سلام
شرمنده تاپیکو بالا میارم
آقا من تو 43% بازی گیر کردم هیچ کاری نمیشه انجام داد تو نقشه هم هیچی نیست راهنما ها رو همو دانلود کردم چیزی در اون باره نگفته
ممنون میشم کمک کنید :40:
Printable View
سلام
شرمنده تاپیکو بالا میارم
آقا من تو 43% بازی گیر کردم هیچ کاری نمیشه انجام داد تو نقشه هم هیچی نیست راهنما ها رو همو دانلود کردم چیزی در اون باره نگفته
ممنون میشم کمک کنید :40:
من بازیو تموم کردم ولی هنوز 84 درصده یعنی چی؟؟؟
یعنی اینکه چیزهایی رو باید کشف کنی مثلا پورتره های شورتکات رو فعال کنی یا خیلی از چیزهای یافتنی دیگه که توی هاگوارتز هست. اگه به سیو 100٪ علاقه داری من این کار رو انجام دادم.بگو اگه خواستی آپ کنم برات. وای که چه قدر خاطره داشتم با این بازینقل قول:
خب اگه 100% کنی چی میشه...ارزشش رو داره!!!
آره ارزش داره بهت يه سوبارو 12 سيلندره ميدن !!!
بقيه بازيهارو هم اسپم ميدي يعني ببخشيد تموم مي كني مگه بهت چيزي ميدن ؟!
میشه کمک به اعضا DA رو بگین:13:
من رمز تابلویی که میگه از بچه های اسلایترین بپرس رو میخواهم
دوستان وقتي بازي رو تموم كنيم چه جايزه هايي ميده ؟
مثلا شخصيت و ... آزاد ميكنه ؟
درضمن، اين بازي هنوز توي بازار موجود هست كه بخريم ؟
دوست عزیز همون جوابی که توی اون یکی تاپیک دادم اینجا هم صدق می کنه این بازی یه نسخه قدیمی تر هست البته اگه خودت هری پاتری باشی این رو می دونی کلا همیشه همزمان با فیلم هاش عرضه میشه ویدیو گیم های هری پاتر. همه گیم های هری پاتر تا نسخه شاهزاده دو رگه موجوده دو ماه دیگه هم با انتشار فیلم هفت بازی مربوطه اون عرضه میشهنقل قول:
من در کمک کردن به ZACHARIAS SMITH موندم کمک کنید:n30:
میخ ترین و رو اعصاب ترین شخصیت داستانه توی بازی هم که تبلور این قضیه دیده میشه! زاخاری توی کتابخونه اس اولین چیزی که می خواد کتاب هیولاهاست اون قسمت ته کتابخونه برید و بردارید کتاب رو تحویلش بدید.نقل قول:
مورد بعدی یک نوع پادزهر هست که توی بیمارستان وجود داره وقتی وارد بیمارستان می شید رون به شما میگه که می تونید برش دارید. اون رو بگیرید و به زاخاری برسونید.
و آخرین چیز هم اینه که زاخاری می خواد بدونه شبح گروه گریفیندور یعنی نیک بی سر چه سالی فوت کرده که در اون حین نیک بی سر میاد و هری باهاش حرف می زنه و ازش می پرسه حالا که هری جواب رو می دونه باید با زاخاری حرف بزنی و بهش بگی که کی فوت کرده
من بعد کریسمس به لونا و جینی و دیمون توماس و دوتا خواهرا کمک کردم سه تا حیاط به مرداب تبدیل کردم حالا باید بریم پیش جرج و فرد اما کجا نمیدونم؟:n30:
طبقه پنجم هستند اگه براتون ظاهر نشده توی نقشه غارتگر پس شما تاسک های قبل از این مرحله رو هنوز کامل نکردید من فکر می کنم حیاط سنگفرش رو شما به مرداب تبدیل نکردید همون جا که پله داره و قبل اون هم دوربین کالین کریوی رو براش می فرستید پائین و پر از دانش آمموزای اسلیترینی هست ببینید اونجا رو مرداب کردید یا نه اگه نکردید انجامش بدیدمرداب ساز در بالاترین ارتفاع هست از ناودانی باید برید به بالاترین قسمت اون رو بندازید پائین و اینسندیو رو روی اون اجرا کنید بعدش اصولا باید دوقلوها رو روی نقشه غارتگر پیدا کنید...نقل قول:
راستی متاسفانه بازیگر نقش ورنون دورسلی دار فانی رو وداع گفت... روحش شاد
من وسایل لونا رو پیدا کردم بعد وقتی از هریمانی و رون سوال میکنم میگن بریم پیش چو چانگ (دوست دختر هری) ولی نمیدونم کجاست؟:n30:
مگه توی نقشه غارتگر نمی تونید مارک کنید افراد رو؟ سمت راست هیچ تاسک یا نوشته ای نیست که به چو چانگ دلالت کنه؟
نیست بخدا:n30:
کسی راهنمای کلشو نداره راهنمای قبلی لینکش نیست
اگه راهنماشو دارین لینکشو بزارین
سلام من تو 5 تاگارگویل توماس موندم جاشون بلدم فقط وقتی رمز استوفرفای میزنم روشون بعد میرم پیش توماس حرف های قبلیش رو میزنه چه جوری این یارو رو رد کنم این اخرین نفر برای گروه da هس اگه میشه بهم کمک کنید
ممنون
تا اونجا که یادمه باید تو محوطه ای که گارگویلا هستن همه فانوس دیواریا رو روشن کنی بعد بری سراغ حرف زدن با اونا. این عبارت رو سرچ کن کلیپ میاره از اونم میتونی استفاده کنی :نقل قول:
Harry Potter Order of the Phoenix Walkthrough Part 11: Dean Thomas