جای اونا خالی میشه که یه کسای دیگه ای میان جاشون، ولی کسی حتی تو این سایت که گفتی تو رشته های که مجلس زیاد کرد قبول نشده بود ، یکی دامپزشکی بود یکی کاردانی معماری و ..... که اینا جزء افزایش ظرفیت نبودن! احتمالا جزء تکمیل ظرفیت که سازمان سنجش اعلام کرد بودن!!!
حالا این مصوبه مجلس چی شد؟؟!!
یه سوال دارم.ارشد دانشگاه آزادواسه تکمیل ظرفیت ترم بهمن ثبت نام جداگانه داره؟اگه داره تاریخش کی؟لطفا راهنماییم کنین.ممنون
دوست عزیز ارشد که تازه ثبت نام کرده هنوز امتحانشو ندادین خیلی مونده تا تکمیل ظرفیتنقل قول:
ولی تکمیل ظرفیت داره اما از نوع دانشگاه آزادی دیگه
یعنی خودشون اعلام میکنن که کی بره کجا !!
سلام اين تكميل ظرفيت كه ميگن امسال نداريم همون كارنامه نهاييه كه نيمه دوم مهر ميومده؟!يه سوال ديگه اگه توي كارنامه نهايي يه رشترو واسمون قبولي بزنه كه ما نرفتيم ميتونيم انصراف بديمو بريم رشته اي كه قبول ميشديم و نرفتيم؟! خيلي سخته؟
تکمیل ظرفیت ربطی به کارنامه نداره تا اونجا که من میدونم! امسال هم بعد اعلام نتایج گفتن دو هفته بعدش کارنامه نهایی میاد ...
در مورد رشته هم فک نمی کنم بشه ... اطلاعی ندارم به اونصورت
کارنامه نهایی دیگه چه صیغه ایه ؟! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
جواب اولیه مشخص میکنه که کجا قبول شدی کارنامه نهایی کل رشته هایی رو که قبول شدی و میتونستینقل قول:
بری به اون رشته رو نشون میده.
سلام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه چند تا سوال داشتم خدمتتون و راهنمایی و راه حل:
من امسال دومین سالمه که برای کنکور شرکت کردم و جواب گرفتم.
پارسال مهندسی صنایع غذایی ماکو قبول شدم که به دلیل دور بودن و مرزی بودن شهر شون نرفتم.
امسال دانشگاه ازاد زیست شناسی /علوم جانوری قبول شدم که اینم اصلا اینده شغلی نداره و خودم هم بهش علاقه ای ندارم.
در ضمن من تجربی هستم.
خب حالا اگرم نرم دانشگاه باید برم سربازی که اونم 8.18 تاریخ اعزاممه .اما می تونم یه ماه تمدیدش کنم که میشه 9.18
با این اوصاف می خوام برم تکمیل ظرفیت کاردانی شرکت کنم.البته نمی دونم این تکمیل ظرفیته یا چیزه دیگه ای.
چون 2 سال قبل بود که یکی از اقواممون همین مشکلو داشت که چند هفته بعد از اعلام نتایج دانشگاه ازاد که اونم ریاضی محض قبول شده بود. به دانشگاه رفت و فقط با بردن کارنامه کنکور ازادش که شرکت کرده بود اونو تو کاردانی عمران ثبت نام کردند و حالادانشگاست.
حالا سوال من اینه که کی برای کاردانی اعلام میکنند؟؟ایا تکمیل ظرفیته و یا دفترچه داره؟؟فکر کنم بدون ازمونه فقط کارنامه رو می خواد؟؟ایا می تونم برای رشته های ریاضی فیزیک هم برم مثل عمران؟؟ایا اگه شرکت کنم تا جوابش بیاد باید برم سربازی؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ایا کارشناسی ازاد هم تکمیل ظرفیت داره؟؟کی اعلام ثبت نامشه و کی تاریخ جوابشه.
اگه این امکان بالا نیست.خواهش می کنم یه راه حل جلوم بذارید .اگه نشه باید برم سربازی!!!!!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنونم
مگر سراسری نگفت تکمیل ظرفیت نداریم
تکمیل ظرفیت دیگه چیه یعنی اگه الان قبول نشیم دوباره مهر میتونیم انتخاب رشته کنیم؟یکم شفاف سازی کنین
تکمیل ظرفیت وقتی که همه ثبت نام کردن سازمان می فهمه هنوز 10 تا صندلی اینجا خالیه بعد اونا رو اعلام می کنه شما انتخاب می منی اگر قبول نشدی
سلام من نقد امسال رو كه گوش مكردم رئيس سازمان سنجش گفت امسال تكميل ظرفيت نداريم
تازه دليلش اين بود كه پيام نورامون خالي ميشه هر سال افتضاح تر مي شه:41:
شما تكميل ظرفيت ازادو پيگير باش چون ازاد مگه نداريم ولي ميزارهنقل قول:
سلام ... دوستان تورو خدا اگه کسی از تکمیل ظرفیت کارشناسی ناپیوسته خبری داره به من بگث به خدا دارم دق می کنم !!!
کسی از تکمیل ظرفیت کارشناسی ناپیوسته خبری داره
سلام دوستان. تكميل ضرفيت دانشگاه آزاد به چه صورت هست ؟؟ من پزشكي قم زده بودم با 400 تراز اختلاف نتونستم قبول بشم. 21 شهريور هم زمان ثبت نام هست. الان من شانسي براي تكميل ضرفيت دارم يا نه ؟؟ از كجا بايد بدونم ؟؟؟ خيلي ممنون ميشم پاسخ سوالمو بدين.
فعلا صبر کن ببین دانشگاه ازاد اعلام می کنه تکمیل ظرفیت دارن یا نه ! هنوز چیزی اعلام نکردن که!:41:نقل قول:
اگه اعلام كنن دارن حتي من كه قبول نشدم هم شانس پذيرش دارم ؟؟؟نقل قول:
شانس قبولی داری !:20:نقل قول:
من خبرش رو تو تاپیک کنکور ازاد گذاشتم
خود دانشگاه ازاد اعلام کرده ما ظرفیت خالی نداریم چون امسال همه چی بر اساس بومی گزینی بوده
یه نگاه بنداز به تاپیک کنکور ازاد
چرا کسی جواب من نمی ده .... تکمیل ظرفیت کارشناسی ناپیوسته کی هست....
سلام دوستان . یه سوال دارم که الیته دوستم از من پرسیده و من چون جوابش رو نمیدونم گفتم اینجا مطر کنم .
من یکی از دوستام آزاد پلیمر علوم تحقیقات زده . اما قبول نشده . رتبش هم تو زیر گروه شده 1200 . آخرین فرد وروودی هم 256 هستش . آیا این رفیقمون میتونه تکمیل ظرفیت قبول بشه ؟
نه نمیتونه.
آخرین فرد قبول شده با دوست شما 944 نفر فاصله داره :18:
تو بهترین حالت همون 44 نفر شاید بتونن برن.
900 نفر دیگه تو نوبتن. :27:
من هم مثل تو بودم . رشته اولم هوافضا بود اما قبول نشدم . و با آخرین نفر قبول شده 200 تا فاصله داشتم
اما بیخیالش شدم
دلتونو به تکمیل ظرفیت دانشگاه آزاد و سراسری خوش نکنید که امسال هیچ کدومشون ندارن ( بنا به گفته های قبلی مسیولین )
من با آخرین فرد قبول 12 نفر فاصله دارم
دانشگاه دماوند مهندسی مکانیک
204 نفرم گرفتن به نظرتون میتونم به عنوان ذخیره قبولشم؟
یک نفرش کم شد. :دی
چون من نرفتم ثبت نام کنم.
حتما به دانشگاه سربزن.
بر طبق مصوبات امسال به هيچ عنوان ازاد و سراسري در مقطع كارشناسي تكميل ظرفيت ندادن . اما براي ارشد دارن
امسال کاردانی به کارشناسی سراسری تکمیل ظرفیت داره؟
اگه داره کسی میدونه کی اعلام میشه؟:11:
تا الان نداره
با سلام
از دوستانی که اطلاعاتی درباره ی نحوه و زمان تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد دانشگاه ازاد دارند
درخواست میکنم که راهنماییم کنند .
ممنون :11:
دوستان : دونستن این موضوع خیلی حیاتیه اگه کسی میدونه ممنون میشم راهنماییم کنه
معاون اجرايي مرکز آزمون دانشگاه آزاد اسلامي گفت: آزمون کارشناسي ارشد دانشگاه آزاد امسال نيز تکميل ظرفيت خواهد داشت که به زودي اسامي پذيرفته شدگان اعلام مي شود.
محمد رضا مهرادفر در گفتگو با مهر با اعلام مطلب گفت: بديهي است که تا پايان مهلت ثبت نام و مشخص شدن ظرفيت هاي پر شده نمي توان درباره نوع و شهر رشته هاي تکميل ظرفيت دانشگاه آزاد اسلامي اظهارنظر کرد.وي افزود: پيش بيني مي شود در آينده اي نزديک اسامي پذيرش شده در تکميل ظرفيت آزمون کارشناسي ارشد دانشگاه آزاد اسلامي اعلام شود.
لازم به ذکر است که تکمیل ظرفیت ارشد آزاد سال 87 در 17 مهرماه و در سال 86 در 24 مهرماه اعلام گردید.
حالا کنکور سراسری تکمیل ظرفیت داره یا نه?
اگه من بخوام ازیه دانشگاه سطح بالا به یه سطح پایین بیام.بهتره برم دنبال کارای انتقالی یا تکمیل ظرفیت?
3 جا موضوع رو مطرح كرديد . جواب شما داده شد .