سلام به همه دوستان من شنيدم 6120 تكنولروژيه voip داره و ميشه با هاش اس ام اس رايگان فرستاد كسي در مورد voip و صحت فرتادن اس ام اس رايگان چيزي ميدونه بگه!!!
راستي گوشيه 6121 امده يا نه؟؟؟ ...چه فرقي با 6120 داره!!!
Printable View
سلام به همه دوستان من شنيدم 6120 تكنولروژيه voip داره و ميشه با هاش اس ام اس رايگان فرستاد كسي در مورد voip و صحت فرتادن اس ام اس رايگان چيزي ميدونه بگه!!!
راستي گوشيه 6121 امده يا نه؟؟؟ ...چه فرقي با 6120 داره!!!
مشکل حل شد....
سلام بر همگان
آقایون راهنمایی لطفا :33:
من یه گوشی خوب فقط برای خواندن فایلهای pdf فارسی میخوام.
شما این گوشیو پیشنهاد میکنید ؟
اگه نه چی خوبه؟:question:
من هم یه 6120 گرفتم ولی دو چیز خیلی اذیتم می کنه. اولیش که فوق العاده من رو رنجونده کیبوردشه. اصلا خوش دست نیست مخصوصا واسه دستهای پسرا مناسب نیست. اگه اهل اس ام اس باشین مثل من دور و بر این گوشی رو خط بکشین. جون زود دستاتون درد میگیره. دومین مورد هم صداش که خیلی ضعیفه اصلا تو جاهای شلوغ کار نمیده ولی کیفیت صداش بد نیست. کلا واسه اونایی گه با گوشی زیاد ور میرن فایده نداره.
یه سوال هم داشتم.
من تازه گوشی رو خریدم. وقتی imei رو چک کردم با جعبه همخوان بود ولی الان که تو سایت numberingplan میزنم میگه شمارت به نظر درست ولی هیچ اطلاعاتی راجع بهش نیست. خودن باید اطلاعاتش رو وارد کنی!! کسی میدونه جربان چیه؟:13:
اگر اهل PDF و آفیس هستی باید بری سراخ PPC .. ولی با این حال نسبت به قیمتش برای خوندن PDF راضی کنندست ...نقل قول:
من هم دیروز زدم و همین جوری بود!نقل قول:
سلام دوستان.
یه سوال داشتم.
بین 6300 و 6120 کدوم بهتره از نظر صدا؟
برای یکی میخوام که سیمبین براش مهم نیست و صداشو میخواد.
حالا هم تو هدفون و هم تو اسپیکر صدای کدومش بهتره؟
نقل قول:
نوشته شده توسط pesare_dokhtarkosh [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از لحاظ صدا فرق زیادی با هم ندارند ...
ولی 6120 به دلیل سیمبین بودن بیشتر میشه از نظر برنامه های مولتی مدیا روی گوشی مانور داد ...
کیبوردش اوایل یه مقدار اذیت میکنه ولی کم کم بهش عادت می کنید(متاسفانه خیلی از گوشی های جدید این مشکل رو دارن) ... بعد از یه مدتی که بگذره بدجوری با این گوشی ارتباط برقرار میکنید...گوشی دوست داشتنی ای هست...حتما از تمهای زیبایی که میشه براش داونلود کرد هم استفاده کنید ...
کیبوردش یه کم اذیی میکنه ..
مثلا موقعی که من گوشی رو تازه خریده بودم وقتی می خواستم اس ام اس تایپ کنم همش دکمه ها زیر دستم نبود ..
ولی الآن دیگه بهش عادت کردم .. با این حال جوی استیکش یه کم اذیت میکنه ...
سیستم عامل این گوشی دقیقا مثل سیستم عامل N95 هستش: Symbian OS 9.2, S60 rel. 3.1
در نتیجه هر جا دیدید برنامه برای N95 گذاشتن بدونید برای 6120 هم هستش
من نمی فهمم چرا بعضی از دوستان از صفحه کلید 6120 شکایت دارند؟؟؟؟؟؟
واقعا چرا؟ من معمولا زیاد sms میزنم، باهاش هیچ مشکلی هم ندارم، خیلی هم خوبه!
یقیه دوستان نظرشون چیه؟
اگه انگشت هاتون کوچیک باشه هیچ مشکلی ندارید .. من 2-3 روز اول خیلی باهاش مشکل داشتم ولی الآن دیگه عادت کردم ...نقل قول:
اینو همه دوستان می دونند ... با این حال از یاد آوریتون ممنونم ...نقل قول:
سیستم عامل این گوشی دقیقا مثل سیستم عامل N95 هستش: Symbian OS 9.2, S60 rel. 3.1
در نتیجه هر جا دیدید برنامه برای N95 گذاشتن بدونید برای 6120 هم هستش
نقل قول:
این گوشی دوتا اسم داره 6120 کلاسیک و 6121 ولی همه بهش میگن 6120 :21:
نه عزیزم!
دو تا اسم نداره
6121 هم یک گوشی از نوکیا است که بسیار شبیه 6120c هستش.
زیاد با هم فرقی ندارند فرق عمده اش اینه که 6121 در رنگ های متنوعی تولید شده و فرق دیگه در باندشه همین
این صفحه ی 6121:اینم صفحه ی 6120c:کد:http://www.gsmarena.com/nokia_6121_classic-2011.php
کد:http://www.gsmarena.com/nokia_6120_classic-1958.php
6120 رو بعضی کشور ها طراحی کردند و 6121 رو هم برای کشور های دیگه ...
که متناسب با شبکه مخابراتی ایران 6120 وارد بازار ایران شد ...
فايلهاي SIS حتي با Rename هم با گوشي 6120 قابل ارسال به گوشي ديگر نيست!!!
دوستان لطفا تست كنن نتيجه گيري كنيم !!! (البته بدون استفاده از نرم افزار )
اگه میشه از هندزفری 6120 یه عکس بذارید
ممنون
روی 6120 ویندوز نصب میشه؟؟؟
اگه منظور شما ویندوز موبایله (wm) نخیر نصب نمی شه
این خاصیت سیستم عامل سیمبین است و نوکیا نه گوشی 6120 ولی چرا بدون نرم افزار؟؟؟نقل قول:
با یک نرم افزار X plore به راحتی می توانید:
فایل سیس و جاوا بفرستید. یک پوشه را یکجا ارسال کنید
فایل فشرده Zip و rar را باز کنید
همه فایلهای یک پوشه را یکجا انتخاب و ارسال کنید ( کپی و انتقال هم می شود)
فایل های Sis و جاوای دریافتی که در Inbox هستند را برروی مموری کارت یا حافظه گوشی انتقال دهید
و ...
به نظر من نصب یک Xplore خوب و همچنین یک Player خوب بر روی گوشی از واجبات است.
اصلا با نصب همین برنامه های کاربردی است که ارزش سیستم عامل گوشی 6120 مشخص می شود وگرنه می رفتیم سونی اریکسون می خریدیم!!!!
سلام من 2 ماهه که این گوشی رو گرفتم کاملا ازش راضی هستم یه گوشی با پرستیچ بالا البته برا کسایی که عشقشون صدای بلنده به درد نمی خوره ولی همونی هم که ازش در می یاد کیفیتش بالاست دوربینش هم که مثل بقیه گوشی های همردیف خودش البته از نظر قیمت 2 مگا هست روی هم رفته به نظر من در مقایسه با گوشیهای با قیمت 220 الی 250 هزارتومان بهترین انتخاب هست
درمورد مقایسه صدا بین 6120 و 6300 مطمئن باشید 6120 بهتره چون اگه صدایی که از 6300 در می یاد خوب گوش کنید مثل اینه که صدا از تو یه حلبی در میاد در ضمن ظاهر 6120 هم به نظر من خیلی باکلاستر از 6300 هست
اینم برای اون دوستی که عکس هندزفری 6120 رو میخواست ...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان
برنامه smart movie روی گوشیم
eror میده جند ثانیه بعد از اجرای برنامه میزنه Program damaged یه کد 10رقمی هم زیرش میده هر کدوم از ورزنهاشم نصب میکنم بازم ارور میده در صورتیکه قبلش عالی کار میکرد
ممنون میشم کمک کنید
در ضمن گوشیم 6120.:11:
سلام دوستام ممنون میشم تنظیمات gprs رو واسه 6120 بهم بگین واسه وصل شدن به نت با ایران سل
هر کاری کردم موقع کانکت ارور میده گوشیم.:11::41:
سلام
من حودود 250 هزار برای گوشیم گذاشتم کنار.
خیلی از 6120 خوشم میاد ولی چند تا سوال دارم.(خدا وکیل کسانی جواب بدم که 6120 دارن)
1- صدای هدغون این گوشی در هد یک mp3 play هست یا نه؟
2- دوربین این گوشی در چه حدودی هست؟
3-شارژ گوشی چه طوره؟؟
حالا به نظر شما این گوشی رو بگیرم یا k810 ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نقل قول:
1- صداي هدفون در حد MP3 PLAYER نيست.
2- دوربين در نور طبيعي تصاويري خوبي ارائه ميده ولي در نور كم تصاوير با زمينه آبي رنگ همراهه. فلاش دوربين هم خيلي كمكي نميكنه .
3- شارژ گوشي در صورتيكه كه فقط استفاده تلفني از گوشي بكني دو روز و نيم جواب ميده . ولي به نظر مياد نسبت به ساير مدلهاي نوكيا( مثلا 6630) باتري زودتر خالي ميشه .
ولي نسبت به قيمت مناسبش ( به خصوص اگر اصرار به داشتن گارانتي نداشته باشي) و امكانات به روزي كه داره ، انتخاب عاقلانه اي به نظر ميرسه .
دوست عزيز بدون نرم افزار در گوشيهاي نوكيا سيمبين دار با rename كردن Extentione فايل مورد نظر از طريق بلوتوث فرستاده مي شد !!! اما در 6120 نه !!!نقل قول:
منظور من اين بود!!!نرم افزار به جاي خود!!!
خوب حالا این دفعه می بخشمت...نقل قول:
شوخی کردم بابا به دل نگیر.
منم که این گشی رو دارم ازش راضیم !
هم کیفیت صداش خوبه هم سیمبین داره . دوربینشم برای موبایل خوبه ! موبایله , دوربین حرفه ای که نیست !:46:
درست اما بیا کیفیت عکسش با گوشی های دیگه مقایسه کننقل قول:
خیلی پایینه ... من خودم نمی دونستم تازمانی که خریدمش
ولی باز ازش راضیم
خوش دست و سبک همه کاره
با سلام
من یه ماهه که این گوشی رو دارم به نطر من یه گوشی کاملا موفقی است چون که در بازار ایران تا کنون از زمان معرفی بالاتنرین رده فروش رو داره. داشتن سیستم سیمبین و همچنین طراحی فوق کلاسیک و البته حرفه ای. دوربین در حد قبول ( کساییکه می گن ذوربین ضعیفه باید عکسا رو به کامپیوتر ارسال کرد و از اونجا دید). وجود cpu 369 mghtzی یکی دیگر از محاسن گوشی و سرعت زیاد جوابگویی این گوشی است. صدا با خروجی 62 کانال در حد معقولانه ای است البته ما یک گوشی اسمارت (هوشمند) نوکیا خریدهایم نه یک دوربین عکاسی دیجیتال یا یک ضبط صوت.!
موفق باشین.
100% تائید میشه!!!نقل قول:
سلام دوستان
این گوشی من بعضی وقتها(خیلی کم پیش می یاد) قاطی میکنه، مثلا امروز صبح که آلارمش زنگ زد گوشی قفل کرد و همینجور می لرزید و هیچیش دیگه کار نمی کرد، مجبور شدم باتری رو بکشم بیرون...!
به نظرتون عیب از گوشیه؟
من فکر می کنم چون سیستم عامل و سیمبیان داره این طور میشه!
شما چی فکر میکنید؟
برا کسی همچنین مشکلاتی پیش اومده، که گوشی قفل کنه و ....؟
یه سوال
چه گوشی های دیگه ای حدود همین قیمت و امکانات وجود داره ؟
5700 ......نقل قول:
من فقط میتونم فایل های با پسوند jar ر نصب کنم .هیچ برنامه ای با پسوند sis روی 6120 نصب نشد.زمان گوشیه به عقب کشیدم اما بازم نشد.نرم افزار های n95 هم روش جواب نداد
کسی میدونه مشکل از کجاست؟
شما باید اکثر فایل های sis رو ساین کنید و باید اول برای گوشی خودتون فایل cer بگیرید.نقل قول:
راهنمای ساین کردن گوشی در همین فروم هم وجود داره.
شما یه سر به این مسیر بزن :نقل قول:
menu\settings\Data mgr.\app.mgr
بعد options رو بزن و برو تو settings
اگه تو این قسمت software installation روی signed only هست اون رو به all تغییرش بده اگه این دفعه نصب نشد اون برنامه حتما باید ساین شه ...
موفق باشی ...