ایول بابا خیلی خبر توپی بود
حق میلان نبود که در این مسابقات نباشه
اصال کیفیت مسابقات پایین میومد
دمتون گرم و ممنون
Printable View
دمتون گرم و ممنون
اين خبر رو شنيدم
اگر چه خوشحال شدم ولي دوست نداشتم اينجوري بخواد بياد ليگ قهرمانان
ولي اگر هم اومد كه ديگه اومده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اميدوارم فقط 4 تا ايتاليايي برسن به نيمه نهايي تا حساب كار دست بقيه بخصوص انگليسيها بياد.
مالدينى با ميلان تمديد كرد
باشگاه ميلان با انتشار بيانيه اى اعلام كرد پائولو مالدينى كاپيتان پرافتخار ميلان قرارداد خود را يك فصل ديگر تمديد كرد،در حالى كه بسيارى تصور مى كردند مدافع ۳۹ ساله ميلان در تابستان امسال با فوتبال باشگاهى هم خداحافظى خواهد كرد آخرين اخبار حكايت از ادامه حضور وى در تيم قرمز و مشكى پوش شهر ميلان دارد. مالدينى از زمان آغاز فوتبال حرفه اى در سال ۱۹۸۴ فقط پيراهن اين تيم را بر تن كرده و فوتبال ايتاليا را مديون خود كرده است. آدريانو گاليانى نايب رئيس ميلان هم تأييد كرد مالدينى قبل از سفر به ميامى براى گذراندن تعطيلات تابستانى رسماً قرارداد خود را تا ۳۰ ژوئن ۲۰۰۹ تمديد كرده است. گفته مى شود براى يك فصل مبلغ ۵/۱ ميليون يورو به وى پرداخت خواهد شد.
سلام.نمیدونم فهمیدین یا نه اما این قضیه کلا از طرف یوفا منتفیه.سخنگوی یوفا چند روز پیش گفت میلان قطعا هیچ شانسی برای حضور در لیگ قهرمانان ندارد.نقل قول:
کاکا در لیست خرید اسکولاری:
لوئیس فیلیپه اسکولاری که به تازگی سرمربی چلسی شده در صدر لیست خرید خود نام کاکا را قرار داده
و پیشنهاد 60 میلییونی برای کاکا داده اند
ولی لئوناردو مدیر استعداد یابی میلان گفته دست یابی به کاکا غیر ممکنه
میلان در نزدیکی آدبایور و دروگبا:
این طور که به نظر می رسد میلان با مسئولان دو تیم چلسی و آرسنال برای انتقال دروگبا و آدبایور به توافق رسیده اند
رقم میلان برای دروگبا 18 میلیون بوده و خود او هم اعلام آمادگی برای حضور در میلان کرده
رقم آدبایور هم 35 میلیون بوده که مسئولان ارسنال قبول کردند و فقط مسائل جزئی مانده
ادبایور هم گفته به میلان نمیشه نه گفت
آنجلوتی هم شدیدا تاکید کرده که به هرر دوی انها نیاز داره
پيرلو در فهرست خريد بارسلونا
آندرى آ پيرلو هافبك برجسته ميلان و تيم ملى ايتاليا سخت مورد توجه «جوزپه گوارديولا» سرمربى جديد بارسلونا قرار دارد. مطبوعات اسپانيايى با درج اين خبر نوشتند ميلان براى رسيدن به ساموئل اتوئو حاضر است با خواسته بارسا موافقت كند. روزنامه كاتالان اسپورت نوشت آبى و انارى پوشان براى جذب پيرلو حاضرند ۳۰ ميليون يورو بپردازند و اين نزديك به قيمت ساموئل اتوئو مهاجم كامرونى بارسلونا است و شايد ۲ باشگاه دست به يك معاوضه بزنند. ميلان هنوز واكنشى به درخواست بارسا نشان نداده اما مطبوعات ايتاليا نوشتند احتمال اينكه با رفتن پيرلو، «چيگارينى» را خريدارى كنند، بسيار زياد است. بارسا قصد دارد با استفاده از خواسته ميلان براى رسيدن به ساموئل اتوئو، پيرلو را خريدارى كنند.
ميلان، اتوئو را به «دينيو» ترجيح مى دهد
«آدريانو گاليانى» نايب رئيس ميلان اعلام كرد براى خريد مهاجم به ساموئل اتوئو چشم دوخته است. در حالى كه اين بازيكن در كنار دروگبا و آدبايور شانس پوشيدن پيراهن تيم قرمز و مشكى ها را دارد. گاليانى درباره احتمال حضور رونالدينيو گفت:«اين مهاجم برزيلى در فهرست ما جايى ندارد و اتوئو مد نظر سران تيم است. طى روزهاى گذشته فقط براى خريد اتوئو با بارسلونا مذاكره كرديم و مدت ها است هيچ بحثى درباره رونالدينيو نداشته ايم. در حال حاضر فقط قيمت بالاى اتوئو كمى شرايط را سخت كرده است.»
نکنه پیرلو بره ....
جام قهرمانان هم حیف شد .. کاش میشد !
من که فکر نکنم برهنقل قول:
به احتمال زیاد شایعه است
میلان به این راحتی ها اونو ول نمی کنه بره
میلان به پیرلو احتیاج داره
فورزا میلان
milan new kits 2008-09
این هم لباس جدید میلان در سال 2009-2008
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
احتمالا" آندری آرشاوین مهاجم تیم ملی روسیه و زنیت سنپترزبورگ به میلان ملحق خواهد شد.
این بازیکن پیشنهاداتی از تاتنهام ، استون ویلا و نیوکاسل هم داشته ولی خبرها حاکی از اینه که آنچلوتی بدجوری در پی خرید این بازیکنه.
اگه بیاد که خیلی خوب میشه. سرعت و تکنیک و دید بسیار بالایی داره.:10:
مدافع ميلان ميخواهد به فيورنتينا برود
داريو سيميچ مدافع ميلان گفته است كه قصد دارد به فيورنتينا بپيوندد. او ميگويد, فيورنتينا باشگاه بسيار خوبي است. مربي آنها چزاره پراندلي را هم دوست دارم. ويولا پتانسيل بسيار زيادي دارد و من دوست دارم برايشان به ميدان بروم.
لباسشون عــــــــــــــــــــــــ ـالیه
ایشالا میلان سال دیگه همه ی جام ها رو ببره
راستی میلان امسال تو جام باشگاه ها نیست؟؟؟
اتگار قرار بود یکی از تیمها محروم بشه و میلان به جاش بیاد تو لیگ قهرمانان. چی شد؟
چرا آنچلوتی رو عوض نمی کنن با این گندی که زد؟!نقل قول:
اگه تیمش تو 4 تا بود دیگه منتظر این اتفاقا نبودن
اگه اینجوری باشه عالی می شه:27:اگه اون تیمه ایتالیایی نباشه یعنی سهمیه ایتالیا می شه 5 تیم:21:نقل قول:
خدا کنه واقعیت داشته باشه و شایعه نباشه
نه ایتالیایی نبود فکر کنم استوا بخارست رومانی بود اگه اشتباه نکنمنقل قول:
اگه اون تیمه ایتالیایی نباشه یعنی سهمیه ایتالیا می شه 5 تیم
راستی برای شما هم که طرفدار اینتری یه خبر عجیب بگم که اینتر می خواد دل پیرو رو جذب کنه
برو تو سایت گل تیتر زده Inter Set To Sign Del Piero!
OH MY GOD:18:نقل قول:
همین الان رفتم خبرشو دیدم ولی اگه بیاد دیگه اینتر با آلکس خیلی رویایی می شه طرفدارای اینتر تو دنیا بیشترم می شن چون دل پیرو محبوب ترین بازیکن تو دنیاست:21:
رفتم آمارشو در آوردم فقط تشابه فامیلیه
این دل پیرو اسمش جاگو هست و متولد 94 هستش سایت گل نمی دونم چرا عکس خود دل پیرو رو انداخته و این خبرو زده!
میلان با دروازه بان سانتوس به نام فلیپه (felipe ) که ملیت برزیلی دارد به توافق رسیده واین بازیکن 20 ساله به احتمال بسیار زیاد فصل بعد در روسونری خواهد بود....
این بازیکن از همان تیم پایه سانتوس فوتبال خود را شروع کرده و الان آماده عقد قرار داد با میلان ایتالیا است
واگنر ریبیرو مدیر برنامه های او که مدیر روبینیو نیز هست گفته که همه چیز بخوبی پیش رفته و او بزودی به سن سیرو منتقل خواهد شد
آدبایور آماده است تا قولش به هواداران آرسنال را فراموش کند و فصل آینده در پیراهن آث میلان ظاهر شود
کارت قرمز : آدبایور بعد از ظهر جمعه اعلام کرد از قراداد من با آرسنال چند سال باقی مانده و من دلیلی نمی بینم که این تیم را ترک کنم و به هواداران آرسنال قول خواهم داد که فصل بعد هم در کنار توپچی ها بازی خواهم کرد . ولی فقط چند دقیقه بعد نظر آدبایور تغییر کرد و اعلام کرد که با آث میلان قراداد خواهد بست و به زودی راهی سن سیرو خواهد شد . او ادامه داد : همیشه بازی در آرسنال رویا ی من بوده و آرسنال یکی از دوست داشتنی ترین باشگاه ها است و وقتی که من به آفریقا رفته بودم آرسنال بین آفریقایی ها هواداران زیادی داشت ولی من در حال حاضر موقعیت حضور در یکی از بهترین و پر افتخار ترین باشگاه های اروپا را دارم . من هنوز با ونگر صحبتی نکردم ولی هفته آینده با ونگر صحبت خواهم کرد و تصمیم می گیرم که برای آینده و فصل بعدی کدام گیزینه برایم مناسب تر است . شما خودتان می دانید که چه باشگاه های خوبی به دنبال من هستند و من بعد از صحبت با ونگر و مشورت با مدیر برنامه ها و خانواده ام بلاخره تصمیم نهایی ام را خواهم گرفت . من از جوانی آرزو داشتم که فوتبالیست خوبی شوم و در باشگاه بزرگی بازی کنم و همان گونه که می دانید من متولد توگو هستم و به پول اهمیتی نمی دهم پس فقط معیار تصمیم من لذت و موفقیت است و تا امروز و از این به بعد این نظر من بوده است و شما خیلی ها را می بینید که فقط به خاطر پول باشگاهشان را تغییر می دهند ولی من فوتبال بازی می کنم چون عاشقش هستم
پائولو مالدینی مدافع کهنه کار تیم فوتبال آث میلان ایتالیا امروز 40 ساله شد
کارت قرمز: مالدینی که متولد 26 ژوئن 1968 است امروز در 26 ژوئن 2008 تولد 40 سالگی خود را جشن گرفت. مالدینی در عرصه بازیهای ملی 126 بازی انجام داده است که طی آن از سال 1986 تا سال 2004 سابقه درخشش در تیم ملی ایتالیا را دارد. او در طی این مدت 7 گل هم برای تیم ملی اش به ثمر رسانده است. وی تا کنون بیش از 657 بار برای تیم میلان به میدان رفته است و 29 گل برای این باشگاه ایتالیایی به ثمر رسانده است. مالدینی یک سال دیگر با میلان قرارداد دارد. در کارنامه باشگاهی مالدینی 7 قهرمانی در سری آ و 5 قهرمانی در جام باشگاههای اروپا و 5 قهرمانی در سوپر جام یوفا از عنواین مهم او به شمار می آیند. پایگاه رسمی میلان هم سالروز تولد این مدافع کلیدی را در بیانه ای رسمی تبریک گفت
پريرا: ميلان به رونالدينيو نياز دارد
كارلوس آلبرتو پريرا، مربي سابق برزيل همكاري رونالديينو با كاكا را به ميلان توصيه كرد. هنگامي كه از پريرا در مورد چگونگي قرار گرفتن اين دو ستاره در يك باشگاه پرسيده شد، او گفت: تركيب موفقيتآميزي است. من اطمينان دارم هر تيمي كه دو پديده در تيمش داشته باشد بيترديد از وجود آنها لذت خواهد برد. فوتبال چيزي است كه مردم از آن لذت ميبرند و كار درستي است كه ستارهها را كنار هم قرار دهيم تا از تماشاي آنها خوشحال شويم. به علاوه قرار دادن كاكا و رونالدينيو در كنار هم مشكلي ايجاد نميكند. ميلان هافبكهاي فراواني دارد كه ميدانند چگونه در حمله و دفاع شركت كنند. فقط كافي است به گاتوزو، آمبروزيني، پيرلو و اكنون فلاميني نگاه كنيد.
انتظار عجيب رونالدو از ميلان
رونالدو مهاجم اسبق تيم ملى فوتبال برزيل و مهاجم كنونى ميلان كه زمانى از او به عنوان بهترين بازيكن جهان نام برده مى شد، نسبت به رسيدگى هاى باشگاه ميلان به خود ابراز نارضايتى كرد. رونالدو كه فصل گذشته باز هم به شدت مصدوم شد و عنوان كرد كه قصد بازگشت به ميادين را دارد درباره وضعيت فعلى خود در باشگاه ميلان گفت: ميلان هيچ قولى براى حضور من در تركيب تيم نداده است و تنها هرازگاهى چيزهايى از لئوناردو مى شنوم. رونالدو افزود: از باشگاه ميلان انتظار بيشترى داشتم. در حالى كه آينده رونالدو در ميلان نامشخص به نظر مى رسد، مدير اجرايى ميلان گفت: تنها در صورتى كه رونالدو وزن خود را كم كند، مى توانيم درمورد او صحبت كنيم. اين را هم بايد يادآورى كرد،قرارداد رونالدو با ميلان امروز به پايان مى رسد.
رونالدینهو بیاد جام یوفا چیکار کنه ؟
حالا تیم شما توی اروپا چه پخی شده که رونالدینیو بمونهنقل قول:
دیگه اینورا نیا....ok??
فورزا میلان
بعد از کلی وقت تاپیکتون به روز شد گفتم بیام ببینم چه خبره!نقل قول:
ریوالدو یادتونه چی شد؟ با رونی اینجوری نکنید. باشه؟ دستتون درد نکنه.
چشم دیگه نمیام.ولی اینه رسم مهمون نوازی ؟
آخی به بزرگیه خودت ببخششون این میلانی ها خیلی آتیششون تنده:31:نقل قول:
اگه دوس داشتی بیا تو تاپیک اینتری ها ازت پذیرایه مفصلی می کنیم:10:
فورزا اینتر:21:
ریوالدو اون ریوالدوی همیشگی نبود
مگه بقیه برزیلیها نیستن
ببین توی میلان چه کار می کنن
ولی مطمئن باش میاد میلان
پر افتخارترین تیم ایتالیا و اروپا با بیشترین کاپ بین المللی
18 کاپ به غیر از ایتالیا
ببین دادا پر افتخارترین تیم ایتالیا یووه هستش که 27 تا قهرمانی داره واسه همینم رو پیرنش 2 تا ستاره داره میلان 17 تا قهرمانی داره که 3 بار دیگه قهرمان شه تازه ستاره هاش می شن 2 تا:46:نقل قول:
پرافتخارترین تیم تو اروپا بعد رئال میلان هستش:10:
داداش من پرافتخارترین تیم که میگم از نظر بین المللی بود
میلان به غیر از کاپ های لیگ ایتالیا 18 کاپ بین المللی داره
که با این تعداد اوله
بعدش بوکاجونیورز هستش با 17 کاپ
بعدش ایندپندت دی که نمیدونم چندتاست
توی سایت رسمی اث میلان اعلام شده
بعدا برات میذارمش
لازم نیست زحمت بکشی، قبولت داریم:10:نقل قول:
دوست عزیز من با شما کل کل ندارم
برای اون رفیق بارسلونی بود که فکر می کرد بارسلون توی اروپا خیلی تیمه
در کل برای اینتر ارزوی موفقیت می کنم
روبرتو دي آسيس برادر و مدير برنامههاي رونالدينيو تصديق كرد : احتمال انتقال وي به تيم فوتبال آ.ث ميلان ايتاليا ۸۰تا ۹۰درصد است.
وي گفت : مهمترين چيز در حال حاضر اين است كه رونالدينيو در سلامتي كامل به سر ميبرد و براي آينده تلاش مي كند.
دي آسيس اظهار داشت : بله حقيقت دارد. ممكن است او به ميلان برود. همه چيز آماده است.
اما هنوز گزينههاي ديگري هم وجود دارد. او با بارسلونا قرارداد دارد.
ظرف ۱۵روز آينده همه چيز مشخص ميشود.
آنچه دي آسيس به طور قاطع تكذيب كرد ، هرگونه تماس رونالدينيو با باشگاه لس آنجلس گالكسي آمريكا بود.
مدير برنامههاي رونالدينيو در اينباره افزود : لس آنجلس گالكسي؟ من رونالدينيو را براي شركت در يك تورنمنت در هوستون همراهي خواهم كرد اما كاملا اين خبر را تكذيب ميكنم. چنين چيزي ممكن نيست چون رونالدينيو ۲۸ سال دارد و ميخواهد پنج يا شش سال ديگر در بالاترين سطح فوتبال بازي كند.
دوستان این هم یک عکس دیگه از لباس دوم میلان
حالا کدوم یکی از این عکس ها واقعی بوده .... من نمیدونم
مدير برنامههاي هافبك ميلان: پيرلو بايد به اندازه "كاكا" حقوق بگيرد
یوفا: "توليو تينتي" مدير برنامههاي "آندرا پيرلو" بر اين باور است كه موكلش بايد دستمزدي برابر دستمزد كاكا دريافت كند.
به گزارش یوفا: در حالي كه پيرلو قصد تمديد قرارداد خود با ميلان را دارد اما به نظر ميرسد ميلانيها با پرداخت مبلغ مورد درخواست وي موافقت نكردهاند.
گفته ميشود در صورت به توافق نرسيدن طرفين، پيرلو باشگاه ميلان را ترك خواهد كرد.
تين تي مدير برنامههاي پيرلو در اين باره به Mediaset گفت: اگر پيرلو در ليست فروش ميلان قرار بگيرد بهترين باشگاههاي جهان به دنبال او خواهند بود.
وي افزود: آندرا جزو بازيكناني بود كه دستمزد بالايي دريافت ميكرد اما، امسال دستمزد كاكا به مراتب بالاتر از پيرلو است. به نظر من نبايد تبعيضي ميان بازيكنان اين سطح از فوتبال جهان وجود داشته باشد.
تين تي خاطرنشان كرد: گمان نميكنم ميلان با دستمزد پيرلو به توافق نرسد. گالياني فرد عاقلي است و نسبت به مسايل مربوط به نقل و انتقالها نيز بسيار حساس است. او همچنين ميداند كه چگونه بايد با يك بازيكن با ارزش برخورد كند.
گزارشهاي رسيده از ايتاليا حاكي از آن هستند كه پيرلو و باشگاه ميلان طي هفتههاي آتي به توافق نهايي خواهند رسید.
مدیران باشگاه منچستر سیتی اعلام کردند رونالدینیو دیگر فرصت آنچنانی برای تصمیم گیری ندارند
سران باشگاه منچستر سیتی انگلستان برای تقویت باشگاهشان مدت ها است که بدنبال دارنده ی ۲ عنوان بهترین بازیکن جهان را دارد و می خواهند ستاره نیو کمپ را مال خود کنند . به غیر از باشگاه منچستر سیتی باشگاه های بزرگ تری از جمله چلسی و میلان هم بدنبال رونالدینیو هستند و حتی گفته می شود که او با باشگاه میلان به توافق کامل رسیده است . مارک هیوز سر مربی باشگاه منچستر سیتی گفت : می نمی توان بیشتر از این منتظر پاسخ رونالدینیو بمانیم و باید او هر چه زود تر تصمیم بگیرد و فکر نمی کنیم انقدر وقت لازم باشد.با صحبتهایی که میشود احتمال انتقال او به منچستر سیتی به صفر رسیده است و به احتمالبسیار زیاد او فصل بعد پیراهن روسونری را بر تن خواهد کرد
[QUOTE=x_fashist_x;2613093]مدیران باشگاه منچستر سیتی اعلام کردند رونالدینیو دیگر فرصت آنچنانی برای تصمیم گیری ندارند
چقد بالا تنه و پایین تنش بهم میاد:27:
رونالدينيو يك قدم تا ميلان
برونزتى: كار رونالدينيو با ميلان تمام شده است!
شايد هرگز قابل باور نبود كه بارسلونا با در اختيار داشتن ستاره اى چون رونالدينيو فصل ۲۰۰۸-۲۰۰۷ را به بدترين شكل ممكن به پايان برساند.مشكل از اواسط فصل گذشته شروع شد زمانى كه رونالدينيو با فرانك رايكارد سرمربى وقت بارسلونا دچار اختلاف شد و به خاطر مشكلات مصدوميتى كه نيز داشت عملاً تبديل به يك شكست تمام عيار شد و اين مشكلات تا جايى پيش رفت كه او اعلام كرد كه قصد ترك نوكمپ را دارد و پس از اعلام اين خبر بسيارى از تيم هاى مطرح فوتبال اروپا را برآن داشتند كه در فكر جذب اين فوق ستاره بيفتند.يكى از تيم هاى مطرحى كه به دنبال جذب رونالدنيو است و احتمال موفقيتش هم مى رود ميلان است.احتمال اين اشتغال به قدرى زياد است كه روبرتو دى آسيس برادر بزرگتر وكيل رونالدينيو تصديق كرده است كه احتمال اشتغال برادرش به ميلان ۹۰ درصد است!وى مى گويد: بهترين چيز در حال حاضر اين است كه رونالدينيو در سلامتى كامل بسر مى برد و براى آينده اش تلاش مى كند. بله من مذاكره موفق اورا با ميلان كاملاً تأييد مى كنم كه همه چيز براى حضور او در سن سيرو فراهم شده است.البته او با بارسلونا قرارداد دارد و بايد مسئولان بارسلونا ما را در اين راه كمك كنند و در طى ۱۵ روز آينده با كمك خود راه اشتغال رونالدينيو به ميلان را فراهم سازند.وكيل رونالدينيو در ادامه ضمن تكذيب خبر مذاكره اش را با تيم گالاكسى آمريكا گفت: لس آنجلس گالكسى؟! من همراه رونالدو براى حضور در يك تورنمنت در هر ستون به آمريكا سفر كرده بودم اما هرگز در آنجا با مسئولان گالكسى مذاكره اى نداشتم. برادر من ۲۸ سال سن دارد و مى خواهد ۵ تا ۶ سال ديگر در بالاترين سطح فوتبال توپ بزند و ليگ آمريكا براى او پايان راه شايد باشد!
گاليانى ok داد
پس از اظهارات آسيس آدريانو گاليانى نايب رئيس باشگاه ميلان اعلام كرد كه ا حتمال حضور رونالدينيو در سن سيرو بسيار زياد است !وى در اين ارتباط گفت: ما از خريد آدبايور كاملاً منصرف شده ايم زيرا قيمت اين بازيكن بسيار بالا است و به عقيده من اين بازيكن ارزش پرداخت چنين مبلغى را ندارد اما در مورد رونالدينيو داستان سازى مى كند اما بايد اعلام كنم كه شرايط نسبت به گذشته تغيير نكرده است.گاليانى در پايان گفت: رونالدينيو هرچقدر هم كه قيمتش بالا باشد مى ارزد و من اميدوار هستم كه بتوانم با رؤساى بارسا براى جذب اين بازيكن به توافق كامل برسيم.
برونزتى: رونالدينيو ميلانى شده است
داستان انتقال رونالدينيو به ميلان زمانى جدى مى شود كه ارنستو پروتزى بزرگ ترين وكيل نقل و انتقالات جهان فوتبال اعلام كرد كه رونالدينيو در آستانه ملحق شدن به ميلان است و به عقيده اين وكيل اگر رونالدينيو مشكل اضافه وزنش را كم كند بار ديگر تبديل به مرد شماره يك جهان فوتبال خواهد شد.وى در مصاحبه با راديو سنتر و سوئد اسپورت گفت: من به انتقال رونالدينيو به ميلان اعتقاد كامل دارم چون او ماه گذشته قراردادش را با اين تيم ايتاليايى كامل كرد.او سال هاى زيادى در بارسلونا توپ زده است و حالا وقت آن رسيده است كه تيمش را عوض كند و در تيمى جديد تبديل به ستاره شود.
هشدار منچسترسيتى
خبر قطعى شدن انتقال رونالدينيو به ميلان درحالى منتشر شده است كه مسئولان باشگاه منچسترسيتى به دى آسيس هشدار دادند كه هرچه زودتر موضع خود را در فوتبال اين باشگاه مشخص كنند!گرى كرك يكى از مديران سيتى در اين ارتباط و در مصاحبه با روزنامه ديلى ميل گفت: بدون شك نمى خواهيم بيش از اين به انتظار تصميم رونالدينيو بنشينيم. مدت زمان زيادى به انتظار پاسخ رونالدينيو سپرى كرده ايم و اين قابل تحمل نيست! وى هرچه زودتر بايد تكليف ما را مشخص كند.
سفر به شرق آسيا
جالب اين است كه رونالدينيو اين روزها بدون توجه به اين مسائل در تور آسيايى كه شركت نايك اسپانسرش براى او در نظر گرفته است در كشورهاى ژاپن، كره و چين بسر مى برد و به كارهاى تبليغاتى مشغول است اما در هر حال بايد به انتظار نشست و ديد كه سرنوشت ستاره فوتبال برزيل چه خواهد شد.