سلام
من از نرم افزار شریف برای انتخاب رشته استفاده میکنم .
میخواستم بدونم قضیه این افزایش اعتبار چیه ؟
چه اعدادی رو وارد کنم ؟
Printable View
سلام
من از نرم افزار شریف برای انتخاب رشته استفاده میکنم .
میخواستم بدونم قضیه این افزایش اعتبار چیه ؟
چه اعدادی رو وارد کنم ؟
man rotbam 3900 shode
vali sahmiye daram
babam janbaz 40%e
?///???migan omran sanati esfahana ghabol mishamba narmafzar sharif ki mitone vasam entekhab reshte kone
نرم افزاره شریف چیه؟
اگه كسي لينك سالمي از نرمفزار هاي گزينشگر و سركان داره بزاره.87 كه گير نمياد همش پوليه مال 86 بزارين
مشاور خوب تو اصفهان کسی نمیشناسه؟
ببین شما باید اون تیک رو فعال کنید و دکمه زیرش را بزنید بعدش یه جدولی براتون میاد که رشته ها با دانشگاه ها جلوش نوشته شده که یک عدد هم جلوشه ( از 1 تا 9 ) که هرچی عدد جلوی دانشگاه مورد نظر به سمت 1 باشه شانس قبولی بیشتره هرچه به سمت 9 باشه بالعکس ( خودتون برید توش متوجه میشید )نقل قول:
در رابطه با اینکه دوبار میتونید منظورشون اینه که دوبار بیشتر نمیتونید وارد صفحه اصلی انتخاب رشته بشوید و این جدول رو ببینید پس اگه براتون مهمه حتما save کنیدش .....شماره های 1 تا 9 هم که براتون گفتم -
من که براخودم رو زدم خیلی بد انتخاب کرده بود از رو علایق بچه های 86 این کار رو کرده بود ... فکر کنم خیلی نمیشه به این اعتنا کرد شایدم من اشتباه بگم و بشه ...دیگه خودتون میدونید..
نام کامل : نرم افزار کانون فرهیختگان شریفنقل قول:
برای انتخاب رشته است که لینک دانلودش در همین تاپیک هست
قضیه افزایش اعتبار رو در این نرم افزار هنوز نفهمیدم :41:
کسی میدونه ؟
نه ، نیمه متمرکز و پیام نور رو نداره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
رشته من علوم انسانی است
اقا بارتبه 14000 هزار در روزانه های قزوین یا تهران یا زنجان یا رشت قبولم؟ البته رشته مدیریت
2-
اقا من میخام در سایت سنجش امروز انتخاب رشته کنم--من شماره پرونده را دارم ---ولی اونجا نوشته کد رهگیری میخاد --باید از کجا بیارم؟
ممنون
وایسا تا سنجش واست انتخاب رشته کنه ، خودش ار 1 تا 9 اولویت بندی میکنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قلمچی هم یه سی دی هایی واسه انتخاب رشته داشت که مشخص بود توش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من با رتبه 89940 در رشته رياضي فني پیام نور چه رشته هايي ميتونم انتخاب کنم؟ یعنی یه کم راهنمایی میخوام تو انتخاب رشته:10:
یه چیز دیگه منظور از دوره هاي مجازي و بين الملل چیه؟
فکر میکنم که تو رشته آی.تی قبول بشین.
موقع ثبت نام كد رهگيري رو گرفتيد اگه save كردين برين اونجا نوشته با شماره پرونده.نقل قول:
د رهگیری میخاد --باید از کجا بیارم؟
اگه نه قسمت راست از راه اول بريد كه با كارت اعتباري كه از پست خريده بوديد شماره شو اونجا بنويسيد و بقيه مشخصات.
khob man nemitonam ba in orat intrnetam chizi ra download konam
yeki ba nrm afzar sharif vasam entekhab rshte kone
khahesh ikonam
kheili niaz daram..........................
آی.تی یعنی چی ؟ یه توضیح کامل بدین در ضمن تو انتخاب رشته هم کمکم کنید
سلام
رتبه ی من 50000 تو رشته ی تجربی .به نظر شما در قزوین چیزی قبول میشم؟
مرسي دوست عزيز اما اگر من مثلا دامپروري قبول شم با شرط معدل راه برگشت هم هست من هيچي از شرط معدل نمي دونم
اقا من اونو یاداشت کردم ولی الان پیدا نمیکنم -در ضمن کارت اعتباری برای ثبت نام را هم پیدا نمیکنمنقل قول:
چون اسباب کشی کردیم
اگه ميشه لينك شريف 86 رو بديد من پيدا نكردمنقل قول:
منتظرم:13::19:
ببین دوست خوبم .
انتخاب گرایش تحصیلی رتبطی به معدل و نمرات شما نداره .
اگه میتونین وارد رشته های ریاضی یا تجربی بشین ، این دو رشته از نظر علمی بالاتر هستند.
من رشته ریاضی رو توصیه میکنم برای همه ، که ورود به این رشته هم فقط با علاقه و قدرت یادگیری ارتباط داره نه معدل و
چیزهای دیگه.
توی رشته ریاضی در سال سوم یک درسی دارین به نام ( حسابان ) که اگر اون رو کاملا خوب درک کنین و خوب یاد بگیرین میتوننی به بیش از 50 درصد سوالات ریاضی کنکور جواب بدین.
در گرایش تجربی هم رشته های به درد بخور برای پسر ها ، پزشکی، دندانپزشکی ، دامپزشکی ، پرستاری ، شیمی ، داروسازی و . . . هستند بر خلاف ریاضی که ده ها نوع مهندسی و رشته های کاربردی ، محض و . . . داره
من خودم سال اول دبیرستان معدلم 14 شده بود ، ریاضی رو هم یاد نیست چند گرفتم ولی نمراتم کمتر از 15 بود معمولا !
ولی الان در کنکور ریاضی بهترین رتبه رو آوردم.
میخواستم این رو بگم که دلیل ورودتون به یک گرایش تحصیلی رو ، نمرات خودتون ملاک قرار ندین .
آی.تی همون مهندسی فناوری اطلاعات هست .
میتونین در مورد توی این تاپیکاطلاعات کسب کنین.نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=114014
نرم افزار انتخاب رشته دانلود كردم از سايت رپيد شر با حجم 24 مگابايت بعد كرك و بعد آپديت سايت كه گفته بود براي كد رشته ها نتيجه اين شد كه فقط 8 ساعت داخل اينترنت ديزلي بودم آخر كار هم هيچي ! نميدونم اينجا مدير نداره كه هركي از راه رسيد يك نرم افزار الكي ميزاره بعد از كلي وقت ساعت هم هيچي نرم افزار الكي بوده همين !!!
جمعا سر كاريد دانلود نكنيد كه نرم افزار كار نميكنه واين اكبر آقا همه را سر كار گذاشتن من 8 ساعت اينترنتم بخاطر نرم افزار اين به باد دادم !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!نقل قول:
سلام
من رتبم تو منطقه 2 ،39128 شد:41:
يه اطلاعاتي در مورد شهريه دانشگاه پيام نور تو مهندسي كامپيوتر مي خواستم؟
گيلان پيام نور تو رشته فناوري اطلاعات داره؟
راستي اصلا پيام نور تو رشته مهندسي كامپيوتر چطوره ( سخت يا متوسط)؟
من كارداني كامپيوتر هم ميتونم برم ولي نميدونم چكار كنم گير كردم ؟؟
اگه كمك كنيد ممنون ميشم.
بچه ها کنکوره پیام نور نمره منفی داره؟!
سلام
کسی چرا جواب منو نداد
همون که رتبم 50000 تجربی
چرا كمك نميكنيد من گير كردمنقل قول:
برای من کار کرد ، خیلی هم خوب کار کردنقل قول:
من رتبم 600 منطقه دو ریاضی شده کجاها قبول میشم؟
تو رو خدا یکی بگه
من فردا دارم میرم
پسوردش كو؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
دوستان میتوانند به سایت سازمان سنجش مراجعه و انتخاب رشته مجازی کنند
و برای دانلود نرم افزار های سرکان 86 -شریف 86 (انتخاب رشته)با یه سرچ تو گوگل به راحتی میتواننذد دانلود کنند
بلاخره مشاور انتخاب رشته ی سایت سازمان سنجش فعال شد
بشتابید.......بشتابید که فرصت رو از دست ندید
واسه رشته رياضي هنوز نيمودهنقل قول:
ويرايش: مثل اينكه الآن اومد
اينا چين؟؟ سركان و شريف؟؟ پست اول كدوم بود؟؟
حالا برو نگاه کننقل قول:
می بینی که اومده:10:
تو رو خدا یکی بگه با 632 منطقه دو کجا قبول میشم
افتضاحترین و محدودترین چیزی که می شد سایت سنجش قرار داده توی سایتش ، انتخاب رشته مجازی رو می گم ،
كارداني علمي -كاربردي نرم افزاركامپيوتر دروسش چیه همچنین كارداني فناوري اطلاعات وارتباطات
نمیدونم یا همون سر فصل دروس . لطف کمک کنید
قبول دارمممممممممم.........نقل قول: