ببخشید من در مورد ps2 این جا مینویسم من ازتون کمک میخوام
من یک ps2 (made in japan) دارم با 200 تا بازی و یک مموری ویک دستگاه چهار نفره چند بفروشم خوبه؟
دستگاه Ps2 ام بزرگه
Printable View
ببخشید من در مورد ps2 این جا مینویسم من ازتون کمک میخوام
من یک ps2 (made in japan) دارم با 200 تا بازی و یک مموری ویک دستگاه چهار نفره چند بفروشم خوبه؟
دستگاه Ps2 ام بزرگه
سلام به همه
من میشه یکی توضیح بده PS3 رو چجوری میشه به internet (ADSL) وصل کرد ؟
سلام به تمامی دوستداران PS3
اینقدر حٌسن از این کنسول نوشتین تا ما تصمیم گرفتیم به هر قیمتی که شده یک دونه 60 گیگش رو سفارش بدیم از دوبی برامون بیارم!
همه اطلاعاتی که لازم داشتم راجبش بدست آوردم جز یکی اونم اینکه:
* آیا میتونم با PS3 بازیهای Copy شده PS2 رو بازی کنم؟
* یا اینکه باید بازیهای اورجینال تهیه کنم!
پیشاپیش از دوستانی که پاسخ سوال من رو میدن تشکر میکنم
سلام،اول شما باید Router رو هم خریداری بکنید ( یا Wireless یا Cable ). نصب کردن هم خیلی آسونه، باری نصب به این صورت عمل کنید : سیم تلفن - DSL اسپیلیتر - DSL به کابل اترنت و سپس PS3. تنظیمات رو هم که باید از قسمت Setting کنسول انجام بدید.نقل قول:
اگه در رابطه با بازیهایی که از اینترنت میگیرید دارید صحبت میکنید باید بگم خیر! PS3 بازیهای ارژینال رو اجرا میکنه.نقل قول:
موفق باشید
میشه یکم واضح تر توضیح بدی(اگه آموزشه کاملشو بذاری خیلی بهمون لطف کردی داداش.)
میشه با Vls با Ps3 به اینترنت وصل شد
vls چیه؟ خواهشاً توضیح بده.
منظورم همين بازيهايي هست که تو بازار يکي 600 ميفروشن!نقل قول:
بازيهاي اينترنت سيري چند! من واسه دانلود کردن يه MP3 ساده پدرم در مياد!:19: اونوقت شما ميگيد بازي دانلود کنم :24:
نه بابولی بابا،ps3 فعلا فقط بازی های یکی بالای 20000 اجرا میکنه.
اما من چيز ديگهای شنيدم!:5:نقل قول:
يکی از دوستانم (که End گيم و کنسوله) گفت که با ريختن يک Patch ميشه بازيهای کپی PS2 رو روی پلیاستيشن 3 به راحتی اجرا کرد!
اینم راه اجرای بازی های ps1-ps2
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان، آنلاین کردن PS3 آنچنان هم سخت نیست!
ببینید، اگه مودم شما Router هست، که خوب مشکلی نیست و راحت میتونید با کابل سبکه به Ps3 وصلش کنید. اما اگه مودمتون روتر نیست، یا یه روتر بخرید یا ایترنت رو بین PC و PS3 شبکه کنید. طریقه ی شبکه کردن هم بسیار آسون هست.
موفق باشید
اون مقاله رو که قبلا نوشته بودم خیلی خوبه. اما در یه جمله اینو بگو. بگو چرا واسه یه کنسول بازی مثل PS3 از بلو ری استفاده شده. همین کافیه براش.نقل قول:
سلام بر همه ی دوستان پی سی ورلد
پی اس 3 کدوم نوعاش تو ایران هست؟
20 40 60 گیگ؟اگه میشه با قیمت
ممنون از همه
دوست عزیز من تونستم Ps3 رو با Pc شبکه کنم و به اینترنت وصل بشم.
ولی میخوام مستقیم Adsl رو به Ps3 وصل کنم اگه روتر باید بگیرم قیمتش چنده.
راهنمای کامل و گام به گام نصب سیستم عامل Ubuntu 7.10 بروی PS3
کد:http://news.softpedia.com/news/Ubuntu-7-10-on-PS3-73272.shtml
این نکته رو اضافه کنم :
For those of you who think for a second (and who are scared) that this will replace their PS3 operating system, well you guys are wrong, because this will NOT erase your PlayStation 3 native operating system (called XMB) and it will run as an alternative OS on your PS3 console
یعنی اینکه Ubuntu 7.10 به عنوان یک سیستم عامل ثانویه در PS3 نصب میشه و سیستم عامل پیش فرض و اصلی PS3 به هیچ وجه از بین نمیره و میتونید از اون هم استفاده کنید.
40 گیگ اصلا وجود نداره ولی بقیه هست ولی قیمت ها رو دقیق نمیدونم:نقل قول:
20=420 هزار
60=460 هزار
80=600 هزار
مرسی بالاخره 1 نفر جوابید
یه جوون مرد پیدا نمیشه جواب سوال مارو بده؟
بابا ps3 رو چجوری میشه مستقیم به اینترنت adsl وصل کرد.
نمی خوام با کامپیوتر share کنم .
80 گیگ با یک بازی اوریجینال و (فکر میکنم) یک دسته دوم 600 تومن.:46:نقل قول:
اگر منظورش همون TIFF exploit معروف هست،از 1.93 به بعد اون Patch اجرا نمیشه!اگر هم منظورش روش Disc Loader دستی هست باید بگم با اون روش گند میخوره تو دستگاه!نقل قول:
در جمع تا Firmware کرک شده برای PS3 نیاد،اینا همش کشکه.
فکر نمیکنم بشه اصلا!نقل قول:
کاری ندارهنقل قول:
کابل lan رو وصل میکنی به پشت ps3
هم ps3 و هم xbox360 يه راست به adsl وصل ميشه :31:نقل قول:
اینطوری که شما میگی میشه همون شبکه کردن دیگه.نقل قول:
من میخوام اصلاً کامپیوتری در کار نباشه.
کجا میشه شبکه کردننقل قول:
کابل lan رو یه سرش وصل میکنی به مودم سر دیگشو به پشت ps3
کجاش کامپیوتر در کار بود:46:
من نمیدونستمنقل قول:
بچه ها،شما از کجا بازی میگیرین؟طرف با انصافه یا نه؟باید بازی ها همشون دور و ور 60-65 باشن حد اکثر.
سلام...
قبلا ازتون یه سوال پرسیدم محمد جان لطف کرد جوابمو داد. بعدش یه سوال دیگه پرسیدم که خیلی مهمتر بود کسی جوابمو نداد. اگه یکی لطف کنه جوابمو بده منجر به این میشه که تا یه چند وقت دیگه فکر آپدیت پی سی رو از سرم بیرون کنم و جاش یه پی اس 3 بخرم... حالا سوالم..
1. فرض کنید من فقط یه مانیتور دارم اونم از نوع Crt (نمی دونم درست نوشتم ؟) .. با این حساب امیدی هست که پی اس 3 به این مانیتور وصل شه ؟
این از شماره 1.
2. می شه بازی های پی اس 2 رو تو هارد پی اس 3 ریخت و اجراشون کرد. (منظورم این پی اس 3 های جدید نیستش). اگه نشه که خیلی بد میشه چون فعلا می خوام باهاش پی اس 2 بازی کنم. اونم از طریق هارد.
3. می خواستم بدونم که جنس خوب و بد داره. اسم و مدل خاصی داره که نشون بده فلان جنس بهتره ؟
4. قیمت 80 و 60 چنده ؟ و ه اینکه اندازه ی هاردش چقدره.. قابل حمل ه ؟
مرسی...
راستی ارشیا جان. این کنکوره هنوز دستش رو سرته ؟:46:
از کنکور نگو که دلم خونه،تا 1.5 سال دیگه هم (حد اقل!) این دست کثیفشو ور نمیداره!
حالا سوالات:
1.بـــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــلـــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــه!ال ته یه تبدیل میخواد،من قیمت گرفتم دور و ور 60 تومن بود.نمیدونم ارزونتر باشه یا نه.
2.به قول خارجکی ها "!!!no Way".اصولا بازی های Ps2 تا کرک شدن Ps3 روش اجرا نمیشن.(بازیات کپین دیگه؟)
3.نه عزیز دلم.این گند کاریا مال Xbox 360 هست.ps3 خوب و بد داشته باشه؟شوخی میکنی؟البته ژاپنیاش هست،ولی بیخودی گرونن،فرقی هم نمیکنن.
4.هارد Ps3 هم قابل حمله،هم قابل تعویض.ولی من تا حالا مال خودمو در نیاوردم.قیمتشون هم 80 گیگ با یک بازی هست 600 تومن.60 گیگ نمیدونم چنده...
دستشو بشکون.. Wink
1. چقدر گرون..
2. خیلی خیلی بد شد. (آره کپیه)
3. حرفمو پس می گیرم. تو توهم بودم که یه همچین سوالی رو پرسیدم.
4. بازم گرون..
نتیجه گیری:
اگه مورد دوم (یعنی اجرای بازی های پی اس 2 کپی روی هارد) امکان پذیر می شد صد در صد می خریدمش. چون داداشم پس اس 2 داره نذاشت ما یه حالی بکنیم . می خواستم هم پی 2 داشته باشم هم پی 3 (البته تا زمانی که باز هاش ارزون شه). می خواستم یکم با پلی 2 حال کنم. که نشد.
ولی عمرا X360 بخرم. منتظر می مونم تا کنکورت تموم شه شاید اون موقع کرک شد. Wink
من چند سوال داشتم که خواهش می کنم جواب بدید:
1-دسته های طرح بومرنگ که در بعضی عکس ها نمایش داده می شود در پلی استیشن 3 استفاده نمی شود؟
2-پلی استیشن 3 بحثی به نام region نداره؟
3-قیمت هر بازیش الان چنده؟
4-آیا در حالت عادی می توان بازیهای پلی استیشن 2 رو اجرا کرد؟
1- نمی دونم.نقل قول:
2- فکر نمیکنم.
3- بازیای جدید نزدیک 100
4- باید بازیات حتماً اورجینال باشه. ولی فکر کنم بازیای کپی رو هم بشه اجرا کرد باید دستگاتو یه ذره به خطر بندازی (آموزشش تو اینترنت هست بگردی راحت پیدا میکنی ولی بهت توصیه میکنم این کارو نکن چون دستگاتو باید باز کنی.)
1.نه،سونی اون طرحو عملی نکرد.
2.داشتن که داره،ولی من با Region 3 دارم بازی های Region 1 رو اجرا میکنم.
3.بسته به انصاف فروشنده از 55 تا 125 تومن.(البته بیشتر دور و ور 60-70 تومن هستن.)
4.اگه Original باشن،یا یه با انصافی پیدا شه FirmWare دستگاهو کرک کنه!
ای بابا!چقدر Wink!از من میشنوی الان موقع خوبیه برای PS3 گرفتن،چون ارزون شدناش داره تموم میشه.40 گیگ فکر میکنم دور و ور 400 تومن بتونی گیر بیاری.:46:(Wink!!!)نقل قول:
راستش اگه قرار باشه که پلی تو رو نشه باهاش بازی کنم فعلا به دردم نمی خوره تا زمانیکه بازی هاش کرک شده و یخورده بیشتر تو دور بیفته.
تصمیم گرفتم که هر دوشونو داشته باشم. آره نظرم عوض شد چون شدیدا به بازی نیاز دارم. الان خیلی دارم با پی اس پی حال می کنم.
در ضمن... محاله که فکر پلی 3 رو از ذهنم بیرون کنم.
سلام من میخواستم یه بازی بخرم حدود 100-110 تومان به نظر شما چی بگیرم؟
اگه Oblivion رو نداری حتما بگیرش.حد اقل 3 ماه سر کاری تا تمومش کنی.
شدو جون،فکرشو بیرون کردی کشتمت!
خیالت راحت..نقل قول:
شدو جون،فکرشو بیرون کردی کشتمت!