من هم به نوبه خودم به بروبچز تیریک میگم و به آرسنالیها میگم خواب نبودند شوکه شده بودند .!!
بازی یه جورایی مثل بازی حمله به یه گل یا چی میگند دیریبل گلی بود !!!!!!!!!!
من هم به نوبه خودم به بروبچز تیریک میگم و به آرسنالیها میگم خواب نبودند شوکه شده بودند .!!
بازی یه جورایی مثل بازی حمله به یه گل یا چی میگند دیریبل گلی بود !!!!!!!!!!
واقعا حال كردم:8:
آرسنال رو تو ليگ هم ميبريم حتما:27:
ناني و فلچر فراتر از حد انتظارمون بودن:46:
فرگوسن باید ون در سار رو میاورد بیرون بجاش یه مهاجم دیگه میفرستاد تو بازی!
چون بیکارترین بود!!
:31::31::31::31::31:عجب حرفی زدیها مثل یک گرز بود که بر سر تیم حریف فرود اومد.:31::31::31::31:نقل قول:
راستی اگر کریس رونالدو تو زمین بود این ارسنال چند تا میخورد؟
کریس رونالدو و توز و گیگز اگه بودن فکر کنم آرسنال رکورد میزد و بدترین باخت تاریخش میخورد
خدایا این فرگی رو از ما نگیر. تفاوت دو مربی این جاها مشخص میشه
دلتون خوشه!!برید با همون جام حذفی حال کنید!!لیگ انگلیس فعلا که در دستان ارسناله!در ضمن بازی برگشت لیگ برتر هنوز مانده!!!!
نقل قول:
یواش یواش باید به فکر آواتر جدید باشید !!!!:31:
یه جوری خودتونو تنظیم کنید تا بعد از بازی برگشت لیگ دیگه آواترتون خودکار عوض شده باشه !!
منظورمو که می فهمید :10::11:
یه کم دیره ولی ما هم تبریک میگیم
با بلایی که سر ارسنال اومد هیچ ارسنالی نمیتونه حرف بزنه
راستی فرگوسن با این همه بازیکن آماده می خواد چی کار کنه!!!!!!!!!!!
مثلا بازی با لیون یا گیگز باید بازی کنه یا نانی آماده یا مثلا فلچر
مگه بده خب !:31:نقل قول:
همه رو بازی میده. فرگی از لحاظ بازی دادن و بازی گرفتن کارش درسته. هر چند تو لیگ قهرمانان پدر آدم رو در میاره !
لیون1-منچستر1 باز هم فرگی پیرمان کرد ولی با تعویض توز و نانی نصف راه صعود را طی کرد.
تبریک
بچه ها مسابقه کجا برگزار شد ؟؟؟
و برگشت کیه ؟؟
در فرانسه.......بازی برگشت 14 اسفند............در تئاتر رویاهانقل قول:
امسال بايد انتقام سال قبلو از ميلان بگيريم.
براي همين خيلي دوست دارم كه آرسنال حذف بشه.از شواهد و قرائن هم اينطور پيداست چون San Siro كار زيادي از دستش بر نمياد بيچاره.
ما رو با این ایتالیایی ها در ننداز!!نقل قول:
اونجا مافیاییه. بازی برگشت پارسال انگار به منچستر دستور داده بودن بازی نکنه!!
مشکوک بود. امیدوارم به ایتالیای ها نخوره
اتفاقاً خوبه بخوره.هرگز اون 3-0 شوم يادم نميره.نقل قول:
ما رو با این ایتالیایی ها در ننداز!!
اونجا مافیاییه. بازی برگشت پارسال انگار به منچستر دستور داده بودن بازی نکنه!!
مشکوک بود. امیدوارم به ایتالیای ها نخوره
[[[تمجيد فرگي بزرگ از بازيكنان تعويضي اش]]]
__________________________________________________ _______________________________________
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرمربی تیم فوتبال منچستریونایتد پس از کسب تساوی دیرهنگام مقابل
لیون در چارچوب رقابت های لیگ قهرمانان اروپا به تمجید از کارلوس ته وز و نانی پرداخت.
به نقل از رویترز، سرآلکس فرگوسن پس از تساوی یک بر یک مقابل لیون گفت: ته وز و نانی شانس های گلزنی تیم ما را افزایش دادند. هر دوی این بازیکنان عملکرد بسیار خوبی داشتند.
وی در خصوص بازی گفت: " وقتی لیون به گل رسید تیم ما بشدت تحت فشار حریف بود. آن گل فوق العاده به آنها انرژی بخشید تا ما را زیر فشار قرار دهند. با این حال نتیجه خوبی در یک بازی خارج از خانه کسب کردیم و این تساوی به ما فرصت می دهد تا به دور بعدی این رقابت ها صعود کنیم. "
آلن پرین سرمربی تیم فوتبال لیون هم گفت: " ما نتیجه خوبی مقابل منچستر یونایتد به دست نیاوردیم. لیون بازی بسیار خوبی انجام داد اما واقعا ناراحت کننده است که در بدترین زمان ممکن گل تساوی را دریافت کردیم. "
دیدار تیم های لیون و منچستر یونایتد شب گذشته در حالی که تا دقیقه 87 یک بر صفر به سود لیون در جریان بود، با گل "ته وز" به تساوی کشیده شد.
کد:http://manutd.ir/pe/index.php?option=com_content&task=view&id=384&ac=0&Itemid=2
سرآلکس فرگوسن گفت رایان گیگز پس از پایان دوران بازیگری می تواند در نقش مربی تیم منچستر یونایتد انجام وظیفه کند.
به گزارش بی بی سی، سرمربی تیم فوتبال منچستریونایتد تصمیم این بازیکن 34 ساله مبنی بر حضور در کلاس های یوفا جهت اخذ مدرک مربیگری را ستوده است. گیگز می تواند به همتای خود الگنار سولشار بپیوندد که از بازیگری به مربیگری این تیم راه پیدا کرده است.
فرگوسن گفت: گیگز یک الگوی واقعی در باشگاه منچستریونایتد است و ما می خواهیم او در آینده در این سمت در تیم ما به انجام وظیفه بپردازد.
گیگز فوتبال را در مدرسه فوتبال منچسترسیتی آغاز کرد اما در ملاقاتی که فرگوسن در 14 سالگی با او داشت، این بازیکن به عضویت تیم فوتبال من یونایتد درآمد.
فرگوسن افزود: رایان 34 ساله است و همه بازیکنانی که دوران بازیگری طولانی مدتی دارند به این موضوع فکر می کنند که پس از اتمام این دوران قرار است چه کاری انجام دهند. بازیکنانی مثل گیگز، گری نویل و پل اسکولز ، همان راهی را خواهند رفت که پیش از این سولشار رفته است.
یوکاسل 1-5 منچستر یونایتد
[این بازی که 20:45 شنبه شب در ورزشگاه سنت جیمز پارک برگزار شد 5-1 به سود یونایتد به اتمام رسید
[بار دیگر شیاطین نشان دادند که می توانند قهرمانی را از آن خود کنند.
[[سر الکس فرگوسن با قرار دادن ترکیب : ادوین فن در سار-وس بروون-نیمانیا ویدیچ-پاتریس اورا-کریستیانو رونالدو-درن فلچر-کریک-نانی-رونی و توز در زمین توانست با گل های رونی (25 و 80 ) رونالدو (44 و 56) و ساها (90) بر کیگان غلبه کند]
[[در این بازی متاسفانه ویدیچ و اورا مصدوم شدند و اسکولز و اوشی به جای آنها به زمین آمدند.امیدواریم مصدومیت آنها جدی نباشد!
[
[کریستیانو رونالدو نیز پس از درخشش خود در بازی در دقیقه ی 66 بیرون آمد و ساها بجای او به زمین آمد و یک گل به ثمر رساند.
[
[]انتخاب بهترین بازیکن زمین سخت بود چون همه عالی بازی کردند.
[منبع : manutd.ir]
[دمشون گرم چه کردند.
نیوکاسل تو 2تا بازی 11 گل از منچستر خورده و فکر کنم این رکورد باید تو گینس ثبت بشه!!!!!!!
کلا نیوکاسل همیشه به منچستر حال داده.
4 5 سال پیش وقتی منچستر 13 14 امتیاز از آرسنال عقب بود . بهش رسید و با زدن 6 گل به نیوکاسل هم تفاضلشو بهتر کرد و هم باعث روحیه به یونایتد شد که در نهایت با 5 امتیاز اختلاف قهرمان شد.
هیچ وقت یادم نمیره اون قهرمانی رو.
به دو علت نمیشهنقل قول:
1. مالدیو +علی دایی
2.صاحب رکورد کیه؟؟ نیوکاسل که یازده تا خورده یا منچستر که یازده تا زده؟؟!
با اضافه شدن ادواردو داسیلوا به جمع مصدومان آرسنال ، شانس قهرمانی تیم ما رفت بالا. یه چیزی تو مایه های حدودا 99.9% که الباقی شانس میرسه به تیم دربی کانتی .:8:
ولی خدایی خیلی بد زدنش :41: حدودا یه سالی رو باید بخوابه تو خونه :5:
11 بازي آينده منچستر (تیم های دوم میزبان هستند).
01 Fulham-Man Utd Mar
08 Man Utd-Bolton Mar
15 Derby-Man Utd Mar
22 Man Utd-Liverpool Mar
29 Man Utd-Aston Villa Mar
05 Middlesbro-Man Utd Apr
12 Man Utd-Arsenal Apr
19 Blackburn-Man Utd Apr
26 Chelsea-Man Utd Apr
03 Man Utd-West Ham May
11 Wigan-Man Utd May
3-0 آرسنالیا بیان جلو بوق بزنن.
تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک
منم به همه دوستان تبریک میگم خیلی خوب شد این بوقچی های و وحشی های لندنی از ما عقب افتادن.
راستی یک سوال داشتم:
-چرا سایت man-utd.ir باز نمیشه و وقتی باز میشه یک سایت dns باز میشه که نمیدنم چیه؟
United Vs Olympique Lyonnais
سه شنبه 4 مارس 2008 = 14 اسفند 1386
ساعت 23:15 در الترافرد
توجه : نتیجه بازی رفت 1-1
Edwin Van Der Sar
تاريخ تولد = اکتبر 1970
قد = 197 سانتي متر
وزن = 85 کيلوگرم
باشگاه فعلي = منچستر يونايتد انگليس
اولين بازي ملي = ژوئن 1995
ملیت = هلند
آخ كه چقدر حال ميده آرسنال با ميلان حذف بشه.
اون وقت برو بچ با ميلان كار دارن...
میزنیم جلو ........... خوبشم میزنیم !!
با عرض سلام خدمت بر و بچ منچستری
ضمن تبریک برد 0 - 1 در الترافرد برابر لیون
واینکه انشاء ا... دخل آرسنال رو تو لیگ انگلیس میاریم
متاسفانه میلان حذف شد وما نمی تونیم انتقام باخت پارسال رو بگیریم
Rayan Giggs
تاريخ تولد:29 نوامبر 1973
قد : 180 سانتي متر
وزن : 68 کيلوگرم
باشگاه فعلي : منچستر يونايتد انگليس
اولين بازي ملي : 2 مارس 1991
ملیت : ولز
این از لیون . تا ببینیم بعدی کیه! فقط امیدوارم بارسا نباشه.
چون دوست دارم فینال بخورن بهم.
با عرض سلام خدمت بر و بچ منچستری
با توجه به شکست رئال و بردرم
ممکنه دوباره به رم بخوریم وخاطره خوشایند برد پرگل 1-7 برابر رم تکرار بشه
با آرزوی پیشرفت بیشتر برای Manchester United
نقل قول:
تائيد ميشه خفن
درسته که آواتورم بارساييه : ولي تيمهاي مورد علاقم : برزيل - بارسا - من يونايتد - پرسپوليس
تا الانم مطلب اينجا قرار ندادم چون شايد بعضيها ناراحت ميشن
ايشالله تا فينال به هم نخورن : بارسا و من يونايتد
/مرحله يك هشتم نهايي ليگ قهرمانان اروپا/
پرين: با يك اشتباه از جام حذف شديم
خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال المپيك ---- گفت: شاگردان من مقابل منچستريونايتد ايستادگي خوبي داشتند؛ اما با يك اشتباه از دور مسابقات كنار رفتند.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از سايت اخبار فوتبال جهان، آلن پرين افزود: در مجموع از بازي تيمم مقابل منچستر راضي هستم. هر چند كه از دور مسابقات حذف شديم.
اين مربي همچنين بيان كرد: در اينگونه مسابقات، لحظات سرنوشت ساز زياد نيست. به اين خاطر هر تيمي كه در اينگونه لحظات هوشيار و دقيق باشد، نتيجه مي گيرد و هركس كه از اين دقت و هوشياري فاصله بگيرد، ناكام مي ماند.
تيم المپيك ---- در بازي برگشت از مرحله يك هشتم نهايي ليگ قهرمانان اروپا تن به شكست يك برصفر مقابل منچستر يونايتد داد و بخاطر تساوي در ديدار رفت، از دور مسابقات حذف شد
سرمربي باشگاه منچستر يونايتد روز سهشنبه مهاجم آرژانتيني خود را با قهرمان افسانهاي فرانسوي اين باشگاه قابل مقايسه دانست.
"الكس فرگوسن" كه در آستانه ديدار برگشت سرنوشت ساز تيمش با باشگاه "----" فرانسه با خبرنگاران سخن ميگفت، اعلام كرد "كارلوس ته وز" جانشيني بسيار مناسب و يادآور "اريك كانتونا" هافبك نامدار اين تيم است و مانند او ميتواند موجب افتخار آفريني مجدد تيمش در جام قهرماني باشگاههاي اروپا شود.
ته وز و كانتونا اگر چه در يك دوره زماني و در يك پست بازي نميكنند، ولي از نظر تاثيرگذاري مثبت بر روحيه ديگر بازيكنان منچستر يونايتد در لحظات حساس و بحراني مسابقه و توان تغيير نتيجه به سود تيم خود در هنگام شكست يكسان عمل كردهاند.
فرگوسن با يادآوري ديدار رفت منچستر يونايتد در برابر ---- و همچنين ديدار اخير در برابر تاتنهام هاتسپرز و ليورپول، درباره ته وز گفت:از نظر من كارلوس يادآور اريك است.
"به خصوص از اين جهت كه درست زماني گل ميزند كه به شدت به آن نياز داريم و اين مساله در بازيهاي خارج از خانه بيشتر رخ ميدهد."
ته وز كه مانند كانتونا با جنجال وارد منچستر يونايتد شد، بر خلاف فصل كم فروغ گذشته، در فصل جاري ليگ برتر حضوري مقتدرانه و پر انرژي داشته و تاكنون ۱۵گل براي تيمش به ثمر رسانده است.
كانتونا در سال ۱۹۹۲به بهاي يك ميليون و ۲۰۰هزار پوند در يك معامله جنجالي از ليدز يونايتد رقيب آن هنگام منچستر به اولد ترافورد منتقل شد.
ته وز نيز سال گذشته پس از يك جنجال حقوقي طولاني بين منچستر، وستهام يونايتد و "كيا جورابچيان" مدير ايراني تبار برنامههاي ته وز به اولد ترافورد منتقل شد.
منچستر يونايتد در حالي امشب در ديدار برگشت در ورزشگاه خانگي اولد ترافورد به مصاف ---- ميرود كه در ۳۳ديدار اخير خود در رقابتهاي جام باشگاههاي اروپا شكست خانگي نداشته و ۹بازي اخير خانگي خود در مقابل رقباي اروپايي را نيز با پيروزي پشت سر گذاشته است.
اگر امشب منچستر يونايتد بتواند ---- را در اولد ترافورد شكست دهد، با ركورد ده پيروزي پياپي خانگي يوونتوس در جام باشگاههاي اروپا برابري خواهد كرد