حیف که تازه از بند در اومدم وگرنه کلا کلتو می خوابوندمنقل قول:
نوشته شده توسط amini_bio [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]ضرر مالي کدومه؟
حداقل تو بازي هاي با استقلال و پرسپوليس سپاهاني ها کل ورزشگاه فولادشهر را پر مي کنند.
شما مثل اين که از دنيا بي خبري؟
بازي با نفت نديد چه جمعيتي اومده بود ورزشگاه؟
ورزشگاه پر شده بود.
بازي با سايپا و صبا هم شما ظاهرا چشاتون نميديده چقدر ورزشگاه پر بوده.
چرا بيخودي يه چيزي ميپروني؟؟
درضمن اگه دست خود سپاهان بود که همون بازي پرسوليس هم بيشتر از 10 درصد نميداد.
شانس داريد که عوامل امنيتي که از آشوب پرسپوليسي هاي وحشي پشت در ورزشگاه مي ترسند اونا را ميريزند تو ورزشگاه.
تو همون بازي که اينقدر پرسپوليسي ها را تو ورزشگاه ريختند بعدش سپاهاني ها پشت در ورزشگاه موندند.
بعد از اون قضيه بازي با پرسپوليس هم ديگه تصويب شد که 10% ورزشگاه را بيشتر به طرفداران تيم هاي حريف سپاهان ندند.
اون دوستاي شما هم احتمالا از در و دهات اطراف اصفهانند.
ما که تو کلاسمون 14 تا پسريم 7 تا اصفهاني که همه طرفدار سپاهان. بقيه هم علاوه بر تيماي شهرشون به سپاهان علاقه داشتند.
يادمه يکي از بازي هاي چند 2 سال پيش سپاهان هر 14 نفر پا شديم با هم رفتيم ورزشگاه!!!
اصلا من نميفهمم شهرستاني ها که خودشون تيماي به اين خوبي دارن برا چي ميرند طرفدار سرخابي ها ميشند؟؟؟؟؟؟
شما امسال مثلا ببين 7 - 8 تيم اول واقعا تيماي خوبي بودند.
فقط ميتونم بگم دم آباداني ها و همداني ها و تا حدودي هم انزلي ها گرم که فقط تيماي خودشون را دوست دارند.
در مورد طرفدار هم از اون تيکش که گفتي تو دنيا خدم گرفت.
خارج ايران شايد جمعا 1000 تا طرفدار داشته باشه که اونم ايراني هاي مقيم خارج کشورند.
چه ربطي داره؟؟؟؟؟
کر و کور اونه که خودشو به نفهمي ميزنه.
تو اون برنامه من خودم به کريم باقري راي دادم.
مطمئنا خيلي از سپاهاني ها و استقلالي ها و کلا غير طرفداراي پرسپوليس هم در اين نظر سنجي شرکت کردند.
حالا چون در مورد بازيکنان پرسپوليس بوده دليل اينه که همه شرکت کننگان پرسپوليسيند؟؟؟؟
اين منطق هاي شما منو کشته.
مطمئن باش اگه استقلال به فينال برسه که شرط ميبندم فولاد خيلي راحت ميبردش و سپاهان هم اگه برسه فينال، مطمئنا اون تيمي که فدراسيون و غيره سرش را خواهند بريد سپاهانه.
اين که ديگه واضحه که فدراسيون و سازمان از اين دو تيم /ابي و قرمز پشتيباني ميکنند.
خب بازار جک داغه منم يکي بگم.
135 ميليون هم تو اروپا طرفدار پرسپوليسند.
اينو خود يوفا اعلام کرده و قطبي و استيلي هم بارها بهش استناد کردند.