با سلام ویندوز من ویستاست وقتی که ویندوز لود شد ومن میخوام یرنامه ای رو اجرا کنم یا مثلا مای کامپیوتر را باز کنم یک لحظه مای کامپیوتر میاد بعد میره وبعد دسکتاپ هم میره هر برنامه رو اجرا میکنم اینجوری میشه تورا خدا کمکم کنید دارم دیوونه میشم با تشکر
Printable View
با سلام ویندوز من ویستاست وقتی که ویندوز لود شد ومن میخوام یرنامه ای رو اجرا کنم یا مثلا مای کامپیوتر را باز کنم یک لحظه مای کامپیوتر میاد بعد میره وبعد دسکتاپ هم میره هر برنامه رو اجرا میکنم اینجوری میشه تورا خدا کمکم کنید دارم دیوونه میشم با تشکر
shahedi عزیز بخدا خیلی آقایی ..یکدنیا از لطفت ممنونم .
مشکلاتم برطرف شد .. :11:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امیدورارم که پیوسته برقرار باشی :11:
سلام این هم عیدی که قولش را داده بودم:
با هفت سر فصل
آموزش کار با IExpress
چگونه یک فایل ISO را میتوان روی CD رایت کرد؟
در صورتی که رمز Administrator را فراموش کردید چه راه حلی پیش روی شماست؟
چگونه شماره سریال ویندوزهای 2000/XP/2003 را میتوانم بدست آورم؟
چگونه Recovery Console را بر روی هارد نصب کنیم؟
چگونه جزئیات یک فایل PDF را مشاهده کنیم و تغییر دهیم؟
نکات کوچک
فایل دوباره آپلود شد...کد:http://shahedi.persiangig.com/PDF%20files/WinLearn.rar
ویندوزویستا هوم پریمیوم هست روی لپتاپ اورجینال بود با مک آفی ویروس یابی کردم چیزی پیدا نکرد البته چند روز پیش یه فایل کیگن دانلود کردم وقتی که فایل رو باز کردم داس اومد وبعد اینجوری شد لطفا کمکم کنید
عزیز لازم بود پستت رو تکرار کنی و درشت بنویسی؟نقل قول:
درمورد مکافی به نظر من به دلیل اینکه دیتا بیسش اونطوری که باید به روز نیست و هوش مصنوعی کافی نداره زیاد جالب نیست شما اون کیجن را با آنتی ویروس های آنلاین چک کن ببین چی می شه عکسشو بگیر بذار اینجا احتمال اینکه شما آلوده شده باشی هست.
شما فقط با mycomputer این مشکلو داری؟ راست کلیک و انتخاب Explorer چی این مورد را در قسمت آنتی ویروس و تایپیک مربوطه هم مطرح کن.
شما هیچ پشتیبانی از سیستمت گرفته بودی؟(حتما نه)
---------------------------------
متاسفانه دیروز خودم یه فایلی را دانلود کردم که آلوده بود و به محض اسکن تشخیص داده شد و حذف شد و حتی در قرنطینه هم حذفش کردم بعد سیستم هنگ کرد و ری استارت سخت افزاری کردم و بعد که بالا اومد گفت نمیتونه هاردی را پیدا کنه!!!!!
فقط خدا بهم رحم کرد.
در مورد کلیک راست مشکلی ندارم ولی هر چیزی رو انتخاب میکنم صفحه میره حالا باید چیکار کنم وروی لپتاپ چراغ نمیدونم سی پی یو یا هارد هی روشن خاموش میشه
اون کیجن ها را اسکن کردی؟با آنتی ویروس آنلاین که جناب شاهدی گفتش.نقل قول:
سلام عزیز .من کاسپر را پاکش کردم و dap اجرا شد.ولی وقتی امدم نت تا جوابیه شما را بفرستم .مسنجرم را اجرا کردم که همون error برنامه dap را داد .با این تفاوت که اسم برنامه شده بود یاهو مسنجر .خلاصه من dont send را کلیک کردم و دوباره اجراش کردک که این بار سیستم ریست شد.و وقتی بالا امد ای error را داد .نقل قول:
که من روی click hereکلیک کردم و عکسشو گذاشتم ببینی :8:
نه مشکل قطعا ویروس هستنقل قول:
با کاسپر چک کن
نقل قول:
رامین
شما اگه مشکلی توی برنامه ها نداری ریکاور کن
چون این ویروس به تو مهلت نمیده.عملا فضای هاردت رو پر کرده الکی.سی پی یو هم درگیره کپی پیس هست.
سلام . ممنون ولي راه اول رو چيزي سر در نياوردم . در مورد ريجستري هم نشد . راه سومم يه مشكل داره : من ميخوام كلا تو هر پنجره اي ميرم قسمتي كه ميخوام باشه . راه ديگه اي هم هست يا نه ؟نقل قول:
با سلام مجدد
این روزها بدجوری سرعت سیستمم پایین امده ..نمیدونم چه بلایی سر سیستم اومده ..البته این را هم اضافه کنم که هیچ نرم افزار خاصی روی سیستم نصب نکردم و از لحاظ ویروس و غیره هم مطمئنم که سیستم پاکه ...ولی نمیدونم چرا نمیتونم مثلااز دو نرم افزار در آن واحد استفاده کنم و ظمنا cpu usage هم بیشتر روی 70 تا 80 درصده ..
به startup هم رفتم و بسیاری از نرم افزارها را غیر فعال کردم ولی بازم فایده ای نداشت ...اگه دوستان کمک کنند و راه حل بدن ممنون میشم ..
یا علی
سونامی جوان
سلام فکر می کنم شما دچار مشکل تداخل شدی یعنی اجرای همزمان دوبرنامه کخ یکی با دیگری نمی شازه و ارور می ده شما حالا چرا این قدر تمایل بع اجرای DAP به عنوان نرم افزار مدیریت دانلود داری.آخه DAPکماکان متهم به نصب جاسوس افزار است من پیشنهاد می کنم فورا آنتی ویروستون را نصب کنید و DAP را حذف کنید.احتمالا تمامی مشکلاتتون حل می شه از مدیریت های دانلود دیگری استفاده کنید در صورت وجود مشکل اطلاع بدیننقل قول:
راستی شما DAP را پچ کردین؟
موفق باشید.
محمد رضا جان فعلا خیر.نقل قول:
سونامی جان.دلایل مختلفی می تونه داشته باشه از جمله سخت افزاری و مشکل فن CPU نوع برنامه هایی که اجرا می کنی،ممکنه نرم افزار کرک شده باشه.شما چون از لحاظ امنیتی مطمئنی فنتو چک کن.
نوع ویندوز هم هست
موفق باشین
سلام .عزیز پچ یعنی چی ؟نقل قول:
سلام شما چه جوري رجيسترش كردي با سريال نامبر؟نقل قول:
چگونه IE را دوباره نصب كنيم؟
1- ابتدا CD ويندوز را داخل سي دي رام خود قرار دهيد
2- روي start كليك كنيد و سپس Run را انتخاب كنيد
3-اين عبارت را تايپ كنيد.
rundll32.exe setupapi,InstallHinfSection DefaultInstall 132 c:\windows\inf\ie.inf
سلام shahedi جان و دوستان ..راستش بدطور خواهان دو تا نرم افزار هستم ..در قسمت درخواست نرم افزار مطرح کردم ولی به نتیجه ای نرسیدم ..فکر کردم بهترین شخص برای راهنمایی شمایی وبس ..ببخشید اگه اینجا سوالمو دوباره مطرح کردم ..چاره ای نبود ..دیگه تکرار نمیشه
من یک نرم افزار میخوام که با اون بتونم نوشته ها و آرم ها را از روی عکس بر دارم ..واقعیت من اینکارو برای عکسهایی که ارزش دارند با نرم افزار فتوشاپ انجام میدم ولی خیلی وقت گیرو خسته کننده است و در ثانی بعضی از سایتها دیگه خیلی حساسیت بخرج میدن و حتی وسط صورت را به ارم سایتشون ملبس میکنند..و در حقیقت کاری میکنند که به هیچ روشی نمیشه اون آرم را با فتوشاپ برداشت ..
حالا دوستان اگه نرم افزار خاصی مد نظرشون هست(( لطفا با کرک )) یا راهی به نظرشون میرسه که من اینکار را راحتر و بهتر بتونم انجام بدم ممنون میشم اگر راهنمایی کنن ..
یک نرم افزار دیگه هم میخواستم که با گفته های قبلم زیاد در تناقص نیست ..ولی اینبار برعکس ..نرم افزاری را چند مدت پیش روی سیستم رفیقم دیدم که راحت روی عکسها آرم و اسم سایتشو میزد ولی نوشته بصورت شیشه ای بود و عکس از زیر آرم راحت پیدا بود و در کل بلایی سر عکس نمی اومد ... اگر در این مورد هم راهنمایی کنید و اسم نرم افزار را بگید یا لینک دانلود بدید دیگه واقعا منو شرمنده کردید ..
سلام اینگونه موارد در PM مطمئن باش جواب می دمنقل قول:
اما...
قبلا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بود و به دوستمون جناب فیض هم پیشنهاد دادم شما هم یه نگاه بینداز.
سوال دومت هم موربوطه به بخش گرافیک نه اینجا شما با ایجاد یک لایه ی جدید و بستگی به مورد با کاهش Fill یا opacity به هدفتون می رسین.
اگر موردی بود در تالار فتوشاپ مطرح کنین یا PM بدید.
به نام خدا
سلام.با توجه به اینکه شاید ما روزها و یا سال ها با ویندوز xp و ویندوز های دیگر کار کردیم و در طی این مدت با پیغام های خطای گوناگونی روبرو شدیم.همانطور که می دانید بعضی پیغام های خطا نامفهوم و گنگ بوده و به اصلاح سردرگم ککنده اند که در پست های بعد به این مورد پیغام های خطا بیشتر اشاره خواهم کرد.این تایپیک فقط مختص پیغام های خطایی است که در خود محیط ویندوز یا در حین نصب آن(ویندوز xp) روبرو می شوید.
من سعی می کنم در حد توانم تا جایی که با پیام ها آشنا باشم به دوستان کمک کنم ولی مسلما هستند پیام هایی که من آشنایی نداشته باشم.
امیدوارم همه ی عزیزان برای پویا بودن تایپیک و کمک به دوستانشون هم منو همراهی کنند.
ممنون
:10:
یکی از مهمترین پیغام های خطایی همه ی ما برای یک بار هم شاهد آن بوده ایم و شاید یکی از ترسناک ترین پیغام های خطا باشد صفحه ی آبی مرگ نام دارد.بیل گیتس هم در هنگام معرفی ویندوز 98 با این پیغام روبرو شد اگر مایل بودید بگین فیلمش را بذارم.
Blue Screen Of Death دلایل مختلفی دارد مثل یک درایور نادرست یا تداخل سخت افزاری و یا اشکال در رجیستری ویندوز و یا فایل های Dll)Dynamic-link library ) و سایر موارد.
به ترتیب شماره هایی که در تصویر ملاحظه می کنید موارد را توضیح دادم
شاید برایتان جالب باشد لباسی از جنس BSOD Error!!
البته خطای مذکور تنها منحصر به همون صفحه ی آبی رنگ و زیبا نشده و تصویر زیر هم نمونه ی دیگری از این گروه خطاهاست.
یک برنامه ی دیگر برای روبرو شدن با خطاها
در پست اول با یک برنامه آشنا شدید در تایپیک مربوطه توضیحات کافی هست اما یه نرم افزار خوب دیگه:
WinErrs description
WinErrs is a database of 1.554 Windows error codes and their definitions
Did you get a 'Page Fault' or 'Illegal Operation' error message and wonder what it meant? WinErrs is a database of 1.554 Windows error codes and their definitions. These codes are extracted directly from Microsoft Windows and are their descriptions. With over 1,500 error codes they certainly seemed prepared for the worst
دانلود
کد:http://camtech2000.net/Programs/wnerrs10.zip
WinErrors 1.0
WinErrors description
WinErrors is a small utility to search Windows error messages by error code
WinErrors is a small application that searches Windows error messages by error code. Also contains a list of all Windows error messages.
Windows Error Messages is a very simple program for displaying Windows error messages. What that means is that you can either search message explanation by its number or browse the error list.
دانلود
کد:http://download1us.softpedia.com/dl/22d877510b7bb99e37936d02219647e3/47eed676/100051576/software/system/info/WinErrors.zip
پیغام خطای Generic Host Process for Win32 Services Error
این مشکل از یک باگ توی ویندوز xp سرویس پک 2 ناشی می شه
از جمله اختلالاتی که این پیغام ایجاد میکند یکی نمایش ندادن اسامی فایلهای ضمیمه شده به نامه های الکترونیکی است
البته ضمیمه هایی که نامشان بر اساس سیستم DBCS می باشد (Duble bytes character set)
و یا نام فایل بیشتر از 42 کاراکتر باشد
و زمانی پیغام ظاهر میشود و این اختلالت رخ میدهد که نامه الکترونیکی فرمت Rich text باشد.
وصله های امنیتی که توسط مایکروسافت برای رفع این مسئله منتشر کرده است در زیر لیست شده است بنا بر ویندوزتان آنها را دانلود کنید و نصب نمایید
Windows Server 2003, 32-bit versions
Windows Server 2003, Itanium-based Editionsکد:http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyId=C4B0D34C-2796-4BE1-B509-C7AFF9D593B0&displaylang=en
Windows XP, 32-bit versionsکد:http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyId=383B2763-6C82-4070-A1B1-1D00FE7C1622&displaylang=en
Windows XP, 64-bit version (Itanium)0کد:http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyId=A87B44B9-7A6A-49B6-BD89-AFAD4E049C48&displaylang=en
Windows 2000کد:http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyId=6D111D8D-5649-4BAD-BEA8-3BDB92F3732B&displaylang=en
البته اگر با این پیغام در زمان استارت ویندوز برخورد کردید و بخواهید درون my computer جستجو انجام دهید و احساس کردید سیستم بسیار کند شده است تا حدی که چندین دقیقه برای شروع عملیات مورد نظرتان وقت میگیرد مشکل می تواند مربوط به درایور پرینتر hp باشد (اگر استفاده میکنید)کد:http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyId=5872F7D3-086E-41C0-A08C-437BACC3002F&displaylang=en
این اتفاق معمولا زمانی رخ می دهد که شما پرینتر HP تان را با درایور قدیمی اش نصب کرده باشید .
راه کار :
1 . به سایت HP مراجعه کنید .
2 . درایور و برنامه های جدید را دریافت نمایید .
ادامه ...
3 . رایانه و چاپگر را خاموش نمایید .
4 . کابل چاپگر را از رایانه جدا کنید .
5 . رایانه را روشن نمایید .
6 . درایور و برنامه های سازگار با چاپگر را نصب کنید و مجددا کابل آن را به رایانه متصل نمایید .
مهم : از آن جایی که این مشکل می تواند دلایلی دیگری داشته باشد ، توصیه می کنم قبل از انجام مراحل فوق ، ابتدا فایل زیر را دانلود و نصب کنید ؛ شاید مشکل بر طرف شد .
اگر مشکل بر طرف نشد ، مراحل زیر را دنبال کنید :کد:http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyId=A87B44B9-7A6A-49B6-BD89-AFAD4E049C48&displaylang=en&displaylang=en
1 . در کادر محاوره ای Run عبارت net stop wuauserv را تایپ کنید و از روی کیبرد کلید Enter را فشار دهید .
2 . پوشه های زیر را Delete کنید .
X:\WuTemp
X:\Windows\System32\Catroot2
3 . وارد پوشه ی X:\Windows شوید و فولدر SoftwareDistribution را به SoftwareDistributionOLD تغییر نام دهید .
4 . وارد پوشه ی X:\Windows\system32 و فایل های ...
Wuweb.dll را به Wuweb.dll.old
Wuapi.dll را به Wuapi.dll.old
Wuauclt.exe را به Wuauclt.exe.old
Wuaucpl.cpl را به Wuaucpl.cpl.old
Wuaueng1.dll را به Wuaueng1.dll.old
Wuaueng.dll را به Wuaueng.dll.old
Wuauserv.dll را به Wuauserv.dll.old
Wucltui.dll را به Wucltui.dll.old
Wups2.dll را به Wups2.dll.old
Wups.dll را به Wups.dll.old تغییر نام دهید .
نکته :
X نام درایوی است که ویندوز در آن نصب شده است .
منبع :
کد:http://support.microsoft.com/kb/821690
کد:http://support.microsoft.com/kb/931852
اگر کما کان مشکل باقی بود ، به آدرس زیر مراجعه کنید .کد:http://support.microsoft.com/kb/894391
موفق باشیدکد:http://support.microsoft.com/kb/819017
"Error Reading CD-ROM" Error Message When You Upgrade to Windows XP
گاهی اوقات اتفاق می افته موقعی که شما ویندوز xp را upgrade می کنید پیغام هایی مثل پیغام زیر در طول نصب اپدیت ها دریافت می کنید .
دلایلی که ممکن است این اتفاق بیفتد :کد:Error Reading CD-ROM in Drive D:
Please Insert CD-ROM WXHFPP_EN
With Serial Number 6A84-0E41 in Drive D:
If the CD-ROM is still in the drive, it may require cleaning.
Press ENTER for OK or ESC to Cancel: OK
1 - اگر اپدیتهایی که شما نصب می کنید بیشتر مربوط باشه به درایور CD-ROM یا ترکیبی از درایور های CD-ROM یا CD-RW یا DVD-ROM .
ویندوز xp تلاش می کنه نصب کنه درایور های CD-ROM یا CD-RW یا DVD-ROM را توی محل مخصوص به خودشون و وقتی محل مربوط به اونها را پیدا نمی کنه پیغامی که در بالا مشاهده می شه را می ده .
2 - یا ممکنه ویندوز قادر به نصب یا پیدا کردن محل درایور های CD-ROM یا CD-RW یا DVD-ROM را نداشته باشه .
چون ما در این حالت قادر نیستم از دیوایس هایی مثل CD-ROM یا CD-RW یا DVD-ROM استفاده کنیم بنابراین برای upgrade کردن ویندوز باید از دستور زیر استفاده کنیم .
ابتدا Windows Explorer را باز کنید و از سمت چپ به زیر شاخه I386 رفته و روی اون راست کلیک کنید و گزینه copy را انتخاب کنید و سپس یکی از درایو های خودتون را حجمی معادل 446 مگابایت داره را انتخاب کنید و از منوی Edit گزینه paste را بزنید تا فولدر I386 داخل یکی از درایوهای شما کپی بشه .
حالا به منوی استارت رفته و روی گزینه run کلیک کنید تا باز بشه و داخل اون تایپ کنید command و کلید اینتر را بزنید تا پنجره command.com باز بشه . سپس به مسیر زیر برید drive:\i386\winnt32.exe و سپس کلید ok را فشار دهید تا پنجره ستاپ مربوط به ویندوز xp برای شما اجرا بشه .
drive : محلی است که شما پوشه I386 را داخل اون کپی کردید .
حالا با خیال راحت می تونید upgrade ویندوز xp را ادامه دهید .
موفق باشید .
سلام
ارور بسازید!
یک سایت جالب که شما باهاش می تونی ارور بسازید با هر آیکون و عنوان و متنی که بخواهید:
نمونهکد:http://atom.smasher.org/error/
کد:http://pic.smasher.org/default2.png
کد:http://atom.smasher.org/error/gallery/
سلام خسته نباشید.
یک فیلم را روی دسکتاپم گذاشته بودم تا الان دو بار خواستم رایتش کنم البته با استفاده از خود ویندوز رایتش می کنم نه با برنامه های رایت سی دی.
و هر دو دفعه وقتی نصف مراحل رایت طی شد ویندوز restart کرد و درواقع رایت سی دی ناقص موند و هر دو دفعه هم در یک زمان مشخص ...
مشکل چی می تونه باشه؟
سلام دوست عزیزنقل قول:
این مشکل بیشتر زمانی پیش می یاد که فیلم شما استاندارد نیست .
اگه توی بعضی از سی دی ها و فیلم ها دقت کرده باشی پلیرها نصف فیلم را پخش می کنند و به قسمتهای غیر استاندارد که می رسند دیگه فیلم را پخش نمی کنند و اسم اون فیلم توی مدیا پلیر به رنگ قرمز در میاد .
احتمالا شما هم دچار این مشکل شدید و وقتی رایت فیلم به قسمت غیر استاندارد می رسه دیگه سیستم قادر به رایت اون نیست و سیستم ریستارت می شه .
شما از برنامه هایی مثل nero برای رایت فیلم استفاده کنید . حتی اگر فیلم شما غیر استاندارد هم باشه اونا استاندارد می کنه .
موفق باشید
بر روي my computrer كليك راست كنيد و properties را انتخاب كنيد و بعد به قسمت advanced رفته و در قسمت start up and recovery بر روي setting رفته حال در قسمت system failur تيك كنار automatically restart را برداريد
سلامنقل قول:
می شه فرمت فیلم مورد نظرت را بگی و اینکه چرا از نرم افزارهای مربوطه استفاده نمی کنی ؟
آیا سی دی تون مرغوب هست؟
با سلام خدمت همه دوستان
يه چند روزيه كه به مشكل عجيب برخورد كردم اينكه وقتي مي خوام از remote desktop استفاده كنم با خطاي زير مواجه ميشم مي خواستم از همه دوستان خواهش كنم اگه امكان داره راهنمايي كنن
"pre-release version of remote desktop has expired"
سلامنقل قول:
شما ویندوزتون اتفاقیsp3 نیست؟چون یک مورد بود که بهم گزارش شده بود
شما با دانلود در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مشکلتون را می تونید حل کنید.
در ضمن در صورتی که مشکلت حل نشد ورژن Remote Desktops را هم بنویس موردی رو که من دیدم ورژن 5.2.3790 بودش
دوستان سلام، مودم من
Conexant 11252 56K FAX MODEM می باشد و چند روزی است که شماره گیری نمی کند و هنگام شماره گیری بوق ممتد دارد و پیام می دهد که نمی تواند شماره گیری کند، چند بار مودم را آنیستال کردم و دوباره نصب نمودم مشکل حل نشد و مطمئنم که مشکل از مودم نیست چون در ویندوز ویستا کاملا درست است و شماره گیری می کند و مشکلی ندارد و این مشکل در ویندوز اکس پی است. اگر می توانید راهنماییم کنید. آیا ممکن است ویروسی باشد که مودم را از کار می اندازد؟
سلام درایور را ارتقاء دهید و مناسب ویندوز xp بذارین متن پیغام خطا یا تصویری ازش را هم بذارین.نقل قول:
پيام خطاي : ColdFusion—Access Denied
اين پيام خطا هنگام كار با يكي از پايگاه هاي داده فايلي مايكروسافت (مانند Access و يا FoxPro) رخ ميدهد .هنگامي كه كلدفيوژن در حال دسترسي به پايگاه داده ها از طريق Data Source باشد . اين ايراد معمولا زماني رخ ميدهد كه شما مشغول رونويسي بانك داده ها از طريق FTP و يا كپي روي آن هستيد .
بهترين راه حل اين مشكل كنار گذاشتن coldfusion services و يا غير فعال كردن Maintain Database Connection از بخش data source در ColdFusion Administrator است .
پيام خطاي : ColdFusion—Operation must use an updateable query error
اين ايراد زماني رخ مي دهد كه سعي در اجراي يك صفحه كلد فيوژن داريد كه كارش آپديت يا پاك كردن ركوردي از يك بانك اطلاعاتي مايكروسافت مثل اكسس است.اين ايراد بصورت معمول زياد رخ ميدهد . چون كلدفيوژن اجازه دسترسي گسترده در سطح سيستم عامل شبكه براي نوشتن روي بانك اطلاعاتي ندارد .
براي حل اين مسئله در ويندوز NT به آدرس زير برويد :
Start > Settings > Control Panel > Services و روي ColdFusion Application Server service كليك كنيد و start-up account را بخاطر بسپاريد . در حالت پيش فرض بايد System Account باشد .بعد به پوشه اي برويد كه فايل بانك اطلاعاتي در آن است و به آن account اجازه دسترسي به پوشه مورد نظر را بدهيد. حتي اگر كنترل پوشه ميگويد همه (everyone) حق دسترسي دارند باز هم بايد اكانت ColdFusion startup را اضافه كنيد.
با سلام ...یه مدتیه فایلهای مخفی(hidden) تو ویندوزم نشون داه نمیشه
گزینه Show hidden files هم میزنم بازم نشون نمیده و دائما رو گزینه don't show هستش
ممنون میشم راهنمایی کنید
سلام دوست عزیزنقل قول:
به ادرس زیر رجوع کنید .
موفق باشی .
با سلام خدمت دوست عزيزنقل قول:
بله ويندوز من سرويس پك 3 روشه و دقيقا مشكل به همين دليل درست شده. چون در يكي از فرومهاي خارجي گشتم اين مشكل مطرح شده بود و اونا يك فايل زيپ شده از رموت دستك تاپ رو گذاشته بودن و دانلود كردم الان هم داره كار مي كنه. همچنين اونجا نوشته بود كه بايد منتظر رفع اين مشكل از طرف مايكروسافت باشيم. به هر حال خيلي ممنون از لطفطون
سلام .
من یه فایل دانلود کردم از اینترنت با پسوند wba
چطور نصب میشه .
ممنون