دان کردم خیلی خوب بود مرسی
Printable View
دان کردم خیلی خوب بود مرسی
از دوستان نظر می خواستم :
در مورد اینکه نحوه و ترتیب نشون دادن زمان و هزینه های مربوط به اینترنت و تلفن و اکانت به چه صورت باشه تا
کارامد تر ، زیباتر ، و همیشه در دسترس باشه تا کاربر بتونه همه اطلاعات موردنیازشو در کمترین زمان ممکن بدست بیاره.
من که فکر می کنم همینطوری خوبه.اگه چیز دیگه ای یادم اومد میگم.
ممنون.
سلام
من هم يه كنتور اينترنتي طراحي كردم، كه مثل اين يكي كامل نيست ولي نه مال خودم و نه اين مورد، اون چيزي نيست كه من ميخوام.
من ميخوام يه برنامه اي باشه كه وقتي با اينترنت كار نمي كنم كلاً غير فعال بشه و كنار ساعت كامپيوترم نباشه. ولي وقتي كانكت ميشم خود به خود فعال بشه (كه همچين چيزي نداريم).
فقط در يه صورت مي تونم بپذيرم كه برنامه رو دائم كنار ساعت كامپيوتر فعال نگه دارم، اون هم اين كه عمليات Dial و Redial و.... رو هم خودش برام انجام بده.
بهترين نرم افزاري كه تا حالا براي مديريت اكانت ها ديدم Advanced Dialer بوده:
(اگه خواستيد لينك دانلود نسخه Full رو بذارم)کد:http://www.pysoft.com/addialer_fr.html
اون امكاني هم كه گفتم دارا هست فقط از زمان ويندوز 98 تا حالا آپديت نشده و توي اكس پي يه ايراد كوچولوي اساسي داره. اون هم اين كه اگر به طريقي غير از گزينه هاي خود برنامه به اينترنت وصل شيم، نرم افزار به طور خودكار تشخيص نميده و زمان رو محاسبه نمي كنه.
حالا اين برنامه فعلي هم اگه بتونه عمليات Dial و Redial رو خودش انجام بده ديگه حرف نداره.
ممنون دوست عزیز از نظراتتون.
در این مورد خیلی بحث شده ولینقل قول:
من ميخوام يه برنامه اي باشه كه وقتي با اينترنت كار نمي كنم كلاً غير فعال بشه و كنار ساعت كامپيوترم نباشه. ولي وقتي كانكت ميشم خود به خود فعال بشه (كه همچين چيزي نداريم).
فقط در يه صورت مي تونم بپذيرم كه برنامه رو دائم كنار ساعت كامپيوتر فعال نگه دارم، اون هم اين كه عمليات Dial و Redial و.... رو هم خودش برام انجام بده.
این برنامه تایمر اینترنته و امکانات جانبی اینچنینی زیادی می تونه بهش اضافه بشه که برنامه رو از هدف اصلیش دور میکنه.
فکر نکنم نیازی به این قابلیت باشه ، چون اکثر کاربرا با Connection خود ویندوز خو گرفتن.
بنظر من که این برنامه هیچ قابلیت خاصی نداره .نقل قول:
بهترين نرم افزاري كه تا حالا براي مديريت اكانت ها ديدم Advanced Dialer بوده
برنامه ای که با اضافه کردن یه قابلیت به "حرف نداره" تبدیل میشه ، الان در حد "بد نبود" اه ؟نقل قول:
حالا اين برنامه فعلي هم اگه بتونه عمليات Dial و Redial رو خودش انجام بده ديگه حرف نداره.
ممنون که دوستان انقدر نسبت به این برنامه لطف دارن و مارو از نظرات ارزشمندشون بی نصیب نمیذارن.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این دوستان به برنامه نمره ضعیف دادن ، اگه علاوه بر این کار میومدن و اشکالات برنامه و دلایل کارشون رو اینجا میگفتن،
به پیشرفت برنامه خیلی کمک می کردن.
لطفا اينجا اپلود كنيد
کد:http://4share.ir
دوست عزیز namx شما برنامه رو دانلود کردین؟
یا قبل از دانلود برنامه پیش بینی کردین که برنامه ضعیفه؟
ممنون میشم تا با بیان ضعف های برنامه به پیشرفتش کمک کنین.
لینک پشتیبان برای برنامه :
دانلود :
کد:http://soda.parsaspace.com/MBT925/MB%20Timer/Setup%20MB%20Timer%202.2.0%20Final.exe
خود برنامه حرف نداره ولی دیزاین گرافیکیش خیلی خیلی ضعیفه اصلا User Friendly نیست
دوست عزیز ، این تاپیک برای همین زده شده ، تا این برنامه به بهترین حالاتی که می تونه داشته باشه ، تبدیل بشه.
به پست های قبل از نسخه ی فعلی یه نگاهی بندازین ، میبینین که اون موقع راجع به ظاهر فعلی نظر خواهی شد و یه پیش نمایش از ظاهر فعلی گذاشته شد ، که کسی ازش انتقاد نکرد.
دوست عزیز شما اگه قبل از نمره ضعیف دادن به برنامه (اونم فقط بخاطره ظاهر) میومدی و ازش اینجا انتقاد می کردی تا برنامه اصلاح بشه ، خیلی بیشتر می تونستی به پیشرفت برنامه کمک کنی.
هنوزم دیر نشده ، من توی چندتا پست قبل تر از دوستان در مورد ظاهر برنامه نظر خواستم ، شما اگه طرح خوب و بهینه ای برای ظاهر مد نظرتونه ، من منتظرم که استفاده کنم.
سلام. خيلي وقته اينجا سر نزدم. من كه ايرادشو بهت گفتم. همينجا. اسم منو هم خط بزن. تقريبا همون چيزي كه AB گفت.!!! نسخه جديد رو نديدم. اما اونطور كه يادمه مشكل ظاهر و يه خورده مشكلات Runtime و خطاهاي ديگه داشت. يعني رو بعضي سيستم ها مثل اينكه مشكل داشت و خطا ميداد.
قبلا هم بهت گفتم. برنامه هاي استاندارد تقريبا ظاهر مشخصي دارند. استفاده از آيكون هاي زيبا هم خيلي به زيبايي برنامه كمك مي كنه. يه دوستي داشتم دلفي نويس بود خيلي برنامه هاي قشنگي مي نوشت. فكر مي كنم بتوني ظاهر زيبايي ازش درست كني. البته من دارم الان نسخه جديد برنامتو دانلود مي كنم و چون سرعت اينترنتم افتضاحه شايد نتونم همين الان نظرمو بدم. ولي فكر مي كنم خيلي خوب شده باشه. با تشكر. راستي اگه منو يادت رفته من همونم كه Turbo Dial Info رو معرفي كردم D:
Ab عزیز که فکر کنم مغرضانه نظر داده باشه
آخه یه برنامه ساده که یه منو بار ( شبه منو بار ) بیشتر نداره دیگه گرافیک دیزاینش خیلی خیلی ضعیفه از کجا اومده نمیدونم
متاسفانه اونشب موفق نشدم كامل دانلود كنم الان سرعت خيلي بهتره. براي ديدن برنامه دارم لحظه شماري مي كنم
بالاخره ديدمش. خيلي توپ شده. تبريك مي گم. آفرين به پشت كارت.
بچه ها سلام
برای طراحی برنامه - از نظر شکیلی - می تونید از نرم افزار خارجی هایش استفاده نمائید.
سلام ...
من یه مدتی این تامیر فوق العاده رو (دست سازندش درد نکنه ) توی استارت اپ داشتم و حدود دو هفته ازش استفاده کردم ....
اما اواخر یه ارور داد که گفت ocx خرابه و الان دارم دوباره ستاپش رو دانلود میکنم
موفق باشین
این لینک کار نمیکنه لینک بعدیش هم که وکمن دادن خرابه یه لینک دیگه هم بود که خود شما گزاشته بودید کار نکرد لطفا یه بار دیگر توی رپید اپ کنیدنقل قول:
آقا این برنامه که معرفی کردید برای استفاده در شبکه هم خوبه ؟؟یعنی برای اعمال محدودیت برای اینترنت در شبکه هم به کار میره ؟؟؟
این لینک رو الان تست کردم کار می کنه :نقل قول:
کد:http://mbt925.persiangig.com/MB%20Timer/App/Setup%20MB%20Timer%202.2.0%20Final.exe
نه دوست عزیزنقل قول:
.1-ثبت زمان و تاریخ شروع و پایان اتصال، نام ویندوز ، یوزر و مدت زمان و هزینه ی تماس
2.شناسایی مقصد تماس
3.محاسبه هزینه تلفن بر اساس مقصد تماس
4.امکان رسم نمودار کل تماس ها و جستجوی جزئیات تماس بطور دقیق
5.سفارشی بودن ظاهر برنامه
6.پشتیبانی کردن دو زبان فارسی و انگلیسی
7.دارا بودن تعرفه های داخل شهری و بین شهری و قابل ویرایش و بروز رسانی بودن آنها
8.قابلیت پسوردگذاری بر روی برنامه و سفارشی کردن درخواست پسورد
9.شمسی بودن کلیه های تاریخ های موجود در برنامه
10.سازماندهی اکانت های موجود در سیستم شما
11.محاسبه هزینه مصرفی از اکانت
12.محاسبه زمان مصرفی از اکانت
13.پشتیبانی کردن از مولتی کارت ها
14.نمایش اطلاعات کامل و دقیق مربوط به هر اکانت (هزینه اکانت ، هزینه مصرفی ، هزینه باقیمانده ، یوزرنیم ، پسورد ، شماره تماس ، مقصد تماس ، مدت اکانت ، زمان مصرفی ، زمان باقیمانده ، اولین تماس ، آخرین تماس ، تعداد تماس ،بیشترین تماس ، مجموع هزینه تلفن از تماس های این اکانت )
15.گزارش گیری از کلیه اکانت های موجود
16.امکان ذخیره جزئیات تماس و بارگذاری آنها در زمان مورد نیاز
17.قطع تماس بعد از مدت زمان مشخص
18.نمایش پیغام هنگام اتصال و قطع اتصال و آگاه کردن کاربر از مقدار مصرفی و باقیمانده اکانت
19.دادن هشدار هنگام نزدیک شدن به پایان زمان یا هزینه اکانت
20.دراپ زون زیبا و مختصر برای نمایش اطلاعات اصلی
و قابلیت های دیگه ...
این ورژن ، بتا ( در حال تست ) میباشد .
به زودی امکانات زیر افزوده خواهد شد .
.پشتیبانی کامل از انواع مختلف مولتی کارت ها و کارت ها ی هوشمند
2.پشتیبانی از کارت های حجمی
3.نمایش مقدار ارسال و دربافت داده که بدرد دوستانی که ADSL دارن هم می خوره.
4. رسم گراف پهنای باند
5.اضافه شدن احتمالی Help به برنامه
6.کمتر شدن مقدار اشغال رم (که البته توی این نسخه هم خیلی خوبه)
7.حذف و تغییر یه سری از اشکلات جزئی ، ظاهری و ...
لیسانس : رایگان
ورژن : 2.2.0 بتا
حجم برنامه : 1.66 مگابایت
برنامه نویس : محسن بیگلری
Download Link
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://rapidshare.com/files/49949537/Setup_MB_Timer_2.2.0_Beta.rar.html
دستت درد نکنه منتظر نسخه اصلی میمونیم هر چند اینم خیلی خوبه
سلام ... برای من این ارور رو میده !
ممنون از Kolubive عزیز.
نسخه فاینال برنامه هم اومده.
لینک دانلود :
کد:http://mbt925.persiangig.com/MB%20Timer/App/Setup%20MB%20Timer%202.2.0%20Final.exe
شما نسخه جدید رو دانلود کنید (لینکی که بالا دادم) .نقل قول:
دارم دانلود میکنم ....
ایا امکانش هست که بدون پاک کردن نسخه ی قبلی نسخه ی جدید رو نصب کنیم ؟
یا حتما باید نسخه ی قبلی کاملا پاک شده باشه
در ضمن ممنون بابت زحماتتون
سلام محسن خان . مخلص افراد کاردرست هم هستیم ! دی:
ممنون بابت لینک و ممنون بابت این نرم افزار فوق العاده البته من 1 سالی میشه ازش استفاده میکنم
محسن جان لینکهای اصلی برنامه رو خودت در اختیار سایتهای دانلود معتبری مثله download.com میذاری دیگه درسته ؟
بازم ممنون موفق باشی
تا قبل از این نسخه می شد این کارو کرد ولی از اونجا که این نسخه نسبت به نسخه های قبل کاملا تغییر کرده و تغییراتش اساسی بوده ، باید نسخه قبلی آنینستال بشه.نقل قول:
شما لطف داری عزیز.نقل قول:
نه من لینک برنامه رو در اختیار هیچ سایتی نذاشتم ، حداقل تا حالا.
نسخه جدید برنامه قرار بود مثل نسخه های قبل روی صفحه اصلی سایت معرفی بشه ،
که حالا نمی دونم چرا نشد !
انشالله میشه ... یه کمی کم کاریه مدیرا را رو به بزرگی خودتون ببخشین این سایت اینجوری نبود که این همه یوزر داشته باشه .... همش هم از درد این انجمن متفرقه هست ...
من اسم برنامه ی شما رو با این اشتباه گرفتم !
به هر حال موفق باشین زکد:http://www.download.com/MB-Timer/3000-2350_4-10142202.html?tag=lst-1
Added
مثله اینکه قسمت نیست
همون ورژنی هستش که لینکش رو دادین
بخوایم کل برنامه رو پاک کنیم (registry keys ) و این چیزا چطوری باید اقدام کنیم من از Your uninstaller استفاده میکنم .....
شاید اگه همه ی اثار برنامه رو پاک کنم و دوباره از اول نصبش کنم مشکل حل بشه !
اینجا چقدر سوته و کوره ؟
سلام ...نقل قول:
عجیبه !! منم این مشکل رو پیدا کردم !
محسن جان چاره ای هم داره ؟ من از اخرین نسخه استفاده میکنم
از هیچی بهتره ...
Uninstaller برنامه درست كار مي كنه ، نبايد همچين مشكلي وجود داشته باشه !نقل قول:
مشكل دقيقا چيه؟
برنامه دوباره نصب نميشه؟
سلام کسی نمیدونه که چطوری میشه اون رو (برنامه رو) برای اینترنت پر سرعت (adsl) به کار برد؟
کسی نرم افزاری داره که بتونه حجم فایل دریافتی و ارسالی را بنویسه و اصولا برای هر اکانت یک محدودیت زمانی مثلا سه ماهه و محدودیت حجمی مثلا 10 گیگا تعریف کرد و خودش به جای زمان با حجم و تاریخ هشدار بدهد؟
مثلا اگر حجم دریافت و ارسال امروز به 100 مگ رسید اخطار بدهد.
راستی این نرم افزار خیلی خوبه و به درد بخور است ولی من قبلا با اینترنت تایمر کار می کردم که محدودیت زمانی (مثلا سه ماهه ) را نیز می شد برایش تعریف کرد همینطور میشد اگر خواستی خیلی توی اینترنت نباشی تنظیمش کنی اگر زمان فعلی شما وقته که به یک ساعت یا .... رسید پیام بدهد.اگر این قابلیت بشه به این نرم افزار اضافه بشود خیلی خوب می شود.
با تشکر
چرا هم uninstall میشه و هم نصب میشه ولی موقع اجرا کردن یا همون لود کردن این ارور رو میده !
ممنون دوست عزیز بابت نظراتتون.نقل قول:
بیشتر قابلیت هایی که گفتین قراره توی نسخه جدید برنامه اضافه بشه.
محدودیت هایی که گفتین و خیلی از محدودیت های دیگه هم قراره اضافه بشه.
البته توی نسخه فعلی محدودیت 3 ماهه رو می تونین بر حسب ساعت به برنامه بدین.
قابلیت هشدار دادن هم قابلیت جالبیه ، حتما اضافه میشه.
Mbt925 جان ما منتظریم توی ورژن جدید این چیزا اضافه بشه مخصوصا نشان دادن حجم ارسال ودیافت که برا adslها خیلی مفید ومهمه وهمچنین یه نمودار گرافیکی که این قابلیت رو داشته باشه که هم بر اساس کیلو بایت و هم مگا بایت وهم بایت نشون بده(این اخری که گفتم حتما انجام بده هیچ کدوم از برنامه ها این رو که به هر سه صورت قابل تنظیم باشه ندارن) یه چیز دیگه هم هست برنامه رو یه کاریش کن که وقتی مینیم شد ورفت توی سینی کنار ویندوز وخواستیم دوباره بیاریم رو دسکتاپ به اخرین جایی که روی دسکتاب بوده بره در صورتی که الان همیشه میاد وسط دسکتاب مثلا من میبرمش کنار صفحه و میفرستمش توی سینی وقتی دوباره اومد بره همون کنار صفحه امیدوارم منظورم رو رسونده باشم والبته اینا رو انجام بدی
اینم اگه اضافه کنی عالی میشه :موقع دیسکانکت الان پیغام میده که دیسکانکت (همون پنجره کوچک که میاد) حالا یه کاریش کنی که بشه هر پیغامی که خواستیم نشون بده(مثلا یه متنش بدیم که اونو نشون بده) واندازه ومکان پنجره این پیغام قابل تنظیم باشه که کجا ظاهر بشه و چقدر اندازش باشه
با تشکر از زحماتتون در مورد این برنامه
دوستان محترم اعم از حرفه ای و غیره لطفا جون هر کی دوست دارین در مورد راه اندازی سیستم epayment من را راهنمایی کنید جون هاجی کارم بد جوری گیره
نوکر همه مهندسان محترم.
مرسی خوب بود بازم بزار