C:\Documents and Settings\ newmusic>net user 3434 p30world /add
خدا قوت جوونا
این دستور یه حساب محدود ایجاد مکنه.
ما حساب مدیر مخواهیم داشته باشیم.
ممنون
Printable View
C:\Documents and Settings\ newmusic>net user 3434 p30world /add
خدا قوت جوونا
این دستور یه حساب محدود ایجاد مکنه.
ما حساب مدیر مخواهیم داشته باشیم.
ممنون
سلام یک سوال راجب برنامه sub7 داشتم در اول کار برای ساختن یک سرور جدید باید آدرس یک ایمیل را بدهیم من آدرس 3 تا از ایمیل هام رو در سه سایت مختلف دادم ولی هیچکدوم از سایت ها قبول نکردند و یه پیغام ارور دادن لطفا راهنمایی کنید چطور باید این کار رو انجام بدم آدرس سایت ها : yahoo.hotmail.gmail
هر چند من هیچ کاره ی تاپیکم ولی لطفاً مطالب وسوالات مربوط به تروجان و این چرت و پرت هارو اینجا ثبت نکنین. آخه کی دیگه با این چیزا هک میشه؟
نقل قول:
net localgroup administrators 3434 p30world /add
سلام
کسی جواب بده اخه من چگونه می تونم وارد یک کامپیوتر بشم البته این را هم بگم
با دستور nbtstst نتونسم
با tftp نیز نتونستم
اخه یکی بگه اصلاً چیز دیگری هم هست البته کلاینت است با با مردم از بس که امتحان کردم
ا.................ی خدااااااااااااااااااااااا
بابا کسی بگه مشکل من از کجاست هر دری رو باز می کنم پشتش دیواره
خیلی زود هم جواب می خواهم
اقایان دوستان محترم کمکم کنید دیگه ورشکست شدم از بس پول اینترنت دادم با این سرعت مزخرفی که داریم
سلام ...
من می خواستم یه تاپیک جدا بزنم ولی خود مثل اینکه جز آدما نبودیم(اجتره نداریم دیگه)
به نظرم این جا، جایش هست.
آقا ما برای اینکه بتونیم هک کنیم باید اول با مفاهیم شبکه و نحوه عملکرد شبکه های مختلف را بدانیم و اون وقت با استفاده از نبوغ خودمون و برنامه هایی که می تونیم بنویسیم نفوذ کنیم. منظورم اینه که نحوه ارتباط بین رایانه ها به نحوی که با استفاده از این اطلاعات بشه از چندتا تیکه مس و روکش شبکه درست کرد و سرور راه انداخت.
من خود زیاد در این رابطه اطلاعات ندارم ولی می خوام چندتا کناب اولیه مغاهیم شبکه را بخوانم تا آشنا بشم بعد سراغ منابع زبات اصل برم. در این حین اطلاعات خودم رو هر آنچه بود در یک سری متون اماده می کنم تا در اختیار شما قرار بدم.
در این حین از دوستانی که منابع و مقاله هایی در اختبار دارن درخواست می کنم که همراهی کنند تا ما واقعا بتوانیم هک کنیم. زیار که استفاده از دستورات ساده telnet نه تنها فرسودهشده بلکه حتی نحوه ان را هم نمی دانیم
دوستانی که اینجا هکرند یه سوال دارم... چقدر طول کشید اولین سایتتونو هک کنین ؟
والا من از وقتی که با دستورات اولیه هک اشنا شدم تا الان هر چی مقاله و فیلم بوده خوندم و بکار بسته ام هر کجا درباره مقاله ای می خونی یکی دیگر در سایتش گذاشته هر چند یه چیزایی دستگیرم شد والا تا الان هم نشده حتی وارد یک کلاینت بشم کنکور رو ول کردم اینجا نشسته ام و هی مقاله می خونم و هر جا هم سرچ می کنم همه اش کپی پست بوده اند ای بابا هکرهای عزیز بابا ما که هنوز جوجه هکریم از کی کمک بگیریم
دوست عزیز این حرفا چیه ؟!!نقل قول:
من می خواستم یه تاپیک جدا بزنم ولی خود مثل اینکه جز آدما نبودیم(اجتره نداریم دیگه)
در زیر مجموعه های انجمن مقالات امکان ایجاد تاپیک گرفته شده ...
در همین تاپیک دنبال کنید بهتره .
سلام دوستان پست اول من هم در این رابطه بوده
یعنی اینکه دوستان قبلش باید یک آشنایی کلی داشته باشند با مفاهیم مقدماتی شبکه و غیره...
اما یک گلایه
قبل از ایجاد این تایپیک دوستان زیادی درخواست ایجاد چنین تایپیکی رو داشتند و قول همکاری هم داده بودند حالا معلوم نیست کجا هستن؟!!!!
این تایپیک مال همه ی بچه های پی سی ورلده نه من و نه کسه دیگه
ای کاش همه به قولهامون عمل میکردیم
مجید خان شاید دوستان مشکلاتی داشتند نتونستن ادامه بدن
اگه موافق باشی برای ادامه من هستم
نقل قول:
سلام
پست اول رو خوندید
شما فکر کنم بدجوری سردرگم شدید
نقل قول:
دستت درد نکنه
همه ما مشکل داریم
آقا دمتون گرم خدا خیرتون بده توروخدا ادامه بدید...نقل قول:
میگم اگه وقت ندارین دو ساعت بآپین خوب مباحثی که باید یاد بگیریم رو بگین خودمون بریم دنبالش
اول ازهمه مثل هميشه از آقا مجيد گل و Tabriz-Info عزيز ممنون و منتدارم
دوم يه پيشنهاد داشتم براي همين استادان بزرگمون
همونطوري كه ميدونيد براي هركاري سختترين قسمت كار همون قدم اوله و وقتي اين قدم برداشته شد بقيه راه هموارترميشه و راحتتر ميشه راه رو پيدا كرد
پيشنهاد من اينه كه با توجه به اينكه تو همين سي وچند صفحه اطلاعات ناب و كارآمدي ارايه شده اما به خاطر اينكه يه سري سوال و جوابهاي بعضا هم نا مربوط بين آموزشها اومده كه ذهن تازه كارهايي مثل منو گمراه و از مسيرخارج ميكنه ميخواستم اگه اساتيد صلاح بدونن و قوانين مجاز ! يه كار عملي دسته جمعي با راهنمايي اساتيد داشته باشيم تا هم كار رو عيني ببينيم و هم قدم اول رو برداشته باشيم و هم مطالب ملكه بشند و آماده بشيم براي ادامه به اين صورت كه مثلا يكي از همين سايتهاي دانماركي Tariz info جان رو انتخاب كنيم . و با مطالبي كه تا الان اومده قدم به قدم راه بيافتيم اسكن كنيم ping . netstatusernet و كلا آموخته هايي رو كه تا حالا داشتيم رو با راهنمايي آقا مجيد و Tabrizinfo جان از قدم اول يكي يكي بكار ببريم و به عينه نتيجشونو ببينيم تا بعد تاپيك كه ادامه پيدا كرد بفهميم مطالبي كه گفته ميشه براي چيه و تقريبا راه استفاده عمليش چيه
از دوستان هم سطح خودم ( تازه كارا) هم عاجزانه ميخوام در اين مورد نظر بدن لطفاً
در پايان بازهم از زحمات بسيار با ارزش آقا مجيد و همه استادان فروم سپاسگذاري ميكنم
آقايون دلگرم باشيد كه همگي قدر زحماتتون رو ميشناسيم
من هم از همه بچه ها که زحمت کشیدند و بخصوص اقا مجید تشکر می کنم
اگر قوانین اجازه بدن من هم با این موافقم ولی باید کسانی که در این راه تجربه دارند به ما کمک کنند وگر نه باید فقط پول اینترنت و تلفن رو بپردازیم و به هیچ نتیجه ای نمی رسیم
بچه ها خواهش می کنم ادامه بدید ما هم به شما ها احتیاج داریم
با مجید خان صحبت کردیم خصوصی انشالله با یک برنامه ریزی دقیق تر شروع میکنیم
نقل قول:
ظاهراً علاقه ی زیادی به مقاله های 4 سال پیش دارید
دوست عزیز تلنت و هک از طریق پورت های باز و .... منقرض شد رفت بابا
الان بهترین کار یادگیری پی اچ پی ه برای sql injection
یه ضرب المثل معروف هست : اینکه خوابت نمیبره دلیل بر لالایی بلد نبودنت نیست.(حکایت من!)
ببین همین راهنمایی به ظاهر کوچک شما در مورد sql injecion می تواند راهنمایی خیلی بزرگی برای ما تازه کارها باشهنقل قول:
ظاهراً علاقه ی زیادی به مقاله های 4 سال پیش دارید
دوست عزیز تلنت و هک از طریق پورت های باز و .... منقرض شد رفت بابا
الان بهترین کار یادگیری پی اچ پی ه برای sql injection
یه ضرب المثل معروف هست : اینکه خوابت نمیبره دلیل بر لالایی بلد نبودنت نیست.(حکایت من!)
ما هم همینو می خواهیم همین راهنمایی ها را برای ما بگذارید ما خودمون می ریم دنبالش و ته قضیه رو درمی آریم
سلام.
از دمت گرم. فقط نمیدونم شاید من دیر وارد مقوله شدم. ولی این لینک کار نمیکنه.:12:
سلام دوستان من میخوام یه پوشه که تو درایو d هست رو کلا پاک کنم با هر چی که توش هست
حالا مثلا اسم پوشه 1 باشه توجه داشته باشید که موارد داخل پوشه هر بار تغیر میکنه پس نمیشه تک تک اونارو پاک کرد
***توجه داخل این دایرکتوری 1 چندین دایرکتوری دیگه وجود داره
من اومدم پوشه رو پاک کنم زدم
del 1 حالا هرچی فایل تو دارکتوری هست پاک میشه ولی دایرکتوری های دیگه نه
وقتی هم میزنم
rd 1 میگه فایل خالی نیست
فایل سالمه دانلود کردم با حجمنقل قول:
293kb
نگفتید خودم کشفیدم :46::31::21:نقل قول:
میشه:
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
d:
rd 1/s
y
یه سوال دیگه برام پیش اومده موقع پاک کردن سوال میپرسه چی کار کنم سوال نپرسه ؟؟؟:19:
ممنون از کمک شما بازم خودم کشفیدم
d:
rd 1/s /q
خوب سلام دوستان عزیز
من واقعا کفیدم از اینکه این تاپیک اینقدر فعاله
(با چه رویی این تاپیک مهم شده؟؟؟؟؟؟؟؟؟)
اقا من یه مشکل دارم شروع کردم به فضولی با cmd ...
چجوری بفهمم طرف ویندوزش تو کدوم درایوه که فایل رو کپی کنم تو StartUp
ماشالله 5 تا پست پي در پي!!!
دوست عزيز مواظب باش بن نشي
يا حق (:
خوب یه مطلبی دیدم گفتم شاید جنبه آموزشی داشته باشم
بزارم تا استفاده کنید ::
رپید شیر رو که میشناسید ؟
توش باگ xss پیدا شده
اینم لینکش :برای اینکه تشخیص بدیم تو این لینک xss هست یا نه از یک کد جاوا اسکریپت استفاده میکنیمکد:http://rapidshare.com/cgi-bin/wiretransfer.cgi?extendaccount=1">
این کد رو به آخر لینک اضافه کنید :
البته میتونیم هر کدی دلمون بخواد تزریق کنیم البته هر کدی نه ها منظورم برای تشخیص هست اما از جاوا اسکزیپت استفاده میکنیم تا پیغامی که شما هم دیدید نشان داده بشه و راحت تر درک کنیمکد:<script>alert(/---- Learning By: Mohammad Www.-------------/)</script>
مثلا میتونید هر پیغامی که دلتون خواست بزارید
البته اکثرا قصد هکر ها از xss اینه که یا شل اپلود کنن یا با تزریق کد یوزر پس ها رو بریزن بیرون
حالا بقیش با خودتون برید تمرین کنید
قربان شما محمد
مرسي محمد جان
يا حق (:
با سلام
چطور مي توانم از سايت پولي رد بشم و يا تمام ، محتواي سايت پولي را هك كنم . با تشكر.
موفق باشيد.
دمت گرم همینجوری میگی <<مواظب باش بن نشی>> خودت نگا کن تاریخ های پست هامو با اختلاف 1دقیقه که ندادم ...نقل قول:
این تاپیک نم کشیده ... :13::41:
ممنون از دوستان جوابتون خیلی پر بار بود ... :27:
نقل قول:
دوست عزیز ما تازه داریم داس یاد میگیریم شما دارید از xss میگید؟؟؟ خوب الان همه فکر میکنن چی هست میرن دنبالش بعد بی نتیجه و ناامیدانه برمیگردن به یادگیری همون dos خودشون! همین شکست باعث میشه .......
آقا یه سوال
بالاخره راهی هستش که بشه پسورد آِی دی یاهو رو پیدا کرد ؟
مرسی
هست ولی ارزش یادگیری ندارهنقل قول:
بالاخره راهی هستش که بشه پسورد آِی دی یاهو رو پیدا کرد ؟
نقل قول:مطمئن باش هیچ راهی جز مهندسی اجتماعی ندارهنقل قول:
نهایتش میتونی کوکیهاشو برداری ولی باز هم به پسوورد دسترسی نخواهی داشت
یعنی عضویتشون پولی باشه یا مثلا سایت خرید باشه؟نقل قول:
معمولا برای خرید از سایتهای فروشگاهی از باگ sql injection استفاده میکنن
ولی اگه میخوای عضو سایتهای پولی بشی باید کردیت کارت بدزدی ولی بعد از مدتی متوجه میشن و اکانتت رو میبندن
با سلام
دوستان من دنبال نرم افزاری هستم که بتونم با اون افراد آنلاین یک Isp رو ببینم واصلا هم کاری به نام کاربری و پسوردشون ندارم ولی هر وقت بخوام بتونم یکی از اونها رو دیسکانکت کنم
کار خیلی خیلی ضروری دارم
لطفا کمک کنید
با تشکر
منظرم
بای
اتفاقا داره.نقل قول:
ولي كار ساده اي نيست. بايد از نوع هكر كلاه رنگا رنگ باشي. مافوق حرفه اي.
اگر بتوني سايت yahoo را هك كني يا هر سايت ارائه دهنده mail و ديتا بيس ش را به دست بياري حله ...
البته ممكن هست راه هاي زياد ديگري هم باشه ولي من نمي دونم
اقایون کسی جواب این بدبختو نمیده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
:41:
با اين دستور مي توني بفهمي درايو ويندوز كدومه:
کد:%SYSTEMDRIVE%