هیتسفلد مربی خوبیه خدایی
ولی هرکیو میارن فان باستنو نیارن
مربی نیست که
اصلا آلمان با هلند مشکل داره:20:
هیتسفلد مربی خوبیه خدایی
ولی هرکیو میارن فان باستنو نیارن
مربی نیست که
اصلا آلمان با هلند مشکل داره:20:
دوست من بذار ماتئوس یه بار مربی المان بشه بعد درموردش نظر بده. حتما یادت هست زمانی که مربی تیم ضعیفی مثل مجارستان بود چه تیمی ساخته بود. ادمایی مثل بیرهوف با حمایتا و پارتی بازی بکن باور دارای یه پست بالا تو فدراسیون فوتبال المان می شن یا کلینزمن که مربی تیم المان شده بود. درسته المان تو جام 2006 تیم خوبی بود و رتبش هم سومش شد اما میزبانی این تیم رو نباید فراموش کنی و همش رو به حساب مربی گری کلینزمن بذاری. ستاره هایی مثل لوتار ماتئوس، افن برگ و حتی بالاک ( البته نه مثل دوتای قبلی) به خاطر درگیری شون با بکن باور دارن کنار گذاشته میشن و ادمایی مثل بیرهوف و کلینزمن میشن همه کاره. خداییش بکن باور دیگه شورشو در اورده. قبول داری؟ اخه یواخیم لو رو بهتره یا لوتار؟نقل قول:
ضمنا من ازطرفدارای سرسخت المان و بایرن مونیخ هستم و عاشق لوتار ماتئوسم . یادش بخیر بهترین بازیکن جام 90 شد.
اره با هم خیلی مشکل دارن. منم اصلا از فان باستن خوشم نمیادنقل قول:
اگه همون هیتزفلد باشه بهتره...
ولی بین این سه تا من ماتئوس رو بیشتر ترجیح میدم!
فن باستنو که من اصلا قبول ندارم...رایکاردم که هیچی...
منم بخاطر همون که مجارستان موقع لوتار ماتئوس خوب نتیجه نمی گرفت میگم نشه!!!!!!!!!!!!نقل قول:
دوست من بذار ماتئوس یه بار مربی المان بشه بعد درموردش نظر بده. حتما یادت هست زمانی که مربی تیم ضعیفی مثل مجارستان بود چه تیمی ساخته بود. ادمایی مثل بیرهوف با حمایتا و پارتی بازی بکن باور دارای یه پست بالا تو فدراسیون فوتبال المان می شن یا کلینزمن که مربی تیم المان شده بود. درسته المان تو جام 2006 تیم خوبی بود و رتبش هم سومش شد اما میزبانی این تیم رو نباید فراموش کنی و همش رو به حساب مربی گری کلینزمن بذاری. ستاره هایی مثل لوتار ماتئوس، افن برگ و حتی بالاک ( البته نه مثل دوتای قبلی) به خاطر درگیری شون با بکن باور دارن کنار گذاشته میشن و ادمایی مثل بیرهوف و کلینزمن میشن همه کاره. خداییش بکن باور دیگه شورشو در اورده. قبول داری؟ اخه یواخیم لو رو بهتره یا لوتار؟
ضمنا من ازطرفدارای سرسخت المان و بایرن مونیخ هستم و عاشق لوتار ماتئوسم . یادش بخیر بهترین بازیکن جام 90 شد.
ولی همین لو تو یه سال مربی گری تو تیم ملی آلمان یه باخت دادو با به تیم جوون رفت انگلیس رو برد .... اینا کمه!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ولی به هر حال امیدوارم یه مربی خوب و در سطح بایرن بیارن چون ما فقط همین یه تیم رو داریم!!!!!!!!!!!!
من هون اول که شنیدم هیتسفلد قرار به بایرن برگرده دوباره یاد قهرمانی اروپا افتادم ولی انگار هیتسفلد دلش با تیم نیستش..........نقل قول:
اگه همون هیتزفلد باشه بهتره...
ولی بین این سه تا من ماتئوس رو بیشتر ترجیح میدم!
فن باستنو که من اصلا قبول ندارم...رایکاردم که هیچی...
آره دیگه چند وقته صحبتش شده بهتره که بره خوب نیست تو تیم هی از این حرفا باشه...:41:نقل قول:
مثل همین بالاک که گفت دیگه تو بایرن انگیزه ندارم...خوب موندنش دیگه برای بایرن فایده ای نداشت!!!
هیتسفلد جون عین اب خوردن بایرن رو قهرمان میکنه . بابا تو بازی با بولتون هم بیچاره نمیدونست بولتون تو 90 دقیقه قراره 2 تا اوت بندازه جفتش بره گل. خدا کنه نره ولی اگه میخواد بره شوستر و بیارن که بهتره.
اگه اشتباه نکنم ماتئوس با مجارستان ، المان رو یه بار برد. درسته؟نقل قول:
بگذریم. منم از خدامه المان قهرمان جهان بشه ولی قبول کن نامردیه ستاره ای مثل ماتئوس به حقش نرسه
شما درست میگی منم لوتارماتئوس رو قبول دارم ولی نمیشه با بکن باوئر در افتاد !!!!!!!!!!نقل قول:
اگه اشتباه نکنم ماتئوس با مجارستان ، المان رو یه بار برد. درسته؟
بگذریم. منم از خدامه المان قهرمان جهان بشه ولی قبول کن نامردیه ستاره ای مثل ماتئوس به حقش نرسه
خدای نکرده قیصر فوتبال آلمان ومدیر بایرن هستش
اونجا که مثه ایران نیست که با مربی که بایه تیم قرار داد داره مذاکره کنند!!!!!!!!!!نقل قول:
هیتسفلد جون عین اب خوردن بایرن رو قهرمان میکنه . بابا تو بازی با بولتون هم بیچاره نمیدونست بولتون تو 90 دقیقه قراره 2 تا اوت بندازه جفتش بره گل. خدا کنه نره ولی اگه میخواد بره شوستر و بیارن که بهتره.
وای لوتار ماتیوس من که دیوونشم
هیتسفلد گزینه حیلی خوبیه ولی بحث رفتنشو این حرفا اومده یکمی بی انگیزه شده انگار
این تیم گران ترین ترین تیم ادوار بایرنه نبیاد این جوری نتیجه بگیره
سلام
تا دقیقه 88 که 6 بر صفر بایرن جلو بود
فک کنم همینجوری تموم شد
خوبه این جوری یه شوک به تیم وارد شد با این نتیجه
بکن باوئر هم مثل علی پروین خودمون هستش.هر کس باهاش مشکل پیدا کنه اگر قوی نباشه از صحنه فوتبال محو میشه.بهتره یه مربی آلمانی یا حداقل از تبار ژرمن بیارن برای تیم.
این لینکو ببینید پنالتی های فینال 2001 هستش
شاهکار الیور کان
کد:http://www.youtube.com/watch?v=RA8EUFEH8yw
یادش بخیر فینال با والنسیا ...........نقل قول:
این لینکو ببینید پنالتی های فینال 2001 هستش
شاهکار الیور کان
انشا ا... فصل بعد تو فینال 2008 هستیم و اون قهرمانی رو دوباره تکرار میکنیم
تهران، خبرگزاري جمهوري اسلامي ۸۶/۱۰/۰۲
"ميشاييل بالاك" كاپيتان تيم ملي فوتبال آلمان تاكيد كرد كه "ينس لمان" دروازهبان آلماني تيم آرسنال انگليس همچنان سنگربان اول آلمان است.
بهگزارش ايرنا به نقل از خبرگزاري فرانسه از برلين، لمان ۳۸ساله در ماه اوت جايگاه خود را در تركيب اصلي تيم آرسنال از دست داد و از آن زمان به بعد با توجه به انتخاب "مانوئل آلمونيا" اسپانيايي توسط "آرسن ونگر" نيمكتنشين شد.
بر همين اساس كم بازي كردن لمان باعث نگراني در تيم ملي آلمان شده كه يكي از مدعيان قهرماني در مسابقات يورو ۲۰۰۸است.
اما به اعتماد بالاك هافبك ۳۱ساله چلسي، لمان بايد اولين انتخاب سرمربي تيم ملي آلمان يعني "يوآخيم لاو" براي مسابقات ژوئن آينده باشد.
بالاك در اينباره به نشريه "بيلد" گفت: از نظر من بحثي در مورد اينكه چه كسي بايد دروازهبان شماره يك آلمان باشد، وجود ندارد. ينس بهترين فردي است كه ما در اختيار داريم. من از قدرت روحي و آمادگي جسمي او مطمئنم.
فكر نميكنم مشكلي براي تيم وجود داشته باشد حتي اگر او در تركيب ثابت تيم آرسنال نباشد.
وي افزود: ينس ۳۸ساله است و در دوران حرفهاي خود به اندازه كافي بازي كرده است. هميشه شنيدهايم كه تيم آلمان در درون دروازه قوي است.
كدام يك از بازيكنان توانسته خود را اينگونه ثابت كند و بتواند براي مدت طولاني چنين فشاري را تحمل كند؟ كدام بازيكن اين همه مدت در مسابقات ملي شركت كرده و تجربه لازم را دارد؟ ما در مورد مسابقات قهرماني اروپا صحبت ميكنيم. دروازهبانان بسياري بعد از لمان وجود دارند مانند "روبرت انكه" يا "تيمو هيلدبراند" اما كدام يك در صورت مصدوميت لمان، انتخاب اول هستند؟ هيچ كدام.
اين در حاليست كه سرمربي تيم ملي آلمان هم گفته است: لمان با اينكه جايگاه ثابتي در آرسنال ندارد اما ميتواند بازيكن شماره يك آلمان در مسابقات يورو ۲۰۰۸باشد. ينس تواناييهاي زيادي دارد. او بدون ترديد ليدر تيم است و در گذشته نشان داده كه به خوبي از پس فشارها بر ميآيد.
وي ادامه داده بود: لمان در ديدار دوستانه با انگليس و در برابر ايرلند در مقدماتي يورو ۲۰۰۸عملكرد خوبي داشت. ما نميتوانيم درخواست بيشتري از او داشته باشيم حتي اگر براي باشگاهش بازي نكند. ما روي لمان حساب ميكنيم. او دروازهبان شماره يك است و اين را در مسابقات بينالمللي نشان داده است.
لاو هفته گذشته اعلام كرده بود كه لمان، تيمو هيدلبراند از والنسيا و انكه از هانوفر را ممكن است براي مسابقات يورو ۲۰۰۸انتخاب كند.
بنابراين گزارش، خبرهايي از رفتن لمان به تيم وولفسبورگ بوندسليگا منتشر شده است اما خود وي تاكيد كرد كه ميخواهد به خاطر خانوادهاش تا تابستان آينده در لندن بماند.
تيم ملي آلمان اولين تيمي بود كه به مسابقات يورو ۲۰۰۸صعود كرد و در گروه دوم اين رقابتها با تيمهاي اتريش، لهستان و كرواسي همگروه شده است.
الان اخبار گفت اتمار هیتسفلد برای ادامه همکاری با بایرن به توافق نرسیده وبعد از یورو 2008 مارک فان باستن
جانشینش میشه
............
من نمیدونم مربی دیگه نبود
:41:
آخه با کدوم عقلی میخوان بایرن رو بدن به این فان باستن!!!!!!!!!
حیف این تیم نیست
خدایی فان باستن مربی نیست
اصلا من نمی دونم چه معنی داره برای بزرگترین تیم المان یه مربی هلندی تازه کار بیارن. خدا کنه یه نفر جلوشون رو بگیره تا یه مربی بهتر بیارن
خدا کنه نظرشون عوض بشه
نبینم این تاپیک بره اون پایین مایین ها!!!:5:
خب نیم فصله خبری از تیما هم نیست ولی نقل و انتقالات...
آقا قضیه این breno که از تیم sao paulo خریدتش چیه؟اصلا پستش چی هست!!!:20:
سلام دوست عزیز من. سوال خوبی پرسیدی. کسی امارشو نداره؟نقل قول:
آقا من آمارشو گرفتم یه مدافع 18 ساله برزیلینقل قول:
اینها
کد:http://www.bayernmunchen.parsiblog.com/350944.htm
وقتی وی آلمان این همه استعداد هستش نمیدونم چرا میرن سراغ بازیکنای کشورای دیگه
ممنون خیلی باحالی! خدا کنه این مدافع هم باحال باشهنقل قول:
حرف شما درستهنقل قول:
وقتی وی آلمان این همه استعداد هستش نمیدونم چرا میرن سراغ بازیکنای کشورای دیگه
ولی باید برای داشتن یه تیم قوی از همه ی ابزار ها استفاده کرد!!!!!!!!
من امیدوارم که این بازیکن لوسیوی دوم باشه
البته خدا کنه مثل لوسیو زیاد گل زن (به خودی ) نباشه! بهرحالنقل قول:
زنده باد بایرن مونیخ
زنده باد ماتئوس
زنده باد کان
یه نظر من لوسیو بهترین مدافع جهانهنقل قول:
هر وقت اراده کنی از لیونل مسی بهتره:31:
بعدش عین الیورر کان غیرتی
لوسیو البته یه کم کلش پوک هم هستش
راست میگی........نقل قول:
یه نظر من لوسیو بهترین مدافع جهانه
هر وقت اراده کنی از لیونل مسی بهتره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعدش عین الیورر کان غیرتی
بعضی وقتا که به سرش می زد همه رو دریبل میزد ولی جدید دیگه کم از این کارا میکنه!!!!
آقا به فکر مربی باشین
فان باستن:41:
دیگه کاریه که شده.ماتئوس و کلینزمن رو ول کرد رفتش مری هلندی آورد.واقعا که.این بکن باوئر هم بعضی وقتا میزنه به سرش.
اخبار دیروز این 4 نفر رو برای مربی گری بایرن اعلام کرد
خوزه مورینیو
رافائل بنیتز
فرانک ریکارد
مربی کنونی اشتوتگارت
که به نظر من همین مربی اشتوت گارت میشه. چون بایرن زیاد پول خرج نمیکنه.
البته اگه خبر صحت داشته باشه
ایول منم میخواستم همین رو بگم!!!!!!!!!!!نقل قول:
اخبار دیروز این 4 نفر رو برای مربی گری بایرن اعلام کرد
خوزه مورینیو
رافائل بنیتز
فرانک ریکارد
مربی کنونی اشتوتگارت
که به نظر من همین مربی اشتوت گارت میشه. چون بایرن زیاد پول خرج نمیکنه.
البته اگه خبر صحت داشته باشه
ولی توروزنامه ای که من خوندم از قول کیکر اینا رو گفته بود:
خوزه مورینیو
فرانک ریکارد
فان باستن
کیلینزمن
مربی کنونی اشتوتگارت
آره من فقط این خوزه مورینیو شو شنیدم از یکی از کانالانقل قول:
که بکن بائر گفته مورینیو مد نظر ماست به شرطی که تا تابستون آلمانی یاد بگیره!!!:31:
باز مورینیو بهتره.دیگه انگار توی آلمان مربی خوب پیدا نمیشه.پیدا هم بشه فرانس باهاشون مشکل داره
این قیصی خدایی قیصره
بهترین مربی دنیا رو میخواد بیاره بعد شرطم میزاره :31:
انگار مارچلو لیپی هم جزو اون چند نفره
بایرن کلاب یه سری بزنین
:27:خداییشنقل قول:
راستی این لیپی هم بیاد بد نیستا مربی خیلی خوبیه نامرد...:19: