سلام
من 6300 دارم هرموقع خاموش روشن می کنم یا مثلا باطریش شارژش تموم می شه . عکس صفحه مانیتورش عوض می شه؟
Printable View
سلام
من 6300 دارم هرموقع خاموش روشن می کنم یا مثلا باطریش شارژش تموم می شه . عکس صفحه مانیتورش عوض می شه؟
دوستان منم یک مشکل دارم نمیتونم اس ام اس که برام اومده رو تو سیم کارت ذخیره کنم هیچ گزینه ای به این اسم نداره.
اگه کسی اطلاع داره چجوری میشه اس ام اس رو از اینباکس منتقل کرد به سیم کارت منو راهنمایی کنه ممنون میشم.
در ضمن هنو اپدیت جدید گوشی نیومده؟
دوست عزیز فکر میکنم این نرم افزار تو صفحات قبلی گذاشه شدهنقل قول:
:31:
به نظر شما این گوشی بهتره یا 6120 ؟
چرا؟
6120 خیلی بهتره چون هم سیمبین داره هم cpu 369 داره در کل اگه نرم افزار باز هستی 6300 نگیر
من برای دریافت تنظیمات GPRS ایرانسل روی گوشی 6300 به 2225 اس ام اس زدم (S Nokia 6300)
ولی وقتی می خوام تنظیمات ذخیره کنم ، پیغام میده: (Enter setting's Pin)
چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟
من وقتي مي خوام با ايرانسل با Gprs كار كنم مي نويسه تنظيمات پيكر بندبي را انجام دهيد براي رفع مشكل چكار كنم
دوستان حالا چرا میخواهید با گوشی به اینترنت بروید کامپیوتر که بهتره
کسی بلد نیست کاری کنه که sms ها روی مموری ذخیره بشه؟
تو رو خدا یکی کمکم کنه من هم pin code یادم رفته هم security code ایرانسل هم دارم کسی هست کمکم کنه در ضمن کد فلش 6300 چنده
من برای دریافت تنظیمات GPRS ایرانسل روی گوشی 6300 به 2225 اس ام اس زدم (S Nokia 6300)
ولی وقتی می خوام تنظیمات ذخیره کنم ، پیغام میده: (Enter setting's Pin)
چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام دوستان
اين اولين پست منه
شايدم آخريش
خيلى وقته عضوم اما حال و حوصلش نيس!!!!
امروز نشستم تمام پستاى اين تاپيك رو خوندم
اول بايد به همه خسته نباشيد بگم و اعتراف كنم كه در مقابل شما من هيچى بارم نيس
يه مطالبى به ذهنم رسيد كه مى خوام بگم اميدوارم از حوصلتون خارج نباشه:11:
از اول بگم
1.من تازه اين گوشى رو خريدمو قبلش سامسونگ داشتم (مدل x700) تا حالا شنيدين؟! خب تنها حسنش همين بود كه كمتر كسى مى شناختش، حتى يادمه وقتى به يه تعميرگاه بردمش تعميركار اولين سوالش اين بود : مدل اين چيه؟!
