تا اونجایی که من میدونم »نقل قول:
امضایی که توش تبلیغ سایت دیگه باشه ( چه عکس ، چه نوشته )
امضایی که سایزش بزرگ باشه که نظم صفحه رو بهم بریزه .
امضایی که مورد داشته باشه ( اخلاقی ، سیاسی و ... )
Printable View
تا اونجایی که من میدونم »نقل قول:
امضایی که توش تبلیغ سایت دیگه باشه ( چه عکس ، چه نوشته )
امضایی که سایزش بزرگ باشه که نظم صفحه رو بهم بریزه .
امضایی که مورد داشته باشه ( اخلاقی ، سیاسی و ... )
سلام امید که حال همه دوستان خوب باشه خو استم اگه کسی ساخت کاراکتر در 3dmax وارد است توضیح دهد . با تشکر
دوست عزیز شما هر سئوالی در مورد برنامه های سه بعدی داری اینجا بپرس »نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/forumdisplay.php?f=89
اين يعني چه قدر؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
امضای منو ببین .نقل قول:
طولش از این بیشتر نباشه .
عرضش هم یه ذره از این بیشتر باشه مشکلی نداره .
ولی سعی کن تو همین سایز بزنی .
طول و عرضش تو همین حدودایی که اوراکل گفتند !
سایز هم 100 به بالا نباشه ترجیحا !
سلام. موقع فرستادن مطالبم واقعا سختی می کشم. سمت بالا و پایین و چپ محیط تایپ، قالب های فرمت و شکل ها وجود دارند ولی در محیط تایپ ، من نمی توانم از این اقلام استفاده کنم. حالا نمی دانم مشکل از سیستم من است یا از خود سایت.حالا اگر مشکل از سیستم من باشد ، چگونه با کدهای html ، از نقل قول و نقل قول چند تایی استفاده کنم؟ یعنی چه کدی بنویسم؟یک مورد دیگر که حل نشده است و باید از تگ های پاراگراف استفاده کنم تا جملات به هم نچسبند. اگر این مشکلات از طرف سیستم من است، این مشکلات چگونه به وجود می آیند ؟ چرا مثلاً سایت دیگری اینگونه نیست؟خیلی دوست دارم ، این مطالب را بدانم چون برای خودش معضلی است.ممنون
سلام به همگی
چطوری میتونم یه تاپیک جدید در رابطه با لوازم خانگی و مباحث مربوط به اون ایجاد کنم؟لطفا راهنماییم کنید
با تشکر.
چگونه میشود نرم افزاری آپلود کنی
دستتون درد نكنه
دوست عزیز آموزش شما رو دیدم خیلی زحمت کشیدید و قابل تحسینه امیدوارم خیلی زود فرصت کنید و کاملش کنید خیلی کمکم کرد.
سللام چرا کسی به سوالم پاسخی نمیده؟اگه کسی میدونه بگه چطور میشه یه مبحث جدید ایجاد کرد در رابطه با لوازم خانگی؟
مرسي كارتون درسته ممنون
كارت درسته.
من ان 95 دارم میخوام شتاب سنجش رو فعال کنم محض رضای خدا یکی کمکم کنه
نام كاربري رو نميشه عوضش كرد؟ انگار فقط رمز ورود و ايميل ميتونن عوض شن نه؟
خودم فكر ميكنم نميشه مگه اينكه يه ايميل ديگه هم داشته باشيم كه دوباره با يه نام ديگه عضو شيم
چون با يه ايمل كه نميشه دوبار عضو شد ..درسته؟
اگه بيشتر ميدونيد كمك كنيد لطفا ممنون
سلام
چرا وقتی من تاریخ تولدم رو میخوام وارد کنم باید فیلد شماره موبایل رو هم پر کنم؟
من که موبایل ندارم مگه زوره؟
حالا چیکار کنم؟؟
مقالات آموزشي ساخت بازي
شما بايد يه شماره الكي بديد وگرنه اطلاعات رو قبول نميكنهنقل قول:
من مدل گوشيمو وارد كردم ولي تو مشخصات پستام نيست.
مدل گوشی با تاریخ عضویت و محل سکونت نمایش داده نمیشه . واسه دیدن مدل گوشی هر کاربری باید وارد پروفایلش بشید
من سر از انجمن ذر نمیارم
عزيز من با يه جور دس كاري وارد كردم و گرنه خود به خود وارد نميشهنقل قول:
سلام
چرا بعضی از تاپیکهای قسمت نرم افزار خصوصی هستن؟؟؟!!!!!!
تاپيك اشكالات كه بسته شده مجبورم اينجا بپرسم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان اين پيغام چه مفهومي داره من تا به حال همچين محدوديتي توي فروم نديدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در اين آدرس:
کد:http://forum.p30world.com/forumdisplay.php?f=293
به این معنیه که تاپیک مورد نظر حذف شده .نقل قول:
حالا این لینک کدوم تاپیکه ؟
برای دیدن اون تاپیک های باید User & Pass وارد کنی .نقل قول:
سلام
چرا بعضی از تاپیکهای قسمت نرم افزار خصوصی هستن؟؟؟!!!!!!
منظورت کدوم تاپیک ها هست ؟
سروش جان تاپيك نيست يه انجمنه كه تازه باز شده به نام High quality picture كه توي انجمن عكسه .نقل قول:
آها گرفتم چه خبره !نقل قول:
خودت میگی تازه باز شده خوب حتما کاراش مونده که مدیران انجام بدن .
یه پسورد گذاشتن که هرکسی وارد نشه .
وقتی کامل بشه احتمالا واسه همه باز میشه .
قسمتهای ((کرکینگ و امنیت نرم افزار))نقل قول:
سلام
یه سوال دارم
محدودیت من کی از بین میره؟؟
عجیبه شما 0 پست ارسال کردید ...نقل قول:
محدودیت شما بعد 10 پست تا حدودی از بین میره .
با سلام
امروز روز شنبه 21 دی ماه است.
نمی دونم چرا نمی تونم پست هام رو ویرایش کنم. در قسمتی از کدی که قرار داده ام باید بخش را اضافه کنم تا تکمیل شود ولی نمی توانم پستم را ویرایش کنم.
راستی چرا نمیشه ویرایش کرد ؟!؟!؟!؟!؟!نقل قول:
با سلامنقل قول:
راستش خودم هم نمی دونم
مثلاً الان این پست رو ویرایش کردم ولی اگر پست دیگه ای در این تاپیک داشته باشم دیگه نمی تونم ویرایش کنم. مثلاً می خواهم مطلبی را اضافه کنم ولی نمی توانم.
الان دیدم که از یکی از پست هام حدوداً 6 ساعت گذشته و دکمه ویرایش نداره
فکر کنم پست های قدیم رو نمیشه ویرایش کرد .
چون منم الآن میتونم پست 347 اینجا رو ویرایش کنم .
همون پستی که بعد از شما زدم .
با سلام. پس بعد از قطع شدن ارتباط با اینترنت، پست دیگه قابل ویرایش نیست و فقط دکمه های نقل قول و نقل قول چند تایی و جواب سریع قابل استفاده است. ولی این موضوع برای بخش های برنامه نویسی خوب نیست چون در وهله اول کد به نظر درست است ولی بعداً متوجه می شویم که باید نکته ای به آن اضافه شود تا کامل شود.
اقا یک سوال؟
چطوری میتونم نام یک سایت رو که کپی میکنم تو کادر ابی ظاهر بشه.
اخه وقتی من نام سایتی رو کپی میکنم در هر دو طرف نام سایت url ظاهر میشه و تو کادر ابی دیده نمیشه.
لطفا راهنماییم کنید.
ممنون.
دوست عزیز این امکان در این انجمن غیرفعال شده .نقل قول:
من منظورم اینه که وقتی یه برنامه ای رو تو سایت راپید شیر اپلود میکنم و میخواهم لینک اون رو تو p30world بزارم چطوری اون کد لینک رو کپی کنم که تو کادر ابی بیوفته.یا وقتی یه سایتی که برنامه داره میخواهیم نام اون سایت رو کپی کنیم تا دوستان هم ببینند چطوری کنم تا نام همون سایت در کادر ابی بیوفته.نقل قول:
اخه من هر کاری میکنم بعد از کپی در هر دو طرف هم نام url ظاهر میشه و نام سایت تو کادر ابی نمیوفته.
ممنون میشم راهنماییم کنی.
دوست عزیز منم این مشکل رو داشتم.شما با زدن # میتونید مشکلتان رو حل کنید.که با زدن این علامت نام سایت مورد نظر تو کادر ابی میوفته.نقل قول:
موفق باشی.