دوست من میشه کاری کرد میهن بی بی از اسم سایت بره و لگوی خودم رو بزنم
دوست من میشه کاری کرد میهن بی بی از اسم سایت بره و لگوی خودم رو بزنم
سلام دوستان من از انجمن ساز vBulletin استفاده میکنم حالا میخواهم جواب سوالات من رو بدید
برای شروع یه توضیح کوچیک در مورد دانشگاه مجازی می دهم.
باید بگم که ما (دانشجویان) هیچ راه ارتباطی غیر از کلاس های انلاین مجازی نداریم . پس میخواهم یک سایت درست کنم با مدیریت خودم و چندتا از بچه ها تا بتوانیم این ارتباط رو بیشتر کنیم .
حال چیزهایی که میخواهیم در این سایت داشته باشیم را براتون به صورت عدد مینویسم تا بهتر جواب بدین . لطفا اموزش را برای یک مبتدی بدهید.
1- امنیت سایت را به بیشترین حد خود برسانیم.
2- هیچ کس غیر از اعضای گروه نتوانند هیچ یک از قسمت های این سایت رو ببینند .
3- هر کس میخواهد عضو شود اول از مدیران باید تاییدیه بگیرد و تا زمان تاییدیه نتواند هیچ یک از پست ها رو ببیند.
4- در قسمت عضویت در سایت یک باکس اضافه شود که ازشون شماره دانشجویی بخواهد و باید حتما پر شود (توجه داشته باشید که این قسمت و نام کاربردی نباید هیچ وقت تغییر کند مگر به دست خودم).
5- توضیحاتی در قسمت ثبت نام داده شود (یعنی وقتی میخواهیم نام کاربری خود را تایپ کنند در زیرش توضیحاتی که خودم میزارم باشه).
6- سرعت سایت بسیار زیاد باشد .
7- پلاگین مثل تاریخ شمسی و تشکر و .... هر چیزی که به نظرت برای این سایتی که گفتم خوب باشه رو بهم بگو و بگو چگونه اپلود کنم.
8- اگه امکانش باشه یک باکسی داشته باشه که برای اپلود فایلی به قسمت مگا اپلود بره و پسورد و یوزرنیمی که بهش دادم رو بزنه (اتوماتیک نه کاربر) بعد که کاربر اپلود کرد لینکشو اتوماتیک بذاره توسایت تا دیگران دانلود کنند.
9- من وی بلتون 4.0.8 از نوع سویت گرفتم .لطف میکنید اون قسمتهای cms و blog که بهش اضافه شده رو یه توضیح کوچیک بدید.
10- اگر لطف کنید بهترین فارسی کننده کل رو معرفی کنید . بسیار ممنون میشوم.
11- این چیز های که گفتم مثل تایدیه کاربر و ... رو به ایمیل هم بفرسته.
12- یک چت روم بسیار زیبا که امکان تایپ فارسی رو داشته باشه (باید توجه داشت که هر کس عضو این انجمن هست بتواند این چت روم رو ببینه و بتواند واردش شود و نامش هم نام کاربری باشد نه هر چه که دلش خواست).
13- اگر ما بخواهیم این سایت رو روی یک هاست دیگر اپلود کنیم باید چگونه این کار رو بکنیم در ضمن نمیخواهیم پست ها و تنظیمات و... حذف شود.
14- میشه یک هاست رایگان معرفی کنید بدون هیچ تبلیغی باشه و مقدار حجم های که ارایه میده زیاد باشه (اگه نا محدود باشه عالیه ).
15- میشه یه سایت رو با دوتا هاست داشت مثلا اپلود ها رو تو یه هاست دیگه بریزه و سایت رو یه جای دیگه .
16- میشه یه توضیح کوچیک در مورد اصطلاحات هاست بدید مانند میزان حجم و میزان حجم ماهیانه و ... .
واقعا از شما متشکرم
ا ووووووووووووووهههه بخدا هرکی یه نگاهی بندازه خسته میشه لطف میکردی چندتا چندتا سوال میکردی اینقدر زیاد نمیشد
بخدا اصلا حوصله تایپ این همه ندارم ....
سایتی مثل میهنbb هست که از vb استفاده کنه ؟
دوست عزیز وی بی یه برنامه ی پولیه.
مجانی نیست که به همین راحتی سایت ها بیان و مجانی خدمات ارائه بدن.
منتها شما میتونی نال شدش رو دانلودکنی و روی یه هاست وارز نصب کنی .
اول از همه خدمتت عرض کنم که این چیزی که شما میگی یه چیزی فراتر از vb میخواد.البته میشه با وی بی هم یه چنین چیزی راه انداخت اما باب میلتون نخواهد بود.حالا شاید دوستان بتونن تو این زمینه بهتر راهنماییتون کنننقل قول:
- امنیت سایت را به بیشترین حد خود برسانیم.
2- هیچ کس غیر از اعضای گروه نتوانند هیچ یک از قسمت های این سایت رو ببینند .
3- هر کس میخواهد عضو شود اول از مدیران باید تاییدیه بگیرد و تا زمان تاییدیه نتواند هیچ یک از پست ها رو ببیند.
4- در قسمت عضویت در سایت یک باکس اضافه شود که ازشون شماره دانشجویی بخواهد و باید حتما پر شود (توجه داشته باشید که این قسمت و نام کاربردی نباید هیچ وقت تغییر کند مگر به دست خودم).
5- توضیحاتی در قسمت ثبت نام داده شود (یعنی وقتی میخواهیم نام کاربری خود را تایپ کنند در زیرش توضیحاتی که خودم میزارم باشه).
6- سرعت سایت بسیار زیاد باشد .
7- پلاگین مثل تاریخ شمسی و تشکر و .... هر چیزی که به نظرت برای این سایتی که گفتم خوب باشه رو بهم بگو و بگو چگونه اپلود کنم.
8- اگه امکانش باشه یک باکسی داشته باشه که برای اپلود فایلی به قسمت مگا اپلود بره و پسورد و یوزرنیمی که بهش دادم رو بزنه (اتوماتیک نه کاربر) بعد که کاربر اپلود کرد لینکشو اتوماتیک بذاره توسایت تا دیگران دانلود کنند.
9- من وی بلتون 4.0.8 از نوع سویت گرفتم .لطف میکنید اون قسمتهای cms و blog که بهش اضافه شده رو یه توضیح کوچیک بدید.
10- اگر لطف کنید بهترین فارسی کننده کل رو معرفی کنید . بسیار ممنون میشوم.
11- این چیز های که گفتم مثل تایدیه کاربر و ... رو به ایمیل هم بفرسته.
12- یک چت روم بسیار زیبا که امکان تایپ فارسی رو داشته باشه (باید توجه داشت که هر کس عضو این انجمن هست بتواند این چت روم رو ببینه و بتواند واردش شود و نامش هم نام کاربری باشد نه هر چه که دلش خواست).
13- اگر ما بخواهیم این سایت رو روی یک هاست دیگر اپلود کنیم باید چگونه این کار رو بکنیم در ضمن نمیخواهیم پست ها و تنظیمات و... حذف شود.
14- میشه یک هاست رایگان معرفی کنید بدون هیچ تبلیغی باشه و مقدار حجم های که ارایه میده زیاد باشه (اگه نا محدود باشه عالیه ).
15- میشه یه سایت رو با دوتا هاست داشت مثلا اپلود ها رو تو یه هاست دیگه بریزه و سایت رو یه جای دیگه .
16- میشه یه توضیح کوچیک در مورد اصطلاحات هاست بدید مانند میزان حجم و میزان حجم ماهیانه و ... .
1-از اونجایی که انجمن ساز vb از php و mysql استفاده میشه،نمیشه گفت که میشه کاری کرد که 100% هگ نشه و همیشه احتمال هگ شدنش هست.شما بهتره مرتب از دیتابیست بک آپ بگیری تا درصورت مشکل بتونی یه نسخه ی پشتیبان داشته باشی.
البته یه سری پچ ها و هگ های سکیوریتی هستن که می تونن امنیت رو بالا ببرن اما خب بازم میگم نمیشه گفت که 100% انجمن هگ نمیشه
2-توی تنظیمات vb می تونین تنظیم این کنید که هیچ کس به جز اعضا نتونه محتوای فروم رو ببینه
3-می تونین ایمیل ادمین رو بدین و بگین هر کس خواست عضو بشه یه ایمیل بزنه به ادمین و یوزر و پس دلخواهشو انتخاب کنه.بعد ادمین اگه موافقت کرد خودش واسه طرف یه یوزر بسازه.عضویت در فروم رو هم تو تنظیمات می تونین ببندین
4-ساید باکس رو میشه اضافه کرد اما اینکه هیچ وقت تغییر نکنه رو من بلد نیستم.
5-دقیقا چه توضیحاتی؟یکم دقیقتر بگین تا بگم چی کار کنین؟
6-از قالب سبک استفاده کنین،رزولیشن آواتار هارو کم کنین و هگ و پلاگین های مخصوص سریع آپ شدن رو استفاده کنین
7-والا هر هگی یه فایل xml داره که اون رو در کنترل پنل ادمین میشه به راحتی ایمپورت کرد.بعضی وقتا بعضی هگ ها مثل همین تشکر یه عکس یا یه فایل دیگه هم دارن که اونا رو باید تو هاست و در فولدر های مربوط به خودش آپلود کرد.
8-یه هگ مخصوص آپلود کردن در مگاآپلود وچود داره اما نمی دونم که این تنظیماتی که شما میگین رو هم داره یا نه؟
9-من با 4 کار نکردم اما میدونم نسخه ی 4 دو دسته داره:کلاسیک و سوییت.که در سوییت بلاگ وجود داره.بلاگ یه صفحه ی مجزاست که اخبار فروم رو به صورت مجزا میشه نمایش داد.البته میشه از rss انجمن هم یه خروجی گرفت و اون رو به بلاگ داد.تو این زمینه زیاد اطلاعاتی ندارم.دوستان بهتر می تونن کمک کنن.
10-ببینید زبان فارسی هست برای انجمن اما برای هگ ها معمولا مکمل های فارسی ساز هست که اونا باید به صورت جدا به همون زبان فارسی اضافه بشن و البته بعضی از هگ ها مکمل براشون نیست و خودتون باید فارسیشون کنید.شما دقیقا بگین چه نسخه ای از vb رو میخواین فارسی کنین تا راهنماییتون کنم از چه فایلی استفاده کنین.
11-در بالا جواب داده شده
12-اینم براش هگ زیاده نگرانش نباشین.با یکم جستجو تو گوگل می تونین بهترینش رو دانلود کنین
13-نمی دونم.فکر کنم باید یه بک آپ کلی از دیتابیستون بگیرین و تو هاست جدید ریستور کنی.دوستان در این زمینه وارد ترند.
14-والا می ترسم تبلیغ بشه.البته این رو بگم که شما روی هاست های مجانی نمی تونین vb نال نصب کنین،مگر اینکه وارز باشند که من تا حالا وارز رایگان ندیدم
15-بله میشه.یه هاست هایی هست مخصوص دانلود.میشه یه دونه از اونا داشت و یه دونه هاست معمولی
16-میزان حجم که کاملا مشخصه.حجم همون فضایی هست که در اختیارتون قرار داده میشه و می تونین به اندازه ی اون حجم تو هاستتون فایل آپلود کنین.
امیدوارم تونسته باشم کمک کوچیکی کرده باشم
بهترین برنامه یا سایت انجمن ساز رایگان چیه ؟ ( مطابقت کامل با زبان فارسی )
راستی می گن اگه از vb نال شده استفاده کنیم اکانتمون حذف میشه.
این مطلب درسته؟
منظور شما از هاست وارز چیه ؟نقل قول:
بهتر بود این سوال رو در تاپیک خودش می پرسیدین،اما در جوابتون بگم که mybb از همه بهترهنقل قول:
بله اگر روی هاست های معمولی نصب کنید اکانتتون رو حذف می کنند.
هاست وارز به هاست هایی گفته میشه که در اونها قانون کپی رایت رعایت نمیشه و بهترین گزینه برای وی بی نال هست،یه سرچ تو گوگل بکنین پیدا می کنین سایت هایی رو که هاست وارز می فروشن
دقیقا همینیه که دوستمون گفتن .نقل قول:
شما یه هاست وارز یه ساله بگیر + دامنه .
وی بی رو بریز روش و نصب کن هیچ مشکلی پیش نمیاد .
منتها اول ببین واقعا میخوای واسه چی فروم بزنی ؟
اصلا میتونی بچرخونیش یا نه .
الان همه دارن انجمن میزنن ولی یه سال بعد می بینی اثری از این انجمنا و مدیراشون نیست ! چون فقط ظاهر رو دیدن وگفتن خب ما هم انجمن بزنیم و دوستای انجمنای دیگمون رو ببریم اونجا !
از نظر من اگر میخوای فروم بزنی 100% فروم تخصصی بزن .
مثلا تخصصیه آشپزی حتی ! تخصصیه ویندوز ، تخصصیه بازی، تخصصیه زبان و ...
چون فرومهایی که همه موضوعات رو داشته باشن ، مثل پی سی زیاد شدن و قدرت رقابت با اونها رو هیچکس نداره چون سابقه و طول عمرشون بیشتره .
دوستان چند تا سوال مبتدی دارم.
به عنوان مثال میخام یه فروم بازی بزنم.
چقدر هزینه بر میداره سالانه.(هزینه هاست و ...)
چقدر باید روش کار کرد تا درست بشه؟یعنی بشه پست ارسال کرد و عضو شد و...؟
بر چه پایه ای باشه بهتره ؟اینجا الان سیستمش چیه؟
توی بعضی سایت ها دیدم خود به خود برچسب رو از عنوان میزنه.این با چه نرم افزاری انجام میشه؟
ممنون.
سلام چندتا سوال داشتم.
1- یه نفر لطف کنه بگه این انجمن با چی درست شده؟ خصوصی یکی برنامشو نوشته؟ چطوریه؟
2- دومین خریدم فقط واسه ساخت انجمن باید چی کار کنم؟ پولی هم باشه مشکلی نیست. چیزه خوب میخوام.
3- باید اطلاعاتی در مورد برنامه نویسی باد باشم یا نه؟ بلد باشم یا بلد نباشم فرقی میکنه یا نه؟ نیاز هست و اسه انجمن در حد عالی برنامه نویسی بلد باشم؟
4- چقدر هاست نیاز هست حداقل؟
ممنون میشم یه نفر لطف کنه پاسخ بده.
سلام
سوالاتتون به این تاپیک مربوط نمیشه ولی پاسخ میدم:
1.Copyright ©2000 - 2011, Jelsoft Enterprises Ltd
لایسنس داره میتونید بخرید نوشته شده آمادست، وی بولتین 3.8 هست
2. بستگی به انجمن سازی داره که میخواید نصب کنید، چند تا رایگان هست چند تا هم پولی مثله این انجمن، وی بولتین تو ایران خوب اسم در کرده میتونید همین رو بخرید
3.اگر تغییری نخواید بدید احتیاجی ندارید، کلا این اسکریپت های اماده مخصوص شما دوستانی هست که برنامه نویسی بلد نیستید! برنامه نویسی که یک شبه نیست سالها تجربه لازم داره، کار را همیشه به کاردان بسپرید
4. بستگی به میزان کارتون داره ولی از 100-200 مگابایت به بالا برای شروع کفایت میکنه
نقل قول:
مرسی از جوابت
خوب خرید این وی بولتین ظاهرا مشکله باید با دلار رو حساب خارجی بخرم . مشکله برام . نمایندگی نداره ایران که پشتیبانیشم انجام بده؟
یا انجمن ساز خوب دیگه سراغ دارین؟ از mybb هم خوشم نیومد. چیزه دیگه هم هست؟
سلام
نیازی به لایسنس ندارید.
میتونید نال نصب کنید
پ.خ رو چک کن
خواهشنقل قول:
رایگان زیاد هست
mybb
phpbb
در مورد خرید وی بولتین هم سایت های مختلف میتونن برایتون خریداری کنند فکر کنم نمایندگی هم داشته باشه
من انجمن خودم هم وی بولتین هست همه رو تقریبا تست کردم امکاناته خوبی داره وی بولتین که بقیه ندارن یا به پای اون نمیرسن
دوستمون هم اشاره کردند اگر سرور وارز داشته باشید (که معمولا کیفیت خوبی ندارند) میتونید از ویبولتین و سایر سیستم ها به صورت null شده و رایگان استفاده کنید
دوست عزیز اگر پاسخی میدید کامل پاسخ بدید نه اینکه دو کلمه و یه پ.خ رو چک کننقل قول:
اسپم به حساب میاد این پست ها:46:
نقل قول:
1-آدرس انجمنتونو میدی لطفا ببینم؟ خودت پول دادی خریدیش؟ یا از null استفاده میکنی؟
2-چندتا سرور وارزو میگی اسمشونو اینجا؟
3- از null استفاده کنم و سرور وارز چه مشکلاتی ممکنه پیش بیاد؟
4- null همون کیفیت نسخه اصلی رو داره حدودا یا نه؟
5- چندتا انجمن خوب با mybb و phpbb مثال میزنی لطفا
6- آدرس نمایدگی های وی بولتینم اگه میدونی بدی ممنون میشم تو ایران
خیلی لطف میکنی که به سوالام جواب میدی دوست عزیز. خیلی ممنونم ازت
1.کد:http://metal-station1.tk/forum
از نال استفاده میکنم خودم چون محتوای دانلود موزیک و کلیپ و فیلم و برنامه که کپی رایت دارن بخواید نخواید وارز محسوب میشنکد:http://www.battlefieldheroes.ir/forum
2. برادر داخلی ها رو نرو به نظرم دنبالشون منم خیلی ضرر کردم سره این موضوع خارجی هم اونطور آمار ندارم که چه طوره ولی داخلی ها اکثرا دزدن متاسفانه:31:، حساب کن 2 سالی میشه که همینطور هاست های یک ساله میگیرم تو کمتر از 4-5 ماه فوت میشن!
3.فقط ضعف سرورهای وارز مشکل هست وگرنه همه جوره به نفع آدم هست سرورهای وارز البته بازم نه در ایران
4. بله همونه منتها اون قسمت هایی از اسکریپت که متصل میشن به سایت اصلی برای چک کردن اطلاعات خریدار و ... معمولا از کار میافتن تا مشکلی پیش نیاد، البته چون تو اسکریپت ها دست برده میشه ممکن هست که حفره های امنیتی اضافه ای هم توشون ایجاد بشه ولی معمولا اگر نال کننده ها معروف باشن این احتمالات خیلی کم هست
5. متاسفانه زیاد سراغ ندارم اونا رو ولی تا دلت بخواد انجمن وی بولتین هست؛ همین پیسی ورلد و پرشین تولز و مجیدآنلاین و ... همشون ویبولتین هستند و همینطور کلی انجمن دیگه، بازم پیشنهادم اینه که ار همین انجمن ساز استفاده کنی البته تعریف phpbb هم زیاد شنیدم
smf تقریبا از ساده ترین و سبک ترین انجمن ساز هاست
mybb رو دقیق خاطرم نیست چه طور بود
6. این سایت تو سایت های ایرانی سایت خوب و موثقی هست به نظرم: ----------
همونجا لایسنس هم گمونم بفروشن
ولی اول مشخص کن که انجمنتون در چه موردی هست و چه مواردی رو در بر میگیره
کلا برایتعداد کاربر کم همه رو به شما پیشنهاد میکنم چه رایگان های چی پولی ها ولی برای تعداد یوزر بالا و حجم داده بالا vbulletin بهترین انتخابه به نظر من
ipboard هم هست ولی اونطور اسمی نداره تو ایران
DaRiOuShJh خان ! اکثرا دزدن یعنی چی ؟
شما در مورد هاستینگت تحقیق نکردی و به مشکل خوردی، پس همه میشن دزد ؟؟ عجیبه والّا !!!!
من خودم هاست میفروشم
ولی بهتون پیشنهاد میکنم بهبرید. پشیمون نمیشید. سرویسهای جناب زمانی عالی هستنکد:www.parsvps.net
در مورد پشتیبانی ویبولتین هم به این سایت برید:خودم از مدیرای اونجا هستم.کد:www.vbiran.ir
سوالی بود در خدمتم.
من تازه اینجا عضو شدم زیاد به زبان وارد نیستم
یک سایت هست هم یک سایت رایگان بهتون میده هم فروم فارسی
از اول مهر امکانات جدید و بهتری هم براش میاد شایدم زود تر
فقط خواهش می کنم وقتی می روید توی سایت از فایر فاکس و اپرا استفاده نکنید باید با اینترنت اکسپرورر7 به بالا برید چون مشگلات جزئی داره
امکاناتش هم فارسی هست اصلا نیاز نیست حتی A B C D بلد باشی خیلی راحت آسوده
فقط با پرداخت مبلغ کمی هم امکانات نامحدود برات ارائه میده مثلا دامنه IR COMو خیلی چیز های دیگه
[PHP]www.vcp.ir[/PHP]
سلام دوستان من میخوام تو فرومم در freefroum فقط اعضا به مباحث دسترسی داشته باشند باید چه کار کنم؟
اینجا کسی نیست جواب بده؟
دوستان سلام.
برای ساخت انجمن vbulletin رایگان برای تست و ازمایش میشه سایتی معرفی کنید.
یعنی سایتی هست که بشه بدون هزینه vbulletin رو روش نصب کرد؟
بعد اگر بخایم بخریم چقدره هزینه ش؟
اگر رایگان درست کنم بعد میخام یک جورایی وارز باشه و بازی توش لیچ کنم و توش حسابی فعالیت کنم
امکان داره بعدا خراب بشه یا مشکلی پیش بیاد؟
به نظر من phpBB بهتره اصلا رایگان هم هست.
نقل قول:بعد چطوری باید ساختش .نقل قول:
اگر امکان داره پستی یا سایتی معرفی کنید که توضیح داده باشه.
این جا گذاشتم آموزشش رو.کد:http://avardeh.blogfa.com/post-891.aspx
نقل قول:
اقا داریوش سلام.
در رابطه با همین فروم شما یک سوال دارم:
محتوای مخفی: LINK FORUM SHOMA
این فروم رو گفتین با وی بولتین ساختید؟
همه چیزاش رو رایگان درست کردید؟یعنی هاست رو خریدید یا توی هاست های رایگان درستش کردید؟
اگر میشه هاستش رو بزارید و فایل هایی که برای ساختش احتیاجه رو بزارید.
اگر نه رایگان نیست هاست رو از کجا بخریم بهتره؟قیمتش چقدره و بری چند مدت هستش؟
نقل قول:
یک سوال دیگه ای که داشتم اینه که به جز تبلیغات از چه راهی میشه مثلا توی فروم پول در اورد؟
صفحه ایندکس هم برای سایت گذاشته بشه چقدر هزینه ش میشه.
بعنوان مثال در صفحه ایندکس بازی لیچ کنیم تو اپلودفا یا اپلود باز بعد در تاپیک هم بحث بشه در رابطه با بازی و دانلود بازی؟
vbulletin رایگان نیست.
نقل قول:
یک فروم برا خودتون یا هر فرومی رو نشون میدید که با همین PHB که اموزشش رو گذاشتید ساخته شده باشه.
بعد مثلا من با همین انجمن رو زدم.بعدا که فرومم بهتر شده میتونم به vbulletin که پولیه انتقال بدمش؟
اونطور که فهمیدم vbulletin دو نسخه هستش.یکی پولی و یکی نال.
نال برای سایت های با محتوای وارز هستش.الان سایت وارز بی بی هم با نال ساخته شده ؟:40:
دوستان
من تو freeforums ثبت نام كردم
ولي وقتي تغيير زبان ميدم مي نويسه انجام شد ولي زبانش تغيير نميكنه
راهنمايي هاتون رو خوندم ولي اثري نداشت
دوستان مشكلم حل شد بايد زبان انگليسي رو پاك ميكردم تا زبان تغيير كنه
راستش بنده خیلی تحقیق کرد و تست زدم و...نقل قول:
به نظرم اگر توان مالی پرداخت نسخه اش باشد vbulletin خیلی خوب هست و چون به خصوص الان خیلی از فروم های ایرانی مطرح دارند استفاده می کنند یه استاندارد تبدیل شده! مثلا دنبال امکانت شبیه اون هستیم و...!
اما از مجانی ها phpbb واقعا خوب هست و بنده الان برای یه فروم استفاده کردم و ازش راضی هستم (باز چون خودم مدت ها فروم های vbulletin کار کردم یه جاهاییش دوست داشتم مثل اون می بود!)
از نظر آماری در دنیا اول هست!
mybb یه جوری هست! توی ایران بیشتر از mybb استفاده شده ولی خیلی مناسب نیست.
خلاصه بستگی به این دارد بخواهید هزینه بکنید یا خیر! چون نسخه نال شده دردسر هایی دارد و من باشم به سراغش نمی روم.
phpbb رو تستی بزنید! مطمئنان ازش خوشتون میاد.
سلام من یه وبلاگ تو پرشین بلاگ دارم میخوام یه سیستم عضویت گیری و انجمن راه بندازم یکه یاد میده به من؟؟؟؟
من که هرکاری کردم نتونستم وارد مدیریت فروم بشم توی سایت زیرfreeforums.org
من یک سایت انجمن ساز رایگان به غیر از تک بی بی میخوام چون پولیه ؟
از انجمن ساز مای بی بی استفاده کنید رایگانه پشتیبانیشم خوبهنقل قول:
مرسی ولی من سایت انجمن دهی میخوام ببینم کسی بلده یا نه به غیر از میهن بی بی و تک بی بی
اینایی که گفتید همش با php طراحی شدند.لطف کنید اگه سرویسی سراغ دارید که با asp طراحی شده بگید.
سلام من میخواستم سایت بسازم دامنه دارم دیگه چی لازمه
درود به همه دوستان
انجمن بر پایه وی بولتن دارم
چند روزیه که اسپمر ها عضو سایت میشن امروز بیشتر از 30 تا اسپمر وارد شدن
چطور باید دسترسیشونو قطع کنم؟راهی هست که اصلا امکان عضو شدن نداشته باشن؟
مد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] استفاده میکنم ازش راضی امنقل قول: