من گوشیمو برده بودم بیرون
یارو نتونست فلش کنه
گفت فایل Eprom یا Erom رو ندارم باید دانلود کنم!!
من با همبنا میتونم فلش کنم؟
من گوشیمو برده بودم بیرون
یارو نتونست فلش کنه
گفت فایل Eprom یا Erom رو ندارم باید دانلود کنم!!
من با همبنا میتونم فلش کنم؟
این سایته نمیزاره همین گه ریجستر شدم دانلود کنم
میگه بعد از یک ماه و فرستادن 20 پیام میتونم دانلود کنم
تو رو خدا اگه کسی میتونه واسم دانلود کنه
سلام من گوشيم خيلي قاطي كرده w700هستش اگه بخام اهنگ مسيج رو انتخاب كنم گوشي ري استارت ميشه از دستت اروم بيفنه زمين اين پيغام confitoer erorرو ميده و ري استارت ميشه و ميگه سيم كارت رو عوض كن پيغام رو نتونستم درست بنويسم
اينا هيچي اومدم اكوستيكش رو عوض كنم ديگه هر چي ميريزم حتي اورجينال ديگه صداش در نمياد
چجوري فلش كنم
سلام.
گوشی من w850 هست.من هر آکوستیکی رو که واسه بلند شدن صدا روش میریزم وقتی که حالت کشویی بستست صداش کمه ولی وقتی بازش میکنم صداش زیاد میشه.با برنامه ی setool
مشکل از کجاست؟؟؟؟؟؟
برنامه ای جایگزین usb flash هست؟
رو کاپیوتر من نصب نمیشه!!!
شما میتونید از آرشیو دانلود بخش سونی اریکسون توی سایت موبایلستان دات نت استفاده کنید.نقل قول:
شما هم مثل پست نفر قبلیت فایلهارو پیدا کن و فلش کن. اون ارور معمولا مال کاستومایز هست.نقل قول:
کلا روی دبلیو 700 هر آکوستیکی نمیشه ریخت ولی بعضیهاش کار میکنن.
شما باید آکوستیک خاص گوشیتو پیدا کنی. اینهایی که هست مال کشوییها نیست.نقل قول:
فایل صدای کشو بسته و باز با هم فرق دارند.این آکوستیکهایی که هست فقط کشو بسته اش دستکاری شده.
سلام هادي من نميتونم فايل فلش رو پيدا كنم شما برام ميزاري مشخصات گوشيم اينه
cid49 red r1ca021
prgcxc1250517 hong kong cr
cda102295/7
cda r2a
هادي جان اين مشخصات گوشيم فايل فلش رو ميتوني برام پيدا كني من نميتونم زياد بيام اين كار برام خيلي ارزش داره
تو رو خدا هر كي به اين تايپيك مياد به من كمك كنه منو گوشيم رو كه ميزنم گوشي ري استارت ميشه ديگه بدتر از اين نديده بودم شما هم فرض كن براي خودت اين مشكل پيش اومده حالا يه كمكي كنيد
مطمئنی که باتری موبایلت سالمه؟نقل قول:
اخه مال یکی از آشناهای من وقتی میخواست زنگ بزنه (که د ر این زمان گوشی از باتری زیادی استفاده میکنه) ریستارت میشد.
منویی که میریزی چی هست؟ آیا کس دیگری اونو ریخته رو گوشیش و تست کرده؟نقل قول:
آیا تمام فایلهارو میریزی؟ آیا جای درستش میریزی؟ معمولا اگه منو رو اشتباه بریزی صفحه سفید میاد و ارور میده.
شما بهتره گوشیتو فلش کنی دوباره کارهارو با دقت انجام بدی.
حدود 20 مگه. برای دانلود برو همونجا که گفتم. بهتره فایلهای دبلیو 800 رو بگیری که یه حالی هم بکنی!
اینم لینک:اصلا اعصابتم خرد نکن حوصله کنی همه چی راحته.کد:http://mobilestan.net/showthread.php?t=27302
گوشیت چیه؟ اگه میتونی با فار وارد گوشی بشو . فایلهای منو رو حذف کن وفایلهای جدید(ترجیحا اورجینال خود گوشی) رو بریز باید درست بشه. اگه نشد باید فلش کنی.نقل قول:
تو رو خدا هر كي به اين تايپيك مياد به من كمك كنه منو گوشيم رو كه ميزنم گوشي ري استارت ميشه ديگه بدتر از اين نديده بودم شما هم فرض كن براي خودت اين مشكل پيش اومده حالا يه كمكي كنيد
سلام دوستان عزيز
آيا ميتوانم با XS++ يا setool2lite107 گوشيم را به فريمور زير آپديت كنم و از پچها استفاده كنم.
البته بدون استفاده از باكس و ... Firmware: R1CA021
اطلاعات بدست آمده با برنامه XS++
K750i
DBID: db2010 CID:49 Brown
IMEI:3596xxxxxxxxxx
IMEI:W800 GDFS:K750
EMEA_6
CDA102295/7 R2A
Firmware: R1BC002
بدويد برنامه قديمي اما كاربردي در صفحه اصلي گزاشتم كه بدردتون ميخوره مخصوص setoolهستش
با سلام
1-لطفا يكي از دوستان توضيح بده كه full flash چه كاري روي گوشي ميكند؟
2-آيا كاري را كه بيرون با باكس انجام ميدهند همين فلش كامل هست؟
3-گوشي من w810 هست طريقه full flash و فايلهاي لازم را مرحمت كنيد؟
4-آيا بعد از فلش كامل گوشي بحالت كارخانه اي برميگردد؟
اسم کامل و درست سایت cyber-shot , 4shared چی بود؟
میشه حجم sms هم افزایش داد؟ برای k800. مسیرش چی هست؟
وقتی گوشیمو وصل میکنم SETOOL2Lite گوشیمو نمیشناسه .و وصل نمیشه.چند بار هم نصب کردم گوشیمو اما نمیشه.حتی بعضی وقتها کامپیوتر هم دیگه نمیشناسه.خیلی نصبش کردم.چی کار کنم؟
چرا وقتی دارم usb flash driver نصب می کنم وسطش این ارور میده:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
روی Continue کلیک کننقل قول:
با عرض سلام و خسته نباشید به دوستان، یه سوال داشتم، گوشی من w810 -ه ، هنوز هم change هستش، میخواستم ببینم با setool اگه روش pach نسب کنم قاطی می کنه؟؟؟ پیشاپیش مرسی
نه فقط احتیاط کن یک وقت اشتباه نکنی که مجبور بشی فلش کنی. مثلا انتخاب مدل گوشی یادت نره.نقل قول:
با عرض سلام و خسته نباشید به دوستان، یه سوال داشتم، گوشی من w810 -ه ، هنوز هم change هستش، میخواستم ببینم با setool اگه روش pach نسب کنم قاطی می کنه؟؟؟ پیشاپیش مرسی
چرا کسی جواب نمیده؟؟نقل قول:
دوستان کسی فایل rest واسه W800 بافریم زیر داره؟؟
R1AA008 prgCXC1250092_EU_1_CA
اینم لوگ گوشیم.
لطفا کمکم کنید.کد:http://hossein-cr.persiangig.com/other/mymob.bmp
تشکر.
سه حالت بیشتر نداره 1_کابل رو چک کن ممکنه سرفیشت جرم گرفته باشه یا کابل قطع باشهنقل قول:
2_باتری رو دوباره جا بزن
3_برنامه usb کامل نبوده
گوشي هاي چنج هيچ مشكلي پيش نمياد براشون خيالتون راحت من گوشيم چنجه هر بلايي بگيد سرش اوردم
hossein.cr
این یعنی چی؟
welcome to setool2 lite edition v 1.07
supported DB2010/DB2012 CID49/50/51, DB2020 CID49/51/52
Loaded 51 flash descriptors
ChipID:8040,EMP protocol:0301
PHONE IS RED RETAIL PRODUCT
FLASH CID detected:49
Speed:921600
loader header not accepted
Can't load id loader !
Elapsed:8 secs.
ممنون مهران جان ولی این رست ها رو خود SETool داره.نقل قول:
این لازمه: R1AA008_CXC1250092_EU_1_CA
اما فکر نمیکنم موجود باشه...
--------------------------------------------------
به نظرشما
حالاکه سریال ها ازاد شده میتونم گوشیم سریال اصلی کنم؟(با باکس).
laster جان بعضي وقت ها اين پيغام رو ميده كابل رو در بيار دوباره جا بزن اگه نشد ايراد از جاي ديگه است
من كل هارد كامپيوترم پاك شد شايد تا چند وقت برنامه جديد نداشته باشم
اگه میشه لینک دانلود برنامه هک
ETOOL2Lite را بگذارید ممنون
سلام
كسي از دوستان اين روش رو تو گوشي w550i امتحان كرده؟
من گوشيم رو هك كردم منو...رنگ باتري كه باتري رو داره تا نصفه نشون ميده ....من ميخوام همه چيز رو پاك كنم همون منو خودش رو ميخوام باتري تا نصفه نشون ديگه نده چه جوري پاك كنم همه چيز رو با اين برنامه انجام دادمSETool2Lite
سلام من تازه عضو شدم ببخشيد با اين برنامه دوربينم ميشه بالا برد مدل گوشيم k800i
يك دنيا ممنون
آره....چيكار نميشه كرد :21:نقل قول:
سلام به همگی
اگه امکانش هست نسخه کامل setool2lt رو بذارید ممنون میشم:31::20::11::10::10::10:
لطفا منو راهنمايي كنيد گوشيم مرتبا خاموش و بلافاصله روشن ميشه master reset all هم كردم ولي مسئله حل نشد. مدام restart ميشه، چيكار مي تونم بكنم با اين برنامه ميشه كاريش كرد و چه چوري؟ ضمنا گوشيم دبليو 550 است مي تونم با كابل USB خودش وصل بشم و فلش كنك يا اينكه برا فلش كردن كابل مخصوصي لازم دارم.
شما میتونید بوسیله همین برنامه گوشیتونو فلش کنید.فریمورهای مناسب برای گوشیتون رو پیدا کنید و با این برنامه روی گوشی فلش کنید.نقل قول:
لطفا منو راهنمايي كنيد گوشيم مرتبا خاموش و بلافاصله روشن ميشه master reset all هم كردم ولي مسئله حل نشد. مدام restart ميشه، چيكار مي تونم بكنم با اين برنامه ميشه كاريش كرد و چه چوري؟ ضمنا گوشيم دبليو 550 است مي تونم با كابل USB خودش وصل بشم و فلش كنك يا اينكه برا فلش كردن كابل مخصوصي لازم دارم.
man mikham goshim ro felash konam beman ham yad midid chon goshim ro format kardam hame chi pak shod pach khodesh ro mikham