نقل قول:
این چه زبونیه
من تو صفحه دوم ثبت نام نمیدونم چیکار کنم
اگه جای دیگه داری آپ کن
Printable View
نقل قول:
این چه زبونیه
من تو صفحه دوم ثبت نام نمیدونم چیکار کنم
اگه جای دیگه داری آپ کن
متاسفانه مقدور نیست دوست من.نقل قول:
---------------------------------------------
صفحه ÷پت نام:Логин = userکد:http://topse.ru/index.php?do=register
Пароль = pass 6 harfi
Повторите пароль = tekrare pass
Ваш E-Mail = E-Mail
tekrar horufe amniati = Введите код
ببخشید کسی نیست جواب من بدهنقل قول:
:41:
نقل قول:
سلام , آقا حوصله کردی به سایت زیر سرکی بکش , مطمئنم چیزی که میخوای پیدا میکنی :
کد:http://www.share2flash.com/index.php?path=ZG93bmxvYWQvU29ueUVyaWNzc29uL0ZMQVNIRVMvVVNCc21hcnQgZXRjL0Zpcm13YXJlLw==
سلام بچهها. آقا من با اجازتون يدونه P1 گرفتم كه از نظر Imei هيچ مشكلي نداره. ديشب Up Datesh كردم هيچ مشكليم توي كار پيش نيومد و راحت UpDate شد. ولي الان نه ميتونم باهاش تماس بگيرم نه كسي ميتونه بهم زنگ بزنه . حتي Sms هم نه Send ميشه نه Reacive . سم كارتمم سالمه. روي يه گوشي ديگه امتحان كردم سيم كارتمو سالم بود. نظر شما چيه. چرا شبكه رو پيدا نميكنه؟؟ :41:
دستت درد نکنهنقل قول:
سایت خوبی بود
حال دادي جيگر
سلام.
کسی می تونه این دو تا رو برام بزاره........
K510 R4ea031 Fs
K510 R4ea031 Main
واسه K510 هستش خیلی لازم دارم
اینارو بایستی با Se تو گوشی ام فلش کنم دیگه اینو که فکر کنم درست گفتم.......
هر کس بتونه اینارو برام بزاره خیلی بهتر میشه....:41::20:
نقل قول:
سلام آرش جان , راستش فکر کنم اگه یه سر به سایت زیر بندازی بهتر از این باشه که من یا دوستان دیگه لینک مربوطه رو بذاریم , همه چی داره پولی هم نیست , عضویت هم نمیخواد :
کد:http://www.share2flash.com/index.php?path=ZG93bmxvYWQvU29ueUVyaWNzc29uL0ZMQVNIRVMvVVNCc21hcnQgZXRjL0Zpcm13YXJlLw==
خیلی خیلی ممنون.......نقل قول:
مشکل من در باب دانلود اینا حل کردی........
مشکلی بازهم داشتم باز هم مزاحم شما میشم........:31:
با سلام دوباره.... سوالم رو به گفته D E V I L اینجا دوباره مطرح می کنم........
من گوشی ام روشن نمیشه حتی درایو موبایلم رو هم یه چند ثانیه ی میشناشه و بعدش قطع میشه...
در ضمن من به Fs , Main احتیاج دارم تا بتونم گوشی ام رو فلش کنم تا درست بشه که اونم معلوم نیست درست بشه یا نه؟
اگه میشه دو فایل Fs و Main برای گوشی K510 برام بزارید جدید باشه....
تا بتونم فلش کنم در ضمن اول کدوم رو فلش می کنم و بعدش کدوم رو.... و نحوه کارش رو........
در ضمن من در ضمن مشکل درایو هم دارم داشت گوشی ام رو فلش میکرد با همین فایل های Fs . Main وژن قدیمی تر که یه دفعه وسط کار صدای بوق از موبایل در اومد و ادامه فلش متوقف شد.. که اون فکر کنم مشکل از نشاخته شدن موبایلم (درایوش) توسط کامپیوتر بوده و گرنه کارم رو انجام میداد و به احتمال زیاد مشکل گوشی ام که روشن نشدنش هستش درست میشد....
با تشکر........
آقايون سلام. آقا من دوباره گوشيمو update كردم ولي باز نتيجهاي نگرفتم. جالب اينجاست كه آنتن من فوله ولي هرجا كه بخوام بگيرم بعد از يه مكث حدوداً 10 ثانيهاي اشغال ميزنه و سريع قطع ميشه. هركيم كه شماره منو بگيره ميگه در شبكه موجود نميباشد. مشكل چيه به نظرتون؟
سلام من می خوام گوشی W900i رو به یکی از این برنامه ها وصل کنم.
چه فایل هایی رو احتیاج دارم ضمناً از سریالشم خبر ندارم چنج هست یا نه.
به SE TOOL 2Lite وصل نمیشه نه؟
فایل ریستور و SSW رو بدین من کپی میکنم تو فایل های SE TOOL شاید شناخت.
میخوام صدا و دوربینش رو تقویت کنم.
سیمکارت شما چیه؟نقل قول:
احیانا ایرانسل و بسته بازگشت نیست؟
اسم گوشی شما که در برنامه Setool2lite نیست.اگر هم باشه نیاز به فایلهای rest و ssw نداره.نقل قول:
راستی گوشی شما سیمبین هست یا جاوا؟
منم یه مشکل مثل تو دارم .نقل قول:
گوشی من W900i هست ایرانسل رو نمیشناسه .
اپراتور ایرانسل رو میاره اما انتخابش نمیکنه هر کسی هم بهم زنگ میزنه میگه در دسترس نیست.
گوشی من جاوا هست اما قوی ترین گوشی سونی اریکسون شده.نقل قول:
سیستمش میگن با W810i یکی هست اگه W810i رو انتخاب کنم بعد فایل صدا رو بریزم مشکلی پیش نمیاد.
ضمناً Setool2lite هم فایل rest و ssw داره اگه بری توی پوشه ی برنامه میتونی ببینیش حتی آدرس هم داده زیر Misc file میتونی ببینی.
به هر حال من میخوام صدای W900 رو زیاد کنم راهنمایی کنید
فقط گوشیهای DB2010/12 CID49 نیاز به فایلهای Rest و SSW دارند.شما فار منیجر با پلاگین گوشیهای DB2020 و یا از XS3.1 رو متحان کن.احتمالا XS گوشی شما رو ساپورت کنه.در ضمن نیازی هم به فایل Rest و SSW نداره و نیازی نیست که نگران باشید.نقل قول:
گوشی من جاوا هست اما قوی ترین گوشی سونی اریکسون شده.
سیستمش میگن با W810i یکی هست اگه W810i رو انتخاب کنم بعد فایل صدا رو بریزم مشکلی پیش نمیاد.
ضمناً Setool2lite هم فایل rest و ssw داره اگه بری توی پوشه ی برنامه میتونی ببینیش حتی آدرس هم داده زیر Misc file میتونی ببینی.
به هر حال من میخوام صدای W900 رو زیاد کنم راهنمایی کنید
گوشی من DB 2000 هست.نقل قول:
چطوری بکنمش DB2020 یا DB2010 ؟
XS 3.1 رو از کجا گیر بیارم؟
چطوری فایل هارو باحاش بریزم تو گوشی؟ مثل همون روش قبلی که 3ساعت طول میکشه دیگه ها؟
اگه پلاگین گوشی W900i گیر بیاد که خوبه با Far تو سه سوت میریزمش.
کمکم کنید
سلام
من فایل فلش k550 رو میخوام (red 52)
فارسی باشه
من هرچی پیدا کردم غیر فارسی بود
ممنون میشم کمکم کنید
سلام.
من می خوام کامپیوتر موبایل منو بشناسه سی دی K510i رو هم ندارم چیکار کنم چون گوشی ام خرابه می خوام کامپیوتر بشنناسه و من بتونم هم یه چیزی به موبایلم بریزم و هم که کارم رو بکنم.
ممنون میشم یه راهنمایی واسم بکنید.
یک سی دی 750 یا ... گیر بیار درایوراش رو دارهنقل قول:
من می خوام کامپیوتر موبایل منو بشناسه سی دی K510i رو هم ندارم چیکار کنم چون گوشی ام خرابه می خوام کامپیوتر بشنناسه و من بتونم هم یه چیزی به موبایلم بریزم و هم که کارم رو بکنم.
ممنون میشم یه راهنمایی واسم بکنید
من یک 510 داشتم خودش بدون هیچ سی دی به کامپیوتر وصل میشود و میشود فایلاشو فرستاد و گرفت
کــــــــــــــــــــــــ ــــــــمــــــــــــــــ ــــــــــــــــک
فایل فلش فارسی k550 کی داره
سلام لطف كنيد فيرموير واسه w810 بزاريد cid49
اونايي كه هست تو صفحه اول همگي خرابن
نقل قول:
سلام
یه سری به سایت زیر بنداز میدونم که هر چی بخوای داره , خلاصه حالشو ببر چون نه پولیه و نه عضویت میخواد:
سلام من یه w810 دارم که منوی فارسی روش نیست چطوری میتونم منو فارسی روش بریزم.
با سلام .
من SETOOL2_FULL.rar را دانلود کرده ام ولی با اونی که توی راهنمای pdf هست متفاوت است باید اون یکی را دانلود میکردم ؟
در ضمن اگر K750_R1CA021_MAIN_CHINA_CL_RED49.zip را نصب کنم فارسی می مونه ؟
سلام دوست مننقل قول:
اول بگو یعنی چی منو فارسی :18: منظورت زبان فارسیه ؟:20:
دوم اینکه cid گوشیت چنده :5:
سوم روش فلش کردن هم قبلا تو فروم مربوط آموزش داده شوده :10:
با سلام مجدد .
آيا با برنامه XS++ مي توان فرمور گوشي را عوض كرد ( k750i)
بله میشه. ولی به ترتیب زیر باید عمل کنی:نقل قول:
با سلام مجدد .
آيا با برنامه XS++ مي توان فرمور گوشي را عوض كرد ( k750i)
1- فلش FS
2- کاستومایز
3- فلش Main
با سلام .
با setool2lite107 فریمور گوشیمو عوض کردم .
الکی 10.000 تومان دفعه قبل پول داده بودم
سلام دوستا این مشخصات گوشی من هستش لطفا هر چی فایل که نیاز هست بهم معرفی کنید. ضمنا مدل گوشیم هم K800i هستش.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:توی این چند پست...یه سری نکته دیدم خواستم یاد اوری کنم:نقل قول:
1-اگه میخواهید فریموری که میگیرد فارسی داشته باشه...مین باید جنریک باشه....اف اس هم باید emea5-6 باشه...یکی دیگه هم هست اسمش خاطرم نیست اما تابلو هستش دیگه وسطش fa داره(fa:farsi)....
2-اقا غصه ی چی رو میخورید...صالا فرض که مین و اف اس اینجوری پیدا نکردین..کاری نداره...کاستوم مناسب گوشیتون رو بگیرید...برید فایل کاستومایزش رو ویرایش کنید...زبان فارسی رو بهش اضافه کنید...بعد روی گوشی فلش کنیدش....ایمان از منم واردتر هستن..راهنماییتون میکنه
3-اقا مجید ممنون با اینکه سایتش قدیمی بود اما اسمش رو یادم رفته بود نمیتونستم گیرش بیارم...مرسی:20:
شاد باشید:20:
اها اینم یه لینک توپ البته سایت و تاپیکش تازه کاره
فعلا فریمورهای گوشی های رو دارiه میگذاره که جدید و کمیاب هستن
اگه پیدا نکردین میتونید درخواست بدین براتون اپ کنه
فریمور های در این لینک عبارتند از:
مثل
w880
w610
w200
k850
p1
k510
w850
تمامشون یکی یکی داره توسط مدیرش به شکل تکه تکه قرار داده میشه که دان کردنش خیلی خوبه:20:
لینکش..که البته واسه استفاده...2 تا اندرلاین بین حروف اسمش رو بردارین:
کد:http://man_va_too.com/forum/showthread.php?s=0cdc9573&tid=630&page=1
من گوشی W900i دارم DB2000 red CID49
قبل از اینکه فلشش کنم گوشیم وودافون میومد بالا اما حالا واکمن میاد بالا منوش هم خیلی فرق کرده.
حالا من فریمور قبلیش و میخوام خیلی حیاتی هست .
ممنون.
واسه w950 هیچی نیست؟
خواهانش هستی؟اگه هستی شاید بتونم فردا اپش کنمنقل قول:
اون فریمور قبلی شما که روی گوشی نصب بود فریمور سفارشی شده مخصوص شرکت وودافون بود ولی این فریمور جدید جنریک یا عمومی هست و به جز گوشیهای سفارشی شده مثل وودافون بقیه گوشیها از این فریمور استفاده میکنند. این نکته هم بگم که فریمورهای وودافون دارای یکسری باگ هستند(در مورد گوشیهای K750 و چند مدل قدیمی که اینطور بود) و بیشتر برای استفاده در همون شبکه بهینه سازی شدند.نقل قول:
فریمور مخصوص وودافون هم فکر نکنم به راحتی گیر بیاد.
طوری نیست من که خودم و کشتم نتونستم اون فریمور رو پیدا کنم شما هم یه سرچی کنید شاید از من موفق تر باشید .نقل قول:
ممنون میشم دوستان.
بچه ها می خوام یه راه خیلی خوب بهتون یاد بدم برای دانلود کردن هر چی که می خواین
من حتی تونستم بااین برنامه min و fs گوشی خودمو پیدا کنم
emule با این برنامه نه تنها می شه فایلای فلش و دانلود کنید بلکه می تونید هر چی که دوست دارید از قبیل فیلم و موسیقی و عکس و . . . دانلود کنید
من که خوشم اومده شما هم کار کنید ببینید چه جوریه
خوبیش اینه که کاملا رایگان و راحت هست یعنی هر فایلی بهت لینک بده دیگه نیاز به ریجستر کردن و این حرفا رو نداره
ممنوننقل قول:
اولا حجمش چقدره؟
بعد اگه نمیتونی اپ کنی یه لینک بده از اونجا دانلودش کنیم
مرسی:20: