آره کار میکنه.نقل قول:
وقتی میرم کافینت کابلمم میبرم.میزنم تو USB میریزم رو گوشی پول رایت نمیدم:31:
Printable View
آره کار میکنه.نقل قول:
وقتی میرم کافینت کابلمم میبرم.میزنم تو USB میریزم رو گوشی پول رایت نمیدم:31:
آره کار میکنه.نقل قول:
من یکی که مشکلی ندارمنقل قول:
آره من قبل از اینکه pcsuit را نصب کنم با mass storage کار می کردم. البته یکی دوبار مشکل پیدا کردم که مربوط به حافظه می شد با یک با خاموش کردن گوشی درست شدنقل قول:
این رقص نور که میگن تو موزیکال هست چیه ؟؟؟
نقل قول:
:8:اکولایزر :8:
visualistion نه اکولایزرنقل قول:
برای فعال کردنش در مدیا پلیر به Options رفته و Start visualistion رو انتخاب می کنید
برادارن گرامی سلام
این گوشی خودش انتی ویروس داره یا باید واسش نصب کنم اگه نداره بهترین رو بهم بگید تا برم نصب کنم ممنون
خودش نداره ولی ما که کم نمیاریم !!!
این هم 2 تا AntiVirus از انجمن خودمون ... ولی فایده نداره...
باید رجیستر کنی.... آپدیت کنی..... اووووه ! (باز اعصابم ریخت به هم!)
:::
کد:http://forum.p30world.com/attachment.php?attachmentid=4007&d=1178448962
کد:http://forum.p30world.com/attachment.php?attachmentid=3948&d=1178363724
سلام بلاخره خریدمش همین چند ساعت پیش هوراااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا :31:
ا
ز اصفهان سل البته نه فروشگاهش از شرکتش که روبروشه شماره ایمی رو چک کردم مشکلی نداشت فقط مرتیکه نفهم بش گفتم اقا روشنش نکن گفت باشه بعد یه هو دیدم روشن بم داد گفت بیا میخواستم بزنم تو سرش هیچی دیگه نفهمیدم دفه اول که روشن شد ساعت و تاریخ خواست یا نخواست نیدونم تست نشده باشه قبلا
اخه در نایلون گوشی باز بود شماره هولوگرام روشم نمیخوند به یارو گفتم
گفت اولا که اینا چون ما پخش کننده هستیم یه دور چک میشه و ممکنه قاطی شده باشه
دوما اصلش شماره ایمی رو جعبه با پشت گوشی با کد 06 که مهمه
و اینا هم با هم میخوند
Made In Finland هم داشت
رنگ بردش هم تیره بود
تو سایت نامبرینگ هم درست معرفی شد البته اینم بگم که یه ادم معتبر رفتم البته نه کاربلد گوشی ولی با طرف دوست بود
کد 06 هم درست بود
کد 92702689 هم درست بود و 0000 رو نشون البته صفراش بیشتر بود ولی همش صفر بود
ببینم اگه کد 92702689 صفر بود پس چرا تاریخ و ساعت نخواست بینم اگر یه بار گوشی روشن بشه 1 دقیقه کار کنه رو کد کارکرد یعنی 92702689 تاثیر مگه نمیزاره؟
و یه چیزه دیگه که خیلی اعصابمو خورد کرده دکمه C و مداده البته C بیشتر نصفش سفیده و نور چراغ آبی فقط از نصفش پیداست حالا یا لامپ زیرش خرابه یا رنگ سفیدی که روش خورده زیاده که نمیزاره نور رد بشه میشه بگین چیکار کنم مهمه یا نه بایر کل گوشی رو عوض کنم؟
راستی بین دکمهی صفر یکمی فرق هست با بقیه ها و کلا بینه دکمه های پایین کمی فرق هست با بالا یی ها از نظر فشار دادن پایینی ها و به خصوص صفر بیشتر میرن تو ولی بالا یی ها کمتر قضیه چیه؟
من يه سوال از اساتيد محترم داشت
يکي از دوستام حدود يک هفته ي پيش يه ان73 مشکي خريده بود وامروز در حال گوش کردن يه اهنگ بود که يدفه بلنگوي بالاييي گوشيش سوخت
راستي اينم بگم که اون گوشيشو بدون گارانتي خريده بود ورژن گوشي هم 3.7 اخرشم 31 بود و برد گوشي به رنگ سبز لجني و تمام سریال نامبر اععم از خود گوشی پشت گوشی و روی جعبش یکی بود در ضمن او اکولايزره گوشي رو برده بود اخر و استرييوي گوشي هم در حالت روشن بود
ميخواستم بدونم که ايا در اين باره توضيحي دارين
ممنون ميشم جوابتونو بشنوم (برام خيلي مهمه):41:
اینم عکس دکمه ی C
البته من این عکس رو با فتوشاپ edit کردم چون با دوربین دیجیتال هر چی عکس میگیرم نمیشه نور پخش میشه تو دییافراگم و نمیشه من با فتوشاپ دقیقا شبیهه واقعیش کردمش دقیقا همینه فقط تو قسمت سفید یه نوره خیلی خیلی جزعی و کمی هست اما انقرد کمه که دیدنش از دور سخته و اگه خیلی بری جلو و دقت کنی میبینی حالا من چیکار کنم
هیش مشکل دیگه ای نداره گوشی اخه ورژنشم 307 هست نمیدونم شما چی میگید؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم عکس دکمه ی C
البته من این عکس رو با فتوشاپ edit کردم چون با دوربین دیجیتال هر چی عکس میگیرم نمیشه نور پخش میشه تو دییافراگم و نمیشه من با فتوشاپ دقیقا شبیهه واقعیش کردمش دقیقا همینه فقط تو قسمت سفید یه نوره خیلی خیلی جزعی و کمی هست اما انقرد کمه که دیدنش از دور سخته و اگه خیلی بری جلو و دقت کنی میبینی حالا من چیکار کنم
هیش مشکل دیگه ای نداره گوشی اخه ورژنشم 307 هست نمیدونم شما چی میگید؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان
من یک N73musical دارم ولی صداش نسبت به نوع معمولیش کمتره. ممنون می شم اگه راهنماییم کنید در ضمن اکولایزرشم بردم بالا:41:
دوست عزیز خوب گارانتی بدرد همین مواقع می خوره،قرار نیست چون گوشی شما حتی اصل خود فنلاند هستش مشکل پیدا نکنه، و در ضمن شما باید اول گوشی رو نشون بدی شاید مشکلی دیگه پیش آمده که حل شدنی باشه بدون نیاز به تعویض هرگونه قطعه، ولی در کل پرداخت یک مبلغ بیشتر و داشتن یک گارانتی خیلی مهمه.نقل قول:
دوست گلم بگو ببینیم چند خریدی من که فروشنده کلاه بردارتر از این اصفهان سل و اون ناقوس تو چهار باغ ندیدم راستی گارانتی هم داره دیگه ببرش گارانتی درستش میکنه من موبایلم رو {ان70}از موبایل پلاس گرفتم بلاخره گارانتی برای همین روزهاست ولی شما زورت رو بزن ببین میتونی عوضش کنی یا نه :10::10::10:نقل قول:
مشکل اسپیکر سوختنو نداشتیم که اینم شد..........
به نظر من ببر عوضش کن. اگه یهو بعدا کل چراغ C روشن نشد چی؟یا اصلا کل صفحه...پس اگه تونستی عوضش کن.نقل قول:
همه اين عكس ها رو با n73 me گرفتم ... نظر بدين
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=152274
بابا کارت درسته ........ عالی بودن
من وقتی میخوام بعضی از برنامه هارو نصب کنم این پیغام رو میده file corrputed
مستر ریست کردم درست نشد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چی کار کنم؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برنامه ها قبلا روی گوشیم نصب بودن:13:
این همه دردسر آدم دیوونه میشهنقل قول:
نقل قول:
در حال حاضر چه باید کرد(حالا که پیش اومده )شما بگید چکار کنیم
خیر سرمون اومدیم با اساتید مشورت کنیم:13:
نقل قول:مبارکت باشه دوست عزیز:11:نقل قول:
بقیه ی مشکل ها چیزی نیست فقط می مونه مداد و c که اون هم فکر میکنم به خاطر خود کلید باشه که در درست کردن مشکل پیدا کرده(کار خانه) و فکر نکنم چراغ زیرش مشکلی داشته باشه. خوب حالا اگه تو هم مثل من روی خرید حساس باشی(مثلا من وقتی یک cd می خرم اگر یک تکه از کارتونش تا شده باشه cd را عوض می کنم) حالا به خودت بسگی داره که می خواهی عوضش کنی یا نه ولی من فکر نکنم اصفهان سل زیر بار این حرف بره چون الان گوشیت دست دومه مگر اینکه با یک دسته دوم دیگه عوض کنه که ریسک کردنش زیاده. بازم میگم به خودت بسگی داره
آنتی ویروس داره ولی باید دانلودش کنی.من دانلود کردم ولی بعد باید اکتیوش کنی که بازم دردسره . آنتی ویروس ها ی انجمن خودمون هم را دان کردم ولی احتاج به آپدیت داشتند. فعلا هم آنتی ویروسی که مال خود گوشی هست را به صورت اکتیو نشده استفاده می کنم. جالب هست چون در task manager قرار می گیره و همیشه فعال است.به دنبال یک آنتی ویروس خوب هستم. ولی فکر کنم بهترین راه خرید cd های موجود در بازار است.نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
متاسفانه دوست عزیز reza20067 حق با این دوستمون هست.چون گوشی شما گارانتی نداره باید کمی خرج کنی. ولی مشکل شما قابل حل است همان طور که اگر گارانتی داشت قابل حل بود.نقل قول:
شما باید گوشی را ببری پیش یک کاردان.اگر قابل تعمییر بود که برات تعمییر میکنه. شاید هم اصلا مشکلت سوختن نباشه و خرجی برات نداشته باشه( که ان شاالله همین طوره). و اگر هم سوخته چاره ای جز عوض کردن نداری:13::41:
شاید واقعا این فایل ها خراب شده اند.یک سری فایل های جدید که قبلا بقیه امتحان کردند را امتحان کن. البته بعید می دونم ولی یه دستی هم به تاریخ گوشیت بزننقل قول:
sha2ow جان اگه خواسته باشی دانلود کنی یا آپدیت چجوری انجام میشه باید وصل بشه به کامپیوترنقل قول:
آنتی ویروس داره ولی باید دانلودش کنی.من دانلود کردم ولی بعد باید اکتیوش کنی که بازم دردسره . آنتی ویروس ها ی انجمن خودمون هم را دان کردم ولی احتاج به آپدیت داشتند. فعلا هم آنتی ویروسی که مال خود گوشی هست را به صورت اکتیو نشده استفاده می کنم. جالب هست چون در task manager قرار می گیره و همیشه فعال است.به دنبال یک آنتی ویروس خوب هستم. ولی فکر کنم بهترین راه خرید cd های موجود در بازار است.
آره باید به اینترنت وصل بشی ولی نه با pc بلکه با خود موبالت مثلا از طریق gprs یا edgeنقل قول:
سلام به همگي...
بهترين راه براي برطرف كردن بهم ريختگي music هاي اضافه شده به گوشي چيه؟..اصلا چرا وقتي فايلي رو كه ميريزي تو گوشي كه ميري ميره تو gallery/tracks.... و اونجا تمام track ها به هم ريخته قاطي مي شن و مجبوري خودت playlist بسازي؟....؟درستش كجا بايست ريخت كه ...همون فايل خودش يك play list باشه..؟
ضمنا يكي لطف كنه link جديد update ،version گوشي رو بده..
من هم همین مشکل را دارم ولی فعلا چاره ای نیست تا برنامه ای براش بیاد
سلام دوستان من یه n73 موزیکال گرفتم 3 روز پیش ولی الان چک کردم سریال نامیر کارتن با گوشی یکی نیست ضمنا من هنوز پول بابت گوشی ندادم چیکار کنم و همینجوری چقدر میارزه
اگه بخواهی الان بفروشیش به قیمت گوشی دزدی ازت میخرن !!!!نقل قول:
سلام
من 2 روز پیش یه N73ME از علائدین خریدم. دیرزو باهاش کار مکردم مشکلی نداشت و وقتی که به PC با کایل USB وصل میکردم و Mass Storage رو میزدم کامپیوتر راحت میشناختش.
همون دروز یه غلطی کردم و فرم ویر گوشی رو آپدیت کردم به 4.0.... بعدش هم یه بار به PC وصلش کردم و یه مشتی فال رد و بدل کردم .. اما دفعه دوم که خواستم وصل بشم کامپیوتر اونو نشناخت و گفت که دستگاه مشکل داره. با PC Suit و ... هم همین مشکل رو داشت.
الان هر موقع میخوام گوشی رو به PC وصل کنم باد یه بار فکتوری ریست کنم (#7370#*) و بعد فقط برای یک دفعه میتونم به PC وصل بشم. و اگر کابل usb رو در بیارم و دوباره به PC بزنم بازم همون پیغام رو میده و دوباره روز از نو و روزی از نو و فکتوری ریست. اعصابم رو به هم ریخته.
شماها هم تست کنید ببنین همن مشکل رو دارین!!! توی فرم ویر قبلی این مشکل رو نداشتم.
یه مشکل دیگه ا هم که دارم اکثر برنامه های رو که از همین انجمن گرفتم رو موقع نصب میگه : Installation not Supported
مثل دیکشنری آکسفورد یا آنتی ویروس ها و .....
مشکل بعدی هم اینه که وقتی روی یه برنامه با جویستیک کلیک میکنم یه کمی طول میکشه تا وارد بشه و توی اون زمان من میتونم به کار عادی موبایل ادامه بدم!!!!!!!!!!!!!!!!!
مشکل دگه هم اینه که کیفیت فیلم برداریش واقعا افتضاحه حتی توی آفتاب و مثلا اصلا با N90 قابل مقایسه نیست
نمیدونم واقعا خرید این گوش کار درستی بود یا نه!!!!
در مورد کیفیت فیلم برداری که خوب است، نه تنها نسبت به n90 !!! که حتی نسبت به n92 شاید تنها دوربین هایی که در فیلم برداری جلو باشند بشه به 6280 و خوب بحث n93i و n95 هم در این موضوع جداست:31:نقل قول:
اما در مورد وضعیت گوشیتون، فکر کنم هر چه زودتر برید نشون بدید به یک نمایندگی!
نقل قول:
باید برنامه های مخصوص
simbiyan 9.1
v3
رو نصب کنی :46:
سلام..اگر امکان دارد مشخصات کامل اداپتور AC 4 بگید....اداپتور من Ac3x هست وگوشیم 4.30ساعته شارژ میشه..میخوام یه AC 4 بگیرم....
سلام دوستان
دلیل این ارور هنگام نصب نرم افزار چیه؟
Unable to Install constrained by the certificate
این مسیر رو برو ایشالا حل میشه :46:نقل قول:
menu
tools
app.manger
option
settings
'software....
yes
online cer...
no
اولی روی All بود و دومیم روی Offنقل قول:
yes یا no نداشت
روی چه تنظیمی میشه بهترین عکس رو گرفت:31:
احساس می کنم اسپیکر گوشی من مشکل داره.(از نظر بلندی صدا)
به نظرم صدای گوشیم خیلی کمه. با ان70 مقایسه کردم صداشون تو یه حد بود.
به نظر شما گوشیم مشکل داره؟؟؟