2.البته در مورد سامسونگ يه چيزايى واسم ثابت شده كه از جمله ى اونا ميشه گفت : مقاوم بودنشه، يعنى شايد باورتون نشه اما اون گوشى واسه من آچار فرانسه بود! حتى عوض چكشم ازش استفاده كرده بودم (اينو جدى گفتم) به تعداد متوالى آب خورده بود اما سالم بود!!! چندين بار زمين خوردنو ... اما بازم هنوز داره كار مى كنه(شرمنده سرتونو درد آوردم)
3.من كلاً از گوشى هاى نوكيا خوشم نمى يومد (چون اكثراً خوش استيل نيستن و خوب تو دست جا نمى شن)
اما 6300 انصافاً بين تمام نوكيا ها از اين لحاظ برتره و اين اغراق نيست چون خيلى با كلاسه و خوش استيل
4.يكى ديگه از بى انصافى هايى كه بهش كردين اينه كه كمتر گوشى جاوايى پيدا ميشه كه تمام تصاوير، برنامه ها و بازي هاى 3 بعدى رو ساپورت كنه و اين تنها به دليل وجود پردازنده ى قوى 3 بعدى اين دستگاه دوست داشتنيه
براى نمونه سامسونگ D900 كه ميشه گفت موفق ترين سامسونگ بوده، با اينكه داراى رزولوشن صفحه ى يكسان با 6300 هستش، اما خيلى از بازى هاى 3 بعدى رو نمى تونه ساپورت كنه و در ضمن تنها 4 مگابايت واسه جاوا فضا در اختيار كاربر قرار ميده
5.صفحه ى QVGA با قابليت نمايش 16 ميليون رنگ در گوشى با اين قيمت باور نكردنيه (امتحان كيفيت صفحه مجانيه، كافيه اينو كنار يه D900 بذارى كه تقريباً كيفيت صفحش عاليه و تفاوت رو خودت احساس كنى و ببينى چقدر تصوير طبيعى ديده ميشه توى 6300)
6.كم نگه داشتن شارژ يكى به خاطر همون صفحه نمايش هستش، و ديگه شايد خيلى از دوستان براشون شارژ اوليه نا آشنا باشه
تمام دستگاه هايى كه از باترى هاى ليتيمى استفاده مى كنن (موبايل، MP3 Player، ... حتى باترى هاى قلمى قابل شارژ) نياز دارن كه اولين شارژشون نزديك به 10 ساعت باشه، يعنى اولين بار حتى بعد از فول شدن باترى بايد نزديك به 10 ساعت متصل به برق بمونن، البته طرفيت باترى ها روى زمان شارژ اوليه تاثير داره
در ضمن گوشى من با اينكه اصل مجاره اما باتريش اصل چينه!!! توى بازار مى تونين باترى هاى اصل مجارى رو واسه گوشيتون پيدا كنين كه احتمالاً وضعيت شارژشون نسبتاً بهتره
7.در مورد درب usb اين دستگاه اصلاً مشكلى نداره، و لازم نيس واسه باز كردن اون درپوش باترى رو جدا كنين، كمى تمرين مى خواد، دقيقا كنار سوكت هدفون يك فرورفتگى هست كه به زير درپوش usb راه داره، كافيه به كمك ناخن درپوش رو از همون جا بالا بكشيد، بعد قسمتى از درپوش رو كه داخل گوشى ميره كمى خم كنيد تا درپوش به صورت ربع دايره باز بشه، اينم گفتنش واجبه كه جدا بودن درگاه usb از شارژر مزيت بزرگيه، همچنين نوع usb كه از نوع mini usb هستش
8.براى اتصال به اينترنت كافيه تمام حافظه ى وب رو پاك كنين بعد اينو شماره گيرى كنين #5*3*130*
تنظيمات gprs و mms براتون ارسال ميشه، گزينه ى سيو رو بزنين و كد رو 0000 وارد كنين، بعد از اينترنت لذت ببرين!!!
در مورد هزينه من يبار امتحان كردم حتى 2-3 تا برنامه دانلود كردم هيچ هزينه اى ننداخت، اما بعدش انداخت، اين از عجايب ايرانسله، چون حتى در مورد اعتبار مكالمه هم ازين اتفاق ها ميفته
9.در مورد تقويم شمسى خيلى راحت با نصب يه تقويم شمسى مشكلتون حل ميشه
10.در مورد حافظه يكى از علتايى كه از نوكيا بدم ميومد همون بود كه حافظش كمه و نمى تونه بلوتوث زياد بگيره، اما 6300 اگه حافظه ى دستگاه پر باشه به راحتى و بدون مشكل فايل رو توى ممورى ذخيره مى كنه(گوشى هاى سامسونگ هم همين قابليت رو دارن اما وقتى فايل توى ممورى ذخيره ميشه سرعت بلوتوث حدود 15 برابر كم ميشه!)
11.ممولاً به خاطر نوع فايل هاى Amr ، اين فايل ها در تمام گوشى ها نسبت به بقيه ى فايل هاى صوتى در همون گوشى داراى خروجى صداى پايين ترى هستن، و اين بلا استثناست
12.در مورد ويروس هم همونطور كه دوستمون گفت خيالتون راحته راحت باشه
13.همچنين امكان پشتيبانى موزيك پلير از كيفيت H.264 خيلى جالبه، چون هنوز توى كمتر گوشى هستش
........................
خيلى ممنون كه تا اينجا خوندين:10:
حالا من چنتا سوال دارم و اميدوارم كامل جواب بدين
اول اينكه وقتى آپديت جديد اومد حتماً خبر بدين و نحوه ش رو هم بگين (من تازه گرفتم خودش 5.50 هستش)
بعد گوشى من اصل مجارستانه و حتى وقتى كد #0000#* رو زدم آخرش نوشته بود NOKIA MEA ، اما گوشى من اولاً كيبوردش انگليسى - عربيه و اصلاً زبان فارسى نداره، در ضمن اون برنامه ى قبله نما رو هم نداره كه بگم سفارش عربيه، حالا مى خوام ببينم چطور مى تونم فارسيش بكنم و اصلاً بكنم يا باعث ميشه گوشيم ايراد بده؟ مثلاً زود زود هنگ كنه؟ آخه الان نمى تونم براى مثال text هاى فارسى رو توى گوشى ببينم، اما اسم فايل هاى فارسى رو نشون ميده!!! به نظرتون چيكار كنم؟؟؟
يه سوالم داشتم اونم اينكه من با opera mini مشكل دارم، رو خودش ورژن 2 بود و وقتى آدرسو وارد مى كنم ميگه :there was a problem conection... در صورتى كه من با وب برووسر خود گوشى همه جا رفتم، حتى ورژن 4 رو با همون دانلود كردم اما بازم حل نشد، چيكار بايد بكنم؟؟؟
در مورد برنامه ى تم ساز هم من مطلبى نديدم اگه كسى داره يا تو همين p30world هست لطف كنين لينكشو بذارين
اميدوارم خسته نشده باشين (اصلاً اگه تا اينجا خونده باشين) خلاصه ممنون ازتون، منتظر جوابتون هستم:40:
اينجا لينك دانلود برنامه ساخت تم وجود داره از سرور پي سي خودمون! :
در مورد برنامه Opera Mini بايد عرض كنم كه اين گوشي با تنظيمات نقطه دستيابي مشكل داره ظاهرا يا ما بلد نيستيم. مثلا من كه دوست دارم هميشه ايميل هامو از روي گوشي چك كنم با اين گوشي تا حالا موفق نشدم با اينكه با بروسر خود گوشي همه جا رفتم و خوب هم كار ميكنه ولي مثلا وقته كه در بخش ايميل مي خوام ايميل خودمو چك كنم پيغام ميده تنظيمات داده بسته اي موجود نيست! با اينكه من پيش فرض رو در همه برنامه ها فعال كردم. هر كاري هم كه ميكنم فايده نداره نميدونم چرا؟ Opera هم به همين صورت اصلا حتي سعي در كانكت شدن نميكنه ولي اگر يه نقطه دستيابي دستي ايجاد كنيم از اون استفاده ميكنه ولي من نميدونم كه به طور دستي چطور بايد براي ايرانسل نقطه دستيابي تعيين كرد؟کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=1160439&postcount=12
اگر دوستان در اين زمينه ها و مخصوصا در زمينه اتصال به اينترنت با Personal are network و از طريق بلوتوث چيزي پيدا كردن حتما ما رو هم مطلع كنن.
دوست عزیز این گوشی کلا مشکل داره من تمام تنظیمات ایرانسل رو به صورت دستی روش تنظیم کردم ولی جواب نداد ولی همین تنظیمات رو روی چند گوشی دیگه امتحان کردم و وارد اینتر نت شدم بدون هیچ مشکلی میشه گفت اگه دفترچه راهنمای فارسیش بود همه چی که نه شاید بخشیش حل می شد:13:نقل قول:
آقا كسى در مورد فارسى كردن نظرى نداره؟
بالا گفتم
چيكار كنم؟:13:
ای بابا Ghost Recon جان من فکر کردم شما با توضیحاتی که دوستمون داد مشکل اینترنتت حل شدنقل قول:
راستش من دقیقا مشکل شما رو داشتم ولی الان میتونم با گوشیم بدون هیچ مشکلی برم تو اینترنت
ببین دوست عزیز بستگی به نیاز شما داره اگه خیلی واجبه و به کارت میاد که برو فارسی کن ولی اگر زیاد با فارسینقل قول:
کار نداری اصلا این کارو نکن و با همون انگليسى حال کن من فکر نمیکنم با نصب یه زبان روی گوشی مشکلاتی از
قبیل هنگ کردن پیش بیاد ولی با این حال میتونی از چندتا از این خدماتی موبایل بپرسی :31:
حالا انتخاب با خودته :20:
امروز یه چیز جالب کشف کردم:13:
فهمیدم اس ام اس های فارسی واسم میاد!
منظورم اینه که حرف های "گ چ پ ژ" رو نشون میده و حتی میتونم اون حرف ها رو به صورت تنها کپی کنم و توی نوت هام سیو کنم!
شاید اصلاجالب نبود اما به نظرم این جالب بود که وقتی فارسی نداره چطور وقتی مثلا حرف "گ" کوچیک رو کپی می کنم موقع پیست کردن خودش حرف بزرگ رو پیست می کنه
جالب نیست؟
مخصوصا گفتم که Mea هستش
نکنه فارسی داره من حالیم نیس؟؟؟؟
کسی کمک می کنه؟؟؟
اگر mea هست حتما فارسي داره. شما برو تو تنظيمات قسمت phone و بعد language بگو چه زبان هايي هست تا بهت بگم چه نسخه ايه. در غير اينصورت راه داره برا فارسي شدن. در ضمن همه مدل هاي نوكيا از تمام زبان ها پشتيباني مي كنن ولي مثلا امكان نمايش منوها و نوشتن اون زبان رو ندارن.نقل قول:
مال من از اولش فارسي بود و اصلا هم مشكل نداره حتي يه بار هم هنگ نكرده. اينترنت هم توپ توپ همه جا باهاش ميرم.
دوست عزیز من مشکلی با اینترنتش نداشتم و میتونم تو اینترنت برم ولی می خواستم ببینم اولا چرا نمیشه دستی تنظیمش کرد دوما اگه دستی تنظیمش کنیم برنامه هایی مثل opera و yahoo messenger روش جواب میده یا نهنقل قول:
کسی میدونه فلش مسیج این گوشی به چه دردی میخوره اخه من یه فلش مسیج به یه سونی اریکسون فرستادم و گوشی مقابل خاموش و روشن شد مسیج رو هم ذخیره نکرد
دوست عزیز این قابلیتی هست که شما میتونید اس ام اس بفرستید و برا طرف ذخیره نشه.نقل قول:
قبلا با یه نرم افزار خاصی که فکر کنم مستر موبایل بود البته دقیق یادم نیست.با کامپیوتر و به وسیله اون نرم افزار میشد چنین کاری کرد ولی من تا بحال تو گوشی این قابلیت رو ندیده بودم.خیلی جالبه.
من برا گوشی سامسونگ فرستادم و بدون اینکه طرف اس ام اس رو باز کنه خود اس ام اس باز شده و ذخیره هم نشد.خیلی جالبه.متاسفانه یک مشکل بزرگی که این گوشی داره اینه که پیکچر مسیج رو نمیشه ارسال کرد.اگه کسی موفق به چنین کاری شد ممنون میشم که اینجا مطرح کنه تا دوستان استفاده کنند.
خوب پس چرا سونی اریکسونه خاموش روشن شد؟:13:نقل قول:
سلام به همه دوستان...................
من فارسي ساز اين گوشي رو ميخام..... با تشكر
فارسي سازي فقط با فلش و يا آپديت امكان پذيره.نقل قول:
کسی اطلاعی نداره که فریمور جدید اومده یا نه؟
نقل قول:
يعني اگه من گوشيمو اپديت كنم منوش فارسي ميشه؟؟؟
دوست من با استفاده از برنامه Nokia Software Updater میتونی چک کنی ببینی آپدیت چیدی برای گوشیت اومده یا نه ....نقل قول:
عزيزان نگذاريد كلوپ اين گوشي تعطيل شود. با همكاري خود اين كلوپ را مزين فرماييد
به به ببین کی اینجاست
داداش اسپم ممنوع
من يه سوال داشتم و اونم اينه كه اگه ديكشنري زير 1مگ نيست پس نوكيا اون پوشه ديكشنري رو واسه چي گزاشته
چرا اين گوشي بعضي تم هارو نميخونه؟؟
دوستان ايا ميشه صداي گوشي رو تقويتكرد مثل سوني اريكسون
دوست عزيز همه سوالاتتونو در يه پست بپرسيد. اسپم ممنوع در غير اينصورت به مديريت اطلاع ميدم!نقل قول:
پوشه ديكشنري من كه ندارم نمي دونم منظورتون چي بود. البته ديكشنري هاي فارسي به خاطر كاراكترها زيادي كه تو زبانمون داريم اكثرا حجيم هستن.
اگه تم هاي مخصوص اين گوشي رو استفاده كنيد حتما بهش ميخوره.
صداش رو هم از ايني كه هست نميشه زيادتر كرد. نه با برنامه نه با فلش و نه با هيچ چيز ديگه لطفا ديگه سوال نكنيد.
کد فلش این گوشی چنده؟
کسی تو گرفتن و ارسال کال و اس ام اس مشکلی نداره با این گوشی؟
یعنی مشکل از سیم کارتمه؟
منظور شما از این که دیگه سوال نکنید یعنی اینکه کاربرای این تاپیک لابد برن خفه بشننقل قول:
6300هم همینی که هست..هست!
نه؟؟؟؟؟؟؟
چه قدر جالب من امروز بعد از مدت ها یه کم دقیق تر شدم تو پستهای سطح انجمن همه در گیری لفظی دارن:41:، مثلا جز جنبه ی منفی حرف ایشون نمی شد این رو برداشت کنید که شاید اون دوست چند بار دیگه هم این سوال رو پرسیده بودن و باز هم پرسیدن؟ اگه هم بخواین از اون نظر توجیه کنید که ایشون مدیر نیستن که تذکر بدن پس شما هم همون کارو تکرار کردید نه؟ جدی چیزایی که امروز دیدم برام جالب بود. :happy:(منظورم صرفا شما نیستید چندین نمونه...):11:نقل قول:
البته این پست هم اسپم شد، معذرت
دوست عزيز وقتي كه ميبينم هيچ كدوم از مديرا به اينجا نظارت ندارن مجبورم خودم تذكر بدم. اگه چيزي هم براي اين دوستمون نوشتم منظورم اين بود كه همه سوالا رو تو يه پست بپرسه و ضمنا سوالي رو كه چندين بار پرسيده شده رو تكرار نكنه. و الا به من چه ربطي داره. اين دوستمون هم انگار خيلي عصبانيه كه كاسه داغتر از آش ميشه.نقل قول:
گوشي شما ممكنه مشكل داشته باشه و شايد هم از سيم كارت باشه. شما يه بار ريست كنيد شايد درست شد.
طبقه گفته خودتون شما.شما هم نفر سومی هستید که این کار را دارید تکرار میکنیدنقل قول:
اگر به سوال اون کاربر جواب داده شده بود ایشون سوالش رو تکرار نمی کرد کاربر HAMED هم به جای دعوا بهتره یا به سوالات اگر میدونه جواب بده یا اجازه بده مردم کارشون رو بکنن