یکی سایت می خواستم برای آزمایش سایت!
می خوام برنامه نویسی رو یاد بگیرم!
یکی سایت می خواستم برای آزمایش سایت!
می خوام برنامه نویسی رو یاد بگیرم!
شما میتوانید به سایت های چهل ستون و بلاگفا بروید و بصورت رایگان صاحب یک سایت شوید
سلام اگه می شه یه نرم افزار واسه طراحی قالب وبلاگ معرفی کنید
دوستان لطفا مباحث مرتبط با وبلاگ ها و سیستم های وبلاگ دهی رو در این تاپیک مطرح نکنید
تاپیک مجزا برای آنها موجوده
سلامنقل قول:
من سايتم رو اپلود كردم ولي حالا نميدون مبايد چطوري ازش استفاده كنم (يعني بايد چطوري ازش استفاده كنم ؟
برادر سوالتون خیلی کلیهنقل قول:
خوب وقتی آپلود کردید باید بتونید با مراجعه به آدرستون سایتتون رو مشاهده کنید دیگه:20:
داريوش جان سلامنقل قول:
راستش من سايت رو طبق مراحلي كه گفتيد فقط اپلود كردم يعني فقط اون گزينه اپلود فايل رو زدم و فايلزيپم رو اپ كردم بعدش هم انزيپ ديگه نميدونم بايد بعدش چه كنم ؟
مرسي داريوش جان الان چك كردم درست شده :27::40:نقل قول:
سلام بچه ها.من هیچی در این زمینه نمیدونم.فقط یکی لطف کنه ساده و روان این سوال منو جواب بده
چه جوری میتونم یه سیستم مدیریت محتوا رو راه اندازی کنم. توی هاست های مجانی امکانش هست؟
با سلام میخام یه فلش یا یه عکس را به جای قالب بالای وبلاگ بلاگفا قرار بدهم باید چی کار کنم ؟
ممنون
سلام داریوش جان
یک کمکی به ما بکن
اونم اینه که یک هاستی بده که بتونم توش یک فروم بسازم و فارسی رو ساپورت کنه
دوست خوب من.میتونی از سایتنقل قول:استفاده کنی.مثال هم سایت خودم:کد:http://parsboard.com
این سایت به تو یک فروم مبتنی بر زبان phpbb میده.به نظر من یه کم گیج کنندست ولی خوب چه میشه کرد:صلواتیه دیگه:31:کد:http://wapit.mee.ir
هممممممم
سلام
محسن جان هاست رایگان با این مشخصات وجود نداره
چون انجمن هم زیاد کار مکیشه هم پولیه معمولا دیر یا زود در سایت رو تخته میکنن
همین پارس بورد که دوستمون معرفی کرد به نظر بدک نمیاد
منم انجمن دانشگاه خودمونت رو روش فعلا گزاشتم
کد:http://iausk.co.cc
هاست میخواید؟
فروم نصب کنید صفا کنید:27:کد:www.pergig.ir
نقل قول:
این همه که تو تبلیغ هاستتو دم به ساعت میکنی اگه من کرده بودم 100 بار بن شده بودم!:10::31:
پدرام حالا خدایی اعتباری بهش هست؟
بگو ببینم تا به حال چند تا یوزر گرفتی؟
داریوش جان برادر از تو بعیده:دینقل قول:
حالا خدایی اعتباری بهش هست؟
این مدل هاستا(که خودمم 2 تاشو دارم!) همشون سرو ته یه کرباسن! تنها فرقشون پشتیبانشه که اگه وارد بهت بخوره از هاست پولی کم نداره.
به هر حال!
ای بابا این ویستا پنلیا رو بیخیال شید شاید تو ایران منقرض شن راحت شیم از دستشون!
اینا همشو ترافیک دزدن! یعنی سیستم اصلیش ترافیک میدزده کاری به پشتیبانشون ندارم
حمید جان زدی تو خال!
آخه پشتیبانیش که پدرام باشه! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] قورباغه ابوعطا میخونه! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی در کل حکایت من و این هاست های رایگان مثله این ضرب امثله:
ماگزیده از ریسمان سیاه و سفید میترسه! و فلنگ رو میبنده!
دقیقاً! منم.نقل قول:
ماگزیده از ریسمان سیاه و سفید میترسه! و فلنگ رو میبنده!
ولی یه چیزی مشکوکه اینجا! این پشتیبانش رو واضح بگید کیه؟ :31:
:دینقل قول:
این همه که تو تبلیغ هاستتو دم به ساعت میکنی اگه من کرده بودم 100 بار بن شده بودم!
نه این که تبلیغ محسوب نمیشه!
سایت قبلیمو تبلیغ کردم الان اوردن اسمش توی پی سی ورد ممنوعه!
اسمش هم قیلتر شده:27:
بله عزیز من..نقل قول:
پدرام حالا خدایی اعتباری بهش هست؟
بگو ببینم تا به حال چند تا یوزر گرفتی؟
چرا اعتباری نیست؟
والله همونطور که میدونی من زیاد تبلیغ نکردم واسه این سایت..
اما در کا الان 246 تا یوزر فعال دارم!
احسنتکم...نقل قول:
این مدل هاستا(که خودمم 2 تاشو دارم!) همشون سرو ته یه کرباسن! تنها فرقشون پشتیبانشه که اگه وارد بهت بخوره از هاست پولی کم نداره.
به هر حال!
نعوذبالله....یاسر خان یعنی ما هم دزدیم؟:دینقل قول:
ای بابا این ویستا پنلیا رو بیخیال شید شاید تو ایران منقرض شن راحت شیم از دستشون!
از اون حرفا بودا...مگه من چمه؟:دی:27:نقل قول:
حمید جان زدی تو خال!
آخه پشتیبانیش که پدرام باشه! قورباغه ابوعطا میخونه!
نه پدرام جان سوء تفاهم نشه من گفتم اون سیستم اصلیش بر پایه دزدی نوشته شده! پستمم هس اورجینال بدون ویرایش :31:
ولی الان تو سایت خودت (همین هاستینگه) یه چرخی زدم سه تا کلیک کردم یکیش ریدایرکت شد به یه صفحه تبلیغاتی (که اتفاقاً برا من خیلی آشناس!!)
ولی من نمیدونستم این سایت از توئه! میخوای پستامو حذف کنم (اگه نقل قول نکرده بودی تا الان حذف کرده بودم :31:).
ببینم حالا شاه دزد این وسط کیه!!!×!!! (ستاد تفرقه افکنی وابسته به ستاد بزرگمردانه کجول!)
آره این ویستایی ها همشون همینطورین! آزار دارن مسنکهنقل قول:
ولی خوب دزده دیگه! الان تو سایت خودت (همین هاستینگه) یه چرخی زدم سه تا کلیک کردم یکیش ریدایرکت شد به یه صفحه تبلیغاتی بی محتوا!
منم به خاطره همین موضوع رفتم هاست خریدم
چون Iframe هم زاید استفاده میکردم بعد یکیشون ریدایرکت میشد گند میزد به پرستیژ! کله سایت!×!
میشه بیشتر توضیح بدی!؟؟ این سایت کلی نماینده داره!نقل قول:
هاست به این خوبی:دی شما ناراضی هستی الان؟:دینقل قول:
راحت شیم از دستشون!
به این خوبیه!
اینو که با یه کد حل میشه!نقل قول:
ولی الان تو سایت خودت (همین هاستینگه) یه چرخی زدم سه تا کلیک کردم یکیش ریدایرکت شد به یه صفحه تبلیغاتی (که اتفاقاً برا من خیلی آشناس!!)
آره این ویستایی ها همشون همینطورین! آزار دارن مسنکه
منم به خاطره همین موضوع رفتم هاست خریدم
فکر میکنید من تا حالا سعی نکردم حلش کنم؟ یا اینکه بلد نیستم حلش کنم؟ :31:نقل قول:
اینو که با یه کد حل میشه!
مشکل اینه که وقتی سرور اینطوری برنامه نویسی شده حل شدنی نیست! یه جا رو حل میکنی که فکر میکنی ظاهراً حل شده ولی هنوز اصل مشکل باقی میمونه!
البته هاست رایگانه و هر کار دوست داره میتونه بکنه ولی وقتی تو همه تبلیغاتشون میگن هاست رایگان بدون تبلیغ در اون صورت این ریدایرکتها میشه عین دزدی!
[QUOTE]مشکل اینه که وقتی سرور اینطوری برنامه نویسی شده حل شدنی نیست![/QU
این مشکل کاملا حل شدنیه البته با پول (که من ندارم)
نماینده ها میتونند بخرند.
قیمتشم ماهانه 5 دلاره
خوب مشخصه که با پول حل میشه :31:
ماهی 5 دلار هم نمیخواد تو همین مملکت خودمون با سال 15 دلار میشه یه هاست خوب خرید!
هر چی میکشیم از این لامصب چرک کف دسته:دی
این 5 دلار واسه 1 اکانت نیست برای همه اکانتاست از این جهت قابل توجیهه!
ولی در کل ویستا پنل چیز خوبیست.
دیگه چه اکانتی میدن که سالی 60 دلار بیارزه و نشه همینجا خرید؟
اکانت که زیاده الان وطن گیگ اکانت ماهی 40 دلاری رو خریده! نکته اینجاست که خرید اکانتای اونا برای همه یوزراست نه 1 یوزر.
اونچنان میگی نشه همینجا خرید که آدم فکر میکنه ایران صاحب بزرگترین دیتا سنتر های دنیاست:دی
همه این هاستای ایرانیم به خارج وصلند. مگه چند تا دیتا سنتر تو ایران هست که به مردم هاست بده!؟
برای همه یوزرا؟!
خوب از ایرانی ها هم نه ولی از همون خارجیاشم میشه با 30 دلار یک هاستینگ خیلی بهتر از بایت هاست خرید!
بی خیال بابا تاپیک کلاً منحرف شد. بحث سر است پولی نبود داشتیم سر هاست رایگان صحبت میکردیم! منم گفتم این ویستا پنلیا به درد نمیخوره والسلام!
به به به
میبینم که دو دقیقه چش من رو دور دیدید ..............
بابا با پول که میشه خیلی کارا کرد و ولی خیلی کارها اصلا ارزشه سرمایه گزاری نداره!
معمولا کسانی دنباله هاسته رایگان هستند که تازه شروع کردند یا خیلی کاره خاصی از سایت و هاستشون انتظار ندارند
نه بابا...سوء تفاهم کیلو چنده؟:46::31:داریم بحث میکنیم:دی:11:نقل قول:
احسنتکم....نقل قول:
:20:نقل قول:
احسنت..نقل قول:
الحق و الانصاف که هاست فقط PERGIG و WEBJA :27::27::21::21:
نه داره جالب میشه :31:
pedramch=>PERGIG
hamidras=>WEBJA
؟؟؟
دیگه کی اینجا هاست مجانی داره؟ :31:
ولی دیگه اوضاع بدتر شد خوب!!
یعنی شماها دارید پول میدید که بتونید هاست مجانی ارائه بدید؟
بعدش با وجود اینکه پول هم دادید صفحات دامنه هاتون تصادفی ریدایرکت میشه به اون تبلیغات معروف byte که فایدهای برا شما نداره؟!
خوب این چه کاریه!
از کجا اینقدر مطمئنی؟؟:27:نقل قول:
اونا هم همینطور الکی ریدایرکت نمیشه..
قانون داره!:21:
میشه جلوشو گرفت....
در دو صورت ریدایرکت میشه:
1-صفحه مورد نظر پاک شده باشه!
2-صفحه مورد نظر وجود نداشته باشه...
ولی حیف که کار درستی نیست..
وگرنه چند تا از سایتهایی که روی هاست پرگیگ هستو معرفی میکردم:دی
دهه!×!
بابا من نمیدونم این موضوع چه مشلی داره!×!
این تاپیک کربوط به هاست رایگان و بررسی اونها نیست که هست
چند تا از بچه های همین انجمن هم که چند تایی سایت اینطوری راه انداختن!×!
حالا اینا نتونن آدرسه هاستشون و چند تا سایت نمونه رو بدن واقعا غیر منطقی میشه موضوع نه؟
مو ضوع چیه
یه تاپیک دیگه همین جوری هست!!!!!!
این هاست رایگان میدهکد:www.vatangig.com
شرمنده داریوش جون راس میگی دیگه تکرار نمیشه :31:
من دیگه حرفی برا گفتن ندارم. یعنی منم دیگه نیاز به هاست رایگان ندارم الان چند وقته که هاست دارم ولی فرصت نمیکنم سایتمو منتقل کنم!
ولی خوب یه چند وقتی اینا (بایت هاستیا!) خیلی اذیتم کردن رو دلم مونده بود :31:
:27:نقل قول:
ولی خوب یه چند وقتی اینا (بایت هاستیا!) خیلی اذیتم کردن رو دلم مونده بود
کی اذیتت کرده بود؟؟؟
برم دم مطبش؟
بزنم تو دهنش؟
فرض کن شما 30 دلار میدی به هاستت اون هاست فقط برای توئه ولی اگه 60 دلار به بایت بدی بدون محدودیت یوزر میتونند استفاده کنند.نقل قول:
برای همه یوزرا؟!
خوب از ایرانی ها هم نه ولی از همون خارجیاشم میشه با 30 دلار یک هاستینگ خیلی بهتر از بایت هاست خرید!
موضوع بر سر هاست رایگانه دیگه:دی شفاف سازیهنقل قول:
بی خیال بابا تاپیک کلاً منحرف شد. بحث سر است پولی نبود داشتیم سر هاست رایگان صحبت میکردیم!
اینو قبول ندارم. در خیلی مواقع درسته ولی رایگان بودنش مهم تره(شاید بعضیا هم نخوان پول بدن یا ندارن:دی)نقل قول:
معمولا کسانی دنباله هاسته رایگان هستند که تازه شروع کردند یا خیلی کاره خاصی از سایت و هاستشون انتظار ندارند
:دی webja.ir و webfa.orgنقل قول:
hamidras=>WEBJA
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
حالا اینا نتونن آدرسه هاستشون و چند تا سایت نمونه رو بدن واقعا غیر منطقی میشه موضوع نه؟
بیچاره ما:دی این همه وقت و هزینه بذار آخر سرم فحش بشنو:دی حالا یاسر جان ما رو دزد نکرد بعضیا... اینو ببینید:نقل قول:
ولی خوب یه چند وقتی اینا (بایت هاستیا!) خیلی اذیتم کردن رو دلم مونده بود
کد:http://bid.blogfa.com/post-57.aspx