☺☻☻☺☺☻☻☺☺☻☻☺☺☻☻☺ ☻☻☺☺☻☻☺☺☻☻☺☺☻☻☺☺ ☻☺☺☻☻☺☺☻☻☺☺☻☻☺☺☻ ☻☺☺
Printable View
☺☻☻☺☺☻☻☺☺☻☻☺☺☻☻☺ ☻☻☺☺☻☻☺☺☻☻☺☺☻☻☺☺ ☻☺☺☻☻☺☺☻☻☺☺☻☻☺☺☻ ☻☺☺
.نقل قول:
منظور قیمت ip Static بود. من خودم از فن آوا adsl دارم ولی قیمت آی پی ثابت رو میخوام...
.
اينشو دقيق نميدونم ولي تا پارسال داشتيمنقل قول:
چرا تو مشهد سرویس t ارائه نمیشه؟!
آها ببخشيد اشتباه متوجه شدمنقل قول:
.
منظور قیمت ip Static بود. من خودم از فن آوا adsl دارم ولی قیمت آی پی ثابت رو میخوام...
.
من ip استاتيك ميدم 15 الي 20 هزار تومان (بستگي به مركز تون داره) در كل مدت اشتراك شما (در حالي كه ساير شركت ها ماهيانه حساب ميكنن)
آقا اين مشكل فن آوا تنها مال شهر شما نيست عزيز
تو شهر ما هم با اين adsl فن آوا مشكلات زيادي داريم از جمله قعطي و سرعت پايين .
از من مي شنوي از يه شركت ديگه بگيرو خودتو راحت كن يا به همون دايل آپ رو بيار .
.نقل قول:
آقا من منظور از IP Static ی که بحثشه نفهمیدم. ببینید من یه آی پی دارم که local (192.168.x.x) یه آی پی دارم که آی پی Wan یا همون خدمات دهندهکه منو نت میکنن به آی پی Global که میشهکد:172.16.x.x
که همیشه برای من ثابته و توی هر سایتی که میرم مشخصه من میشه.کد:185.85.x.x
.
حالا اینو میخوام بگم اگه ip static بخرم چه فرقی میکنه؟ 185.85.x.x ثابت میشه؟ خوب این که همین الان هم ثابته. یا شما یه آی پی دیگه میدین که مجزا باشه؟
.
شما در كل دو تا آي پي دارين يكي 192.168.0.0 كه براي ارتباط بين كانكشن و مودمتون هست كه آي پي شبكه داخلي بهش ميگن كه هيچنقل قول:
و يك آي پي دارين كه وقتي كانكت ميشين از طريق روتر ISP بهتون داده ميشه براي ديدن اون سربرگ يا همون تب دوم كانكشنتون رو باز كنيد (Details)
آخرين بند آي پي شما رو توي اينترنت نشون ميده (بند بالايي آي پي روتر ميباشد)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
براي مثال اين آي پي فعلي من هست (براي كم شدن حجم عكس كيفيت پايين آورده شده)
حالا اون بار هر بار ديسكانكت شدن و كانكت مجدد تغيير ميكنه و قابليت اتصال نداره
ولي آي پي استاتيك : شما نيازي به ساخت كانكشن نداريد و فقط تنظيمات دريافتي از ISP رو روي Local Area connection تنظيم ميكنيد و به محض روشن كردن سيستم به اينترنت وصل هستيد و آي پي شما به هيچ عنوان تغيير نخواهد كرد
اميدوارم تونسته باشم توضيحات قابل درك ارايه كرده باشم
دوستان گرامی لطفا کیفیت و سرعت adsl این شرکت رو لحظه به لحظه اعلام کنند.
الان سرعت دانلود چقدره؟
سلام به همه
کلا" فن آوا کیفیت نداره! پشتیبانیش هم توی رشت واقعا به درد نخوره!
من دو سال از پارس وی (پارس آنلاین تهران) adsl گرفتم واقعا راضی بودم! ولی الان که 7-8 ماه از اینجا گرفتم اشکم رو در آوردند!
در حال حاظر هم روز ها نمیشه از رپیدشر دانلود کرد!
مفت نمی ارزه!
--------------------------------------------------------
.نقل قول:
دوست من ، من همین الانم مودم رو که روشن میکنم به اینترنت وصل میشم و کاننکشن و ... ندارم .
طریقه وصل شدن به اینترنت و آی پی های local , Wan , Global دو معقوله متفاوت هستند....
اون آی پی که نوشته : 78.157.57.1 آی پی Wan Server شماست که همیشه ثابته و آپی دوم آی پی Wan Client شماست که متغییره. و تمام اینها با آی پی Global شما کاملا متفاوته...:13:
.
البته من میدونم که شما از اینها اطلاع دارید ، جسارت نشه ، فقط جهت اطلاع دوستان عرض کردم... :46:
.
من چند روزه که دیگه کلافه شدم سرعتم به گاهی به 100 هم میرسه(512kb).به isp زنگ زدم گفتن چند روز دندون رو جگر بذارید این مشکل مربوط به شبکه کلی کشور میشه.ولی من از پشتیبانیش خیلی راضیم.خودشون حتی زنگ میزنن ببین من مشکلم رو حل کردم یا نه
ولی یادمه تو دانشجویی تو کرمانشاه این isp پدرم رو در آورد
من الان 2 ساعته نمي تونم كانكت بشم!
الان با dial up وصلم:41:
بقيه هم اين مشكل رو دارند؟
بله فرمايشات شما درسته شما يا يوزر پسورد رو توي خود مودم سيو كردين يا ISP براي شما لاين مستقيم گذاشتهنقل قول:
آي پي Global من هم هموني هست كه توي كناكشن نمايش داده شده
منكه مشكلي ندارمنقل قول:
.نقل قول:
خوب منم همین رو میخوام که دنبال pf! نرم بگردم.
.
منم مشکلی ندارم.نقل قول:
من الان 2 ساعته نمي تونم كانكت بشم!
الان با dial up وصلم
بقيه هم اين مشكل رو دارند؟
سلام
دوستان از سرویسهاتون راضی هستین؟ هر کسی راضی هست یه تشکر بزنه که شلوغ نشه . من یکی از شرکتهایی که تصمیم دارم باهاشو نکار کنم اینه . اما میخوام قبلش از دوستانی که استفاده میکنند مطلع باشم
☺☻☻☺☺☻☻☺☺☻☻☺☺☻☻☺ ☻☻☺☺☻☻☺☺☻☻☺☺☻☻☺☺ ☻☺
اين شرکت واقعا سر گردنه هست قيمتاش !
دوستاني که از شرکت هاي ديگر هم داشتن و از اينجا هم دارن، بيان يک مقايسه اي بکنن ببينيم چطورياست اوضاع نسبت به جاهاي ديگه. (مخصوصا سرويس 512 رو)
☺☻☻☺☺☻☻☺☺☻☻☺☺☻☻☺ ☻☻☺☺☻☻☺☺☻☻☺☺☻☻☺☺ ☻☺☺☻☻☺☺☻☻☺☺☻☻☺☺☻ ☻☺
سر گردنه است ديگه...
---------------------------------------------------
☺☻☻☺☺☻☻☺☺☻☻☺☺☻☻☺ ☻☻☺☺☻☻☺☺☻☻☺
دیشبم با اینکه زنگ زدم گفتم امشب که دیگه قطع نمیکنین گفت نه خیالتون راحت اما بازم Error 691داد :9:
من باز هم تاکيد ميکنم که سر گردنه هستش.
اين رو اين ماه بيشتر درک کردم، چون دانلودم يک کم زياد شد و 12 تومنم براي 2 گيگ تمام شد.
دوباره 6 تومن برام شارژ موقت کردن،که اون هم فقط 400 تومنش مونده،
منطقه ما که فقط اينها ارائه ميدن. شما رو نميدونم چرا از فن آوا گرفتيد.
براي 512 ،ماهي 35 تومن بدي، فقط هم 2 گيگ ! هر گيگ هم 6 تومن.
☺☻☻☺☺☻☻☺☺☻☻☺☺☻☻☺ ☻☻☺
بله .
تو تهران اما اين طوريه و سر گردنه است.
مخصوصا که با رابطه هايي که دارن مناطقي که adsl ندارن رو اول از همه اينها راه ميندازن و خوب مردم هم مجبور هستن که ازشون بگيرن.
دوستان سرعت دانلودتون رو با برنامه idm (internet download manager اعلام کنیید
قطعی هایی که داره چقدره ؟ البته تو تهران
سرعت دانلود در سرویسهای 256 فن آوا با برنامه idm ( internet download manager) و در تهران چند میده
:19:
☺☻☻☺☺☻☻☺☺☻☻☺☺☻☻☺ ☻☻☺☺☻☻☺☺☻☻☺☺☻☻☺☺ ☻☺☺☻☻☺
من 2 ماه پيش بزرگترين اشتباه عمرم رو كردم و با دوستم رفتيم adsl سفارش داديم!(فن گدا)
بره دوست يه چيزي حدود 50 تومني خرج افتاد (مودم+...) اما من چون مودم داشتم برام 5 تومن بره ماه اول گفتن حله!
منم وسوسه شدم گفتن بيارن اونام آوردن 2 روز كاركردم بعد تلفن قطع شد زنگ زدم 17 تلفن درست شدش adsl لينك نداد و قطع شد! از اوون موقع تا حالا تقريباً 2 ماه ميگزره اونام همش ميگن امروز فردا امروز فردا حالا مشكل من از 5 تومن نيست مشكلم اينه كه اگه پول ميگيرن چرا كار را نميندازن اعصابم خورد شده !
من از تهرانم در روز سرعتش بدک نیست هر موفع با idm دانلود کردم 50 بوده ولی شبانش 7 8 شب قطع.در ظمن من از نمایندگی گرفتم 512 با حجم دو گیگ 16000 تومان.
ببینید قیمت ها توی سایت فناوا تعریف شدست و شما از نمایندگی هایی که زیر مجموعه فناوا هستن سرویس بگیرید که قیمتش هاشون پایین تر باشه حتما مواردی از سرعت پایین آوردن یا خدماتشونقل قول:
من از شرکت لوتوس که اکانتشو از فن آوا میگیره گرفتم 512 با ترافیک 5 گیگ ماهی 900/19 با حدود 70 هم دانلود میکنم ...
ممنونمنقل قول:
دوست عزیز براتون امکان داره که از status پنل مودمتون برام عکس بگیرید؟ ممنونم میشم . همچنین از دانلود منیجر در هنگام دانلود؟
ممنونم
چه جوری عکس بگیرم ...؟
من الان از شبانه فن آوا دارم استفاده میکنم ....
برو تو پنل مودمت . بهدش برو تو قسمت status جوری که گزینه های downstream و upstream دیده بشه . بعدش دگمه print screen رو بزن بعدش برو تو فتوشاپ و یا برنامه پینت خود ویندوز ذخیره کن با فرمت jpg بعد برو تو سایتنقل قول:عکس رو آپلود کن و لینکهایی که بهت میده رو بزار اینجاکد:www.tinypic.com
ممنونم
کدوم مرکز مخابراتی هستی؟نقل قول:
حدسم درست بود :46:نقل قول:
شهید بهشتی پیش شماره 8842نقل قول:
:40::40::40::8::8::8:
با پیوستن مرکز قدس مشهد به شبکه اینترانت اتصال مراکز مخابراتی مشهد مشکل آپلود و کندی مرور صفحات وب کاملا حل شده. این هم یک نمونه :
stream در هر دو باند down و up برابر 256 کیلو بیت برثانیه است.
دستشون درد نکنه بخصوص جناب مهندس رجبی که خداییش درجریانم ماههاست پیگیر قضیه هستش.
حالا دیگه به یقین میتونم سرویس این شرکت رو به همه مشهدیها پیشنهاد کنم.
وقتی فول از پهنای باندش کار میکشی به 37 کیلوبایت برثانیه هم میرسه!
:11::11::11: