harvest moon a wonderful life بازی
بابا هاروست مون جدید اومده خیلی قشنگ تره اونو بازی کنید کلی چیز جالب داره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
harvest moon a wonderful life بازی
بابا هاروست مون جدید اومده خیلی قشنگ تره اونو بازی کنید کلی چیز جالب داره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا یکی به ما کمک کنه من تو یه مرحلش گیر کردن کسی کد آسانسورو نداره ؟
اگه اشتباه نکنم باید بری بالا کد رو پیدا میکنی...توی همین تاپیک هم توی یکی از صفحات نوشتن...نقل قول:
واست پیدا کردم...
کد آسانسور 5744 هست.
نقل قول:
من فدات شم
درست بود حالا کجا هست این کد بریم ببینم که اینجوری بازی بی مزه نشه
خیلی زحمت کشیدی دستت درد نکنه
از هر چی راضی بودی یهدکمه تشکر بزنی کافیه...:10:نقل قول:
والا یادم نیست...همون طبقه بالا اونجا یه جایی هست خیلی بهم ریخته هست فکر کنم اونجاها بود...درست یادم نیست اخه ماله خیلی وقته پیش هست این بازی...:11:
اون کد آسانسور رو فکر کنم توی یکی از نوارهایی که پیدا میکنی میگه...نقل قول:
(من که اینجوری پیدا کردم:20:)
سلام
وسط نصب بایوشاک یه قسمت هست به نام اتو پچر که میخواد یه چیزو دانلود کنه
اینو حتما باید دانلود کرد چون هروقت کنسل میزنم نصب متوقف میشه؟
من همچین چیزی نداشتم...توی قسمت مشکلات نصب بازیها مطرح کننقل قول:
میگم عجب گیمیه این کیم!!!
درسته که مال دو سه سال پیشه ولی بازی تازگیها افتاده تو دستم که از این به بعد شد یکی از بهترین بازیهای عمرم!
خوب اگه little sister ها رو نجات بدی بهتره چون هم عذاب وجدان کمتری میگیری هم با پایان خوب بازی تموم میشه(البته پایان بدش رو هم می تونی توی فولدر movie ببینی:46:)نقل قول:
این big daddy ها هم فکر کنم روش خاصی نداشت(خدا بیامرزه بازیشو:31:)فقط وقتی به طرفت حمله کرد از سر راهش برو کنار و ببندش به تیر و گلوله...ولی اصولا سعی کنی کمتر سر راهشون قرار بگیری و باهاشون درگیر نشی بهتره:27:
پس چجوری little sister هارو بکشم؟
وقتی big dady رو کشتی برو سراغ دختره که داره از ترس میمیره :دینقل قول:
جلوش که وایسی پایینش میگه h رو بزن تا هاروستش کنه یعنی بکشتش یا دکمه L بود اگه اشتباه نکنم رو بزن تا یه دست به کله مبارکش بکشه و نجاتش بده و نکشتش.
در ضمن یادت باشه که اگه بکشیشون بهت ادام بیشتری میده. ولی اگه نکشی اون زنه دکتره هر از گاهی بهت یه چیزی میده
اگر نکشیشون درسته آدام کمتری میده ولی همونی که نجاتش دادی بعدا بهت جایزه میده و اونو توی یه خرس میذاره !
بهت پیشنهاد میدم هیچ کدومشون رو نکشی !
بر حسب کشتن یا نکشتن لیتل سیستر ها بازی 3 نوع پایان داره !
1. همه رو بکشی
2. همه رو نجات بدی
3. بعضی ها رو نجات بدی و بعضی ها رو هم بکشی
از اونجایی که من همه رو به ملکوت اعلی فرستادم :4:...نقل قول:
طالب شدم بدونم این جایزه ها چی بودن و 3 نوع پایان چجوری بودند
چون من قلب رعوفی دارم:31:
واسه همین اخرشو این طوری می دونم که خب همشون رفتم یه اتاقی جمع شده بودند خوشحال و سرحال از سرو کولم بالا می رفتند.
بعدشم که رفتم اون مرتیکرو کشتمو بقیه ماجرا که من از دمو پایانی بازی واقعا لذت بردم.
من که همه رو کشتم... توی اون اتاق رفتم
ما که یه پایانش رفتیم (البته خیلی وقت پیش) یادمه تو دموی پایانی نیروی نجات اومده بودن اجزایه متلاشی شده هواپیما رو بررسی میکردن که یهو از آب یه چیزهایه توپ مانند اومد بیرون بعد هرکدوم از اون سپایلر... اومدن و بهشون حمله کردن!
ما هم که ندونستیم آخرش چی شد!
کسی میدونه یعنی چی؟
دوستان 3 نوع پایان بازی به صورت فیلم هست و شما می تونید با برنامه زیر این فیم ها رو ببینید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اون جایزه ها هم شامل آدام و تیر و این جور چیزاست که توی یه خرس برات میزاره !
ما که بازی رو خیلی وقته که پاکیدیم بنابراین اگه یکی لطف کنه این پایانها رو بنویسه ممنون میشم
نقل قول::46:کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=2830133&postcount=282
سلام دوستان من ورژن فارسی دارینوس رو گرفتم نصب هم کاملا انجام شد ولی وقتی روی ایکون کلیک می کنم چند ثانیه ساعت شنی کنار موس میاد بعد می ره لطفا کمک کنید
یکی جواب مارو بده :19::37:
مال من نسخه ی انگلیسیش بود و مال شرکت خاصی نبود، اما منم همین مشکل رو داشتم البته بعد چند روز بازی کردن این اتفاقی که شما گفتید، برام پیش اومد ولی یه باز بازی رو Uninstall کردم حل شد!نقل قول:
از من از همون اولش اینجوریه یعنیاصلا بالا نمیاد رو یه کامپیوتر دیگه امتحان کردم بالا اومد نمی دونید مشکل کجاست
رفیق مشکل از ویندوزتونه!نقل قول:
ببینم از ویندوز 7 نسخه ی قدیمی یعنی 7100 ... که استفاده نمیکنی؟
نرم افزار AGEIA PhysX رو كامپيوترت نصبه؟نقل قول:
ممنون دوستان با عوض کردن ویندوز مشکلم حل شد
آقا من يه مشکلی با اين بازی تو vista و 7 دارم تو اين windows ها صدا ندارم ولی تو xp صدا دارم چيکار کنم تو تاپيک هل مشکلات پرسيدم کسی نميدونست
خب اگه میتونی روی همون xp بازی کن .
نگفتم...!!!نقل قول:
حالا بازی کن تا معتادش بشی...!
یه چیزی رو بگم اغراق نکردم، که تو تمام سالهای PCام تنها بازی که واقعا هم معتاد کرده بود و هم مجزوب همین Bioshock بود.
البته بازیه خوب خیلی زیاده ولی این یه چیز دیگه هست!
از COD6 هم کمتر از این خوشم اومد!
بایش جالبه فقط من همون اولاش گیر کردم اونجا که دوربین عکاسی رو پیدا می کنیم و باید از سه نفر عکس بگیریم من از دوتاشون عکس گرفتم سومی رو هرچی می گردم پیدا نمی کنم
نقل قول:
نه نميتونم رو xp بازی کنم کسی راهی بلد نيست؟
برای حل این مشکل در قسمت ساپورت سایت Take 2g روش زیر عنوان شده:نقل قول:
- مسیر Control Panel > Sound رو طی کنین و تب Recording رو انتخاب کنین. (تو نمایش کلاسیک)
- تو فضای خالی, راست کلیک کنین و Show Disabled Devices رو انتخاب کنین.
- موارد Stereo Mix رو انتخاب و Enable کنین.
ببخشید برا منم تو سون صدا نداره همین کار رو کردم ولی Stereo Mix رو پیدا نکردم که enable کنم
سلام دوستان
من اینجا گیر کردم
از اونجا که تو عکس نوشتم
اومدم پایین منطقه رو پاکسازی کردم
دیگه نمیتونم برگردم
راه دیگه ای هم ندارم
کمک کنید
ممنون
کد:http://up.--------.com/7/1264957208.jpg
http://up.--------.com/7/1264975973.jpg
http://up.--------.com/7/1264926074.png
سلامنقل قول:
این عکس کمکتون میکنه
کد:http://up.--------.com/7/1264929422.jpg
اونجوری که نوشته شما باید از 3تا spider splicer عکس بگیرید که از یکیشون گرفتید بعد راهتتون به اون قسمت قهوه ای رنگ روی نقشه باز میشه
آقا بازی کلاً چند ساعته؟
سلامک
اینجا گیر کردم
در اسانسور باز نمیشه روزش مگه 5742 نیست؟؟؟؟
کد:http://up.--------.com/7/1265205470.jpg
تا جایی که من یادمه کدش 5744 بود...یه امتحان کن...:10:نقل قول:
سلام دوستان
من یه جا مشکل دارم
اونجایی که زنه با دود خفه میشه و یه کدی روی شیشه مینویسه من کد را وارد گاو صندوق دیواری میکنم اما گاو صندوق خالیه وقتی از اتاق بیرون میام فلش راهنما به طرق اتاق برمیگرده توی اتاق دیگه چی هست ؟؟