سلامنقل قول:
پست 8 همین تاپیک رو مطالعه کنید
【ツ】
Printable View
سلامنقل قول:
پست 8 همین تاپیک رو مطالعه کنید
【ツ】
با سلام
راستش من یک نسخه از فیلم Game رو دارم که زیرنویسش که Sub/idx هم هستش ( همین یه دونه هم بیشتر ازش وجود نداره) ... هرکاری میکنم با فیلم مچ نمیشه ... 10ثانیه میبرم عقب دو دقیقه درست میشه یهو بعدش دوباره ناهماهنگ میشه . خواستم ببینم مثل Srt نمیشه به روش خاصی با فیلم هماهنگ کردش؟؟ من که هفت جدم اومد جلو چشمم اینقدر زیرنویس عقب جلو کردم
سلام.نقل قول:
اینو خودم مچ کردم.
30 دقیقه وقتم رو گرفت شاید به درد شما هم خورد
سلامنقل قول:
اگه زیرنویس امین هماهنگ نبود
زیرنویس انگلیسی هماهنگ با فیلمت رو بده
یا نسخه فیلمت رو بگو
یا FPSش رو بگو
ردیفش کنم
امین جون دست طلا کاملا هماهنگ بود از هر دو متشکرم
راستش من هم حتی با زیرنویسهای فرمت Srt هم همین مشکل رو بعضی موقع ها دارم..!نقل قول:
با سلام
راستش من یک نسخه از فیلم Game رو دارم که زیرنویسش که Sub/idx هم هستش ( همین یه دونه هم بیشتر ازش وجود نداره) ... هرکاری میکنم با فیلم مچ نمیشه ... 10ثانیه میبرم عقب دو دقیقه درست میشه یهو بعدش دوباره ناهماهنگ میشه . خواستم ببینم مثل Srt نمیشه به روش خاصی با فیلم هماهنگ کردش؟؟ من که هفت جدم اومد جلو چشمم اینقدر زیرنویس عقب جلو کردم
میخواستم ببینم راهی برای مچ کردنش هست یا مشکل از زیرنویسه..؟
در اين گونه موارد از هماهنگ کردن و تغيير دادن فريم ريت هم ميشه استفاده کرد.نقل قول:
میشه یکم بیشتر توضیح بدی..؟نقل قول:
آموزش هاش فکر کنم باشه. سرچ کنيد اگه پيدا نشد بگيد براتون توضيح بدم.نقل قول:
من چيكار كنم تا زيرنويس فارسي رو درست نشان بده؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بااينكه unicode را هم فارسي كرده ام.
البته اين موضوع رو بايد در تاپيک مباحث مربوط به انواع movie player و زیرنویس مطرح ميکرديد ولي خب با يه player ديگه (مثلا KMPlayer) هم امتحان کردين؟
آقایون یه سؤال.
یه نرم افزار میخوام که براحتی بتونم باهاش زیرنویس sub/idx رو چند ثانیه عقب جلو کنم(کل زیر نویس حدود 3 ثانیه تأخیر داره و میخوام این 3 ثانیه رو درست کنم).از چه برنامه ای استفاده کنم؟
لطفاً لینک دانلود بهم بدین نه لینک پست اول این تاپیک رو!
سلام.نقل قول:
صفحه ی اول.
Subtittle Workshop
آموزش هم داره.
سلام.نقل قول:
توی پست اول برنامه ی Shift vobsub گذاشته شده
اینم لینکش
جدا از اون توی برنامه ی Km Player هم میتونید به راحتی زیرنویس ر و عقب و جلو کنید و......کد:http://forum.p30world.com/attachment.php?attachmentid=9224&d=1192947064
سلام.نقل قول:
زیرنویس های ساب آیدیکس رو SW باز نمیکنه.
آیا برای Fps عددی بین 25 تا 29.97 وجود داره..؟
زیر نویس برای من 2 ثانیه دیر میاد و با وجود آوردن به عقب ولی این موضوع باز تکرار میشه...
جمیعا سلام
اقا من میخوام کل یه فایل زیر نویس اس ار تی رو چند ثانیه بکشم عقب!! البته از وسطای فیلم!!!!! میشه همچین کاری کرد یا نه؟
( نمیخوام با پلیر همچین کاری بکنم! میخوام یک بار برای همیشه درست کنم )
راهی اگر هست بگید حتما، ممنون!
سلام.نقل قول:
زیرنویس رو با Sw باز کنید .
بعد اون زمانی رو که میخواین از ااونجا زیرنویس رو عقب جلو کنید از اون پایین انتخاب کنید .
با مثال میگم :
فرض کنیم در دقیقه ی 60 گفته میشه .......
شما این دیالوگ رو بین خطوط زیرنویس پایین پیدا کنید و انتخابش کنید حالا کلید های ترکیبی Crtl + D رو بگیرید توی پنجره ی باز شده گزینه ی دوم رو که میگه از زیرنویس انتخاب شده انتخاب کنید و بالاش هم کارهاتون رو بکنید
علامت + برای جلو بردن زیرنویس
- برای عقب بردن
جلوش هم تایمی که میخواین عقب جلو کنید به میزان ساعت دقیقه ثانیه و میلی ثانیه
بعد هم از منوی فایل سیو کنید .:20:
سلام ،من یک زیرنویس بافرمتsub/idx بابرنامه shift vob sub تنظیم زمانی می کنم چند دقیقه اول فیلم زمان درست هست اما بعد از چند دقیقه زیر نویس دیرتر پخش میشه این روهم بگم که در قسمت resize عدد 100 رو وارد می کنم .بعد که این مشکل به وجود میاد عدد قسمت ریسایز رو کمتر از 100 کردم اما سرعت پخش زیر نویس زیاد میشه وپشت سر هم پخش میشه حالا میشه لطف کنید من رو راهنمایی کنید.
سلامنقل قول:
یا از روش تغییر FPS استفاده کنید
یا از آموزش جدید مربوط به برنامه Subresync
تو پست اول آموزش داده شده
【ツ】
با تشکر از شما دوست عزیز بابت راهنمایی در مورد زمان بندی زیر نویس های sub/idx ،یک سوال دیگه، ایا راهی هست که بشه این جور زیر نویس هارو منظورم همین idx/sub رو تغییر سایز وفونت داد . با تشکر
سلامنقل قول:
این کارو انجام ندادم
فونت رو که نمیشه انجام داد
چون زیرنویس گرافیکی هستش (عکسه درواقع ... نه نوشته)
اما برای سایز
فکر کنم بشه زیرنویس رو به عکسهای BMP تبدیل کرد
عکسها رو بزرگتر کرد
و دوباره به فرمت sub/idx درآورد
البته کار سختی باید باشه
حجم زیادی از هارد رو هم اشغال میکنه
【ツ】
با تشکر ازشما میشه در رابطه به تبدیل به bmp یک کم توضیح بدید.نقل قول:
سلام.نقل قول:
برای تبدیل به Bmp میتونید از Subtitle creator استفاده کنید .
برنامه رو باز کنید
Crtl + m رو بگیرید بعد زیرنویس Sub/idx رو باز کنید بعد از اون پایین یک گزینه هست به نام Save BMP
با تشکر از شما من راه حلی رو که شما گفتید انجام دادم وزیر نویس رو به فرمت bmp تبدیل کردم حالا برای اینکه همه اون ها رو تغییر سایز بدم چکار کنم.
سلام
باید از برنامه های resize دسته جمعی عکسها استفاده کنید
البته نمیتونید برای ریسایز کردن سایز نهایی رو به برنامه بدین چون همه عکسها یک اندازه نیستن
باید عکسها درصدی بزرگتر کنید
مثلا تمامی عکسها رو 170% بزرگتر کنید
یا 200% بزرگتر کنید که 2 برابر بشن
البته افت کیفیت هم کاملا قابل پیش بینی هستش
【ツ】
با تشکر از شما بابت جواب دادن به پست های بنده ،ببخشیدباز هم سوال می کنم من با نرم افزار تمام فایلهایی رو که به bmp تبدیل کرده بودم تغییر سایز دادم حالا چطور دوباره فایل رو به فرمت sub/idx برگردونم.
سلام
اين نرم افزار subtitle workshop نميتونه زيرنويسهايي كه با فرمت .sub,.idx ساخته شدند رو شناسايي كنه و خطاي is a bad subtiltle or an unsupported format رو هنگام باز كردن اين فايلها نشون ميده در حاليكه اغلب زيرنويسهاي فارسي موجود در اينترنت همين فرمت رو دارن. نرم افزار ويرايش زيرنويس ديگه اي سراغ ندارين كه اين فايلها رو هم ساپورت كنه؟
نقل قول:
دوست عزیز اصلا کار نرم افزار subtitle work shop فقط برای فایل های srt هست و نمی تونه فایل های sub/idx رو ویرایش کنه .اگر مشکل زمان بندی دارید را های زیادی هست .شما مشکلت روبگو
shift vobsub برای ویرایش زمان بندی sub/idx هستش می تونی از اون استفاده کنینقل قول:
سلام
فیلم من فرمتش rmvb هست وقتی با Player که زیرنویس sub/idx رو اجرا می کنه می آرمش بدون صدا پخش میشه با KMPlayer و media player classic هم امتحان کردم ولی بدون صدا پخش میشه با real player صدا داره ولی زیرنویس رو اجرا نمیکنه لطفا من رو راهنمایی کنید چی کار باید بکنم ؟
با JET AUDIO امتحان کن احتمالا حل میشه.نقل قول:
با JET AUDIO هم امتحان کردم برای این فرمت ( rmvb) زیرنویس نشون نمی ده .
نه تنها زیر نویس sub/idx رو نشون نمیده srt رو هم نشون نمیده برای فرمت rmvb ؟؟؟
با km player امتحان کردی ؟
مطمئنی گزینه show subtitle تیک خورده ؟ ( فعاله ؟)
آره با km player امتحان کردم و گزینه show subtitle هم تیک خوردهنقل قول:
با km player امتحان کردی ؟
مطمئنی گزینه show subtitle تیک خورده ؟ ( فعاله ؟)
km player زیرنویس فرمتهای دیگه رو نشون میده ولی این یکی رو نه .
یادم رفت بگم که km player زیرنویس رو نشون میده ولی صدا نداره
اینقدplayer ها رو امتحان کردم وهر کدومش یک مشکل داشت که قاطی کردم بعضی ها صدا دارند زیرنویس نشون نمیدن بعضی ها هم زیرنویس نشون میدن صدا ندارن واسه این فرمت یعنی rmvb .
ورژن km شما 2.9.3.1432 هست ؟نقل قول:
توی قسمت audio یکم دستکاری کن !
یه کار دیگه هم میتونی بکنی که علمی نیست ! : با یه پلیر صدا رو اجرا کن.:8: با km نگاه کن ! (همزمان ) هم زیرنویس داری هم تصویر !
خداییش حال کردی !؟
(البته شوخی کردم ! :31:)
سلام.نقل قول:
به احتمال زیاد مشکل از کدک هستش.
یا نسخه جدید km player رو دانلود کنید یا کدک های codec media player ,K-Lite Codec ها رو دانلود کنید.
مشکلتون حل میشه.
از اینجا میتونی جدیدترین ورژنش رو بگیری ( km player )کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?p=1455975&highlight=multi+player#post1455975
من K-Lite Codec رو نصب کرده بودم و با KMPlayer v2.9.4.1.1433 امتحان کردم صدا نداشت حالا نمی دونم نسخه جدیدتری هم داره ؟نقل قول:
سلام.
به احتمال زیاد مشکل از کدک هستش.
یا نسخه جدید km player رو دانلود کنید یا کدک های codec media player ,K-Lite Codec ها رو دانلود کنید.
مشکلتون حل میشه.
یا اینکه موقع نصب K-Lite Codec باید کار بخصوصی انجام بدم ؟
Real Player رو نصب کن بعد با هر پلیری که خواستی نیگا کن.نقل قول: