گزارش بر اساس جدول درست کردم ولی در هر لحظه شناسنامه یک سیستم رو میده و اگر بخوام چند تا رو بده مشکلی ندارم از between استفاده میکنم ولی با توجه به نوع شناسنامه و سر برگ و سایر مشخصات نمیتونم از اون چاپ دلخواه بگیرم
Printable View
گزارش بر اساس جدول درست کردم ولی در هر لحظه شناسنامه یک سیستم رو میده و اگر بخوام چند تا رو بده مشکلی ندارم از between استفاده میکنم ولی با توجه به نوع شناسنامه و سر برگ و سایر مشخصات نمیتونم از اون چاپ دلخواه بگیرم
برای اینکه بهتر مشکلم را توضیح داده باشم:
من مجبور بودم بانکم را بر اساس قطعه بچینم به مشخص کنم که کدام قطعه ها تشکیل کدام سیستم رو میدن که برای همین جدولم رو با ستونهای زیر تشکیل دادم
1-نوع قطعه(m.b،key،ram،cpuو....)2-مدل و مشخصات قطعه3-کد اموال4- نوع سوکت 5- شماره رایانه 6- نام کاربر 7- نام واحد و.....
همونطور که میبینید من میخوام مشخصاتی مثل نام واحد و شماره سیستم و نام کاربر در سربرگ چاپ بشه و مشخصات مربوط به قطعه ها زیرش و اگر چند تا رو با هم گزارش بگیرم فقط مشخصات یکی از سیستم ها در سربرگ میاد و لیست قطعات همه را باهم میده
من یکی از دوستام همین کارا رو می کنه ولی از Quick Book استفاده می کنه و خیلی هم پیشرفته است.نقل قول:
من خودم کار نکردم ولی فکر می کنم که قابلیت و انعطاف بالایی داشته باشه.
سلام!نقل قول:
به نظرم اينها ميرسه: ميشه مشخصات مربوط به هر سيستم رو در يك صفحه جداگونه چاپ كرد. يا از خاصيت Grouping براي هر سيستم استفاده كرد.
يه چيز ديگه اينكه چرا جدول رو به دو جدول تقسيم نكنيم؟ بر اساس چيزهايي كه از سوال متوجه شدم، يه ديتابيس نمونه ميذارم. ببينيد چه طوره: ( راستي اكسس شما چه نسخه ايه؟ )
کد:http://rapidshare.com/files/120246481/Database2.zip.html
ببخشید لینک خرابه!!!نقل قول:
سلام، امتحانش كردم و كار ميكنه ! ولي براي اطمينان:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از اینکه به فکرید و از پاسخی که دادید ممنونم ولی مشکل اینجاست که من نمیتونم کل اطلاعات را به یک شیوه دیگه وارد کنم چون خیلی زمان میبره و همونطور که گفتم الآن میتونم یکی یکی سیستمها را پرینت بگیرم نمونه فایلم رو میزارم ببینید
کد:http://rapidshare.com/files/122413723/PC_INFOS.rar.html
سلام
يك سوال فوري داشتم
يك جدول دارم شامل مشخصات پرسنلي كارمندان يك شركت . هر كارمند يك كد پرسنلي دارد
يك جدول هم دارم كه شامل كد پرسنلي و ساعت ورود و خروج هر يك از پرسنل شركت است
حالا ميخام يك relation ship بين اين دو جدول از نوع يك به چند ايجاد كنم طوريكه توي جدول مشخصات پرسنلي وقتي علامت + رو در فيلد كد پرسنلي ميزنم براي هر كارمند، ساعات ورود و خروج رو نشون بده
لطفا منو راهنمايي كنيد
با تشكر
سلام!نقل قول:
این هم راه حل من:
برای اجرای گزارش، فرم "پرینت شناسنامه ها" باید اجرا بشه.کد:http://rapidshare.com/files/122465847/PC_INFOS.rar.html
با سپاس.
نقل قول:
سلام!
کافیه در قسمت ساخت Relationships بعد از وارد کردن دو جدول مورد نظر، فیلد کد پرسنلی رو از یکی از جداول به همین فیلد در جدول دیگه drag & drop کنید. رابطه ای که به شکل خودکار بوجود میاد، رابطه مورد نظر شماست. علاوه بر این میتونید از گزینه "enforce referential integrity" و دو گزینه دیگر "cascade ..." استفاده کنید که در هنگام تغییر کد پرسنلی یا حذف آن در جدول مشخصات پرسنلی، تغییرات لازمه را در جدول دیگر بوجود میاره.
با تشکر.
محمد جان دستت درد نکنه درست شد نمیدونی چقدر ممنونم
اینقدر ممنونم که خیلی ممنونم:11:
در ضمن اگر ممکنه فایلی را که بهت دام از رپید شیر حذف کن
باز هم ممنونم
خیلی پر روئیه ولی اگر یه توضیحی بدی که چکار کردی (که منطق کار را بفهمم) خیلی عالی میشه
اختیار دارین. فکر میکنم حق شماست که بدونی.نقل قول:
من فقط در گزارش یک grouping level بر حسب (راستش یادم رفته اسم فیلده چی بود و فایل رو هم که پاک کردم) ... اضافه کردم. فیلدهای user و اون دوتای دیگه هم در قسمت گروپ قرار دادم. بعلاوه اینکه در کوئری مورد ارجاع گزارش هم قسمت criteria مربوط به همون فیلدی که یادم رفته رو برداشتم. گزارش توسط ماکرو باز میشه که در قسمت where دستور open report محدودیتهای مورد نظر ( که در فرم مشخص میشن) رو اعمال میکنه. یکی دیگه اینکه در گزارش قسمت F i l t e r on load رو yes کردم.
سلام دوستان | من یه راهنمایی می خواستم
فرض کنید من یه پایگاه داده به فرمت اکسس یا text دارم . این پایگاه داده مربوط هست به نمرات دروس(برای هر فرد یک نمره) x نفر از دانش آموزان هر کلاس یه مدرسه .هر هفته هم نمرات مربوط به همون هفته بصورت یک فایل به من داده میشه .
قرار هست من توی سایتی که برای مدرسه درست میکنم ، به تعداد کلاس های (هر کلاس x یا y نفر) مدرسه پروفایل جداگانه درست کنم و یوزر و پسورد هر کلاس رو به نماینده ی اون کلاس بدم .
حالا اون نماینده وقتی وارد پروفایلش میشه باید بتونه گزارش هایی رو از بانکهای مذکور بدست بیاره :
# | میانگین نمرات هردانش آموز تا تاریخ های مشخص ( یعنی اگر در کلاسی 50 نفر داشتیم ، بیاد میانگین نمرات هر فرد از این 50 نفر رو مثلا برای 4 هفته ی گذشته جداگانه گزارش بده و در اختیار اون نماینده قرار بده )
از طرفی مدیر مدرسه هم یه گزارش از نماینده های کلاس ها توی پروفایلش میخواد به این صورت :
# | میانگین نمرات کل دانش آموزان نماینده کلاس 1 تا تاریخ معین
# | میانگین نمرات کل دانش آموزان نماینده کلاس 2 تا تاریخ معین
و.......
و.........
(یعنی این گزارش دستش بیاد که مثلا میانگین نمرات 50 دانش آموز نماینده ی کلاس 1 در هفته ی اول چقدر بوده در هفته دوم و .... )
سوال من اینه : :18:
1. اول اینکه من از چه نرم افزاری باید استفاده کنم که اطلاعات خام اولیه هر کلاس رو بصورت یه بانک اکسس از من بگیره و بعد خودش نمرات هر هفته رو در پرونده هر دانش آموز کلاس قید کنه ؟
2. دوم اینکه این نرم افزار باید روی کامپیوتر سرور باشه یا نه ؟ و من هر هفته فقط فایل های هر نماینده رو در پروفایل اون نماینده روی سرور بفرستم و اون نماینده بتونه گزارش بگیره ؟
3. سوم اینکه برای تهیه فرم موجود در پروفایل هر نماینده باید از این فرم سازهای آماده بگیرم یا پلاگین های مربوط به CMS جواب میده .
دوستان من هیچی در این زمینه بلد نیستم :41: و می خوام تازه شروع کنم به یاد گرفتن :20: . | لطفا راهنمایی کنید و اگر کتابی یا مقاله ای میشناسید که کمک میکنه لطفا معرفی کنید . :10:
متشکرم . :11:
سلام،نقل قول:
به شخصه در اين زمينه تجربه اي ندارم ولي خيلي دوست دارم كه اطلاعاتي داشته باشم. سايت تخصصي اكسس مي تونه منبع خوبي در اين زمينه باشه : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . مثلا من اين مبحث رو توش پيدا كردم :
اميدوارم براي شروع خوب باشه. لطفا ما رو هم از نتيجه كارهاتون با خبر كنين !!
سلام دوستان
تاپيك بسيار جالب و مفيدي درست كرده ايد
دست همتون درد نكنه.
منم 1 مشكل داشتم.
يك جدول مثلا به نام AA دارم كه فيلد هاي اون AA1,AA2,AA3 هستند.
يك جدول ديگه مثلا به نام BB دارم كه يه فرم واسه اين جدول درست كردم.
يكسري كد واسه اين فرم نوشتم.تو يه قسمت از اين كد ها نياز به برنامه اي دارم كه بره ركوردهائي از فيلد AA2 از جدول AA رو به من نشون بده كه مقدار فيلد AA1 اون مثلا "Salam" باشه.
اگه ميشه كد اون رو برام بزاريد.
ممنونم.
سلام،نقل قول:
به نظرم پاسخ شما، استفاده از تابع DLookup هست كه در help اكسس اطلاعات بيشتر موجوده.
با تشكر!
سلام. یه سئوال داشتم.
من یه یونیون کیوری ساختم. ولی می خوام بدونم که آیا اگه تعداد فیلد برابر داشته باشم، کفایت می کنه؟ اگه یک یا چند تا از فیلد های یکی از جدولام تو کیوری اسمش فرق داشته باشه بازم کار می کنه؟؟؟
اگه فیلد ها رو پس و پیش کنم چی؟ کار می کنه؟
یه مثال از فیلدهای مختلف ار جداولی که می خوام کار کنم:
Physics.ID, Physics.Name, Physics.Address, Physics.Major
Computer.ID, Computer.Name, Computer.Permanent Adress, Computer.Major
Biology.ID, Biology.Major, Biology.pervious Address, Biology.Name
Math.ID, Math.Name, Math.country, Math.Major
سلام،نقل قول:
توی یونیون کوئری کافیه تعداد فیلدها برابر باشه و نام و نوع اونها هم مهم نیست. فیلدها بر اساس ترتیبشون با هم ادغام میشن، یعنی ترتیب مهمه!
با سپاس.
من اگه تو یه جدول فیلد مثلا "آدرس" چهارم باشه و تو بقیه جداول سوم باشه، من چه طوری می تونم فقط با دستکاری یونیون کیوری سرچ آدرس رو برای همه فیلد ها یکسان بکنیم؟؟؟نقل قول:
منظورم رو امیدوارم که خوب رسونده باشم. یعنی توی بعضی جداول، رکودهای مشترک ترتیبشون فرق می کنه. حالا اگه من مثلا اون رکوردهای اضافی رو که توی بقیه جداول رو نیست تایپ نکنم مشکل حله؟
مثلا توی اکثر جداول آدرس توی فیلد سومی هست ولی توی بعضی از جدول ها توی فیلد پنجمی و چهارمی است.
اگه من همه فیلد ها رو به عنوان سوم تایپ کنم درسته یا مشکل ایجاد می کنه؟؟؟
اول اينكه عوض كردن ترتيب فيلدها در جداول كار خيلي آسونيه ( در حالت Design ) بعد هم اگه نخواستي اين كار رو بكني، در يونيون كوئري بجاي دستور Table، از دستور SELECT استفاده ميكني و فيلدهاي مورد نياز رو به ترتيب مورد نظر، فراخواني مي كني.
با تشكر،
سلام.
این یه فایل از دیتا بیس دیکشنری نارسیس هستش. ولی پسورد داره.
چه طور می تونم ازش رد بشم؟کد:http://rapidshare.com/files/126095851/Tips.zip
:42::42::42::42::42:سلام خدمت تمامی اساتید محترم ،خواهشی دارم از شما بزرگواران:
امکان داره یکی از شما عزیزان یه فرم آماده برای ثبت نام در اختیار این بنده حقیر قرار بده تا به عنوان پروژه تحویل یه آموزشگاهی بدم تا با این کار هم آبروی من رو بخرید و هم آبروی یه سری نخاله بد تر از خودم که تنها چشم امیدشونم؟
:42::42::42::42::42:
سلام،نقل قول:
ميشه بيشتر توضيح بدي؟ تو فرم بايد چيا باشه؟ يعني فقط يه فرم و يه جدول؟!!
مرسی از توجهتون شاید این عکس گویا باشه ،من تو تعریف ماکرو هاش یکم ایراد دارم اگر یه نمونه کار ببینم فکر کنم بتونم از عهدش بر بیام:نقل قول:
اگه نمونه کار میخواین همون نمونه Northwind معروف خود اکسس که هست( البته خودت هم میدونستی !). ولی اگه سوال مشخصی داشته باشی، خوشحال میشم اگه بتونم کمک کنم. راستی از چه اکسسی استفاده میکنی؟نقل قول:
دوستان نظری ندارید؟نقل قول:
تشکر محمد جون.نقل قول:
من پسورد رو پیدا کردم ولی هنوز دوتا مشکل باهاش دارم:
اولش اینه که فونتش این جوریه:
و دوم این که پسوردش رو نمی تونم وردارم:312976105840
اینم خود فایل که قبلا آپ کرده بودم:
در مورد اول اینکه فونتها Narcis Tahoma هستند و گویا باید اون ها رو جداگونه نصب کرد. در مورد دومی هم من چندان اطلاعات ندارم. میشه از خود آقا جواد پرسید.
با سلام
چطور مي توان در قسمت ريپورت يك متن فارسي داخل ممو را از دو طرف تراز كرد.
فقط راست چين - چپ چين و وسط چين براي پاراگراف است
با تشكر
سلام،نقل قول:
من سوال رو خوب متوجه نشدم. اين كه ميگيد فقط براي پاراگراف هست !؟ ميتونيد يه مثال بذاريد... ؟
ببينيد در ريپورت من يك كادر ممو دارم كه درون آن چندين پاراگراف نوشته است. براي تنظيم پاراگراف ها از دو طرف مشكل دارم. يعني ابتدا و انتهاي خطوط پاراگرافم مي خواهم در يك امتداد باشه. ولي فقط راست چين،چپ چين و وسط چين است و justify ندارد.
حالا نمي دانم متوجه منظورم شديد يا نه؟
مثل ورد كه شما يك متن را تايپ مي كنيد و براي زيباتر شدن متن آن را از دو طرف تراز چين مي كنيد
فكر كنم يه چيزايي متوجه شدم !! وقتي توي ريپورت ، كادر مموي خودتون رو انتخاب كنبد، در Property Sheet در قسمت راست، در زبانه Format ، چهار تا گزينه Margin هست. آيا اينا ميتونن به شماكمك كنن؟نقل قول:
علت این خطا چیه و چطور میشه حلش کرد:
با تشكر ولي اينها چه ربطي به تراز چين دارد. اين گزينه ها فاصله از بالا و پايين و چپ و راست را تنظيم مي كند نه پاراگراف را از دو طرفنقل قول:
ببنيد در همان فرمت گزينه اي است به نام text align. براي اين بايد گزينه اي باشد به نام justify در صورتي كه فقط راست و چپ و عمومي و توضيعي (right, left , general , dis..)
سلام به همه دوستان.
من چه طور می تونم تو یه کیوری یا لیست باکس، جستجوی دو تایی داشته باشم؟؟؟
مثلا یه تکست باکس (یا کیوری) اسم ها ی تایپ شده رو جستجو کنه و تکست باکس دیگه اسم فامیل های سرچ اولی رو که پیدا شدن رو جستجو کنه؟؟؟
با تشکر
سلام،نقل قول:
جواب سوال شما در پست زير هست ...
Access 2003 =Tools>Security> WorkGroup Administorator
در اكسس 2007 اين وجود نداره . همه برنامه هاي من WorkGroup Administorator دارن و لي تو اكسس 2007 اجرا نمي شن چه جوري مي تونم به اكسس 2007 تبديل كنم .