لطف کردی برادر ...نقل قول:
من انیمیشن bolt رو دیدم
خسته نباشی!
بابا یه توضیحی چیزی!
Printable View
لطف کردی برادر ...نقل قول:
من انیمیشن bolt رو دیدم
خسته نباشی!
بابا یه توضیحی چیزی!
من 9 دیدم
درباره چند تا عروسک هستند که یک دانشمند جون خودشو به اونها میده تا به مبارزه با متجاوزین بشن .
در کل قشنگ بود
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Happy Feet
در مورد پنگوئنیه که وقتی متولد میشه، با بقیه فرق میکنه. بقیه ی پنگوئنا وقتی میخوان جفت خودشونو پیدا کنن آواز میخونن اما این یکی آواز خوندن بلد نیست اما به جاش میتونه با پاهاش آهنگ بزنه. بعد از یه مدت رئیش پنگوئنها که این پنگوئنه رو برای گروهشون شوم میدونه، از گروه بیرونش میکنه و ...
انیمه خیلی قشنگ و جذابیه. داستانش در مورد این موضوعه که "نباید جلوی ایده ی جدیدو گرفت، شاید یه حکمتی تو کار باشه!" و خیلی هم قشنگ تونسته حرفشو بگه! داستانش خیلی ساده س اما قشنگ دراوردنش.
توصیه میشه.
امتیاز به داستان: 7
امتیاز به ساخت انیمیشن: 7
امتیاز کل: 7
ببنید من چند تا از اینمیشن های کوتاه Pixar رو دیدم ... قضیه اش هم در مورد اتفاقاتی هست که می شه گفت در خود فیلم بلند هم هست اما تو اینجا بیشتر بهش پرداخته می شه ...
Cloudy with a Chance of Meatballs
فوق العاده خلاقانه بود!
داستان پسر مخترعي كه دستگاهي اختراع ميكنه كه آب رو به غذا تبديل ميكنه و با يه حادثه اين دستگاه به آسمون فرستاده ميشه و با دادن برنامه بهش ميتونه هرروز يه جور بارون غذايي روي شهر ايجاد كنه!
بهترين قسمتش همونجايي بود كه پسر پليس شهر كه روز تولدشه از خواب پا ميشه و ميبينه همه ي شهر شبيه بستني شده. واقعا لذت بردم :دي
عجب تخيلات دلچسبي
نمره ي من 9
Final Fantasy The Spirits Within
در مورد زن دکتریه که با سفینه ش به زمین میاد تا یه گیاهو که به قول خودش داخلش روحی هست رو برداره که با موجودات نامرئی قرمز و عجیبی مواجه میشه. همون موقع یه سری آدم میان و زنه رو نجات میدن و به شهر خودشون میبرنش. اونجا یه دکتریه که با زنه آشنا در میاد و هردوشون دنبال جمع کردن 8 تا روحن که هر کدوم توی یه قسمت از جهانه. این روحها باعث نجات زمین میشن که به وسیله ی اون موجودات قرمز محاصره شده.
انیمه قشنگیه. روند خیلی آرومی داره، صحنه هاش جالبن، خیلی خوش ساخته، داستانش تخیلیه اما یه کم قابل پیش بینی. فقط یه کم رفتارهای شخصیتهاش توی شرایطشون غیر واقعیه.
در کل توصیه میشه.
امتیاز به داستان: 6
امتیاز به سخت انیمیشن: 8
امتیاز کل: 7
The Simpsons Movie
در مورد همین خونواده ی معروفه که توی یه شهر کوچیک زندگی میکنن. توی این شهر مردم اصلا مراعات محیط زیستو نمیکنن و دختر این خونواده شدیدا داره با این موضوع مقابله میکنه و موفق هم میشه! اما گند اصلی رو باباش میزنه که ...
هر کدوم از شخصیتهاش یه خصوصیت دارن و هیچکی شبیه اون یکی نیست! باباهه یه شخصیت ترسو و ضعیف داره، مادره یه زن معمولی و خونه داره، پسره همش در حسرت داشتن یه پدر قویه که به بچه هاش خیلی اهمیت میده و دختره هم شخصیتی داره همش دوست داره همه چیز رو تغییر بده!
کلا کارتون با مزه ایه! اما به قول یکی از دوستان برای بچه ها ساخته نشده! به نظر من بیشتر مشکلات اجتماعی و مشکلات اخلاقی و زوند عادی زندگی مردم و اینکه چطور با یه مشکل برخورد میکنن رو نشون میده. خداییش خیلی قشنگ همه چیز رو دقیق توصیف کرده!
توصیه میشه.
امتیاز به داستان: 8
امتیاز به فیلمنامه (نمیدونم واسه انیمیشن چی باید گفت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ): 10
امتیاز به ساخت انیمیشن: 5
امتیاز کل: 8
انیمیشن زیبایی بود
داستانشم اینه که یکسری بیگانه به زمین حمله می کنن و از هیولاهایی که در منطقه 51 نگه داری میشه برای مقابله با اونا استفاده می کنن ...
داستانش جالب بود شخصیت سازیش هم بسیار زیبا انجام شده بود ...
نمره کلی من : 9
---------------------------------------------
راستی دوستان ، از این انیمیشن های جالب با دوبله فارسی خنده دار ( جدید باشه ها ) سراغ ندارید ؟ مثل رئیس مزرعه یا همین انیمیشنه ...
cloudy with a chance of meatballs
یا
ابری با احتمال بارش کوفته قلقلی
خوب داستانشو که دوستان تو چند تا پست بالاتر نوشتن من میتونم بگم فیلم خوبی بود مخصوصا موش های بالدار و تلویزیون کنترل نزدیکش خیلی جالب بودن(البته من دوبلشو دیدم که بیرون هم نیومده و به دلایلی هم نمیاد)
princess and the frog
محصول والت دیزنی.
همون داستان قدیمی شاهزاده ای که تبدیل به قورباغه میشه و تنها راه تبدیل شدنش به انسان اینه که یه پرنسس ببوسدش....با این تفاوت که تو این داستان دختره حالش از قورباغه به هم میخوره.
قشنگ بود...برای بازگشت به دوران کودکی و دنیای پرنسس ها خوب بود...
امتیازم بهش :5 آخه مناسب سنم نبود وگرنه برای بچه ها شاید جالب تر باشه.
[IMG]file:///C:/Users/Admin/AppData/Local/Temp/moz-screenshot.png[/IMG][IMG]file:///C:/Users/Admin/AppData/Local/Temp/moz-screenshot-1.png[/IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه مدتیه که من زدم تو کار انیمیشنهای کوتاه که اتفاقی-شانسی دانلود می کنم :15:!
یکی رو همین الان دیدم به نام Kigeki به مدت 10 دقیقه
ht tp://www.imdb.com/title/tt1415212/
یه دختر کوچیک راوی داستانه که خاطراتی رو از زمان حمله به روستاشون تعریف می کنه.
سبک کار انیمه س، شاعرانه و خوش ساخته
Alma
ht tp://www.imdb.com/title/tt1490530/
این انیمیشن CGI ، محصول 2009 و بدون دیالوگه
پسری به اسم آلما عروسکی رو پشت ویترین اسباب بازی فروشی می بینه که عین خودشه
آخر این کار بهت آور و غیر قابل پیش بینیه !
انیمیشن بلند Yobi ,the five tailed fox
ht tp://www.imdb.com/title/tt1077274/
محصول 2007 کره جنوبی
مبنای این انیمیشن یه افسانه ی کره ایه که می گه روباههایی توی جنگلهای دوردست زندگی میکردن که 9 تا دم داشتن ضمناً خودشون رو می تونستن به هر شکلی دربیارن
یکی از آخرین بازمانده های این روباهها توی جنگل با یه سفینه ی فضایی برخورد می کنه و با اونها دوست میشه
بعد از اینکه آدمها یکی از اون فضایی ها رو پیدا و زندانی می کنن ، یوبی مجبور میشه به شکل آدم دربیاد تا فضاییه رو از دست آدمها نجات بده....
یه کار متوسط با رنگ آمیزی شاد که بیشتر برای بچه ها مناسبه البته داستان نسبتاً سنگینی داره که باعث میشه بچه ها فقط از ظاهرش لذت ببرن
کمابیش شباهتهایی هم به انیمیشن Pom poko داره.
فقط من نفهمیدم این روباهها 9 تا دم داشتن یا 5 تا ؟!
اول فیلم صراحتاً میگه که این روباهها 9 تا دم داشتن ، ولی اسم فیلم به 5 تا دم اشاره می کنه و یوبی هم 5 تا دم داره :9:
بله انیمیشن خوبی بود ... تسخیر روح و کنترل آن از جمله مباحث جذاب و متافیزیکی خوبی است که در آینده بیشتر روی آن کار خواهد شد ولی فعلا معمایی بیش نیست برای دانشمندان....نقل قول:
nine رو حتما ببینید فوق العاده در فوق العاده بود
داستان:
در زمان آینده ... زمانی که بشر ماشینهایی ساخته که خودشون با عقل خودشون ماشین میسازن و سر آخر هم تمدن بشری به دست همین ماشینا نابود میشن .... در این بین همون دانشمندی که (همانند انیشتین موقع ساخت بمب اتم) اون ماشینی که خودش با عقل خودش ماشینهای دیگه ای رو میسازه رو اختراع کرده به فکر این میفته که دنیا رو نجات بده و از روح خودش رباتهایی (با روح) رو میسازه که به هر کدوم از اونا یه شماره میده ... و یکی از اونا شمارش 9 هست اما اینکه این گروه عروسک های با روح و با اراده که هرکدوم قسمتی از وجود اون دانشمنده هستن چطوری میتونن این عملیات نجات بخشانه رو انجام بدن .و اینکه انگیزشون چیه برای این کار و با چیا مبارزه میکنن رو خودتون ببینید....
فک کنم به حد کافی تشویقتون کردم که این انیمیشن زیبا رو ببینید ... پس ببینید ...
نمره من ...
فیلم نامه 9.5
کارگردانی 8
جلوه های بصری 8
موزیک 8
کلا 8.5
ببینید حتما...
WALL - E
یه انیمیشن جالب ... من نمره خوبی بهش میدم شاید حدود 9.5 -10 چون هم داستان خیلی جالبی داشت هم کارگردانی خوبی...
یه روباته که تو سالهای حول و حوش 2110 و اینا ساخته میشه برای پک کردن زباله ها ... این روبات خوب و سر به راه هر روز به کار خودش ادامه میده ... منظم پامیشه ... میره خودشو شارژ میکنه ... کوله پشتی شو (که چیزای جالبی رو که از میون آشغالا پیدا میکنه با اون میاره به خابگاهش) برمیداره و میره پی کارش ... زباله ها رو پک میکنه و روی هم جمع میکنه... اینجا زمینه... پر از زباله ....
تراژدی بسیار زیبا و تاسف انگیز از پایان کار انسانها با این سرزمین ... تراژدی که با بغض عشق ناکامی که این ربات نسبت به یک ربات دیگر (که از فضا میاد) پیدا میکنه و تماشاگر هر لحظه آرزو میکنه که کاش این ربات بی زبون به عشقش برسه...
تا اینکه این ربات ما موقعی که میخاسته دل معشوقه شو بدست بیاره گیاهی رو که پس از سالها رو زمین روییده رو پیدا کرده به این خانم میده (اسمش EVE = حوّا ! چه اسم گذاری جالبی) دختره به محض دیدن این گل گل رو داخل محفظه اش میکشه و مخفیش میکنه و خاموش میشه ...
این عاشق ما هم به امید اینکه روزی بیدار بشه همونطوری خاموش خاموش به همه جا میبرتش ... ازش مراقبت میکنه که نکنه یه وقت سرما بخورتش ... و غیره...
خلاصه ... این عاشق دلسوخته ما که روزی حتی یه ساعت هم از برنامه جمع اوری زباله ها غافل نمیشد چند مدتی میشه که کارشو ول کرده ... تا اینکه یه روزی میرسه که همون فضایی هایی که آورده بودنش میان و این حوا رو میبرن... وال - ای بیچاره هم از سفینه شون میگیره و میره باهاشون ... چشم باز میکنه میبینه ... اوه پسر رسیده به یه سفینه بزرگی که انسان ها توش زندگی میکنن....
هدف تشویق شماس که کردم
انیمیشن خیلی خوبیه ... آخر ماجرا هم غیر ا وصال خیلی جالبه این دو عاشق دلسوخته که اشک تماشاگر رو در میاره ... یه اتفاق خیلی خوب دیگه هم میفته که به نظرم یکی از مهمترین (و شاید پیام اصلی) پیام های این کارتونه قشنگه....
نکته ای که خیل توجه منو به خودش جلب کرد .. با وجود دیالوگهای خیلی کم در این انیمیشن ولی همون دیالوگهای خیلی کم رو هم (از زبان وال-ای و حوا) دوبلورهاش به نحوی بسیار عالی ادا نموده اند که آدم گریه اش میگیره وقتی یکی از اینا اون دیگه رو صدا میزنه
اسم اینگلیسی
prince of tennis
اسم های فارسی
پرنس تنیس
شاهزاده تنیش
سری مجموعه تلویزیونی اش
معرفی
یک اول دبیرستانی که از بچگی تنیس بازی می کنه از امریکا به ژاپن مسافرت می کنن و پدرش اون رو در مدرسه ای که یکی از دوستان قدیمی اش در انجا است ثبت نام می کنه که جزو بهترین مدرسه ها در زمینه فعالیت تنیس هست ( در حالت عمومی تمام مدارس در ژاپن در انیمه هاشون نشون دادن تمام ورزش هارو در مدارس پوشش میدن بر عکس ایران که حتی زمین کافی باسه فوتبال پیدا نمیشه چه برسد به بقیه رشته ها )
در این مدرسه اچزن با هم تیمی های گروه تنیس مسابقه میده و خودش رو به دسته اعضای اصلی می رسونه ولی کاپیتان تیم معتقد است اچزن هنوز جدی مسابقاتش رو دونبال نمی کنه و هدفش مشخص نیست. اچزن هم دلیل خاصی برای این موضوع داره و هنوز مسابقات رو جدی نمی گیره.....
هم سری اینمه اش رو دیدم و هم سری مانگا اش
هر دو سری کاملا خوب بوده ( گرچه در مواردی بنظرم اپیزود های خارج از داستان خوب در نیامده و البته کل مانگارو هم پوشش نمیده به خوبی )
در زمینه داستانی ساده هست و از ریتم مشخصی پیش میره.
گروه سنی که برای مانگا گزاشتن ده سال به بالا هستش که فکر کنم بشه تو انیمه هم این گروه سنی رو گذاشت.(با یکم ارفاقیات )
تو نت مانگا اش به صورت کامل موجود است و انیمه اش هم در نسخه ژاپنی با زیر نویس اینگلیسی و نسخه اینگلیسی هست
که نسخه ژاپنی بنظر من از لحاظ صداگذاری و موزیک قشنگ تر از نسخه اینگلیسی است .
توصیه من اینه که هم مانگا و هم انیمه رو ببینید تا بعدا که ادامه خواستین بدین یهو در داستان گیج نشین.
تصاویر دیگر
معرفیدر اخر حیف که بخاطر نبوغ مسئولین نمی توان ویدیویی کوتاه گذاشت و گرنه یک تیتراژ هم باستون می گذشتم.....کد:http://www.animenewsnetwork.com/encyclopedia/anime.php?id=876
Planet 51
در مورد فضانوردیه که به یه سیاره میاد که مردم این سیاره هنوز در مورد فضا زیاد چیزی نمیدونن و اینو که میبینن فکر میکنن شیطانه! از طرفی یکی از پسرهای این سیاره میخواد به فضانورده کمک کنه که بتونه به سفینه ش برگرده.
انیمیشن جالب و خوش ساختیه! ایده ی جالبیه که زاویه دیدش مردم اون سیاره ن! و نکته ای هم که خیلی بهش توجه کرده اینه که به خاطر کمبود اطلاعات، چه فکرهایی میکنن و چه فرضیه هایی میدن و هرچند اشتباهه روش میمونن و اصرار هم میکنن!
در کل بدک نیست.
امتیاز به داستان: 5
امتیاز به فیلمنامه ش: 6
امتیاز به ساخت انیمیشن: 8
امتیاز کل: 6
زندگی جدید امپراطور2:زندگی جدید کرانک
جالب بود و در رابطه با زندگی کرانک بهد از 1کش بود ولی هیچی 1ش نمیشه چون توش کوسکو بیشتر تو صحنه است.
Planet 51 ، جذاب و با مزه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]داستان روباهي باهوش و خانواده دوست که دزدي ميکنه کلک ميزنه و دروغ هم ميگه ، هرچند اين خصوصيات نيازهاي زندگي حيواني او معرفي ميشه ولي بسيار ملموس و قابل پذيرش براي يک انسان جامعه ي امروزي هم هست ، جايي که مخاطب با ديدن حوادث و پرداخت شخصيتي سه کشاورز به فاکس حق ميده و با او و نمادهاي موجود همراه ميشه . فاکسي بعد از انتقال خونشون به بالاي تپه اي که مشرف به زمين هاي سه کشاورز محلي است هوس ميکنه به ياد جواني به اونها دستبرد بزنه و خب با سه کشاورز خشمگين مواجه ميشه ، دم روباه هم ميشه پرچم جنگي تمام عيار بين انسانها و حيوانات ....
از نکات قابل ذکر فيلم موسيقي عالي آن هست که کاملا در خدمت فضاي کلي اثر هست و به خوبي با روند داستان و حتی تم انگليسي حاکم بر فضاسازي و کاراکترها چفت شده . ترانه ها هم در خدمت بستر روايي فيلم هست که با حضور بجاي خود ريتم تند اين روايت استاپ موشن رو لذت بخش تر کرده . صداپيشگي ستارهايي مثل جورج کلوني و مريل استريپ از جذابيت هاي کار هست نه به خاطر خودشون که بيشتر از اين حيث که در طول نمايش شما با کاراکتر ارتباط برقرار ميکنيد تا فقط توجه به صداي دوبلر و کنش هاي آن . بعلاوه ي ديالوگ هاي مفيد که شوخي ها سنجيده حين آن بسط داه شده نه اينکه تنها جنبه شوخي اضافه بر سازمان داشته باشه و تمرکز مخاطب رو بر هم بزند .
" آقاي فاكس شگفت انگيز" اقتباسي است از كتابي به همين نام نوشته ي Roald Dahl ، دانستن همين نکته هم ميتونه در هنگام ديدن اثر مخاطب رو بيشتر به هيجان بياره ، وقتي مثل سرفصل هاي يک کتاب که باشکل همراه شده در انيميشن هم تيترهايي در آغاز هر فصل و در قسمتي از تصويري مي بينيم که به انيميشن تبديل مي شود ، جزئيات حوادث و درگيري ها که با ريتم تند روايي به خوبي پياده شده ، تدوين خوب به عنوان مثال جايي که به صورت موازي با ترانه خواني هاي سرخوشانه ي آدم ها در يک سو و پايکوبي حيوانات در سمت ديگر همراه شده بعلاوه ي سبک حرکات و فرم ظاهري مدلهاي کاراکترها نمايش اين ستيز رو با تعادل خوبي همراه کرده و مخاطب تا انتها با حوادث همراه خواهد شد .
جالبه که ابتدا هنري سيلك گزينه ي اصلي ساخت اين فيلم بوده ولي به خاطر انتخاب پروژه ي كورالاين ، وس اندرسون ساختش رو پذيرفت ، بهرحال نتيجه اين شد که اولين استاپ-موشن استوديوي فاكس قرن بيستم در مورد يک روباه قرن بيستمي در بين پنج انيميشن برتر سال قرار گيرد .
The secret of kells
محصول 2009 بلژیک ،فرانسه و ایرلند ، نامزد اسکار بهترین انیمیشن
برندان پسریه که تو دهکده ی "کلز" زندگی می کنه ؛ برندان در حال کمک برای نوشتن یه کتاب مقدس مذهبیه ، و عموش رییس دهکده سعی داره دهکده رو از حمله ی وایکینگ ها نجات بده ...
یکی از بهترین انیمیشنهای چند ساله ی اخیر !
سبک کار که خب نیازی به تعریف نداره ،تک تک نماها به صورت فانتزی با خطوط ساده ولی با جزییات زیاد کار شده
بعضی از نماهای داخلی ،بدون پرسپکتیو و کمابیش شبیه مینیاتورهای ایرانی در اومدن.
همینطور موسیقی کار استثنایی و صداها عالی انتخاب شدن، مخصوصاً روی موسیقی خیلی تاکید می کنم ،واقعا مناسب و زیباست !
این چیزی هم که اخیراً تو هالیوود مد شده که صدای بچه ها رو بچه حرف می زنه کارها رو بیشتر باور پذیر نشون میده.
داستان فیلم کمابیش پیچیده س ، برای همین برای سنین پایین فهمش دشوار خواهد بود.
زیرنویس فارسی مناسبی هم داره که بسیار خوب ترجمه شده.
"تام مور" کارگردان فیلم که تهیه کننده ی فیلم هم بوده، قبلاً هیچ کار مهمی نداشته و این درواقع اولین کارشه که خب نامزد اسکار هم شده
به دلیل ساخت این فیلم، سایت ghibliworld.com باهاش مصاحبه ی مفصلی انجام داره که لینکش رو آخرمیزارم.
از imdb امتیاز 7.5 گرفته (البته از این هفته تو آمریکا اکران می شه) ، بنده 9 می دم.
لینک imdb
ht tp://www.imdb.com/title/tt0485601/
لینک مصاحبه ی سایت Ghibliworld:
ht tp://www.ghibliworld.com/tomm_moore_interview.html
تیزپا هنر پیشه ای است که به گمان خود تمامی اتفاقات فیلم هایی که بازی می کند و قدرت خارق
نام انیمیشن : تیز پا BOLT
ژانر:انیمیشن ، کمدی ، ماجراجویی
سال انتشار: ۲۰۰۸
مدت زمان: ۹۰ دقیقه
خلاصه داستان : تیزپا هنر پیشه ای است که به گمان خود تمامی اتفاقات فیلم هایی که بازی می کند و قدرت خارق العاده اش ، حقیقی است . او در پی اشتباهی از محل فیلمبرداری خارج شده و به دنبال نجات دوستش پتی روانه شهر می شود. در آنجا با اتفاقاتی که پیش رویش قرار می گیرد به حقیقت امر پی برده ولی...
پ.ن:من عاشقه اون همسترم عینه ماله خودمه:31:
نام اینگلیسی
The Super Dimension Fortress Macross
نام فارسی
مک راس
( فکر نکنم برگردان کاملش جالب باشه بنظر من )
دژ نظامی مک راس
مک راس دژ نظامی
موضوع
در سال 1999 یک کشتی فضایی در جنوب جزیره ی اتاریا ( South Ataria ) سقوط می کنه...این سقوط باعث ایجاد جنگ به مدت 10 سال میشه که در اخر پایان می یابد و ارتش UN ( ارتش بین المللی ) تشکیل میشه و برنامه تعمیر این کشتی رو اجرا می کنن...که پس از تکمیل کشتی SDF - 1 نام گذاری میشه و برای عملیاتی شدن افتتاح میشه ....ولی در همان زمان از کهکشان سفیه هایی میان که گروهی از موجودات به نام زنتورادی ( Zentradi ) ها در فضا ظاهر میشن و در جستجوی یکی از سفینه هایی شده یکی از دشمنانشون هستن و .........
تعریفی دیگر از داستان ( شخصی )
هیکارو ایچیجو ( Hikaru Ichijyo )به دعوت دوست پدرش روی فوکر ( Roy Focker ) برای دیدن نمایش های هوایی به جزیره ی اتاریا میاد اما بخاطر جنگ زنتورادی ها و اشتباه در سیستم های SDF - 1 و منتقل شدن بخشی از جزیره با کشتی به فضا مجبور به زندگی در SDF - 1 میشه .در این بین فرمانده هان SDF - 1 بخاطر کمبود نیرو و احتیاج شدید برای بقای خودشون مجبور مشین برای خلبانی والکیرین ها از مردم غیر نظامی که در کشتی هستند درخواست کنند تا به نیرو های UN بپیوندن . روی هم پیشنهاد پیوستن به ارتش UN رو به هیکارو می کنه ولی اون نمی دونه به چه علت باید بپیونده ....
در کل داستانش برای خیلی ها اشنا می یاد چون یکی از سه انیمه ای که در Robotech بکار رفته این انیمه است ولی اگر کسی بخواد داستان اصلی مک راس رو ببینه باید نسخه ژاپنی اش رو ببینه .در بین دو نسخه تعدادی تغییرات در انیمه ها ممکنه ببینین که در روبوتیچ نیست ولی در مک راس هست.
از نکات جالب دیگر این است که بجز ترجمه اینگلیسی که برای روبوتیچ هست برای مک راس هم یک نسخه ترجمه شده هم موجوده که تا حدودی با هم متفاوت است ( گرچه من بیشتر ژاپنی اش رو ترجیح میدم )
در مورد رده سنی دیدن این انیمه Teenagers زده که بنظر من خیلی خیلی پایین است. بنظر من حداقل سن دیدن این انیمه با ارفاق حداقل 15 سال هست و پیشنهادی هم برای گروه سنی جوان و بزرگ سال است چون سطح خون ریزی این انیمه بالا است و داستانی هم که داره برای بچه ها قابل فهم نیست.
این انیمه در سال 1982 در ژاپن پخش شده و دارای 36 قسمت است
تصاویر بیشتر
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
معرفی اینگلیسی
کد:http://www.animenewsnetwork.com/encyclopedia/anime.php?id=355
initial D first stage
نام فارسی پیشنهادی
انیشیال دی سری اول
شروع شب سری اول
( d اصطلاح به معنای یوم یا روز هم استفاده شده بعضی جاها بخاطر همین این شکلی هم بر اساس داستان معنی میده )
تعداد اپیزود 26
وضعیت تمام شده
معرفی
دانش اموز دبیرستانی و متوسطه تاکومی فوجیوارا Takumi Fujiwara با کار به عنوان سرپرست پمپ بنزین در طی روز و تحویل دهنده توفو ( نوعی غذا است که با شیر درست میشه )در مغازه توفو پدرش در طول نیمه شب کار می کنه. اطلاعاتی که که اون از پدرش داره این هست که پدرش دو بار قهرمان سرعت تویوتا AE86 Trueno شده و Takumi را بهترین راننده مسابقه آماتور در بزرگراه Akina بدون اینکه خودش بدونه تبدیل می کنه .در این بین تیمی از Gunma که برنده بیشتر مسابقات شده Takumi رو مبارزه می طلبه تا ببینیم آیا او واقعا یک راننده مشهور میشه یا نه
معرفی از دیدی دیگر
تیم redsun که به سرپرستی برادران تاکاهاشی Takahashi هست بهترین تیم در بین مسابقات کوهستانی downwill و uphill ( ترجمه سر بالای و سراشیبی است )در منطقه Gunma هستند دارن به مناطق مختلف میرن و با ثبت رکورد و شکست دادن تیم های دیگر شهرت بدست میارن در این بین به کوهستان های Akina میان و در انجا در ظاهر که می بینن که هیچ تیمی یارای رقابت باهاشون رو نداره و بیشتر به فکر ثبت رکورد می افتن ولی در شب هنگام موقعی که داره کیوسکه Keisuke داره در downwill با FD تمرین می کنه می بینه که از پشت سرش ماشینی قدیمی که با سرعت خیلی زیاد بهش نزدیک میشه و هر کار می کنه نمی تونه جاش بزاره و در عین ناباوری از ان ماشین جا می مونه و بخاطر شوک تعادل اتومبیل رو از دست میده.....فکر شکست خوردن از اتومبیلی قدیمی براش مثل یک کابوس می مونه و رقابت با ان ماشین مثل این می مونه که با یک روح یا راننده ای که در انجا مرده مسابقه داده ( حق می دم بهش :31:) و ان ماشین قدیمی یک AE86 بود.......
این انیمه بر اساس مانگایی با نام initial d که از سال 1995 شروع به پخش شده و تا الان هم همچنان ادامه دارد ساخته شده و چندین سری بر اساس این مانگا ساخته شده که این اولین سری است که در سال 1998 عرضه شده و نوع ساختش بر اساس تکنولوژی ان زمان خوب هست.(در سری های بعدی گرافیک انیمه به مرور اپگرید و تغییر کرده)
داستان این سری بیشتر بر اساس مسابقات سرعت است با یک پس زمینه در رابطه با زندگی عادی افراد و سبک مسابقات کوهستانی است.
در نسخه های عرضه شده در نت دو نسخه ژاپنی با زیر نویس اینگلیسی و زبان اینگلیسی موجوده و من نسخه ژاپنی اش رو پیشنهاد می کنم چون نسخه اینگلیسی بجز زبان در اهنگ هم تغییرات داده و ان حسی که در نسخه زبان اصلی هست رو نمی رسونه و چندان جالب ترجمه نشده
گروه سنی که زنده شده براش جوان و بزرگ سال است ( تو یک جای دیگر نوجوان هم شامل کردن )
من بر اساس داستانی که دیدم با یکم ارفاقات میشه برای نوجوان هم گذاشت.
توضیحات بیشتر
کد:http://www.animenewsnetwork.com/encyclopedia/anime.php?id=395
تصاویرکد:http://myanimelist.net/anime/185/Initial_D_First_Stage/
سلام
Spirited Away 2001
شخصیت اصلی داستان " چیهیرو " که همراه پدر و مادرش از شهرشون پامیشن میان یه شهر دیگه واسه زندگی
سر راه پدر راه رو اشتباهی میره و به یه تونل میرسن که از کنجکاوی زیاد به اونجا میرن ببینن چه خبره که از یه شهر متروکه سر درمیارن
از اونجایی که پدر و مادر چیهیرو خیلی شکمو بودن میرن توی رستوران و شروع میکنن به خوردن چیزای عجیب غریب ( حالا نخور کی بخور ) اما چیهیرو میترسه و لب به غذا نمیزنه
در حین لمبوندن پدر و مادر ، چیهیرو میره توی شهر ببینه چه خبره که .........
خداییش بعد از Ratatouille این دومین انیمیشن بلندی بود که کودک درونم واقعا باهاش حال کرد
امتیاز من . 10
پ.ن : کلمه چیهیرو رو چند بار توی این پست استفاده کردم ؟ :27:کد:http://www.imdb.com/title/tt0245429/
The Princess and the Frog 2009
شاهزاده و قورباغه
اشتباه نکنید
این اون قصه نیست که پدربزرگا و مادربزرگا شبا واسه اینکه به زور بخوابوننمون تعریف میکردن
درواقع اینو تغییر دادن
خلاصه : پرنسی به نام ناوین توسط جادوگری خبیس ( با لحجه خاصی خوانده شود ) به یک قورباغه زشت و بی ریخت تبدیل میشه و تنها راه اینکه دوباره به انسان تبدیل شه اینه که پرنسس اونو بوس کنه ، ولی اشتباه پرنس ما اینه که پرنسس رو با یه دختر خدمتکار اشتباه میگیره و .....
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://underage.ir/Movie/The.Princess.and.the.Frog.2009/Frogs.JPG
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://underage.ir/Movie/The.Princess.and.the.Frog.2009/Stupids.JPG
اسکرین شاتها از نسخه دانلودی خودمه ( آپلود قاچاقی رو هاست دوستم )کد:http://underage.ir/Movie/The.Princess.and.the.Frog.2009/Crocodile.JPG
از شخصیت تمساح خیلی خیلی خوشم اومد ( مخصوصا اونجایی که میره پیش نوازندگان و بدون مقدمه شروع به نواختن میکنه )
تقریبا 5 دقیقه خندیدم به این صحنه
امتیاز من . 9
IMDB
کد:http://www.imdb.com/title/tt0780521/
کتاب جنگل / The Jungle Book
امروز داشتم اتاقمو ترو تمیز میکردم ( آخه توی عید نتونستم )
این کارتونو زیر یه تن خاک پیدا کردم ، نمیدونم اصلا مال من بود یا نه
جاتون خالی نشستیم پای کامپیوتر دیدیم که دوبلس ، اونم دوبله ماله زمان شاه
خلاصه :
یه نوزاد انسان که توی جنگل رها شده و یه پلنگ سیاه اونو پیدا میکنه میاره میده گرگا ازش نگهداری کنن
این پسره توی جنگل بزرگ میشه و شورای جنگل تصمیم میگیرن که باید بره پیش همنوعان خودش زندگی کنه
خلاصه اینو میدن دست همون پلنگه که ببره برسوندش به دهکده حوالی جنگل و ......
از خرسه و ماره خیلی خوشم اومد ( باحال بودن )
امتیاز . 7کد:http://www.imdb.com/title/tt0061852/
Looney Tunes: Back in Action / 2003
خلاصه :
دافی داک از دست کمپانی برادران وارنر به سطوح اومد چون که مثه یه نیمکت نشین ازش استفاده میکنن و هیچوقت نقش اولی به اون ندادن و همیشه جایگاه دوم رو براش درنظر میگیرن
از این رو دافی کمپانی رو تهید میکنه که اگه نقش ها و حق و حقوق باگز بانی محبوب رو به اون ندن قرارداد کارش رو فسخ میکنه .
از این رو معاون کمپانی دستور میده که از شر دافی باید خلاص شد اما دافی دست بردار نیست که نیست و ............
کاری نبود که بشه گفت متفاوته
خیلی خیلی کلیشه ای
و طبق معمول همه کاسه کوزه ها سر این دافی بدبخت شکسته میشه
میدونید چیه
کلا باگز بانی خیلی خیلی الکی مشهور شده ( دلم واسه دافی میسوزه )
پ.ن : توی یکی از قسمت های Looney Tunes دافی خودشو شبیه مایکل جکسون کرده بود و به زیبایی همون میرقصید /// هنوز هم یادم به اون صحنه که میوفته خندم میگیره ( به طرز فجیح )
کسی اون قسمتو نداره لینکشو ؟
امتیاز . 5
کد:http://www.imdb.com/title/tt0318155/
انیمیشنی متفاوت از Aardman
داستان زندگی دو خواهر ماهیگیر که با هم و تنها نزدیک دریا زندگی می کنند ، هرچند تضادی در تمایلات اینها در برخورد با گستره ی محیط هست ولی یک دریا امید وجود داره که وسعتش نمادی از آینده است و انتظاری که بعد از پوچی نهایی حاصل از این تضادها در بین این دو مشترک هست . خب به نظرم محتوای کلی بر پایه ی دید ریز بینانه ی مخاطب از روابط و نمادها شکل میگیره که نیازمند کمی تسلط و دقت بیشتر هست .
روایتی آرام در دل طوفانی که با دقت مرز سوررئال و واقعیت رو طی میکند ؛ از طراحی زمخت کاراکترها و چهره ی طنزآلود اونها گرفته تا کادربندی سکانس ها با سکون دوربین ، رنگ پردازی و فرم خاص فضاسازی محیط که همگی بخوبی مخاطبش رو در ارتباط با مفاهیم عمیق این اثر همراه می سازند .
توجه به جزئیات و استفاده مناسب و سنجیده از آنها در بستر روایت مثل سکانس شروع و پایان که کاملا شما رو در شوک حاصل از دیدن این انیمیشن کوتاه رها می کند ، فنجانی که پر از چای میشود ، فنجانی که پر از تهی می شود ، مکثی که سه بار تکرار می شود ، فرم چهره ، وضع هوا و ... کاملا قابل بحث و توجیه می باشند . از همین حیث دیدن چند باره ی فیلم شما رو با روابط و معانی عمیق تری روبرو خواهد کرد .
http://www.imdb.com/title/tt1071820/
road runner قسمت آخر
خیلی جالب بود مخصوصا صحنه آخرش که میگ میگو میخواد کباب کنه خیلی غم انگیز بود اگه ندیدین حتما ببینیدش.این اولین کارتونی بود که آخرش اینطور برام ناراحت کننده بود. مخصوصا اون آهنگی رو هم که روش میکس شه بود خیلی حسی ترش کرده بود. حیف شد یکی از شخصیتهایی که خیلی از خاطرات دوران کودکیمون رو میساخت از بین رفت.
داستان قدیمی اسکروچ! :27:کد:http://www.imdb.com/title/tt1067106/
زیبا بود.
بسی لذت بردم.
به عنوان یه کار استخون دار از رابر زمکیس میشه ازش یاد کرد.
تجربه ی قبلی ای "بیوولف" اصلا به دلم ننشست.
اما این یکی نه!
شاید به خاطر فضای به شدت دوست داشتنی اش بود!
انگلستان 200 سال قبل! ... نزدیک کریسمس ... هوای سرد و برفی ... شومینه گرم و ... :40:
یک انمیمیشن قابل تامل ... با پرداخت خوب نسبت به مرگ البته با چشم پوشی از نگاه خاص اش به واسطه ی آیین متفاوت.
فلش بک ها بسیار عالی بودند ...
زنده شدن خاطرات کودکی که میتونه آرزوی هر کسی باشه!
7 از 10
Killer Bean Forever _ 2009
یه دونه ی قهوه به اسم Killer Bean قصد داره بخوابه ولی در گاراژی در همون نزدیکی یک پارتی شبانه با سر و صدای بلند موزیک مزاحم خوابشه . خب وقتی با تلفن و زبون آدم مشکل رفع نمیشه کلت دوبلش رو برمیداره و شخصا دست به کار میشه ، و خب در ادامه کار بیخ پیدا میکنه !
Jeff Lew سازنده اصلی این فیلم هست که ابتدا انیمیشن کوتاهی به نام Killer Bean 2 - The Party در سال 2000 بر اساس همین ایده ساخته که طراحی ، کارگردانی و صداگذاری و ... اون رو به تنهایی انجام داده ، از این حیث دیدن انیمیشن کوتاه هم جالب هست و البته کیفیت بدی هم نداره و اکشن ها توجه شما رو جلب خواهند کرد . خب این برمیگرده به سابقه ی جناب جف که در بخش جلوه های ویژه ی فیلمهایی مثل ماتریکس ، ایکس من ، ترانسفورمرز و ... فعالیت داشته . مجموعه ای از همین تجربیات و ایده هاشون رو میشه در اکشن های پیاده شده در هر دو انیمیشن دید ، پیاده سازی همین اکشن ها ، درگیری ها و تیراندازی ها حتی با توجه به فرم ساده و مختصر کاراکترها و محیط یک سر و گردن از داستان بالاتر هست . در نهایت میشه گفت یک کار مستقل و بامزه است که بهتر از حد انتظار جمع و جور شده .
نمره : 6
Dragon Hunters _ 2008
انیمیشنی محصول فرانسه که نسخه سینمایی سریالش با همین عنوان هست ، که احتمالا از تلویزیون ایران هم بعضی قسمت های سریالش رو دیدید .
ُداستان در یک دنیای قطعه قطعه ی شناور در آسمان و با حال و هوای اروپای قرون وسطی میگذره ! لیانگ چو ، گویزدو و یک موجود عجیب خرگوش مانند به اسم هکتور کارشون شکار اژدهاست ، اوضاع چنگی به دل نمیزنه تا اینکه با یک دختر بچه ی پرحرف به اسم زویی مواجه میشن ، دایی زویی دنبال شوالیه ای میگرده که بتونه یک اژدهای خفن رو که هر بیست سال یکبار پیداش میشه از بین ببره و ....
نسخه دوبله انگلیسی رو دیدم که مناسب و قابل قبول بود (ضمنا اگر دوبله فارسی ضعیف سریالش رو دیدید بهتره اون ذهنیت رو فراموش کنید) . طراحی شخصیت ها و پرداخت داستانی اونها بخوبی انجام شده طوری که بنظر میرسه چندان وابستگی به سریال در اون دیده نمیشه . بعلاوه طراحی صحنه و فضاسازی ها ، حرکات دوربین و موسیقی متن خوب اثر کاملا به چشم میان ، با توجه به اینکه می دونید با یک اثر از کمپانی های بزرگ انیمیشن روبرو نیستید . در پایان هم می تونید سکانس یا ویژگی های خوبی رو از این انیمیشن بخاطر بسپارید .
نمره : 7
Dante's Inferno: An Animated Epic _ 2010
بخش اول کتاب کمدی الهی دانته اینبار در قالب یک انیمه روبروی شماست ، البته انیمه ی دوزخ دانته همزمان با انتشار بازی ویدئویی اون و در قالب دی.وی.دی به بازار عرضه شده و خب بازی و انیمه طراحی کاراکتر و فضاسازی یکسانی دارند ، در بسته های بازی هم حدود ده دقیقه از انیمه بهمراه کتاب اصلی و مستندهای دیگر قرار داده شده که تلاش دستندرکاران این پروژه رو برای ارائه ی بهتر این اقتباس نشون میده هر چند به نظر میاد بهتره پیش از همه ی اینها کتاب رو خونده باشید.
داستان در مورد ورود دانته به دوزخی است که کم کم در نه طبقه ی اون با گناهان و شهوات انسانی مبارزه می کنه تا نهایتا عشقش بیتریس رو نجات بده ... زمینه و پیکره ی شعر حماسی دانته کاملا برای ساخت یک بازی اکشن و انیمه مناسب هست ، البته همین زمینه خشونت و نمایش بی پرده ی اونها باعث شده فیلم درجه R دریافت کنه . دوزخ دانته انیمیشن خوبی است اما اینکه اقتباس خوبی است یا نه مشکلی است که همه ی فیلمهایی که از روی آثار ادبی مشهور ساخته می شوند دارند .
نمره : 6
پرنسس و قورباغه
خب داستانش در مورد تیانا ، دختر خدمتکاری بوده که آرزوش داشتن یک رستوران مستقل بوده ، در همین حین یک پرنس به شهرشون میاد ، و برای اینکه ثروت نداشته میخواسته با یک دختر پولدار ازدواج کنه ، که توسط جادوگری به قورباغه تبدیل میشه .
دختری که ( پرنسس) پرنس میخواسته باهاش ازدواج کنه دوست تیانا بوده ، در شب مهمانی بر اثر اتفاقاتی لباس تیانا کثیف میشه و پرنسس یکی از لباس های خودشو بهش میده ، و بعد تیانا قورباغه رو که همون پرنس بوده میبینه ، پرنس هم تیانا رو با پرنسس اشتباه میگیره و ...
در کل کارتون زیبایی بود ، ولی خب به پای کارتون های قدیمی والت دیزنی نمیرسید.
نمره ی من به این انیمیشن : 7 از 10
گوژپشت نتردام محصول 1996 والت دیزنی
بعد از چندین سال هوس کردم بازم ببینمش
کارتون زیباییه ، که در مورد یک انسان بسیار زشت و ناقص به نام کوازیمودو (گوژپشت) هست ، داستانش هم که از کتاب معروف ویکتور هوگو اقتباس شده ، که البته خیلی تغییرش دادن و طبق معمول پایانش رو به خوبی و خوشی تموم کردن! : دی
ولی با این حال داستان زیبایی داره ، پیشنهاد میکنم اگر کسی هست که هنوز ندیدش ، حتما ببینه :46:
از نظر ساخت و طراحی شخصیت ها مثل همیشه والت دیزنی عالی عمل کرده
صدا گذاریش هم عالیه
البته من فقط میتونم از قسمت موزیکال داستان ایراد بگیرم ، البته نظر شخصیه ولی شعر هاش مثل بقیه ی کارتون های والت دیزنی به دلم ننشست ، به غیر از یکی از شعر هاش
نمره ی من به این کارتون 8 از 10
کد:http://www.imdb.com/title/tt0116583/
Dead Space : Downfall
این انیمیشن از روی بازی فوق العاده ای به همین اسم ساخته شده که داستان قبل از اتفاقات بازی را روایت می کنه .خب اون چیزی که انتظار داشتم نبود انیمیشن سبک کارتونی بود نه مثل سبک انیمیشنهای امروزی(اصطلاحات درستشونو نمی دونم)که به نظر من بزرگترین نقطه ضعفش بود و مناسب برای بزرگسالان هست به دلیل داشتن صحنه های خشونت و خونریزی و زبان تند .
داستان :داستان بازی درآینده رخ میده که جهان دچار کمبود منابع میشه به همین خاطر سفینه های غول آسایی رو با معدن کاران زیادی به دور دست ترین نقاط می فرستند تا اونها از منابع دیگر سیارات ذخیره و به زمین ببرن اسم سفینه ای که فیلم درآن رخ میده ایشیمورا (ishimura) هست در سیاره aegis 7 شی ای ناشناخته با حکاکی های مرموز پیدا میشه و به سفینه منتقل میشه و همین شی باعث ظهور بیگانه ها به سفینه میشه ....
در کل اگه از طرفداران بازی هستید نامید میشید ... امتیاز 6.5 از 10
و اگه به فیلمهای با خشونت و خونریزی علاقه مندید ، توصیه میشه... امتیاز 7.5 از 10
چندتا عکس از بازی و فیلم می ذارم تا دلیل اون نامیدی رو بهتر بفهمید:
محتوای مخفی: عکس
از اولين انيميشن هاي بلند تاريخ انيميشن " [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] " رو ديدم!
انيميشني 65 دقيقه اي ساخته هنرمند آلماني Lotte Reiniger
تمام نشدني! اين اولين چيزي بود كه بعد از ديدنش به ذهنم رسيد ، اين همه سال از عمر انيميشن ميگذره ولي بعد از ديدن اين اثر زيبا جز تحسين چيزي نميشه گفت .
داستان كه در پنج پرده (Act) نمايش داده مي شود تلفيقي است از چند قصه ي نزديك به داستانهاي هزار و يك شب ؛ جادوگري بد ذات شاهزاده احمد را با اسبي پرنده به سرزميني دور مي فرستد ، احمد در آنجا عاشق پري بانو مي شود ، با علاالدين آشنا مي شود و... روايت هم صامت موزيكال و ديالوگها به صورت نوشته در فواصل لازم نمايش داده مي شوند. داستان تنها چيزي است كه براي آن بايد به سال ساخت انيميشن نگاه كنيم و بگيم كه براي زمان خودش خيلي هم خوب بوده اما تكنيك و نحوه ساخت انيميشن هنوز هم جاي بحث و بررسي بسيار دارد .
تكنيك ساخت انيميشن تلفيقي از كات اوت و سبك نمايش سيلوئت همراه با كادرهاي قرينه و حركات موازي هنرمندانه و زيباست. تكه هاي بريده ي ورقه هاي سياه رنگ به كمك مفصل هايي در كنار هم فرم و حالات بدن كاراكترها را تشكيل مي دهد. (بد نيست بدونيم كه در ساخت سري اول انيميشن ايرني "قصه ما مثل شد" هم اين تكنيك استفاده شده) سپس كاراكترها بافت جلويي محيط مانند نمايش هاي سايه اي مقابل نورهاي رنگي حركت داده و از آنها تصويربرداري شده و شدت نور و فاصله اجزاي محيط هم عمق و فاصله را ترسيم مي كند. با اين وجود تصاوير و حركات نرم و دقيق پياده شده اند تا جايي كه احساس كاراكترها هم بخوبي و در جاي لازم خودنمايي مي كند .
قبل از اين دو انيميشن بلند ديگه هم ساخته شده بوده يكي انيميشن 70 دقيقه اي El apóstol كه محصول 1917 و ديگري Sin dejar rastros محصول 1918 از فيلمسازي آرژانتيني به نام Quirino Cristiani كه خب متاسفانه هيچ نسخه اي از اين دو اثر باقي نمانده و عنوان قديمي ترين فيلم انيميشن تاريخ كه تابحال باقي مانده به "ماجراهاي شاهزاده احمد" ميرسد !
لوته رينيگر از سال 1923 تا 1926 حدود 250 هزار فريم گرفت كه 96 هزار تاي اون رو در ساخت فيلم بكار برد اما اين وسط چيزي فراتر از فريم ها وجود داره و اون حس عشق و علاقه اي است كه او بهمراه همكارانش در لحظه لحظه فيلم به جا گذاشته اند. 84 سال از آن زمان ميگذره و اون احساس هنوز زنده است .
داستان درباره ی دوستی (از طریق نامه) ببین یک دختر بچه استرالیایی با یک مرد میانسال امریکایی هست که به یک بیماری ذهنی مبتلاست که مری ادرس مکس را شانسی از توی یک دفتر تلفن برمیداره و هر دوشون ادمای تنهایی هستند که هیچ دوستی ندارند...
این انیمیشن مناسب بزرگسالان هست و به تمام کسانی که به ژانر درام علاقه دارن 100 درصد توصیه میشه ،من که خودم به این ژانر علاقه ندارم اما به نظرم انمیشن فوق العاده و متفاوتی بود .
و در آخر اینکه براساس یک داستان واقعی هست .(نظر شخصی : داستان های واقعی واقعا ارزش دیدن را دارند)
Hercules
یه دعوایی بین زئوس و خدای دیگه ای هیدیز اتفاق افتاده و هیدز برای انتقام، به پسر بچه ی زئوس یه شربتی میده که بمیره، اما بچه قطره ی آخرو نمیخوره و میشه یه انسان، اما خیلی قوی. اما هیدز ولش نمیکنه و همچنان دنبال انتقامه.
والت دیسنی :40:
هیچ کارتونی رو ندیدم که بسازه و قشنگ نباشه! خیلی کارتون خوش ساختیه.
همه ش توی کارتون، یاد بازی Age Of Mythology میفتادم! آخه اونجا هم Zeus و Hades داره! هی حوس میکردم بازی کنم!
کلا کارتون قشنگ و خیلی خوش ساختیه،
توصیه میشه.
امتیاز به داستان: 8
امتیاز به دیالوگها: 7
امتیاز به ساخت انیمیشن: 9
امتیاز کل: 8
سیاره 51
داستان در مورد موجودات یک سیاره هست که همشون از هجوم بیگانگان واهمه دارن ... توی یکی از این روزها انسانی با سفینش به نام کاپیتان چارلز بیکر روی این سیاره فرود میاد که باعث وحشت اهالی اون منطقه میشه ، و ارتش موجودات فضایی تصمیم میگیره که چارلز رو بگیره و نابود کنه ، برای همین اون فرار میکنه و در این بین با پسر فضایی به نام لم ( Lem ) و دوستانش آشنا میشه و ...
انیمیشن خوبی بود
البته من این انیمیشن رو دوبله دیدم : دی
امتیاز من 7.5 از 10
انیمیشن Igor
محصول سال 2008
خلاصه ی آن :
در دنیایی پر از دانشمندان و اختراعات شیطانی ایگور رویایی بزرگ در ذهن دارد و میخواد در رقابت سالانه علوم اهریمنی پیروز شود.او در یک ازمایشگاه کار میکند و دستیار یکی از دانشمندان مجنون است ولی دانشمند بر اثر یک حادثه جانش را از دست میدهد و حالا ایگور اماده میشوند تا بزرگترین شیطان را اختراع کند تا بتواند در مسابقه بقیه اختراعات را نابود کند و رهبر شیاطین شود اما ...
به نظر من خیلی جالب بود
ساعت4:18 دقیقه بامداد
همین الان اینو دیدم :د ی
9 محصول سال 2009
یا بهتر بگم در تاریخ 9.9.9 اکران شده
خلاصه ای از ماجرا:
انسانها ابر ماشین هوشمندی رو می سازن که قادره انواع مختلفی ار ربات ها رو برای زندگی مدرن انسانها طراحی کنه و بسازه.
مدتی بعد از ابر ماشین برای طراحی و تولید جنگ افزار های قدرتمند استفاده و در نتیجه جنگ جهانی شروع می شه.
وقتی انسانها در اثر جنگ ضعیف می شن ابر ماشین، جنگ جدیدی رو بر علیه خود انسانها شروع می کنه و تمام مردم و سایر موجودات زنده به خاطر بمب های شیمیایی ربات ها کشته می شن.
تا اینجای داستان که کلیشه ای بود ولی شیوه روایت ، اول ما رو با حال و هوای منحصر بفرد انیمیشن آشنا می کنه به همین خاطر حس نمی کنیم با یه داستان مثل Fallout طرف ایم.
نُه شخصیت داستان ربات هایی با ظاهر انسانی هستن که همیشه در حال گریز از دست هیولا های مکانیکی، خودشون رو در خرابه های یک کلیسا مخفی کردن ( تا انتهای انیمیشن نهایتا مشخص می شه که چرا با اینکه خودشونم ربات هستن، مورد حمله ربات های دیگه قرار می گیرن)
در ادامه ، شخصیت اصلی یعنی شماره9 که زیادی ماجرا جو هست ابر ماشین رو سهوا" بعد از سالها مجددا به کار می ندازه
شماره 9 برای پاسخ به سوالات زیادی که داره و جبران اشتباهی که مرتکب شده ، باید خخودش رو به اتاق اول برسونه.
جایی که برای اولین بار بیدار شد.
داستان جالب و تمثیلی این انیمیشن در حد اندازه یه تاپیک مفصل جای پرداخت و بحث داره به خاطر همین نمی تونم تو این پست بیشتر از این بازش کنم
نمره ای که می دم 10 از 10 به خاطر داستان قوی ش
انیمشن Despicable Me
ژانر : کودک/ خانوادگی
تاریخ اکران : 9جولای 2010
خلاصه :در مجاورت خانه ای واقع در یک منطقه شاد بیرون شهر که با چوب های پرچین سفید و بوته های پر از گل رز احاطه شده خانه ای سیاه با حیاطی بدون چمن قرار گرفته که هویت آن برای اهالی محل و همسایگان مجهول و نا معلوم است. این خانه یک پناهگاه بزرگ مخفی در قسمت زیر زمین خود دارد. در خلال فیلم ما متوجه می شویم که گرو در حال برنامه ریزی برای بزرگ ترین سرقت مسلحانه تاریخ زمین است. او می خواهد ماه را به سرقت ببرد.
گرو که فقط با انجام امور تبه کارانه و شریرانه شاد می شود. این بار می خواهد انبار مهماتش را با اشعه های کوچک و یخ زده تجهیز کرده و یک وسیله ی نقلیه مخصوص جنگ برای زمین و هوا آماده کند. او از پس هر کسی که سر راهش قرار بگیرد برآمده و او را مغلوب می کند. تا اینکه روزی او با 3 دختر بچه یتیم که به او نگاه می کنند مواجه می شود و چیزی را می بیند که در هیچ کس تا به حال ندیده است و آن چیزی نیست غیر از یک پتانسیل ویژه پدرانه. در واقع حس پدرانه گرو در قلبش زنده می شود و همین عاملی می شود تا او با بزرگ ترین چالش زندگی اش رو به رو شود. مارگو، اگنس و ادیس همان سه دختر بچه هستند. ....
البته من با کیفیت پرده ای دیدم ...بزارید کیفیت بالاتر بیاد و بعد این انیمیشن زیبا رو ببینید .