سلام دستت درد نكنهنقل قول:
متاسفانه من هميشه با دانلود كردن فايل از سايت rapidshare و 4shared مشكل داشتم اينجا كسي هست كه بتونه طريقه دانلود اين فايل رو از اين سايت به من ياد بده
ممنون ميشم اگه كسي منو بتونه راهمنائي و كمك كنه
Printable View
سلام دستت درد نكنهنقل قول:
متاسفانه من هميشه با دانلود كردن فايل از سايت rapidshare و 4shared مشكل داشتم اينجا كسي هست كه بتونه طريقه دانلود اين فايل رو از اين سايت به من ياد بده
اين ورژني كه بچه ها پيشنهاد مي كنن اينه 24xp30_c2_bint_emea_l4_debr_01_mis
مشكلي كه هست اينه كه نميشه بعدا از خانواده هاي ديگه رو گوشي فيرم ور نصب كرد اگه ميشه يكي ديگه معرفي كنيد كه خوب باشه ؟
اگه اينو نصب كنم خوبه ؟ 24x46p_os_emea-de_L4_mis.sbf بعضيا ميگن اين فيرم ور بچه بازيه ! يعني چي ؟
بعدش اينكه من مشكلي با صداش ندارم درستش كرم mpkg هم دارم به نظرتون نيازي هست كه فيرم فرمو عوض كنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
يه سوال ديگه چه چوري ميشه روش تم ريخت ؟ يعني كسي بلد نيست ؟ اگه بلدين خودتون همين جا ياد بدين لينك جاي ديگه هم رو ندين .
دو تا سوال دارم :
اگر فيرم وار يه گوشي موتورلا مثل A1200 يا E6 حذف شده باشه يا اجرا نشه به طوري كه دكمه هاي موبايل اصلا كار نكنن و usb هم موبايل رو نشناسه ، چگونه ميشه فيرم وارش رو دوباره نصب يا تعويض كرد ؟
آيا براي نصب فيرم وار روي گوشي فقط اتصال با كابل usb كافيه ؟ يا اينكه چيزه ديگه اي هم هست ؟
خواهشا هر كي اطلاعي داره جواب بده
ممنون ميشم
Gnu احتمالا حرف من رو اشتباه متوجه شدی من نگفتم که ورژن خطرناکیه بلکه گفتم اگه آپدیت کنی دیگه نمیتونی برگردی ! که تو اون فورم انگلیسی هم همینو نوشته بود .
حالا بگذریم ، به نظر تو من به کدوم ورژن فلش کنم چون عمر باتری و بلندی صدا برام خیلی مهمه .
یا علی
تایید میشه 4shared که راحته ولی هیچ وقت با این راپید شیر حال نکردم دوستان کسی حوصله داشت یه اموزش بزارهنقل قول:
از رپيد شير :نقل قول:
سلام دستت درد نكنه
تو صفحه ي اول روي free كليك كن بعدش توي صفحه بعد نوشته ي توي عكس رو وارد كن و سپس دانلود كن به همين راحتي.
4shared هم كه خيلي راحتي ميري توش بعد چند ثانيه لينك دانلود مياد .
و اما سوال خودم:
1) چه جوري ميشه ايكون پوشه هايي كه توي مموري ميسازيم رو عوض كنيم(توي فون هر پوشه ايكون مخصوص داره).
2)اسم مموري رو چه جوري ميشه عوض كرد يا چه جوري ميشه مموري رو از گوشي فرمت كرد.
3) اين مثل بقيه موتورولا ها قابليت پسورد گزاشتن روي مالتي مديا نداره؟
ميشه يكي از دوستان اينو دوباره اپ كنه؟نقل قول:
اشکالي نداره! کي ميگه بايد برگشت، اما پيشنهاد من Arrow Bint's 24xp30_c2_bint_emea_l4_debr_01_mis هست، اما چون C2 Track هست ديگه نميشه به سري H2 برگشت، اما تو همه فورمها تلويحن به عنوان بهترين فريمور نام برده ميشه، اگه هم محافظه کاريد، Bint 59p که پيشتر به مشاور امين عزيز توصيه کردم به نظر جالب مياد خصوصياتش...:5:نقل قول:
اما بزاريد مساله رو يکم باز تر کنم...، چرا نميشه از C2 Track به H2 track برگشت؟
پاسخ: سري C2 روي A1200R که مدل جديدتر A1200 هست، معرفي شده که کاملن بهينه شده؛ چون از بوت لودر جديدتر و متفاوت از H2 استفاده ميکنه، اونو ساپورت نميکنه.
نتيجه اين که نوعن C2 ها بهتر و جديد تر از H2 ها هستن.
بله! اگه فونت فارسي (که تو بعضي فريمور ها هست) داشته باشيد ميشه sms فارسي خوند اما از چپ به راست!نقل قول:
نترس! خودت آپگريد کن! خيلي سادس 15 دقيقس همش!
توضيحات آناهيتا کافيه...
اهل خطر باشين و فضاهاي مهيج تر رو تجربه کنين!:5:
دوستان این یه قسمتی از نقد این گوشی در سایت gsm.ir هست:
یک برنامۀ Real Player که تنها روش پخش موسیقی در این گوشی بوده و کار با آن ساده می باشد ، اما نکتۀ مهم این است که این برنامه برخلاف تمام گوشی هایی چون نوکیا و سونی اریکسون پسوندهای ra را نیز پخش می کند که کیفیت تصویر این فایل ها بسیار بالا و در حد پخش در مانیتور کامپیوتر می باشد و برای این کار و تبدیل فیلم ها به پسوند قابل اجرا در این برنامه می توانید از نرم افزار موجود در CD بنفش رنگ داخل جعبه استفاده نمایید ، شما قابلیت پخش فرمت های MP3 ، MPEG4 ، AAC ، MID ، WAV و ra را دارید .
پس 3gp کو ؟!!
با سلام ببخشيد که دير جواب دادم امروز خونه نبودمنقل قول:
اگه مايلی 53p plus رو بريزی 53p plus3 رو بريز چون من1 جای تو motorolafan خوندم دوربين ضعيف تری داره اينم لينک دان لد
در مورد 59p هم اينکه همه چيزش خوبه اما مثله اين که کال دايورت کار نميکنه اگه دايورت وسط مهم نيست 59pکد:http://rapidshare.com/files/3748265/bint53plus3.rar.html
رو بريز ,چون کارايش خيلی زياده
3gp هم پخش ميكنه
نگران اونجاش نباش
دایورت از تو منو نمی شه! ولی با کد ها به راحتی دایورت میشه!!نقل قول:
در مورد 59p هم اينکه همه چيزش خوبه اما مثله اين که کال دايورت کار نميکنه اگه دايورت وسط مهم نيست 59p
رو بريز ,چون کارايش خيلی زياده
*21*...
...
تست کردی؟ اگه مطمئن هستی ،بگو ،منم همين ورژن رو بريزمنقل قول:
سلام من اين كارو كردم و گزينه free هم زدم اما تو صفحه بعدي نميره كه بخوام نوشته اي رو توي كادر وارد كنم ترا به خدا اگه كسي نظري داره بگه كه ثواب دارهنقل قول:
مرسي
يه سوال ديگه هم اينكه اين برنامه mpkg توي divshare بود واسه من فياتره ميشه يه جاي ديگه اپ كنين؟نقل قول:
در ضمن من واسه مموري پس گذاشتم اما فقط موقع روشن كردن گوشي ازم پس ميخواد! همين جوريه؟
دستت درد نكنه اما تا الان كه با دانلدوش توي اين سايت كه معرفي كرديد مشكل دارمنقل قول:
سلام دوست من.نقل قول:
درسته! اما تجربه من نشون داده اکثر مواقع بعد از ديدن پيام Failed:
گوشي رو از کابل جدا کنين و باطري رو به مدت 5 ثانيه خارج کنيد و بعد جا بزنينش و گوشي رو روشن کنيد... صبور باشيد... بعد از حدود يک دقيقه گوشي روشم ميشه و با کمال تعجب ميبينين که کاملن Flash شده!!!! و کار با موفقيت صورت گرفته!!!
من با :24xp30_c2_bint_emea_l4_debr_01_mis و rsd lite 3.2 فلش كردم(مال خودم 53p) بود.
2 دقيقه بعد از 100% شدن نوشت fail بعد من چون يادم نبود بايد چه كنم ان شدم و بعد خوندن اين پست شما كه حدودا اينا 5 دقيقه طول كشيد گوشيرو روشن كردم و روشن شد.
-----و اما تغييرات:
فعلا اينا رو ديدم: برنامه سوپرمن بود.
ويديو 240 در 320
صدا هم زياد شده بود...
به نظر شما مشكلي پيش نمياد به خاطر fail و از كجا ميتونم بفهمم درست فلش كردم؟
آره با کد به راحتی دایورت میشه. ولی تو منو وقتی رو دایورت میری گوشی هنگ میکنه!!!نقل قول:
تست کردی؟ اگه مطمئن هستی ،بگو ،منم همين ورژن رو بريزم
بچه ها فقط احساس ميكنم يكم گوشي كند شده.و اس ام اس فارس هم حروف رو سوا سوا و از چپ به راست نشون ميده.
من برنامه دیکشنری جاوا رو روی گوشی ریختم ولی چون فونت فارسی نداشت نشون نمی دادفونت فارسی هم ریختم ولی سوا سوا نشون میده و از چپ به راست برنامه ای نیست که بشه از راست به چپ فارسی رو نشون بدهدر ضمن من پلیر ZPlayer رو نصب کرده بودم کیفیتش عالیه حتما شما هم نصب کنید
سلام . خیلی وقته این تایپیکو نگاه می کنم اما ترجیح دادم وسط حرف اساتید نپرم چون چیزی از این حرفا نمیدونم
صداش از w810 کمتره یا بیشتر ؟
یا حق
دوست من صداش از دبلیو 810 ای که صداش را افزایش دادند کمتره با خود w810 هم فک می کنم تقریبا یکسان باشه ( فکر می کنم )
اگه صداش رو با عوض کردن فريم ور يا با برنامه زياد کنيد w810 رو تو جيبش ميزاره
مجيد جان من نصبش كردم .فقط چه فايل هاي رو با كيفيت بالاتر نشون ميده؟نقل قول:
بچه ها منم تصمیم گرفتم گوشیمو فلش کنم لطفا یه ورژن خوب و تست شده را به من معرفی کنید برام بلندی صدا هم از همه چیز مهمتره لطفا توصیه های قبل از فلش را هم بگید
راستی من با دانلود از سایت راپید مشکل دارم
یا علی مدد
نقل قول:
اين خدمت شما.
هموني كه دوستان گفتن(خودمم از اين استفاده كردم) فقط قابليت ريزام هم دراه : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اين هم rsd lite 3.2 :کد:http://xi.zshare.net/download/84bd580004a2247f4c524f4a00849409/1187038627/1925881/24xp30_c2_bint_emea_l4_debr_01_mis.rar
کد:http://www.drmoto.net/files/RSD_LITE_3_2.zip
اين هم توضيحات و درايور : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اينم توضيحت به انگليسي ولي خيلي ساده : (اينو اقا بهمن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] لطف كردند و به من دادند):نقل قول:
کد:1) Download and install RSDlite v2.8+
واين در صورت بروز خطا:کد:
2) FULLY charge battery to prevent turning your phone into a paperweight ( "brick", "bricking")
3) Download the firmware for your A1200 as preferred
4)On your phone, go to Setup > USB mode > MODEM > Save
5)Turn off your phone
6)Hold the Camera hotkey ( top right ) and then Power On (End Call button) together until a red screen turns on. it should say
" MBM FLASH MODE "
7)Run RSDLite
8)Install drivers if asked to do so
9)Plug the data cable from your computer to your A1200
10)Look for RSDlite to say " Connected " before proceeding ( may take a minute, if not, restart RSDlite )
11)At the top, click the " ... " button to browse for the firmware you downloaded and select it
12)click " start " and watch for any notifications that tells you to install drivers, install as they are presented to you.
13)It may ask you to manually restart the phone – if so, unplug the cable from PC, remove the battery for 5 seconds , put battery back in then turn phone back on. Set it back to USB MODE > MODEM, then plug it back into the computer.
14)If it says "passed" or "completed", unplug the phone, and restart it.
15)Completed flashing of your firmware
نقل قول:
درسته! اما تجربه من نشون داده اکثر مواقع بعد از ديدن پيام Failed:
گوشي رو از کابل جدا کنين و باطري رو به مدت 5 ثانيه خارج کنيد و بعد جا بزنينش و گوشي رو روشن کنيد... صبور باشيد... بعد از حدود يک دقيقه گوشي روشم ميشه و با کمال تعجب ميبينين که کاملن Flash شده!!!! و کار با موفقيت صورت گرفته!!!
تبريک ميگم! از ظواهر که پيداس موفق شدين، راستي نظرتون درباره صداش چطوره؟ قابل مقايسه با 3250 و سري W سوني هست به نظر شما؟نقل قول:
راستي اين ورژن بهترين VR(voice response) رو هم داره(قابليت تشخيص فرمانهاي صوتي-> دکمهي پايين دوربين - > دوستاني که نميدونن دربارش به دفترچه راهنماي گوشي مراجعه کنند)
اين که ميگيد يک کم کند شده، خيلي نا محسوسه و به چشم نمياد، اون هم در مقابل اين همه تغييرات، البته فکر ميکنم دليلش سخت گيري امنيتي Shell اون باشه.
خوشحالم تجربم به کارتون اومد:46:
صداش به طور كاملا محسوس بلند شده نميگم ميشه با فلان گوشي كل انداخت اما واقعا الان ديگه جوري شده كه حداقل نياز ادم رو برطرف كنه.نقل قول:
كيفيت فيلمبرداريش فوق العاده نسبت به حالت قبلي بالا رفته.
سرعتش اره يكم بي انصافي كردم شايد توهم زدم.! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
---
يه سوال color scheme و theme رو ميشه با super man ريخت يا فرق داره؟
خب دوستان.من بالاخره w810 رو فروختم و فردا دارم میرم a1200 بگیرم.
میخواستم منو در همه ی زمینه ها راهنمایی کنید. منظورم اطلاعاتی هست که وقتی یه نفر میخواد a1200 بخره باید بدونه...
مثلا وسایلی که باید تو جعبه باشه...
دو تا باتری یا یه دونه؟
دو تا سیدی یا یه دونه؟
مموری چند مگ؟ (بعضی ها میگفتن 256 بعضی ها میگفتن 128 بعضی ها هم 512) بالاخره چند؟
گوشی ساخت کجاس؟
مسائل مربوط به چک کردن سریال
و کلا هر چیزی که موقع خرید a1200 باید دونست و چک کرد.
خیلی خیلی ممنون...
بچه ها من یک بازی سودوکو نصب کردم که معرکه ست.
سودوکو بازها حتما دانلودش کنن.
آدرس: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه کسی چیز جالبی توی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پیدا کرد خبرمون کنه
در حال حاضر فكر كنم اكثر پك ها شامل:نقل قول:
گوش-باتري(يكي)-2 تا سي دس -يه رم 128-كابل usb-يه قلم اضافه-شارر-
باشه ولي بازم بپرس و بقيه دوستان هم بگن .
سريال هم كه الان همه سريال اصلي هستند .
سلام خدمت تمام سروران این تیپیک
من v3x دارم صداشم تقویت شده الان محشره کل همه رو با صداش بریدم .صداش برام خیلی مهمه که بالا باشه . دوربینشم اصلا مهم نیست برام
اما فکر نکنم به v3x خودم برسه .درسته ؟
بعد تقویت صداش واقعا عملی ؟ :question:
چقدر دردسر داره ؟
یا حق
فرمت Aviنقل قول:
با اندازه 320*240
سلامنقل قول:
اگه ممكنه ادرس واسه دانلود بزار مرسي
پست بالا تائيد ميشهنقل قول:
ولي اين مورد كه صداي هنذفري ها تعغييري نميكنه و به سري دبليو نميرسه
ورود شما رو تبريك ميگمنقل قول:
در مورد اطلاعات كلي به صفحات 1 و 2 همين تاپيك مراجعه كن
1.يه دونه باتري همراه به يه رم 512
2.دو تا سي دس داره
3.گوشي ساخت چينه
4.كد مخصوص سريال روي اين گوشي هم جوابگوست
نقل قول:کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=1185450&postcount=6
دوستان سلام
1- چند روزيه كه به فكر خريدن L7 هستم ولي قبل از اقدام مي خواستم تفاوت قيمتش رو با A1200 بدونم ...
2- اين A1200 خيلي ظريف نيست ؟درش شيشس؟ نميشكنه اگه بخوره زمين؟ محافظم برا اين گوشي هست ؟
3- بدوم قلم هم ميشه ديگه از اين گوشي استفده كرد؟ (عجب سؤالي !!!)
ممنون