دوستاني كه تجربه دارن لطفاً يه عكس نمونه از اين كه چطوري تركيب رو بفرستيم بزارن.البته من فرستادم ولي مطمئن نيستم.نگرانم غلط باشه و چيزاي ديگه اي لازم باشه.:20:
Printable View
دوستاني كه تجربه دارن لطفاً يه عكس نمونه از اين كه چطوري تركيب رو بفرستيم بزارن.البته من فرستادم ولي مطمئن نيستم.نگرانم غلط باشه و چيزاي ديگه اي لازم باشه.:20:
من نميدونم تركيبو چطور بدم
يعني بايد مكزيكيارو شناسم؟؟
آره ديگه تو هنوز بازي رو نگرفتي حجت؟
بايد تركيب مورد نظر خودت رو با پيغام خصوصي بدي به rz21 تا اون تيمت رو با اون تركيب به زمين بفرسته.اگه ندي با همون تركيب استاندارد مي فرسته تو زمين.
بابا نیازی به این کار ها نیست ... فقط ترکیب خودتون رو سیو کنید و برای rz21 بفرستید...
بابا رفتم بگيرم DVD داشت فردا منتقل شد
ولي c0rd3r تركيبو داد منم به rz21 ميدم!
منظورت چيه؟؟نمي فهمم.بعدش حجت اصلاً Pesنداره چعه جوري سيو بده؟نقل قول:
بابا من فردا Pes ميگيرم ديگه
امروز DVD داشت فردا ميرم صادقيه!
سلام
چطوره من 1 دعوتنامم بفرستم؟؟
براي گروه؟؟
تمام فايلا رو اونجا آپلود كنيم؟؟
چون اين مسابقه 6 دوره ادامه داره!
من ترکیب تیم رو به شما بدم؟نقل قول:
کی مسابقات شروع میشه؟
فكر ميكنم بهتر از اين نميشد!!!!!نقل قول:
چه گروه خوبی.......:20:
ویندوز من خراب شد c رو فرمت کردم پیس همم پریدددددددددد !!1
اوه اوه چه قدر شلوغش کردین
ببینم مگه قرار نبود سید بندی بشه
آخه چک انگلیس پرتغال و آلمان واقعا" باید تو یه گروه بیفتن
من نمیدونم اصلا" شما معنی سید بندی رو میفهمین یانه
من به شدت به گرو ه بندی اعتراض دارم
به نظرم هم گروهیای منم باید اعتراض کنن
واقعا" مسخرست
آخه بهنام جان تو یه چیزی بگو تو که بیشتر تجربه داری
بابا من سه تا لیگه تو این انجمن دارم لیگ بازی میکنم
تابحال همچین گروه بندی مزخرفی ندیده بودم
با اينكه من گروهم خيلی آسونه....
ولی كلا حق با faraz_n هست......
گروه ها منطقی نيستن........
زحمت کشیدی :27:نقل قول:
نوشته شده توسط hojjat_game_carbon [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد 6 ماه تازه میری بازی رو بگیری تو این مدت چیکار میکردی؟:21:
برای من هم همینطور:27:نقل قول:
به نظز من هم گروه بندی اصلا منطقی نیست(گروه 1 رو نگاه کنید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
ولی برای من کاملا منطقی هست(گروه آخر:27: )
از روی قدرت بازیکنها لیست رو بده آهان راستی تو بازی رو نداری حواسم نبودنقل قول:
نوشته شده توسط hojjat_game_carbon [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راست میگه این که از گروه مرگ تو جام جهانی هم خطرناک ترهنقل قول:
اینم از گروه بندی نگاه کن گروه c رو نگاه کن که هیچ تیم قدرتمندی نداره:19: گروه a رو نگاه کن مه هر چی تیمه ریخته توش:13:نقل قول:
اعتراض فایده ای نداره همین جوریشم یه هفته طول کشید تا rz21 قرعه کشی کنه ... در ضمن من فکر کنم سید بندی نکرده ( همینجوری شانسی قرعه کشی کرده )
درسته ... باز گروه b و d و e رو میشه تحمل کرد ولی گروه a و c افتضاحهنقل قول:
این که واضحهنقل قول:
یه خرده حوصلهداشته باش
وقتی حوصله نداری بده یک نفر قرعه کشی کنه خودت رو راحت کن
به من چه ... RZ 21 قرعه کشی کرد منم نتیجه رو زدم ... به من چه ربطی داره ...:41:نقل قول:
زيادم خوشحال نباش مي خوام لوله تون كنم.نظرت چيه؟كمتر از 5 تا نمي خوري:27:نقل قول:
بابا اصلا معلوم نیست این مسابقات خوب و بدون درد سر برگزار بشه ... چن این RZ21 که روزی یه بار میاد ... تازه همه به قرعه کشی که کرده اعتراض دارن ... :41:نقل قول:
دوستان-اعتراض فايده اي نداره.ما هم تو يه گروه آسون افتاديم.ببينيد از اول هر كس كه اينجا تيم داد به rz21اعتماد داشت من هم بهش اعتماد كردم.شما يا نبايد اعتماد مي كردي يا حالا كه اعتماد كردي بايد تا تهش واستي.اين طور كه نميشه .الآن مياد يه نتيجه ميده بازم همه اعتراض مي كنن.مثلاً دانمارك مياد برزيل رو مي بره و شگفتي سازه مي كنه و قهرمان ميشه شما كه نيايد صداتون در بياد درسته؟
:39: :16: :laughing:نقل قول:
پيغام خصوصيتو چك كن.نقل قول:
نمونه ای از عکس ترکیب : ( این بد ترین ترکیبی هست که من تو اون یکی لیگ دادم .:31: رقیبا زیاد توجه نکنن به این:46: )نقل قول:
اول میرین تو ادیت . بعد ادیت تیم . بعد تیم رو انتخاب میکنید . بعد میرید ست فورمیشن .ترکیب رو که چیدین
عکس رو میگیرین و عکس رو آپلود میکنین و میفرستین .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این بهترین راه هست . :27:نقل قول:
یه وقت خسته نشی ؟:13:نقل قول:
به یاهوت فرستادم . :20: امیدوارم جواب بده :10: البته ترکیبای من همیشه جواب میده:5:
قابلی هم نداشت . :27:
اول میرین تو ادیت . بعد ادیت تیم . بعد تیم رو انتخاب میکنید . بعد میرید ست فورمیشن .ترکیب رو که چیدیننقل قول:
برین گزینه یکی مونده به آخر .:46:
منم بغیشو درست یاد نداشتم . این آموزش رو ElmO به من خصوصی زد .:46: چون سیو فایلام همیشه مشکل
داشت .:31:
پس این نقل قول از ElmO :
خوب ببین ، ترکیبتو که چیدی ، میری هموتجایی که ترکیب رو سیو میکنی .
یعنی گزینه ی یکی مونده به آخر . که البته اینو خودت میدونی .
بعد ترکیب تیمت ، یعنی اولین و بالاترین ترکیب رو انتخاب میکنی تا هایلایت شه .
بعد میاری رو یکی از شماره های پایین ، اینتر یا دکمه ی پاس رو میزنی تا کپی شه .
وقتی مطمئن شدی کپی شده ، سیوش کن و بعد شمارشو ببین چنده و از
تو همون فولدر واسه م بفرست .
نه . چون یکی یک چیزی آپلود میکنه بعد همه چون اونو دارن ترکیبها لو میره . :46:نقل قول:
به rz21 بده . :27:نقل قول:
کجای کاری دادا ؟ شروع شده و امروز نتایج رو میزاره .:46:
خوب دوباره نصب کن . این سوال پرسیدن داره ؟نقل قول:
دقیقا . سید بندی اصلا نشده . این شانسی هست . قول میدم .نقل قول:
به نظر من همین الآن باید تجدید نظر بشه و فردا بازیها شروع بشه . این تنها راهه . چون این واقعا در حق گروه
1کیها ظلمه . :13:
اختیار داری دادا :46: :10:
اضافه میکنم ایشون قهرمان فصل قبلی لیگ پرو 6 اصلی هستن . :27:
دقیقا . باید دو تیم از گروه 1 با دو تیم از گروه 33 عوض شن . این تنها راهه.اینطوری خوب میشه همه چی.:27:نقل قول:
به شدت :18:نقل قول:
منم با این کوافقم . دو تیم از گروه 1 باید برن گروه 3 و دو تیم از 3 باید بیان گروه 1 . این تنها راهه :13:نقل قول:
چرا . فایده داره . فکر کنم بیاد درستشون کنه . البته اگه بخواد از شورش بجه ها جلو گیری کنه .:27:نقل قول:
ایشون منظورشون rz21 بود . فقط خط اول از 3 خط رو با شما بودن :46:نقل قول:
اینقدر ها هم آسون نیست . :19:نقل قول:
اینقدر هم کری نخونین.:27: از من ابرت بگیرین:46:منم کری میخوندم.به شدت حذف شدم و ر--دم:18: :13:
چرا . فایده داره . این گروه بندی خیلی ضایع هست . :18:نقل قول:
ببینین به rz21 اعتماد کامل داشته باشین . بسیار صادقه :46:
من امتحانش کردم . جواب + داد .:27:
_________
میدونین من و اون تو یه گروه هستیم . من ایتالیا هستم و اون برزیل. و فقط ما برای هم خطر داریم .:27:
بهش گفتم بیا با هم تبانی کنیم و با هم مساوی کنیم فقط ( یعنی خودت بازی کن و نزار کسی گل بزنه):31:
اما اون گفت که نه . نامردیه . :27: و از امتحان ما سربلند بیرون اومد . پس دیگه حرف از اعتماد نزنین:46:
________
کسی به نتیجه حق نداره اعتراض کنه . :27:
چون به من ثابت شده یه ترکیب خوب برای ایران میتونه برزیل رو ببره . :46:
نخند که به سرت میاد . :27:نقل قول:
من میرم دیگه .
خواهشن اینقدر پست ندین . همین کاری رو بکنین که من کردم . تو 1 پست هر پستی رو که میخواین نقل قول
کنین .:46:
من رفتم .
بای.
يعني چي--اگه قراره گروهها عوض بشه بايد از نو قرعه كشي بشه.اين طور كه نميشه رندوم.اول قرعه كشي كنيد بعد گروهها رو هم سطح كنيد.نقل قول:
اولاً بعيده كه rz21بخواد گروه بندي رو عوض بكنه.دوماً اگه قرار باشه گروه بندي عوض باشه بايد از اول قرعه كشي شه.
تازه كي گفته گروه3 قوي نداره.پس دانمارك چيه.از ارژانتين هم قويتره.:31:
بابا رفتم ميگه من Dvd دارم
ولي امروز بعد از ظهر ميرم Cd بگيرم اگه نداشت با كله ميرم تو شيكمش!
تركيبمم به صورت عكس به رضا دادم
با تشكر از بهنام!!!!!!!!
همه مسابقات انجام میشه امروز؟
نتایج کی میدید؟
بهنام جون شرمنده کردی بابا نوکرتم قهرمانی چیه ما خاک زیر پاتیم
ولی واقعا" اگر گروه بندی ها تکرار نشه من اعتصاب غذا میکنم
خداییش mofi منطقی باش
من با اينكه دوباره قرعه كشیبشه موافقم......ولی اينكه دوتا تيم ورداريم و عوض كنيم و اين حرفا خيلی بی منطق ميشه!!!!!!!!
سوئد قهرمان:13:
(همينجوری گفتم دور هم باشيم:31: )
مكزيك قهرمانيه
من ميگم مثل جام جهاني بشه
2006
مثل اون ميشه ديگه
Konami Cup 2007
چه منطقي؟منطق از اين بالاتر كه خودش قرعه كشي كرده؟نقل قول:
چرا آقايون حالا تا ما تو گروه آسون افتاديم همه صداشون در اومده.من قبول ندارم.حالا دوباره قرعه كشي بشه خودشون بيفتن تو گروه هلو همه شون نداي "بهنام جون نوكرتيم"و "مخلصتيم"...سر ميدن.
ولي حالا كه تو گروه سخت افتادن اعتراض دارن.:13:
حالا اگه دوباره قرعه كشي شه-باز هم تيم هاي قوي بخورن با هم چي؟سه باره قرعه كشي ميشه؟تا كي ؟تا وقتي كه تو هر گروه دو تا تيم قوي بيفتن كه صعودشون حتمي باشه.اين كه نميشه.
از اول كه تيم هاي گنده بر مي داشتين مي خواستين سر ما رو زير آب كنين حالا حقتون.بعدش گروه ما ،گروه خيلي نزديكيه يعني هيج جوره نمي شه گفت كي صعود مي كنه.
من بگم اگه از نو قرعه كشي شه دور ما رو خيط گنده بكشيد.
ولي واقعاً اگه گروه بندي ها تكرار بشه هم من اعتصاب غذا ميكنم.نقل قول:
منم با گروه بندي مخالفم
بايد ضعيف و قوي با هم باشن
يعني چي؟؟
مثلا :
ايتاليا المان انگليس برزيل آرژانتين؟؟
چرا بايد همه قويا باشن مثلا:
مكزيك - ايران - برزيل - سوئد - فرانسه
اين شكلي هم سطحن ولي مثلا:
آرژانتين - برزثيل - ايران - سوئد - ساحل عاج
خوب معلومه ديگه برزيل مي بره
منم اعتصاب غدا مي كنم
اصلا مي خواين قرعه كشي تستي بدين به من براتون يه قرعه كشي كنم كه....
قرعه کشی جدید باید برگزار شهنقل قول:
این مسئله برای من مهم نیست چون من گروهم کاملا عادلانه است دوتا تیم بزرگ به علاوه
دو تا تیم متوسط تازه فکرنکنی من تیم بزرگی برداشتم من بلغارستان رو برداشتم
ولی اینجوری حق خوری به تمام معناست اون هایی که افتادن تو گروه a چی کار باید بکنند:13:
من این حرفا از نگاه یه بی طرف زدم چون اگر دوباره قرعه کشی بشه برای من فرقی نمیکنه من به جای این دو تا تیم به به دوتا تیم قوی دیگه می خورم
مگه من گفتم شما قرعه کشی کردید ؟؟؟؟؟نقل قول:
به من چه ... RZ 21 قرعه کشی کرد منم نتیجه رو زدم ... به من چه ربطی داره ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ما هم نگفتیم اعتماد نداریم گفتیم کسی که حوصله نداره حالا به هر دلیلی ( خستگی و... )نقل قول:
دوستان-اعتراض فايده اي نداره.ما هم تو يه گروه آسون افتاديم.ببينيد از اول هر كس كه اينجا تيم داد به rz21اعتماد داشت من هم بهش اعتماد كردم.شما يا نبايد اعتماد مي كردي يا حالا كه اعتماد كردي بايد تا تهش واستي.اين طور كه نميشه .الآن مياد يه نتيجه ميده بازم همه اعتراض مي كنن.مثلاً دانمارك مياد برزيل رو مي بره و شگفتي سازه مي كنه و قهرمان ميشه شما كه نيايد صداتون در بياد درسته؟
از دیگران کمک بخواد مجبور نیست که خودش قرعه کشی کنه در حالی که خسته است یا غیره
وقتی یه نفر می یاد عکس میگزاره از بازی ما که کشکی نمی تونیم بگیم این بازی باید از اول تکرار بشه
مگر اینکه دلیل داشته باشیم
چه ربطي داشت؟خودrz21مسلماً قرعه كشي كرده.رو هوا همين جوري تيم نداده كه.به هر حال گفتم كه نمي شه.اگه از نو قرعه كشي كنه و دوباره تيم هاي قوي با هم بخورن چي؟يه بار ديگه قرعه مي كشيد.نقل قول:
جنا Fara_nاگر شما تو گروه Cبا تيم دانمارك ميفتادي باز هم مي گفتي از اول قرعه كشي كنيد؟يا هر كس ديگه اي كه مي گه از اول قرعه بكشيد؟من حرف آخرم اينه:نبايد از نو گروه بندي شه-همين.
من هم مخالفم چرا همش تيم هاي قوي بيان بالا
چه عجب علي آقا.از اين ورا-نگران نباش من بهت قول مي دم rz21آدم منطقي هست و عمراً از اول قرعه نمي كشه.